Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

4 mai 2024, ora locală: 09:36

 

11 pentru România - Iurie Braiş

adăugat 21 mai 2008, 13:33, la Social

Antrenorul campionilor

Discipolii lui fac parte din lotul naţional al României la dansuri sportive. La timpul lui, a fost singurul moldovean care a făcut parte din lotul URSS la dansuri sportive, iar acum 20 de ani, perechea Marina şi Iurie Braiş simbolizau "legenda vie" a dansurilor sportive moldoveneşti. Discipol incontestabil al soţilor Svetlana şi Petru Gozun, Iurie Braiş şi-a creat propria şcoală de dansuri sportive la Constanţa. Îşi doreşte din tot sufletul ca elevii lui să devină campioni mondiali şi europeni şi să atingă performanţele clubului care l-a făcut celebru, "Codreanca".

"Prin munca şi devotamentul meu am demonstrat că basarabenii sunt oameni demni, ambiţioşi şi merită tot respectul", declară Iurie Braiş, unul dintre numele de referinţă a "Codrencii", care astăzi conduce Clubul "Magic Star" din Constanţa. "Secretul reuşitei e unul simplu, totul depinde de faptul cât de hotărât eşti în ceea ce vrei să faci. Dacă ai dorinţă, este imposibil să nu reuşeşti". Se află de opt ani în România şi a venit la invitaţia Teatrului de balet "Oleg Danowski" de a deschide o şcoală de dans.

Chiar dacă începutul a fost unul anevoios, a depăşit obstacolele cu răbdarea unui sportiv de performanţă. Iurie Braiş a dedicat dansului sportiv 20 de ani din viaţă. A ajuns din pură întâmplare în acest domeniu: era elev la Şcoala de fotbal "Nistru" când, într-o zi, o profesoară a întrebat întreaga clasă dacă nu vrea cineva să meargă la o lecţie de dans sportiv. Un coleg, pasionat de dansuri, i-a zis că-i dăruieşte o mască antigaz, dacă merge cu el la lecţie (Iurie fiind sub influenţa "războiului rece", îşi dorea din toată inima o astfel de "jucărie"). A mers, fiind tentat de "recompensă", neştiind că din acea zi viaţa i se va schimba în întregime. "Era perioada în care cântau "Boney M", "ABBA". Am rămas frapat de muzică, de dansuri şi am decis imediat să rămân. Timp de un an, am mers o zi la fotbal şi alta - la dansuri", îşi aduce aminte campionul Moldovei. A urmat o carieră fulminantă la "Codreanca", unde mai bine de zece ani Marina Braiş i-a fost parteneră de dans. Iurie Braiş este primul şi ultimul dansator moldovean care a făcut parte din lotul URSS la dansuri sportive - ultima competiţie datând cu 1990, când echipa URSS a câştigat Cupa Canadei. În perioada 1987-1995, a deţinut consecutiv titlul de campion al Moldovei.

La Constanţa a reuşit să organizeze o şcoală profesionistă, care cuprinde toate stilurile de dans, începând cu latino şi terminând cu rock-n-roll, unde se antrenează peste 200 de copii şi tineri. Fără exagerări, la ora actuală, "Magic Star" este unul din cluburile cu cele mai bune rezultate din România, datorită muncii, perseverenţei, sacrificiului şi dorinţei de a ajunge cei mai buni. Federaţia română de dansuri sportive l-a premiat pe Iurie Braiş nu o dată cu titlul de "Antrenor al anului". Elevii lui au participat la diferite campionate mondiale şi europene din Danemarca, Franţa, Germania, Lituania, Italia, Bulgaria, fiind campioni ai României la latino (juniori), vicecampioni ai României la latino (tineret) şi campioni de bronz la latino (adulţi). "Încercăm să ne racordăm la toate exigenţele mondiale în materie de dans sportiv şi să participăm la concursurile internaţionale şi naţionale de referinţă". Recent, elevii lui s-au întors de la competiţiile din Moscova şi Marseille.

Pe lângă ceea ce face la "Magic Star" (a primit nenumărate oferte de a deschide noi şcoli de dansuri sportive în judeţul Constanţa), de ceva timp, Iurie Braiş le-a propus constănţenilor un nou "serviciu" - lecţii de vals pentru tinerii aflaţi în pragul căsătoriei. Nu în ultimul rând, combinând arta cu afacerea, trupa de dans "Magic Star" oferă diverse programe artistice la nunţi.

Se consideră un om fericit, pentru că în munca lui reuşeşte să obţină rezultate frumoase şi să aducă bucurie atâtor oameni şi împlinit, pentru că alături de el este cea mai adevărată femeie de pe pământ, aşa cum îi place să-i spună soţiei sale Corina, care i-a adus pe lume două fetiţe superbe - Delia, de opt ani şi Melissa, de trei ani.

Autor: Vip Magazin
Sursa: vipmagazin.md
ESTE ADEVARAT ... CAMPION MONDIAL, VICECAMPION EUROPEAN, CHESTIA CU ANTRENORUL ANULUI ... NU MA PREA SATISFACE ... E NORMAL CAND AI ATATEA
\\\" TITLURI / DIPLOME / MEDALII \\\" .
ESTE USOR, CHIAR INCREDIBIL DE USOR SA REUSESTI SA RAZBATI INTR-O TARA IN CARE DANSUL SPORTIV ESTE IN FASA, CHIAR SI CU CHILOTEII DE UNICA FOLOSINTA ( \\\" MAI LA INDEMANA DE MAMICILE MAI COMODE \\\" ) INTR-O TARA IN CARE IN ACEST SPORT ( DANS SPORTIV ) , CU TOT CEEA CE ESTE LEGAT DE EL , DEPLASARI, ECHIPAMENTE, CAZARI, MESELE SPORTIVILOR IN DEPLASARI, DUPA CUM AM SPUS COSTUMATIILE ( TIN SA MA REPET DEOARECE NICI NU VA DATI SEAMA CAT DE SCUMPE SUNT ), ORELE DE ANTRENAMENT, ORELE INDIVIDUALE ( ECHIVALENTUL ORELOR PARTICULARE = MEDITATII ), CANTONAMENTE , SUNT SUPORTATE NUMAI SI NUMAI DE PARINTII SPORTIVILOR.
CAT DE USOR ESTE SA REUSESTI CAND TU NU INVESTESTI ABSOLUT NICI UN BANUT IN NIMIC !!
DOAR PUI LA BATAIE CEEA CE STII .
EU ZIC ASA :
-5 % REPREZINTA MERITUL ANTRENORULUI
-40 % REPREZINTA MERITUL SPORTIVULUI
-55 ^ REPREZINTA MERITUL PARINTILOR
CA FARA EI , FARA APORTUL LOR LA TOT CEEA CE INSEAMNA ACEST SPORT ACESTI OAMENI CARE NE FLUTURA PE LA NAS DIPLOME, CUPE, MEDALII ( ESTE ADEVARAT CA SUNT OBTINUTE PRIN MUNCA - DAR OBTINUTE INTR-UN SISTEM COMUNIST UNDE NU ERA NEVOIE DE ATATEA INVESTII, DECAT DIN PARTEA CELOR CARE SE OCUPAU DE SPORT: AVEAI SAU NU CATEL,PURCEL IN BATATURA SI DOREAI SA FACI UN SPORT ERA OK, NIMENI NU-TI LUA PIELEA DUPA TINE ) NU AR FI OBTINUT ATATEA REZULTATE, SI SA FIM SA FIM SERIOSI, PE SPATELE PARINTILOR SI AL SPORTIVILOR !
A comentat CARPE_69_DIEM 13 decembrie 2008, 13:57
are 3 perechi de podium, perechi pe care nu le-a invatat el abceul dansului sportiv.....razvan, stefan, alex au fost sportivi altor cluburi, el doar i-a corectat si i-a lansat in competiti.....la cat sunt de talentati acesti baieti ar fi devenit oricum campioni si daca nu ma insel alex avea destule premii la activ cand a venit in acest club.....si de ce nu precizeaza acest antrenor ca sportivi dumnealui se mai antreneaza si pe la lot la reghin, cu antrenori straini si cu alti domni antrenori de prin germania, gen alice,rusia, etc...., am si eu o intrebare, daca domnul braes este atat de bun de ce nu a muncit in moldova , acasa la dumnealui sa isi deschida un club si sa faca copii campioni?????????sportivi din clubul magic star au fost descoperiti ca talentati in dansul sportiv , de catre bogdan ghencea ,miraj constanta,ex;alex, silviu, ilinca, lavinia, andreea, raluca, georgiana cu bogdan care aveau multe medali si cupe la activ pana sa ajunga la iuri braes , cat despre razvan si stefan au fost descoperiti de magda martinescu la lps constanta, dansa i-a invatat primi pasi in dans....., domnul nu are nici o pereche descoperita de dansul si luata de la zero si adusa pe locul intai.....alex,nu..., stefan, nu....., razvan, nu.....alti nici nu mai sunt......cand au venit in clubul magic acesti baieti au avut alte partenere, sa spuna domnul cum a stricat acele perechi, in ce mod sa practicat destramarea lor si in interesul cui?????????dar adevarul, de ce a intrat raca intre copii si mai ales intre parinti??????stefan-diana;andrei-mihaela;razvan-oana; etc....copii care au parasit apoi clubul cu lacrimi in ochii, din cauza unor interese ascunse.......si mihaela si diana si oana erau copii talentati, dar aveau buzunarul mai subtire fata de alti......razvan stoian si claudia descoperiti de black see,au venit la miraj si dupa ce au fost campioni, a fost rupta perechea la cererea unora....., mai tarziu, razvan a plecat din club si el.....nu asa se fac campioni.....
A comentat un veteran al dansului 12 ianuarie 2009, 14:19
Chiar nu intereseaza pe nimeni acest subiect ? Este mult mai profund decat va dati voi seama !
A comentat carpe diem 13 aprilie 2009, 17:34
" Se consideră un om fericit, pentru că în munca lui reuşeşte să obţină rezultate frumoase şi ..." As fi dorit mai intai sa obtina aceste rezultate la el in Moldova ... dar cum sa faci o afacere acolo cand patronul principal a tot ce se numeste afacere este progenitura lui Voronin ... Si oricum era pe bani putini .... Nu vreau sa jignesc dar majoritatea care au scris aici chiar nu au spus totul ... Sau au spus mai cu perdea , mai cu bun simt .... Ce sa facem noi romanii, am acceptat sa fim calcati in picioare de altii ... proveniti de pe alte meleaguri ... Asa s-a scris istoria noastra a romanilor ....
A comentat Nici nu te gandesti, de unde vine coasa ! 13 aprilie 2009, 17:40
Da, am citit comentariile voastre si sunt profund dezamagita de felul in care ganditi si va exprimati parerea despre un om pe care nu il cunoasteti. Acest "urmas al lui Voronin" este de o mie de ori mai om decat oricare altul dintre voi, isi iubeste familia mai mult decat orice pe lumea asta, isi respecta parintii, surorile, iar calitatea lui cea mai mare este aceea ca oricat de strain ai fii (mai ales pentru el care vine de peste Prut), te trateaza intai ca pe cel mai bun prieten al lui, apoi de cele mai multe ori e dezamagit de astfel de persoane, inselat fiind de bunatatea sufletului sau. Mai mult de atat nu cred ca pot spune despre el...iar in legatura cu meseria pe cre o practica felicitarile mele pentru munca lui si cei 20 de ani dedicate acestui DANS. Spuneti-mi la ce mai conteaza descoperirea unei "perechi perfecte" pentru dans cand viata lui e un intreg dans alaturi de perechea lui perfecta si cei dragi lor. Respectele mele si sa fiti neschimbati !
A comentat Merinos 24 iunie 2009, 08:44
mda...am citit mesajul veteranul dansului....proabil un frustrat....care nu a reusit in ale dansului...sau parintii vreunuia asemanator...dragii mei performanta nu seface cu parintii...ci cu o legatura stransa intre dansator si profesor....si cum spuneti voi cei care scrieti si apoi ganditi....cu referire la razvan stoian si daiana...au plecat si au pierdut din cauza parintilor care se cred mai profesori decat un campion daca sunt atat de atotstiutori ...in ale dansului de ce nu ii antreneaza ei?sa fim seriosi ...uite va lansez o provocare spuneti-mi si mie o pereche sau un dansator care a plecat si a reusit sa ???/ tot eu va dau si raspunsul..nici unul....da dragii mei dar stiti de ce?pt ca s-au crezut mai destepti....si au crezut ca adunand firmituri poti face o paine..dar nu a fost asa...nu au reusit decat sa isi imbolnaveasca talentul....pacat mare pacat!!! ok acum referitor la ceielalti dansatori care au venit deja vedete in club dragii mei ce rezultate aveau cand au venit? ce cupe ce medalii?vorbiti din basme dragii mei...poate visau la asa ceva...dar nu sa le sii detina..IURIE BRAIS este cu adevarat o fabrica de campioni...si nu prin vobe..ci a demonstrat-o prin rezultate!!!parintii ar trebuii sa-i multumeasca ..nu sa intre cu bocancii murdari in cariera unui om care si-a dedicat jumatate de secol dansului....ca mai tarziu sa dea nastere unor buni danstori...dansatori care ar fi putut fi chiar copii vostri!!!!! Analizati evolutia copiilor vostri..dupa primul pas afara din clubul MAGIC STAR....si apoi sa mai aveti tupeul sa intrati aici si sa va dati cu parerea despre un om care v-a \"crescut\" copii...RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!
A comentat karina 02 august 2009, 23:24
dragii mei, vreau sa va invit pe toti cei pro si contra mea la mine la sala oricand doriti sa ma cunoasteti personal..sa vedeti cum imi descarc cunostiintele in ale dansului sportiv in bagajul dus de copii vostrii..!!!!acum cu privire la comentariile rautacioase nu ma afecteza cum probabil si-ar fi dorit mult unora dintre cei de mai sus...si stiti de ce...? pentru ca nu ma doboara pe mine 2 vorbe spuse de unii invidiosi...rautaciosi...needucati....si prost informati....care au crezut ca citind cateva randuri pe net sau mergand la cateva competitii sunt mari profesori....pe mine ma tine tare cealalta parte...acei copii care culmea....au reusit sa ajunga pe podium si culmea cu ajutorul....MEU da a acelui profesor care..dupa parerea unora nu face mare branza!!! pai cum sa faci treaba cu lenesi...eu nu sunt dictator sunt profesor nu stau sa trag de nimeni cine a venit la mine a venit cu un scop sa invete sa danseze...dar pt asta trebuie colaborare si respect din ambele parti....cine nu a reusit ...nu a fost din vina mea..si-au facut-o cu mana lor...impreuna cu parintii lor "profesori mari"!!!de ce unii reusesc si altii nu...intelegeam daca nu iesea nimik bun din mainile mele..dar cand intra...dansatori si ies campioni....atunci inseamna ca la MAGIC STAR se face dans...nu doar vorbe..........!!!!!
A comentat iurie brais 06 august 2009, 20:14
De la ce o veni aceste pseudonime : Merinos sau Karina !?!? Chiar nu aveti coloana vertebrala ... sau curajul raspunderii ... sa spuneti cine sunteti cu adevarat? Daca binenteles stiti ce inseamna asta ... Si daca aveti curajul asta ... Si mai am ceva pentru ... campionul campionilor ... Dar sa-l vad ca reactioneaza !
A comentat chiar ca nu conteaza ! 06 noiembrie 2009, 22:32
<< are 3 perechi de podium, perechi pe care nu le-a invatat el abceul dansului sportiv.....razvan, stefan, alex au fost sportivi altor cluburi, el doar i-a corectat si i-a lansat in competiti.....la cat sunt de talentati acesti baieti ar fi devenit oricum campioni si daca nu ma insel alex avea destule premii la activ cand a venit in acest club.....si de ce nu precizeaza acest antrenor ca sportivi dumnealui se mai antreneaza si pe la lot la reghin, cu antrenori straini si cu alti domni antrenori de prin germania, gen alice,rusia, etc...., am si eu o intrebare, daca domnul braes este atat de bun de ce nu a muncit in moldova , acasa la dumnealui sa isi deschida un club si sa faca copii campioni?????????sportivi din clubul magic star au fost descoperiti ca talentati in dansul sportiv , de catre bogdan ghencea ,miraj constanta,ex;alex, silviu, ilinca, lavinia, andreea, raluca, georgiana cu bogdan care aveau multe medali si cupe la activ pana sa ajunga la iuri braes , cat despre razvan si stefan au fost descoperiti de magda martinescu la lps constanta, dansa i-a invatat primi pasi in dans....., domnul nu are nici o pereche descoperita de dansul si luata de la zero si adusa pe locul intai.....alex,nu..., stefan, nu....., razvan, nu.....alti nici nu mai sunt......cand au venit in clubul magic acesti baieti au avut alte partenere, sa spuna domnul cum a stricat acele perechi, in ce mod sa practicat destramarea lor si in interesul cui?????????dar adevarul, de ce a intrat raca intre copii si mai ales intre parinti??????stefan-diana;andrei-mihaela;razvan-oana; etc....copii care au parasit apoi clubul cu lacrimi in ochii, din cauza unor interese ascunse.......si mihaela si diana si oana erau copii talentati, dar aveau buzunarul mai subtire fata de alti......razvan stoian si claudia descoperiti de black see,au venit la miraj si dupa ce au fost campioni, a fost rupta perechea la cererea unora....., mai tarziu, razvan a plecat din club si el.....nu asa se fac campioni..... >>

Dragii mei parinti, as vrea sa pot sa spun cine sunt dar ...Dragii mei vizavi de acest comentariu imi permit sa spun ca este adevarat ! Nu am prins eu acele timpuri - pe atunci nu eram langa EL - dar din surse sigure pot sa spun ca aceste comentarii sunt chiar adevarate ....dragii mei... Dar totusi lasatil in pace .... trebuie sa traim si noi nu ?
A comentat karina 07 noiembrie 2009, 08:52
sunt o fosta eleva a lui brais si va spun in felul urmator: brais este un antrenor bun , dar au pus stapanire pe el banii , a facut abonamentul 2 milioane, plus ca sedintele de individuale costa o groaza de bani . nu a facut nimic sa imi gaseasca u npartener cu toate ca am aratat interes fata de dans. in rest ce sa mai zic : mai are 3 perechi mari si late, care si alea se antreneaza in strainatate......
A comentat oana 08 noiembrie 2009, 19:51 | mergi sus ▲
credeti-ma ca stiu cu ce se mananca dansul sportiv .... dragii mei copii ... daca nu munciti si nu platiti ceea ce vi se ofera ... adca calitate nu puteti sa faceti nimic ...
este cel mai tare antrenor din Romania si binenteles recunoscut si peste hotare ... Diplome, medalii ... Ce mai, recunostere internationala ! Ce vreti sa spuneti.. ca nu e asa ? Si nu mai incercati sa ponegriti numele lui ... a fost ca un tata pentru voi ! Eu pot sa spun asta ... La fel si eu ! Am fost alaturi de voi ! Maine daca m-as apuca de dans si de antrenorat cred ca as face la fel de multe lucruri bune si cred ca la fel as proceda ca El ! Credeti-ma , dragii mei copii !
A comentat karina hart 15 noiembrie 2009, 07:31 | mergi sus ▲
sunteti niste prosti ca il criticati pe profesor
A comentat anonim 28 noiembrie 2009, 15:45 | mergi sus ▲
mai are doar o pereche stefan si laura.....restul...., alex are clubul lui si nu mai concureaza, nu a fost buna andra, de...., in schimb andra este campioana in bulgaria, pt bulgaria iar alex face tusa.... cine l-a influentat sa renunte la ea????????cine oare????????iar razvan, celebrul razvan dumitrescu...., face tusa.....a ramas fara partenera....unde sunt restul perechilor????????
A comentat un parinte 02 decembrie 2009, 16:06 | mergi sus ▲
chiar credeti ceea ce spuneti ? total gresit ... acest antrenor ... blamat de voi si de parinti ...acei parinti atoate-stiutori si super profesionisti ... va facut campioni si ce rezultate ati obtinut in germania, bulgaria, ungaria,franta, spania... sa mai enumerez...???
ce caliatate (de sportiv vorbesc ) , au acum si ce caliate de sportiv au avut ? a intervenit chiar in educatia copiilor vostrii care au venit cum au venit , cu educatia primita acasa ....
A comentat karina hart 18 decembrie 2009, 09:51 | mergi sus ▲
Mai, oameni buni ... oare cine este aceasta karina hart ?! Care isi da cu parerea cu asa profesionalism si cu atata siguranta despre acest fenomen care este dansul sportiv ? Mai madam karina ( cu ‘k deoarece mi-ar obosi degetele sa-ti dau atat de multa importanta, in cazul in care as scrie cu "K" )… mai incearca sa dai replici pe aceasta pagina … ca vei avea parte de un tratament pe masura !
A comentat Merinos de Palass 18 decembrie 2009, 10:49 | mergi sus ▲
Pentru Merinos,
" Da, am citit comentariile voastre si sunt profund dezamagita de felul in care ganditi si va exprimati parerea despre un om pe care nu il cunoasteti. Acest "urmas al lui Voronin" este de o mie de ori mai om decat oricare altul dintre voi, isi iubeste familia mai mult decat orice pe lumea asta, isi respecta parintii, surorile, iar calitatea lui cea mai mare este aceea ca oricat de strain ai fii (mai ales pentru el care vine de peste Prut), te trateaza intai ca pe cel mai bun prieten al lui, apoi de cele mai multe ori e dezamagit de astfel de persoane, inselat fiind de bunatatea sufletului sau. Mai mult de atat nu cred ca pot spune despre el...iar in legatura cu meseria pe cre o practica felicitarile mele pentru munca lui si cei 20 de ani dedicate acestui DANS. Spuneti-mi la ce mai conteaza descoperirea unei "perechi perfecte" pentru dans cand viata lui e un intreg dans alaturi de perechea lui perfecta si cei dragi lor. Respectele mele si sa fiti neschimbati ! "

Am impresia ca nu pentru caliatatile lui de antrenor il admiri asa de mult in randurile de mai sus ! Sa nu care cumva, " jumatatea lui ", sa te " citeasca cine esti " ...
Ca ai cam pus-o ...!!!
A comentat Merinos de Palass 18 decembrie 2009, 18:55 | mergi sus ▲
A comentat Anonim 18 decembrie 2009, 19:07 | mergi sus ▲
Din articolul de mai sus , am retinut un paragraf , pe care as dori sa-l comentez un pic ,

" Pe lângă ceea ce face la "Magic Star" (a primit nenumărate oferte de a deschide noi şcoli de dansuri sportive în judeţul Constanţa), de ceva timp, Iurie Braiş le-a propus constănţenilor un nou "serviciu" - lecţii de vals pentru tinerii aflaţi în pragul căsătoriei. Nu în ultimul rând, combinând arta cu afacerea, trupa de dans "Magic Star" oferă diverse programe artistice la nunţi."

A combinat arta cu afacerea ... dar ati uitat sa spuneti ca doar cu buzunarul lui se poate intelege foarte bine ...Ofera diverse programe artistice la nunti, botezuri... mai ramane inmormantari ... si este tacamul complet ... pentru ca acesti copii sa faca parte din vechile trupe de trubaduri ... care lucrau pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului ...atunci, acum p-un suc si o prajitura ... iar restul in buzunarul lui ... Asta se numeste SCLAVIE ...

A comentat Merinos de Palass 18 decembrie 2009, 19:08 | mergi sus ▲
pt karina....., razvan stoian a plecat din club pt ca se saturase sa munceasca inzadar, alaturi de daiana care i-a fost bagata cu forta pe gat de catre braes, pt ca parintii daianei aveau un potential financiar foarte bine dezvoltat si bine a facut ca a plecat din club, a demonstrat ca se poate deveni campion si in alt club cu o partenera aleasa de el nu impusa....., la fel a demonstrat si andra ajungand campioana bulgariei si sa nu uitam in ce conditi a plecat de la magic star......, deci in consecinta se poate si in alta parte si culmea domn braes acesti sportivi nu au fost lenesi si nu uitati ca pe razvan stoian l-ati despartit mai intai de claudia si i-ati bagat-o pe gat pe daiana fiinca avea mamica buzunarul doldora de euroiiiii....parintilor lorenei i-ati luat bani in avans pt ore particulare si nu avea partener macar, da i-ati promis ca ii aduceti de la chisinau, nu l-a vazut nici pana la ora actuala,georgianei camburu acum 6ani i-ati luat 100 de dolari acum 6 ani ca ii aduceti o pereche de sandale nu a mai vazut nici bani nici sandalele si multe altele......, asteptam cu mare interes sa vedem alte perechii campioane descoperite de braes si nu luate de la alte cluburi......apropo lui razvan dumitrescu i-ati adus pereche de la chisinau, ar fi pacat sa pierdeti cel mai talentat baiat in dans sportiv al romaniei, ar fi trebuit sa plece la bucuresti sau reghin , cu potentialul sau avea cea mai tare partenera din tara si nu ar mai pierde timpul depomana in clubul magic
A comentat cora44 20 decembrie 2009, 14:31 | mergi sus ▲
Cam putine comentarii ... vizavi de subiectul ales de voi ! Foarte putine comentarii !! Sa-nteleg ca va e frica sa vorbiti sau chiar nu mai aveti ce spune ??? Daca sunteti implicati cu ceva... Va pot intelege ... Dar sa stiti ca tacerea chiar nu este o solutie la problemele voastre ... Taceti.. Defapt aveti ceea ce meritati ...!!!
A comentat Merinos de Palass 21 decembrie 2009, 11:26 | mergi sus ▲
Fiecare om, este o legenda si un erou .
A comentat Simplu 21 decembrie 2009, 11:31 | mergi sus ▲
Vrem infiintata ,Garda de Fier ,in Romania.
A comentat Simplu 21 decembrie 2009, 11:32 | mergi sus ▲
Vrem,Garda de Fier.
A comentat Salut 21 decembrie 2009, 11:33 | mergi sus ▲
Comunistii au distrus Garda de Fier ,ne-au ucis capitanul,ne-au ucis legionarii.Comunistii au distrus in incercarea lor ,ceea ce a construit Germania.Comunistii au distrus Germania .Germania a creat ,in prezent ,un imperiu mondial.
A comentat Romania contraataca 21 decembrie 2009, 11:36 | mergi sus ▲
Apropos ... !! Comentarii si pilde gen " Karina ,Karina hart, anonim sau merinos " chiar nu au ce cauta pe aceasta pagina ! Luati atitudine vizavi de astfel de persoane ... care sunt in afara de rand ...
A comentat Merinos de Palass 21 decembrie 2009, 11:37 | mergi sus ▲
Pentru " anonim " ,

" sunteti niste prosti ca il criticati pe profesor "

Cred ca nu stii ce vorbesti ! Pe acest individ l-ai catalogat " profesor " ?? As putea sa folosesc aceeasi invectiva ... dar decenta ma opreste sa fac acest lucru ! Se vede de la o posta ca nu esti decat un pusti teribil care nu traieste decat pe banii parintilor si dupa fusta maica-sii ! Intreaba-l te rog, daca poate sa dovedeasca faptul ca este profesor ... Sa vedem daca are cu ce ! Il poti numi altfel ...dar nicidecum profesor ! Pentru ca deocamdata nu are aceasta calitate !
A comentat MErinos de Palass 21 decembrie 2009, 11:49 | mergi sus ▲
Fata de articolul de mai jos aparut in Romania Libera, in data de 02.10.2009 cum mai comentati ??!!??

http://www.romanialibera.ro/
Ana Mares
Vineri, 02 Octombrie 2009
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

» Din cauza crizei financiare, performerii dansului sportiv incep sa lipseasca de la competitii internationale.
» La Constanta, peste 150 de persoane se initiaza, anual, in arta dansului european si a celui latino american.

Federatia romana de Dans Sportiv nu mai are bani sa trimita performerii nostri de dans sportiv in China. Antrenorul campionilor din Constanta, Iurie Brais, spune ca a fost instiintat, recent, ca cei doi reprezentanti ai tarii noastre nu vor putea ajunge la competitia internationala din cauza crizei financiare care a retezat bugetul. "Perechea noastra nu va merge in China. Am cautat sponsori, insa un bilet dus-intors costa 2.000 de euro, la care se adauga cheltuielile pentru cazare si mancare", precizeaza Iurie. Vorbind despre performanta in dansul sportiv, fostul campion al Republicii Moldova subliniaza necesitatea unei finantari solide a dansatorilor, pentru a obtine, dar si a intretine rezultatele de exceptie. Pe langa talent, ambitie si perseverenta in ceea ce fac, sportivii au nevoie de bani pentru pantofi de dans si costume. "Dansul sportiv devine costisitor cand vorbim de performanta. Cand se ajunge la acest nivel de pregatire, campionii nostri ne reprezinta la diverse concursuri. O pereche de pantofi de dans costa 150 de euro, iar o rochie poate costa intre 500 si 3.000 de euro", mai spune basarabeanul nostru, care si-a deschis, in 2000, propria scoala de dansuri sportive la Constanta. Clubul pe care il conduce, considerat unul dintre cele mai performante din tara, este gazduit de Casa de Cultura din oras si are in program o oferta bogata de stiluri de dans, dintre care amintim vals lent, tango, vals vienez, foxtrot, quickstep, ca dansuri europene, si samba, cha-cha, rumba, passo-doble sau jive, incadrate in categoria dansurilor latino-americane. Iurie Brais are elevi de diferite varste, de la 6 la 60 de ani, amatori si profesionisti. In acest an a avut solicitari din partea unor parinti pentru a inscrie patru elevi cu varsta de 3 ani si jumatate. In general, in fiecare an se inscriu in clubul sau peste 150 de persoane. "Pe copii ii invatam sa aiba tinuta, ureche muzicala, disciplina si respect fata de antrenor si fata de partenerul de dans. Cu ei incepem cu dansuri mai simple, pentru a prinde ritmul, apoi trecem la pasii specifici de dans. Avem si bunici care vin sa faca miscare, din placere".
Pentru copii, taxa lunara este de 100 lei, in care intra opt sedinte, cate doua pe saptamana. La adulti, abonamentul este de 125 lei pe luna. Clubul de la Casa de Cultura are in oferta sa si dansuri pentru miri, nasi si socrii. Mirii sunt initiati in dansul care deschide nunta, si anume valsul mirilor. In prezent, Iuri se ocupa de patru perechi de viitoare cupluri. Programul cuprinde zece sedinte, iar o lectie particulara costa 35 de euro.

Portret
Printre cei mai buni din lume
Profesorul de dans sportiv Iuri Brais, cu o experienta de 30 de ani de munca, a facut parte din ansamblul Codreanca timp de 20 de ani. Zece ani a fost campionul Republicii Moldova si al Europei la diverse concursuri, iar la dansuri latino-americane s-a clasat intre primii 12 din lume. In Constanta a ajuns la invitatia Teatrului de Balet Oleg Danovski. A ales sa antreneze in orasul de pe tarmul Marii Negre, cu toate ca isi dorea sa ajunga in America, pentru ca cei mai multi dintre prietenii sai sunt acolo.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Sa intram cumva in amanunte ??!!??
A comentat Merinos de Palass 23 decembrie 2009, 21:11 | mergi sus ▲
Ati amutit , oameni buni !! ??
Taceti, ce sa faceti ...
Cu atata ati mai ramas ...
Cu tacerea... !! !! !!
E si asta un raspuns ... !! !! !!
A comentat karina hart 24 decembrie 2009, 08:08 | mergi sus ▲
pentru merinos de palass,

chair atat este abonamentul pentru copii,
si pentru adulti !!??
Putin foarte putin !!
Dar cat este abonamentul pentru cei de la performanta ??
Ma ajuta si pe mine cineva cu aceasta informatie ??
A comentat libra 24 decembrie 2009, 09:10 | mergi sus ▲
OOOOOOOOOO !!!!!!!!!!

Treaba buna !!

Acum se foloseste si de numele Casei de Cultura din Constanta pentru asi face reclama !!

Ce treaba ! !

Subtil nu ! !

Nu pierde nicio ocazie sa se planga in stanga si dreapta de cat de nedrepti sunt altii fata de el si clubul lui, nu fata de copii !
Nu scapa ocazia sa-si faca reclama pe spatele Casei de Cultura din Constanta !!

Era pe alte meleaguri sa fi vazut ce de marafeti scotea din buzunar pentru reclama neautorizata !!??
Dar cum sunt obisnuiti ca la ei in Moldova ...cu tupeu si cu bocancul pe gat !!

Cred ca si Romania tot cu " r " mic scrie !!

Sa fim seriosi ... nu da nici doi bani pe tara in care isi castiga " existenta " !!

Suflet de PATRIOT, NU ?? !!
A comentat Nici nu te gandesti de unde apare Doamna cu C 24 decembrie 2009, 18:06 | mergi sus ▲
Ce inseamna sa afli de la concursuri , de pe diferite site-uri, din " gura in gura " despre poleiala acestui om, despre exteriorul lui !
Presupun ca majoritatea sunt din Constanta, cei ce au scris pe aceasta pagina ! Cam inversunati ! O fi si un gram de adevar in tot ce s-a scris aici ?! Si cand te gandesti ca , caracterul , practicile , obiceiurile ies la iveala doar in anumite cazuri ! Nu ai cum sa stii adevarata valoare a unui om ! Niciodata ! Decat ascultand in stanga si in dreapta pareri, opinii, sugestii ...punand in balanta mereu ...
A comentat Bucuresti ! 28 decembrie 2009, 11:27 | mergi sus ▲
Deja ma scoateti din sarite.
Doamna karina, karina hart, etc stim cu totii ca tu esti sotia acestui "mare" om, pe care il storci de bani cu orice ocazie pe care o ai. silicoanele, botoxu' etc ti le pui pe baza parintilor care platesc sute de euro ca sa`si vada copiii departe. toti astia care il tot pupati in c*r pe brais, sunteti doar niste sclavi care mai au putin si ii pupa si talpile numai ca sa ii bage in seama copilul.
cat despre soarta performantei domnului brais : daca ar mai da putina importanta dansului ar fi o chestie, dar dansului ii pasa mai mult de bani, decat de performanta, se pare ca a uitat de mult de unde a plecat
A comentat "Marele" Brais 30 decembrie 2009, 17:56 | mergi sus ▲
CORECT FOARTE CORECT !! IN SFARSIT UN COMENTARIU PERTINENT !!

Oare de ce credeti ca trebuie sa existe o astfel de pagina in care sa va expuneti frustrarile ?? Ascunsi sub diferite pseudonime ...Cred ca niciunul care si-a expus aici opinia, frustrarea nu a avut curajul sa-l infrunte cu adevarat in fata , " LIVE si IN DIRECT "( vorba unui politician de pe la noi din Romania ) de fata cu ceilalti parinti ! Ca sa stie toti cam ce hram poarta acest ....!! Cred a reusit sa-si faca cam multi "prieteni" de cand activeaza prin Romania !!Nu aveti curaj sa-i spuneti nici " da-te mai incolo " !!Vorba celui ( sau celei , cine poate stii ... vorbeam de pseudonime !! ) care a scris mai sus " parintilor care platesc sute de euro ca sa`si vada copiii departe. toti astia care il tot pupati in c*r pe brais, sunteti doar niste sclavi care mai au putin si ii pupa si talpile numai ca sa ii bage in seama copilul. "

Corect !! In sfarsit un comentariu pe masura !!
A comentat Merinos de Palass 01 ianuarie 2010, 10:48 | mergi sus ▲
Oameni buni ... nici nu-mi vine sa cred ce se scrie despre acest om !! Imi pare rau ... Am auzit lucruri bune !! Dar acum cand citesc ce citesc pe aceasta pagina ... !! Oricum mi-am schimbat parerea , dupa multimea de pareri CONTRA ...!! Chiar ma batea gandul sa iau cateva ore cu acest antrenor !!
In cazul asta renunt !! Definitiv !!
A comentat BACAU 01 ianuarie 2010, 10:59 | mergi sus ▲

PENTRU CORINA ( ALIAS KARINA SAU KARINA HART .... )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
mda...am citit mesajul veteranul dansului....proabil un frustrat....care nu a reusit in ale dansului...sau parintii vreunuia asemanator...dragii mei performanta nu seface cu parintii...ci cu o legatura stransa intre dansator si profesor....si cum spuneti voi cei care scrieti si apoi ganditi....cu referire la razvan stoian si daiana...au plecat si au pierdut din cauza parintilor care se cred mai profesori decat un campion daca sunt atat de atotstiutori ...in ale dansului de ce nu ii antreneaza ei?sa fim seriosi ...uite va lansez o provocare spuneti-mi si mie o pereche sau un dansator care a plecat si a reusit sa ???/ tot eu va dau si raspunsul..nici unul....da dragii mei dar stiti de ce?pt ca s-au crezut mai destepti....si au crezut ca adunand firmituri poti face o paine..dar nu a fost asa...nu au reusit decat sa isi imbolnaveasca talentul....pacat mare pacat!!! ok acum referitor la ceielalti dansatori care au venit deja vedete in club dragii mei ce rezultate aveau cand au venit? ce cupe ce medalii?vorbiti din basme dragii mei...poate visau la asa ceva...dar nu sa le sii detina..IURIE BRAIS este cu adevarat o fabrica de campioni...si nu prin vobe..ci a demonstrat-o prin rezultate!!!parintii ar trebuii sa-i multumeasca ..nu sa intre cu bocancii murdari in cariera unui om care si-a dedicat jumatate de secol dansului....ca mai tarziu sa dea nastere unor buni danstori...dansatori care ar fi putut fi chiar copii vostri!!!!! Analizati evolutia copiilor vostri..dupa primul pas afara din clubul MAGIC STAR....si apoi sa mai aveti tupeul sa intrati aici si sa va dati cu parerea despre un om care v-a \"crescut\" copii...RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Sa ne fie noua rusine ??

Sa-ti fie tie rusine ca TIE ti-a crescut copii
" moldoveanu' " !!

Noua parintilor nu are de ce sa ne fie rusine !!!!!
AM FACUT, FACEM SI VOM FACE SACRIFICII SA SUSTINEM FINANCIAR MUNCA SI TALENTUL COPIILOR NOSTRII .
PRETENTIILE LUI FINANCIARE INSA SUNT EXAGERATE CA SA POATA FACE FATA FITZELOR TALE DE PUSTOICA INTARZIATA CARE NU STIE ALTCEVA DECAT SHOPING ...
"CA ARE MOLDOVEANU' BANI " ( CITEZ )

MA INTREB CE -O SA SE-NTAMPLE CU EL CAND NU-TI VA MAI PUTEA SUSTINE PRETENTIILE EXAGERATE !?!?!?!?!?!
A comentat O MAMA CARE STIE SA-SI CREASCA COPII 01 ianuarie 2010, 12:23 | mergi sus ▲
Dupa cate am citit aici ... " antrenorul campionilor " a luat-o razna rau ...
A comentat Timisoara 02 ianuarie 2010, 08:38 | mergi sus ▲
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Da, am citit comentariile voastre si sunt profund dezamagita de felul in care ganditi si va exprimati parerea despre un om pe care nu il cunoasteti. Acest "urmas al lui Voronin" este de o mie de ori mai om decat oricare altul dintre voi, isi iubeste familia mai mult decat orice pe lumea asta, isi respecta parintii, surorile, iar calitatea lui cea mai mare este aceea ca oricat de strain ai fii (mai ales pentru el care vine de peste Prut), te trateaza intai ca pe cel mai bun prieten al lui, apoi de cele mai multe ori e dezamagit de astfel de persoane, inselat fiind de bunatatea sufletului sau. Mai mult de atat nu cred ca pot spune despre el...iar in legatura cu meseria pe cre o practica felicitarile mele pentru munca lui si cei 20 de ani dedicate acestui DANS. Spuneti-mi la ce mai conteaza descoperirea unei "perechi perfecte" pentru dans cand viata lui e un intreg dans alaturi de perechea lui perfecta si cei dragi lor. Respectele mele si sa fiti neschimbati !

mda...am citit mesajul veteranul dansului....proabil un frustrat....care nu a reusit in ale dansului...sau parintii vreunuia asemanator...dragii mei performanta nu seface cu parintii...ci cu o legatura stransa intre dansator si profesor....si cum spuneti voi cei care scrieti si apoi ganditi....cu referire la razvan stoian si daiana...au plecat si au pierdut din cauza parintilor care se cred mai profesori decat un campion daca sunt atat de atotstiutori ...in ale dansului de ce nu ii antreneaza ei?sa fim seriosi ...uite va lansez o provocare spuneti-mi si mie o pereche sau un dansator care a plecat si a reusit sa ???/ tot eu va dau si raspunsul..nici unul....da dragii mei dar stiti de ce?pt ca s-au crezut mai destepti....si au crezut ca adunand firmituri poti face o paine..dar nu a fost asa...nu au reusit decat sa isi imbolnaveasca talentul....pacat mare pacat!!! ok acum referitor la ceielalti dansatori care au venit deja vedete in club dragii mei ce rezultate aveau cand au venit? ce cupe ce medalii?vorbiti din basme dragii mei...poate visau la asa ceva...dar nu sa le sii detina..IURIE BRAIS este cu adevarat o fabrica de campioni...si nu prin vobe..ci a demonstrat-o prin rezultate!!!parintii ar trebuii sa-i multumeasca ..nu sa intre cu bocancii murdari in cariera unui om care si-a dedicat jumatate de secol dansului....ca mai tarziu sa dea nastere unor buni danstori...dansatori care ar fi putut fi chiar copii vostri!!!!! Analizati evolutia copiilor vostri..dupa primul pas afara din clubul MAGIC STAR....si apoi sa mai aveti tupeul sa intrati aici si sa va dati cu parerea despre un om care v-a \"crescut\" copii...RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!

dragii mei, vreau sa va invit pe toti cei pro si contra mea la mine la sala oricand doriti sa ma cunoasteti personal..sa vedeti cum imi descarc cunostiintele in ale dansului sportiv in bagajul dus de copii vostrii..!!!!acum cu privire la comentariile rautacioase nu ma afecteza cum probabil si-ar fi dorit mult unora dintre cei de mai sus...si stiti de ce...? pentru ca nu ma doboara pe mine 2 vorbe spuse de unii invidiosi...rautaciosi...needucati....si prost informati....care au crezut ca citind cateva randuri pe net sau mergand la cateva competitii sunt mari profesori....pe mine ma tine tare cealalta parte...acei copii care culmea....au reusit sa ajunga pe podium si culmea cu ajutorul....MEU da a acelui profesor care..dupa parerea unora nu face mare branza!!! pai cum sa faci treaba cu lenesi...eu nu sunt dictator sunt profesor nu stau sa trag de nimeni cine a venit la mine a venit cu un scop sa invete sa danseze...dar pt asta trebuie colaborare si respect din ambele parti....cine nu a reusit ...nu a fost din vina mea..si-au facut-o cu mana lor...impreuna cu parintii lor "profesori mari"!!!de ce unii reusesc si altii nu...intelegeam daca nu iesea nimik bun din mainile mele..dar cand intra...dansatori si ies campioni....atunci inseamna ca la MAGIC STAR se face dans...nu doar vorbe..........!!!!!

<< are 3 perechi de podium, perechi pe care nu le-a invatat el abceul dansului sportiv.....razvan, stefan, alex au fost sportivi altor cluburi, el doar i-a corectat si i-a lansat in competiti.....la cat sunt de talentati acesti baieti ar fi devenit oricum campioni si daca nu ma insel alex avea destule premii la activ cand a venit in acest club.....si de ce nu precizeaza acest antrenor ca sportivi dumnealui se mai antreneaza si pe la lot la reghin, cu antrenori straini si cu alti domni antrenori de prin germania, gen alice,rusia, etc...., am si eu o intrebare, daca domnul braes este atat de bun de ce nu a muncit in moldova , acasa la dumnealui sa isi deschida un club si sa faca copii campioni?????????sportivi din clubul magic star au fost descoperiti ca talentati in dansul sportiv , de catre bogdan ghencea ,miraj constanta,ex;alex, silviu, ilinca, lavinia, andreea, raluca, georgiana cu bogdan care aveau multe medali si cupe la activ pana sa ajunga la iuri braes , cat despre razvan si stefan au fost descoperiti de magda martinescu la lps constanta, dansa i-a invatat primi pasi in dans....., domnul nu are nici o pereche descoperita de dansul si luata de la zero si adusa pe locul intai.....alex,nu..., stefan, nu....., razvan, nu.....alti nici nu mai sunt......cand au venit in clubul magic acesti baieti au avut alte partenere, sa spuna domnul cum a stricat acele perechi, in ce mod sa practicat destramarea lor si in interesul cui?????????dar adevarul, de ce a intrat raca intre copii si mai ales intre parinti??????stefan-diana;andrei-mihaela;razvan-oana; etc....copii care au parasit apoi clubul cu lacrimi in ochii, din cauza unor interese ascunse.......si mihaela si diana si oana erau copii talentati, dar aveau buzunarul mai subtire fata de alti......razvan stoian si claudia descoperiti de black see,au venit la miraj si dupa ce au fost campioni, a fost rupta perechea la cererea unora....., mai tarziu, razvan a plecat din club si el.....nu asa se fac campioni..... >>

Dragii mei parinti, as vrea sa pot sa spun cine sunt dar ...Dragii mei vizavi de acest comentariu imi permit sa spun ca este adevarat ! Nu am prins eu acele timpuri - pe atunci nu eram langa EL - dar din surse sigure pot sa spun ca aceste comentarii sunt chiar adevarate ....dragii mei... Dar totusi lasatil in pace .... trebuie sa traim si noi nu ?

credeti-ma ca stiu cu ce se mananca dansul sportiv .... dragii mei copii ... daca nu munciti si nu platiti ceea ce vi se ofera ... adca calitate nu puteti sa faceti nimic ...
este cel mai tare antrenor din Romania si binenteles recunoscut si peste hotare ... Diplome, medalii ... Ce mai, recunostere internationala ! Ce vreti sa spuneti.. ca nu e asa ? Si nu mai incercati sa ponegriti numele lui ... a fost ca un tata pentru voi ! Eu pot sa spun asta ... La fel si eu ! Am fost alaturi de voi ! Maine daca m-as apuca de dans si de antrenorat cred ca as face la fel de multe lucruri bune si cred ca la fel as proceda ca El ! Credeti-ma , dragii mei copii !

chiar credeti ceea ce spuneti ? total gresit ... acest antrenor ... blamat de voi si de parinti ...acei parinti atoate-stiutori si super profesionisti ... va facut campioni si ce rezultate ati obtinut in germania, bulgaria, ungaria,franta, spania... sa mai enumerez...???
ce caliatate (de sportiv vorbesc ) , au acum si ce caliate de sportiv au avut ? a intervenit chiar in educatia copiilor vostrii care au venit cum au venit , cu educatia primita acasa ....


Ati amutit , oameni buni !! ??
Taceti, ce sa faceti ...
Cu atata ati mai ramas ...
Cu tacerea... !! !! !!
E si asta un raspuns ... !! !! !!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Acestea sunt comentariile pline de " invataminte, pilde ...s.m.d.p. " ......
A comentat ???? 02 ianuarie 2010, 08:57 | mergi sus ▲
DEZAMAGIRE MARE SI PE LA IASI !!
SE VEDE CLAR, DE LA DISTANTA , CA ARE ORIENTARI GRESITE !!
PRO EST ...
CAND TOTI CEILALTI SUNT CU OCHII SPRE VEST ...
EDUCATIA A PRIMIT-O ..., CE SA-I FACI ... ,
TOT DIN EST ...
A comentat IASI 02 ianuarie 2010, 13:28 | mergi sus ▲
................................................................................................................................................................................................

Lectii de dans pentru miri, la Casa de Cultura

Stiri similare
None FoundDin 2000, de cand este antrenor de dans sportiv la Constanta, fostul campion basarabean Iurie Brais pregateste, cu multa rabdare, zeci de dansatori amatori si profesionisti. La propria scoala de dansuri sportive, gazduita de Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, vin sa se inscrie iubitori ai dansului cu varste cuprinse intre 6 si 60 de ani.

Foarte multi parinti intreaba, insa, daca se fac inscrieri si pentru copiii lor mai mici de sase ani. De exemplu, antrenorul a avut, in acest an, solicitari din partea unor parinti pentru a inscrie patru elevi cu varsta de 3 ani si jumatate. In general, in fiecare an se inscriu in clubul sau peste 150 de persoane. Pentru copii, taxa lunara este de 100 lei, in care intra opt sedinte, cate doua pe saptamana. La adulti, abonamentul este de 125 lei pe luna. Oferta scolii de dans condusa de Iurie Brais este diversificata.

Programul cuprinde mai multe stiluri de dans, dintre care amintim vals lent, tango, vals vienez, foxtrot, quickstep, ca dansuri europene, si samba, cha-cha, rumba, passo-doble sau jive, incadrate in categoria dansurilor latino-americane. "Pe copii ii invatam sa aiba o tinuta, ureche muzicala, disciplina si respect fata de antrenor si fata de partenerul de dans. Cu ei incepem cu dansuri mai simple, pentru a prinde ritmul, apoi trecem la pasii specifici de dans. Avem si bunici care vin sa faca miscare, din placere", spune Iurie Brais.

Clubul de la Casa de Cultura are in oferta sa si dansuri pentru miri, nasi si socri. Mirii sunt initiati in dansul care deschide nunta, si anume valsul mirilor. In prezent, Iuri se ocupa de patru perechi de viitoare cupluri. Programul cuprinde zece sedinte, iar o lectie particulara costa 35 de euro.

................................................................................................................................................................................................
A comentat 1111 02 ianuarie 2010, 15:16 | mergi sus ▲
La pretul asta ma antrenez in Germania !
Intrebare ?
** Ce face de banii astia ?
Ma antrenez in Germania cu CAMPIONI ADEVARATI , nu fabricati artificial !
Si la bani mai putini ...
A comentat oradea 04 ianuarie 2010, 09:15 | mergi sus ▲
Pentru antrenorul campionilor , campionul campionilor ....etc.
Incerc sa comentez si eu putin un fragment ... "Pe copii ii invatam sa aiba o tinuta, ureche muzicala, disciplina si respect fata de antrenor si fata de partenerul de dans. Cu ei incepem cu dansuri mai simple, pentru a prinde ritmul, apoi trecem la pasii specifici de dans. Avem si bunici care vin sa faca miscare, din placere", spune Iurie Brais."

Cu tinuta am inteles... dar cu urechea muzicala ... am indoieli ... !
Deoarece daca copilul nu are ureche muzicala poti sa-l chemi pe David Copperfield ca tot degeaba !
Cu disciplina si respect fata de antrenor iarasi am inteles, dar fata de partenerul de dans ??!!??!!
Domnule profesor nu mai incercati sa pacaliti oamenii in felul acesta !
Dumneavoastra spuneti lucrurile acestea ?Dumneavoastra care nu stiti cum sa invrajbiti partenerii unul impotriva celuilat ca sa puteti mai tarziu sa-i manipulati ??
Si pe ei, dar si pe parinti !!
Execrabil mod de a "educa" invataceii ...
Nu faceti decat sa-i dezbinati prin diferite tertipuri ...
Cred ca ati cam lipsit la orele de pedagogie !
A comentat marmota 04 ianuarie 2010, 10:05 | mergi sus ▲
Pentru marmota,

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Prin dans, au cucerit Bucureştiul!

Peste 300 de perechi de dansatori din Rom�nia, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova au participat, la sf�rşitul lunii septembrie, la concursul internaţional de dans sportiv dotat cu trofeul �Cupa Municipiului Bucureşti�, competiţie aflată la cea de-a VIII-a ediţie. După lungi repetiţii, maestrul Iurie Braiş a pregătit perechi, din partea Clubului �Magic Star� Constanţa, la toate categoriile de v�rstă. Iar rezultatele nu au �nt�rziat să apară. Perechea Răzvan Dumitrescu şi Lavinia Kaproş s-au clasat pe locul I la categoria de v�rstă 10 � 11 ani. Ei sunt, de altfel, ţi sunt campionii Rom�niei la dansuri latino-americane, iar �n 2006 au mai obţinut, la Campionatul Internaţional de la Albena, tot locul I, iar la German Open, din 65 de perechi, cele mai bune din lume, �n clasamentul final au urcat pe locul 8.

Tot la Bucureşti, perechea Ion Alexandru şi Andra Linte s-au clasat pe locul al II-lea la categoria adulţi, dansuri latino. �Potrivit preşedintelui clubului constănţean, Iurie Braiş, cea mai mare surpriză a competiţiei a fost perechea Răzvan Stoian şi Daiana Dobre, care vin puternic din urmă. Sunt recent formaţi, dar promit multe. Au eleganţă, tehnică şi foarte multă dăruire, fapt confirmat şi la Cupa Municipiului Bucureşti, unde s-au clasat pe locul I la categoria de v�rstă 12 � 13 ani, secţiunea latino basic. (G.V.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Perechile enumerate mai sus ( in anul 2006 ), acum in 2010 nu mai evolueaza NICIUNA impreuna !
OARE DE CE " DOMN' PROFESOR " !?!?!?!
A comentat PSEUDONIM 04 ianuarie 2010, 14:53 | mergi sus ▲
Sunt dansator in acest club si credeti-ma ca nu ma intereseaza absolut nimic din viata privata a profesorului.Mie si partenerei ne merge bine de atatia ani si sunt foarte multumit de tot.Probleme si discutii au existat si probabil ca vor mai exista,dar trecem peste fara "vrajba intre parteneri" sau alte chestii de genul asta.Ce m-a facut sa rad a fost faptul ca unii din voi au afirmat ca a vrut sa isi desparta perechile :)) cum puteti gandi in felul asta ?Voi aveti ceva personal cu el cred,sau copiii d-vostra nu au ajuns unde doriti.Trebuie sa iti doresti foarte mult sa ajungi sus ca sa mai observi alte chestii pe care voi le criticati.Ideea e ca eu sunt sus si voi ramane acolo datorita mie,partenerei si a domnului profesor.

P.S.:In afara de asta parintii copiilor trebuie sa fie "oameni" si sa se inteleaga intre ei pt a reusi copiii.Lipsa de comunicare si ORGOLIUL unora duce la destramarea perechilor.

Va doresc succes in continuare !
A comentat :)) 10 ianuarie 2010, 20:02 | mergi sus ▲
Remarcile unei sportive din acest club...
In viata, putini reusesc, doar cei mai buni, adica genialii...
In sport si mai ales in acest sport, dans sportiv,reusesc doar cei ce-si doresc sa ajunga in varful piramidei...
In rest, totul tine de apatie sociala,din escapism, demoralizare, mandrie personala si comoditate.
In final si lent, totul duce la dezbinare… numai ca putem invinge daca suntem alaturi unul de altul.
Multi dintre noi, din comoditate fraternizeaza cu agresorul… altfel spus "au ce merita", "ce au cautat acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns acolo"…
Putem spune ca noi, romanii, avem o incredibilă voluptate a ratarii sanselor.
Multe din invataturi le datorez profesorului meu...am avut timp destul si mai am...
Pot spune ca darmam isteric statui si punem pe soclurile lor pitici de gradina,viu colorati.
Ca ne aratam admiratia fata de valorile autentice numai cand sunt pe catafalc.
Ca sanatatea este mai importanta decat orice.
Ca trebuie sa ma bucur ca imi traiesc parintii.
Ca lingusitorii sunt vesnici.
Ca sunt multi pe care ii credeam inteligenti si care au dovedit contrariul.
Că nu-i recomandabil pentru tine si siguranta ta să strigi "inainte, baieti!" pană nu esti sigur ca e cineva in spatele tau"...…dar asigura-te ca ala din spate nu te împunge cu baioneta…
Respectele mele profesore!
A comentat :) 10 ianuarie 2010, 20:57 | mergi sus ▲
Si inca ceva...
Am mai invatat ca victoria are cel puţin 1000 de moase, iar înfrangerea un singur responsabil...
Ca mandria unei reusite de/în familie depaseste cu mult orice realizare profesionala...
A comentat :) 10 ianuarie 2010, 21:04 | mergi sus ▲
Chiar ca LINGUSITORII sunt vesnici !!
Ati demonstrat-o din nou !!
Sportivi, sportive si mame de sportivi si sportive !!
Va crescut cota din nou !
Defapt sangele apa nu se face !
Tineti minte :
LINGUSIREA este unul din criteriile dupa care sunt agreati " GENIALII " !
Si chiar va inteleg si va compatimesc ... !
Asa veti reusi si pe mai departe ...
Se vede mana de profesionist ... nu ezitati sa intrati in polemici ... ori de cate ori este nevoie ...
Infatuarea si lipsa de educatie e la loc de cinste in acest club !
Si sa nu uit .... si lipsa de ATITUDINE !
SUCCES !
A comentat pentru sportivi, sportive si mame de sportivi 12 ianuarie 2010, 06:34 | mergi sus ▲
pt sportivul care a comentat ca ii este bine in prezent , lui si partenerei sale........, stiu cine esti din descriere, nu dau nume din prea mult respect pt fosta ta partenera, pe care ai calcat-o in picioare, miseleste pe la spate ca sa iti fie tie bine....., cine a tras sforile....., parintii actualei partenere cu parintii tai si in cap de lista profu....., a-ti calcat in picioare un suflet de copil (talentat totusi dovada premiile acumulate cu ea pe parcurs si sa nu uiti ca datorita ei ai trecut din hobby in E )si pe parintii acestuia care culmea au fost domnii cu tine, inca de cand erai la lps si ti-ai dori-o partenera pe EA, dar cand ai ajuns in magic star tu erai vedeta si ea nu mai era buna, ca asa specula profu.......nu asa se comporta oameniiiiiiii....... ,poate doar in clubul magic......ti-ai vazut sacii in caruta si ai uitat de unde ai plecat......
A comentat nu conteaza- nu dam nume.... 12 ianuarie 2010, 14:56 | mergi sus ▲
PENTRU SPORTIVUL , DAR MAI ALES PENTRU SPORTIVA DIN CLUBUL " MAGIC STAR "


" Remarcile unei sportive din acest club...
In viata, putini reusesc, doar cei mai buni, adica genialii...
In sport si mai ales in acest sport, dans sportiv,reusesc doar cei ce-si doresc sa ajunga in varful piramidei...
In rest, totul tine de apatie sociala,din escapism, demoralizare, mandrie personala si comoditate.
In final si lent, totul duce la dezbinare… numai ca putem invinge daca suntem alaturi unul de altul.
Multi dintre noi, din comoditate fraternizeaza cu agresorul… altfel spus "au ce merita", "ce au cautat acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns acolo"…
Putem spune ca noi, romanii, avem o incredibilă voluptate a ratarii sanselor.
Multe din invataturi le datorez profesorului meu...am avut timp destul si mai am...
Pot spune ca darmam isteric statui si punem pe soclurile lor pitici de gradina,viu colorati.
Ca ne aratam admiratia fata de valorile autentice numai cand sunt pe catafalc.
Ca sanatatea este mai importanta decat orice.
Ca trebuie sa ma bucur ca imi traiesc parintii.
Ca lingusitorii sunt vesnici.
Ca sunt multi pe care ii credeam inteligenti si care au dovedit contrariul.
Că nu-i recomandabil pentru tine si siguranta ta să strigi "inainte, baieti!" pană nu esti sigur ca e cineva in spatele tau"...…dar asigura-te ca ala din spate nu te împunge cu baioneta…
Respectele mele profesore! "

Nu stau foarte mult sa-ti dau lectii de viata sau de educatie ... Vazand ca suferi din punctul asta de vedere, chiar mi-as putea permite sa-ti acord o mana de ajutor !
Din suflet iti spun !

Tin totusi mortis sa precizez urmatoarele lucruri :

- In viata intr-adevar putini reusesc, dar crede-ma ca doar oportunistii, cei fara coloana verticala " MOLUSTELE si CEFALOPODELE "!
- " GENIALUL " reuseste ... tine minte ... doar pe cont propriu, de unul singur, neajutat de nimeni !
- In acceptiunea lingvistilor definitia cuvantului GENIAL este urmatoarea :
GENIAL = înzestrat cu geniu; de geniu, care dovedeste genialitate, înzestrat cu calităti creatoare deosebite, care este caracteristic pentru genii, de geniu.
Genii pot fi considerati matematicieni, fizicieni, astronomi, s.a.m.d.p si chiar muzicieni.
In niciuna din statisticile mondiale nu sunt mentionati ca genii DANSATORII ! Cu parere de rau tin sa-ti marturisesc ca nu faci parte dintre ei, dintre GENIALI !
O nota cu minus pentru tine !
Ori ai lipsit la ora de limba romana, ori la ora de istorie ... Explicabil ... ce sa-i faci ... concursurile !

" In sport si mai ales in acest sport, dans sportiv,reusesc doar cei ce-si doresc sa ajunga in varful piramidei... "

- Trecand chiar si peste " cadavre " ( e totusi cam mult spus ) ... nu-i asa ? Sapandu-l pe cel care a crescut alaturi de tine si inventand tot felul de vorbe numai in numele reusitei ?
Deci tot oportunistii reusesc ... !
De la o varsta frageda ati deprins lucrul acesta !?!

As fi de acord cu tine daca nu ar exista pe acest glob pamantesc cei care au inventat cuvintele " GENTLEMAN " si " LADY " .

Iti recomand din suflet doua carti :

Cum sa fii un gentleman. Mic tratat de eleganta. - John Bridges ( este indicat pentru sportivul de mai sus )
si
Cum sa fii o lady. Mic tratat de eleganta. - Candace Simpson-Gilles ( pentru sportiva )

"In rest, totul tine de apatie sociala,din escapism, demoralizare, mandrie personala si comoditate."
" Multi dintre noi, din comoditate fraternizeaza cu agresorul… altfel spus "au ce merita", "ce au cautat acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns acolo"…
Putem spune ca noi, romanii, avem o incredibilă voluptate a ratarii sanselor. "

Tot ceea ce ai enumerat mai sus chiar nu are legatura cu absolut nimic din ce s-a discutat pe aceasta pagina, doar poate, sa te ajute sa te ridici in ochii cuiva, deoarece exprimarea ta din aceste fragmente nu denota decat faptul ca adori sa fii bagata in seama, sa-l calci in picioare pe cel de langa tine numai pentru ati atinge interesul !
Intr-un cuvant OPORTUNISM !
Este o reactie, cred, cam nepotrivita si chiar violenta pentru o persoana de varsta ta ! Mai mult de 18 ani cred ca nu ai ! Deci un copil !
Chiar nu ai nicio vina pentru exprimarea ta !
Sper sa fie doar exprimare ... !
" Pot spune ca darmam isteric statui si punem pe soclurile lor pitici de gradina,viu colorati."
As putea sa remarc, mai sus, in textul scris de tine, o greseala, dar as fi cinic sa o condamn !
Nu inteleg legatura dintre statui, socluri si pitici viu colorati !
Si cred ca m-am plictisit de subiectul asta ... Am avut ce citi pe aceasta pagina ... Pro si contra ! Si chiar m-am amuzat !
Este a doua oara cand iau ATITUDINE pe aceasta pagina !

AS FI FOST MULTUMIT DACA ERAU DOAR APRECIERI LA ADRESA ANTRENORULUI ! DAR NU ATI FOST MULTUMITI DOAR CU ATAT ! ATI INCERCAT SA DENIGRATI IN STANGA SI-N DREAPTA ! VA INTELEG CA ATI FOST INTRIGATI ...DAR ELEGANTA IMPUNE MULTE ALTE LUCRURI PE CARE VOI, CRED, CHIAR NU ATI AVUT DE UNDE SA LE INVATATI ! EXPRIMAREA SPUNE TOTUL ! ESTE O CONCLUZIE TRASA VIS-A-VIS DE CE ATI SCRIS VOI ! ATI INCERCAT SA PARETI SUPERIORI FATA DE CEILALTI! IARASI TIN SA VA ADUC AMINTE CA ELEGANTA IMPUNE ALTCEVA !
IN FINAL VREAU SA MAI REMARC FAPTUL ( cu dezamagire ) CA NU CITITI DECAT ARTICOLELE MEDIOCRE SCRISE PE NET ! SI INCERCATI SA LE IMPUNETI CA PERERI PERSONALE !
DIN NOU OPORTUNISMUL ISI SPUNE CUVANTUL !
As fi purtat o polemica ( o batalie " scrisa " ) cu cineva de calibru ... Dar asa este o lupta inegala, incorecta ... Si renunt ...
Pentru unul mai mic ca tine , nu neaparat ca varsta, inaltime ci si ca intelect sau experienta de viata, nu poti decat sa incerci un sentiment de ocrotire si de compasiune .
O senzatie de ... " apatie sociala " ... incerc in momentul asta ...
Cred ca de aici ai incercat sa te inspiri ( sper ca nu doar cu " copy " si apoi " paste " )
http://schimbarea.blogspot.com/2009/04/piramida-apatiei-sociale.html
http://schimbarea.blogspot.com/
Retine ! Nu tot ce este difuzat pe net , este si de valoare ! Consulta te rog un adult care te poate indruma !
Astept o reactie ! Poate mai incolo !
A comentat PENTRU SPORTIVUL , DAR MAI ALES PENTRU SPORTI 12 ianuarie 2010, 19:38 | mergi sus ▲
Sa nu uit !
Nu incercati decat sa pareti altceva decat ceea ce sunteti !
As incerca un sentiment de desfiintare pentru voi ! Dar educatia si bunul simt, care dupa cum stiti se cultiva cu grija inca din copilarie de catre parinti, ma opreste !
Nu sunteti decat niste copii !
Retineti !
SUNTETI DOAR COPII SI NIMIC MAI MULT !
INCERCATI SA FITI MODESTI SI ABIA ATUNCI CU SIGURANTA VETI FI APRECIATI !
A comentat PENTRU SPORTIVUL , DAR MAI ALES PENTRU SPORTI 12 ianuarie 2010, 20:30 | mergi sus ▲
Stimati parinti, sportivi si nu in ultimul rand domnule Iurie Brais,

Sunt doar un admirator timid al acestei ramuri sportive si in acelasi timp, tin sa mentionez, un apropiat al domnului Iurie Brais.
Vazand cele de mai sus, scrise de voi"un ochi rade iar un altul plange":
pe de o parte constat cu placere ca o ramura sportiva, precum dansul, sport putin cunoscut pana acum la noi, trezeste atatea si atatea"ambitii"-acest lucru nu reprezinta alceva decat dovada vie ca aceasta ramura sportiva s-a asezat pe fagasul sau normal, procesul de "maturizare" fiind de netagaduit si de neoprit.
pe de alta parte constat cu tristete ca nici pana in prezent nu am reusit sa ne facem straini de vechile obiceiuri proaste: preferam sa arucam cu noroi! sa jignim! sa contestam, dar nu intr-un mod democratic ci "barbar" si nesportiv.
stimati parinti, spre binele vostru si al copiilor vostrii(sportivi), nu mai tratati sportivul ca pe o "afacere" de la care asteptati "profit" pe masura "investitiilor dumneavoastra"! sincer framantarile voastre par a fi adevarate balante de verificare, un bilant contabil si nu preocupari pentru atingerea finalitatilor reale a demersurilor voastre de va inscrie copii in "circuitul sportiv" si anume; o viata sanatoasa, deschiderea canalelor de comunicare si socializare, afinitatea la grupuri cu interese comune, insusirea unor conduite sociale ce subscriu celor dezirabile si unanim aceptate de societate, cresterea si educarea tanarului in limitele unei dezvoltari fizice si psihice armonioase, incurajarea initiativei proprii si a exprimarii prin arta a sentimentelor, si lista poate continua, stiu! o sa imi reprosati ca ei sunt sportivi "profesionisti"!.....
Stimati parinti si dragi sportivi, va rog ca la urmatoarea emitere de judecati de valoare sa aveti in vedere cele de mai jos:

este normal ca un sportiv sa munceasca mult pentru a atinge performantele dorite;
este normal sa faci sacrificii atunci cand tu ca parinte sau tu ca sportiv iti doresti sa fi cineva!(sau copilul tau sa fie cineva) sa ajungi undeva in viata!(sau copilul tau sa ajunga undeva in viata);
Iar in lumina celor de mai sus, va rog cu tot respectul cuvenit voua pentru sacrificiile voastre sa aveti in vedere urmatoarele:
Iurie Brais nu este un magician care are o bagheta magica cu care atinge crestetul unui sportiv si acesta ajunge campion - Sportivul trebuie sa munceasca si sa ajunga singur acolo unde isi doreste - insa pentru a sti cum sa munceasca are nevoie de Iurie Brais(Iurie Brais ii da undita si il invata cum sa pescuiasca nu ii da pestele gata prins)

Asadar, potrivit cunostintelor ce viata mi-a daruit, cu permisiunea domniilor voastre inchei cu urmatorul sfat:
cand oricare dintre dumneavoastra, cei ce contestati veti ajunge campioni modiali sau vicecampioni europeni, la aceasta ramura sportiva, abia atunci sunteti indrituiti cel putin moral sa mergeti in fata lui Iurie Brais, si ca orice sportiv care se respecta sa spuneti: Domnule Profesor, Domnule Iurie Brais sau Iuri, cum vreti voi, va multumesc mult pentru efortul pe care dumnevoastra l-ati depus alaturi de mine, pentru ca eu sa ajung campion insa din acest moment cred ca ma descurc si singur!
Iar cand veti ajunge sa aveti si voi la randul vostru perechi ce participa cu succes la campionate nationale si mondiale de dans sportiv, sa spuneti: Domnule profesor va multumesc mult ca m-ati invatat sa ajung la randul meu un mare profesor!

pentru atingerea performantelor dorite concentarti eforturile si canalizati energiile voastre spre finalitati pozitive si intr-o zi poate veti deveni acei cineva ce va doriti sa fiti!

Cu stima,
Catalin
A comentat catalin 15 ianuarie 2010, 09:48 | mergi sus ▲
Si inca ceva...

\"Am mai invatat ca victoria are cel puţin 1000 de moase, iar înfrangerea un singur responsabil...
Ca mandria unei reusite de/în familie depaseste cu mult orice realizare profesionala...\"

As dori sa va acord o mana de ajutor
cu urmatoarele citate si maxime ...pe care ar fi bine sa vi le insusiti !
( SPORTIVUL si SPORTIVA DIN CLUBUL \" MAGIC STAR \" )


\" Trufia produce o cugetare confuzã, întrucât ea constã în douã nestiinte: a ajutorului lui Dumnezeu si a neputintei proprii .
(Sf. Isaac Sirul). \"


\" Vanitatea noastră şi prea marea preţuire pe care o avem pentru noi înşine ne fac să bănuim la ceilalţi o trufie faţă de noi, care adesea nu există. O persoană modestă nu are slăbiciunea aceasta. \"
citat din La Bruyere

\"Tinereţea e o trufie, rareori o valoare.\"
Marin Preda

\" Modestia înseamnă să faci o estimare corectă a propriei persoane.\"
Charles Haddon Spurgeon despre modestie

\" Modestia este fundaţia solidă a tuturor virtuţilor.\"
Confucius despre modestie

\" Modestia este citadela frumuseţii.\"
Demades despre modestie

In speranta ca v-am putut fi de folos va doresc succes !

A comentat Pentru SPORTIVUL si SPORTIVA DIN CLUBUL \ 15 ianuarie 2010, 10:12 | mergi sus ▲
mai cataline, poate un bun instructor ca dl. braes, pt ca a fi profesor iti trebuiesc studii taica, multe studii, chiar si pt functia de antrenor iti trebuie asa ceva, cel putin la noi in romania, nu stiu cum sta treaba insa la chisinau......, dar atata timp cat traim in romania, ne supunem legilor acestei tari......, iar in alta ordine de idei, ca sa fi un campion in dansul sportiv iti trebuiesc multi bani, foarte multi bani, poti sa ai talent cu carul nu se uita nimeni la tine si nimeni nu lucreaza moca cu tine, nici macar celebrul domn braes-vezi ce scoruri practica la club, cele mai mari din constanta.....
A comentat pt catalin 15 ianuarie 2010, 11:53 | mergi sus ▲
Pt. Catalin !

Filozofia e buna si ea la ceva !
Dar nu in cazul acesta !
Ai dreptate pana la un anumit punct cand intentionat sau in necunostinta de cauza omiti sa precizezi lucruri esentiale !
Dupa cum iti expui motivele de apreciere sigur o faci in necunostinta de cauza !
Sau cine stie, poate din SOLIDARITATE ...
In acest fel esti de apreciat ... dar nu incerca mai mult, te rog !
Pentru ca nu faci decat sa-ti atragi antipatia pe aceasta pagina !
Si dupa cat de frumos si elegant te-ai exprimat, ar fi pacat ca cineva sa-ti judece gresit intentiile ... dealtfel foarte bune ... pana la un anumit punct ...
A comentat pt catalin 19 ianuarie 2010, 09:26 | mergi sus ▲
" Nimic nu îl încurcă mai tare pe un individ şarlatan şi duplicitar decât integritatea simplă şi neprefăcută a altuia. Un escroc ar prefera să se certe cu un frate escroc decât cu un prost, dar ar prefera să evite o ceartă cu un om cinstit decât cu oricare dintre ceilalţi doi. Poate să îl combată pe un prost prin tertipuri şi comportament, şi îl poate învinge pe un escroc prin tentaţii. Dar omul cinstit nu poate fi nici păcălit, nici mituit. "

" Când nu ai nimic de spus, nu spune nimic."

citate din Charles Caleb Colton


" Mie si partenerei ne merge bine de atatia ani si sunt foarte multumit de tot. ... "
" Ideea e ca eu sunt sus si voi ramane acolo datorita mie,partenerei si a domnului profesor. ... "

" Multe din invataturi le datorez profesorului meu...am avut timp destul si mai am... "
" Ca ne aratam admiratia fata de valorile autentice numai cand sunt pe catafalc. "
" Că nu-i recomandabil pentru tine si siguranta ta să strigi "inainte, baieti!" pană nu esti sigur ca e cineva in spatele tau"...…dar asigura-te ca ala din spate nu te împunge cu baioneta…"
" Respectele mele profesore! "

Voi chiar il iubiti pe profesor ! De apreciat ...
Cu siguranta ca si el are acelasi sentiment pentru voi ....si poate o si demonstreaza !!!! ...
Pentru asta tin sa va aduc la cunostinta un lucru foarte simplu ...

" Iubirea este singura pasiune care se plăteşte cu o monedă fabricată. "

Si inca ceva ...
" Există o mică diferenţă între oameni, dar această mică diferenţă contează. Această diferenţă este ATITUDINEA ."
citat din W. Clement Stone
Nu o spun eu ...

"Sărăcia limbajului ne face slabi: riscăm să devenim sclavii ideilor altora."
citat din Squarotti Giorgio Barberi
Apropos de invataturile insusite ...
A comentat pt catalin 20 ianuarie 2010, 07:45 | mergi sus ▲
"Sunt dansator in acest club si credeti-ma ca nu ma intereseaza absolut nimic din viata privata a profesorului."

Pai daca nu te intereseaza de ce mai scrii si citesti ce se scrie pe acest site ?
Probabil doar pentru a mai creste putin in ochii antrenorului ...
De parca ai avea nevoie de asa ceva ...

Si vizavi, de ce s-a scris pe aceasta pagina ...

Un sfat ...

" Nimic nu e întâmplător; există întotdeauna o cauză. "

Jonathan Edwards
1703 - 1758
(Jurnal, 1723)

Ca sa imprumut un pic din modelul adoptat aici ...
A comentat verde de paris 22 ianuarie 2010, 09:14 | mergi sus ▲
Iuri este un om deosebit asa ca voi astia invidiosii sa va vedeti de treaba voastra,nu manjiti un om care a ajuns cineva....anonimilor. Brais are un nume asa ca gura mica....invidiosilor
A comentat flo mm 23 ianuarie 2010, 19:16 | mergi sus ▲
Ohohoooooooooooooo....... ! " IURI " ... Cam apropiati ... !? Cu " I " sau cu " Y " ... Ce zici ?
Stai prea mult pe Hi.5 ! ?
Si socializezi ?
Pai , ori Iuri ori Brais ... hotaraste-te ...
A comentat Albastru de Voronet 23 ianuarie 2010, 21:54 | mergi sus ▲
draga flo, acest om a ajuns unde a ajuns datorita noua acestor anonimi, care i-am umplut buzunarul la maxim, chiar si peste...., cel putin dupa ce s-a insurat....familie mare , buget si mai mare .......la orele individuale, cantonamente , pe plaje, deci acasa, va dati seama daca le faceam in alta parte de ce scoruri ne lipeam......., dar stau si ma gandesc ....si totusi de ce i-au plecat majoritatea sportivilor de la club....., mai are doar o pereche a lui si una mixta-ne scoasa inca in concursuri......., restul unde sunt......, oare nu au plecat de prea mult bine??????????????
A comentat noi constanteni l-am facut un nume in romania 24 ianuarie 2010, 16:44 | mergi sus ▲
Iuri este un om deosebit asa ca voi astia invidiosii sa va vedeti de treaba voastra,nu manjiti un om care a ajuns cineva....anonimilor. Brais are un nume asa ca gura mica....invidiosilor

Dupa cum scrie si se exprima aceasta individa sau individ iti dai seama ce calitate are si cat de anonim sau anonima a fost , este si va fi ! Probabil depinde cumva de ... serviciile lui !
Copil nu are cum sa fie ! Acestia au prea mult bun simt ! De si-ar spune numele macar... Ce ar fi de capul ei sau lui dupa aceea ...!!
A comentat zidul chinezesc 25 ianuarie 2010, 10:19 | mergi sus ▲
Mai oameni buni chiar nu vreti sa terminati ? ...Incercati sa manjiti de ceva vreme imaginea acestui OM !
NU VETI REUSI NICIODATA !
Nu -i faceti decat un mare bine ! Asa afla toti ce fel de OM este ! Un OM muncitor , talentat si care pune suflet in tot ceea ce face ! Asa ca lasativa de astfel de trucuri si apucativa de lucruri mai serioase ... Sau ... cine stie .... , poate de altceva decat sa barfiti la nesfarsit un om integru, un familist convins ! Cu alte cuvinte un om extraordinar ! ....
A comentat karina hart 25 ianuarie 2010, 10:37 | mergi sus ▲
pentru ,


" noi constanteni l-am facut un nume in romania, datorita noua nu mai doarme intr-o camaruta la oleg danovsky "


cu alte cuvinte el dormea la fosta baie populara ?
ce departe a ajuns in cativa ani !!!!
A comentat Merinos de Palass 25 ianuarie 2010, 22:20 | mergi sus ▲
STOP MOJICILOR si MITOCANILOR !
A comentat karina hart 27 ianuarie 2010, 08:07 | mergi sus ▲
Merinos de Palass cine esti omule? veziti de treaba ta!!! nu te mai baga tu atat in viata lui!! ce tot comentezi atat? si cu tot felul de amenintari! spuneti numele real si atunci tot respectul pentru tine!! astept...
A comentat made2win 03 februarie 2010, 21:49 | mergi sus ▲
Pentru " facut pentru a castiga "
( made2win ),

Nu prea ai avut contact cu scoala ! Mai citeste si tu o carte ... si mai lasa netul ! Ca nu prea ai ce invata de acolo ! Alege-ti si tu un pseudonim mai ... "neaos" ... Daca ai vorbit mai mult in engleza , explicabil ... ai uitat sa vorbesti romaneste ! Sau ai lipsit la ora de dictare sau gramatica ??!! Daca tot ai ceva de comentat la dresa lui " Merinos de Palass " si daca tot esti tare pe pozitie de ce nu incepi tu prin a-ti arata curajul ... Spune tu cine esti ... ca vad ca te ascunzi dupa visini ... dupa tot felul de pseudonime ( cred ca stii ce inseamna ?? ) !! ....
Astept si eu ...
A comentat Pseudonim 04 februarie 2010, 09:19 | mergi sus ▲
Pentru Pseudonim...

Lasa-i te rog ! Deoarece nu are rost sa raspunzi la astfel de mesaje ...
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Suntem destul de nefericiti in viata noastra si fara sa ne mai indeletnicim cu absurditatile de a mai cugeta la alta." (G.C. Byron)
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((


Este ultima interventie ...
Pentru ca este prea multa pierdere de timp aici ...

Si inca ceva ...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian) "
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Va dresc din suflet multa sanatate, spor la treaba si mult succes ...
A comentat Merinos de Palass 05 februarie 2010, 06:49 | mergi sus ▲
pseudonim cred ca te chinui sa raspunzi la codul anti-spam..cred ca tu calculezi pe calculator.In primul rand daca tot te intereseaza studiile mele,am fost la orele de romana si stiu sa vorbesc! stai tu linistit! vrei sa incep propozitia cu litera mare? asta te deranjeaza?nu stau acum sa dau importanta la toti handicapatii,toti invidiosii!!!Nu ganditi! voi daca nu reusiti ceva in viata dati dati vina pe altul!!!este usor asa!! Nu vreau sa imi precizez numele!! nu are nici o importanta!! tu dc nu iti spui numele adevarat? mai spui de mine k ma ascund dupa visini! dc ai pus pseudonim?si eu nu am comentat la adresa lui Iurie Brais asa ca nu are importanta cine sunt!
A comentat made2win 05 februarie 2010, 15:01 | mergi sus ▲
ti-a fost foame cand ai scris? ca vad ca ai mancat unele litere...
A comentat made2win 05 februarie 2010, 15:07 | mergi sus ▲
Pentru Merinos de Palass!

Spune-mi si mie cat timp ai stat ca sa cauti acele citate? ai rascolit toata biblioteca?oops.. scuze probabil internetul ca este greu sa deschizi o carte!!
A comentat made2win 05 februarie 2010, 15:10 | mergi sus ▲
Buna seara!Salut toti dusmanii si prietenii adevarati si mai ales "cel mai mare prieten "al meu,Merinos de Palass .Inca odata daca vreti sa ma cunoasteti pe adevarat,veniti la mine la casa de cultura,la clubul de dans sportiv Magic Star si eu va raspund la toate intrebarile fata in fata si va spun fata in fata cine sunteti si cand o sa muriti!Va pup dulce pe frunte!Va iubesc pe toti!Cu respect Iurie Brais
A comentat Iurie Brais 06 februarie 2010, 19:12 | mergi sus ▲
dom' profesor, cam putin ...!!
pe adevarat ! pe cuvantul meu de pionier !
A comentat make _face 22 februarie 2010, 13:29 | mergi sus ▲
Of nici macar nu este el cel care scrie, cei care au fost la dansul la club cred ca si`au dat seama ...
A comentat mihaela 24 februarie 2010, 19:40 | mergi sus ▲
ожидать, те, кто следующий, более от вас!
объяснение! те, кто плохо, чтобы закрыть рот навсегда! Мы с вами Юрий!
A comentat коллектором 28 februarie 2010, 11:10 | mergi sus ▲
Мы любим город Москва
A comentat коллектором 28 februarie 2010, 11:14 | mergi sus ▲
Осталось бандит! Привет из листов в Дублин!
A comentat Архимандрит Виталий 28 februarie 2010, 19:17 | mergi sus ▲
Intamplator am intrat pe acest site si am ramas surprins cat de rea si invidioasa poate fi lumea pe niste copii talentati, care isi sacrifica copilaria muncind in salile de antrenament.Acum vreau sa lamuresc unele aspecte la urmatorul mesaj trimis de "un parinte"care spune: ---- "mai are doar o pereche stefan si laura.....restul...., alex are clubul lui si nu mai concureaza, nu a fost buna andra, de...., in schimb andra este campioana in bulgaria, pt bulgaria iar alex face tusa.... cine l-a influentat sa renunte la ea????????cine oare????????iar razvan, celebrul razvan dumitrescu...., face tusa.....a ramas fara partenera....unde sunt restul perechilor???????? .A comentat un parinte pe 02.12.2009, ora 18:06"
Pentru linistea dumneavoastra, Razvan Dumtrescu DANSEAZA.Practic, Razvan a stat fara partenera 48 de ore,si doar dupa trei luni de antrenamente (aproximativ 120 de ore state efectiv in sala) a reusit sa
ajunga din nou CELEBRU cucerind pentru a treia oara titlul de CAMPION NATIONAL, sub bagheta magica a lui IURIE BRAIS.Asa ca lasati rautatile si invidia deoparte si ,daca aveti un copil talentat trimiteti-l in sala sa munceasca.Asa ca nu uitati, Razvan Dumitrescu a adus primul titlu de campion la dans sportiv in Constanta. Si acum o informatie care nu mai surprinde pe nimeni IURIE BRAIS are acum DOUA PERECHI CAMPIOANE , asa ca nu va aduceti copii la BRAIS ca ies CAMPIONI??????
Semneza un PARINTE DE CAMPION
A comentat MARIUS DUMITRESCU 10 martie 2010, 20:30 | mergi sus ▲
PETRU SI SCETLANA GOZUN - ei au adus in soatiul nostru cultural scoala sovietica de dans cu trei decenii in urma si discipolii lor - ai unei adevarate Academii a dansului - CODRANCA" in anii '90 au adus aceasta arta si in Romania. Poate mandria si orgoliul nu le permite unpora sa recunoasca ca cultura dansului si a a muzicii serioase vine de la rasarit si e in stransa legatura cu arta clasica a baletului din Rusia.
A comentat IAN 10 martie 2010, 22:30 | mergi sus ▲
oooooo, celebrul m dumitrescu, cel cu gura mare, cel care cand nu-i convine ceva il face pe la spate pe brais si pe nevastasa cu ou si cu otet si cand ii iese pasenta , brais este cel mai bun.......cam nehotarat esti mariuse-nu-ti mai mananca brais banii pt nevastasa siliconata, cum vorbesti pe la colturi......., nu mai esti invidios pe stefan si laura, care il cam eclipsau pe razvan cu lavinia,din invidie spuneai ca stefan nu prea se remarca pe ringul de dans.......si inca ceva cantonamentele la reghin nu se fac cu brais, acolo se mananca dansul pe paine si se invata tot ce este nou, de acolo vine informatia iar brais o pune in aplicare....., de cate ori a participat brais la seminariiiiiiii, este usor sa primesti pe tava de la alti si sa pui in aplicare, mai ales cand sportivul este super talentat..........
A comentat nu conteaza 11 martie 2010, 08:06 | mergi sus ▲
cred ca ce este scris mai sus tot de el este scris ... si acum pozeaza in arhanghelul dreptatii ... ca tot el dispune de secretele familiei brais ...
A comentat nu conteaza 11 martie 2010, 08:25 | mergi sus ▲
cam tardiv mariuse... cam mult ai asteptat ... sau mai aveai vreun as in maneca ...si dupa cum se stia de pe la sedintele de sindicat organizate pe la colturi ... intentionai sa te muti la alt club ... iar te-ai rasclocit ??? ...!!!....iar apelezi la arma ta de temut ... LIMBA CATIFELATA ....?
ce caracter trebuie sa ai sa faci asa ....?
A comentat nu conteaza 11 martie 2010, 12:24 | mergi sus ▲
de ... ce sa-i faci .... fratii nostrii de peste prut ... podul de flori ... pentru fiecare moldovean intalnit ridicati un pod de flori ... nu ca toti ar fi o apa si-un pamant ... dar nu mai au demult nicio legatura cu natia romana ...romanii au fost epurati demult ... frati doar cu cei din est ... urmasii lui lenin...stalin...bresnev...gorbaciov ...eltin ... putin ...etc ... apropo de scoala de balet sovietica ... aici ...da ... jos palaria ... dar tot pe ochi frumosi se faceau antrenamentele... cursurile ... si cu salile ...ce sa mai vorbim... moca...
A comentat !!?? 12 martie 2010, 06:26 | mergi sus ▲
gresit mariusica, primul titlu de campion national , la adus in constanta-BOGDAN IOAN CU GEORGIANA CAMBURU, EI AU FOST PRIMI CAMPIONI AI CONSTANTEI, mai documenteazate, n-ai nimerit-o nici aici
A comentat ???????????? 12 martie 2010, 10:19 | mergi sus ▲

Пролетарии всех стран соединяйтесь!
A comentat vladimir ilici lenin ( Влади́мир Ильи́ч Ле́ни 17 martie 2010, 13:06 | mergi sus ▲
BRAVO LAURA SI STEFAN, A-TI FOST MAGNIFICI, DREPT DOVADA LOCUL 1 LA CAMPIONAT SI LOCUL 1 LA DANCE MASTER.....S-A VAZUT CONCRET ADEVARATA VOASTRA VALOARE....., SA IEI LOCUL 1 LA DANCE-MASTER LA 16-18 ANI, ESTE CEVA COLOSAL, BRAVO VOUA, CINSTE VOUA SI PARINTILOR VOSTRI CARE AU AVUT PUTEREA SA VA SUSTINA FINANCIAR IN ACEST SPORT, DEOSEBIT DE COSTISITOR, DAR A-TI DAT DOVADA INCA ODATA CA VOI CHIAR MERITATI TOTUL DIN PLIN.....SI NU IN ULTIMUL RAND TIN SA FELICIT SI ANTRENORUL FARA DE CARE NU SE PUTEAU REALIZA ACESTE PERFORMANTE, ARE SI EL O PARTE DE MERIT.....INCA ODATA FELICITARI CAMPIONILOR.....SA O TINETI TOT ASA, CHIAR DACA UNI( DIN CLUBUL VOSTRU) ISI BAGA UNGHIA IN GAT
A comentat nu conteaza 22 martie 2010, 11:06 | mergi sus ▲
cine se scuza se acuza mariuse ...acum nu mai poti drege busuiocul, daca ai zis ai zis .... asta e ...
A comentat " nu conteaza " 22 martie 2010, 18:41 | mergi sus ▲
Vad ca ai ceva cu familia mea,mai invidiosule.Cand ai de gand sa-ti spui numele,mai stam de vorba.Pana atunci,nu esti decat un nimeni pentru mine,care "nu conteaza" !
A comentat MARIUS DUMITRESCU 22 martie 2010, 20:21 | mergi sus ▲
da si mie mi-a placut tare mult perechea stefan si laura, este o pereche care se completeaza unul pe celalalt, o pereche care sare in ochii in momentul in care s-a pornit muzica. sincere felicitari pt rezultatele voastre, atat din tara, cat si de peste hotare. cu siguranta vom mai auzi de voi si de rezultatele voastre. va urez sa ajungeti mai tari decat a fost mihai petre, sa ajungeti campioni mondiali, cum se spune ca a fost antrenorul vostru , brais, desi sincer eu nu am auzit de el??????????????
A comentat miki 23 martie 2010, 07:31 | mergi sus ▲
Perechea Stefan Grigore - Laura Filipescu, intr-adevar magnifica ... Numai cuvinte de lauda ! Bravo lor ! Rezultatele lor ...?? In rezultatele lor se reflecta munca lor de-alungul anilor, perseverenta lor in atingerea idealurilor si talentul cu care i-a inzestrat mama natura ! Si sa nu uitam cu cata usurinta au renuntat la copilaria lor in favoarea muncii pe branci in sala de antrenamente ... Dar ati uitat de alti doi copii magnifici, Razvan Dumitrescu - Lavinia Kapros si apoi Andreea Radu ? Am fi rautaciosi si nedrepti daca am face lucrul acesta ! Merita aceleasi laude ! Bravo lor ! Impresionant ! Cuvintele sunt de prisos !
A comentat marius 23 martie 2010, 17:28 | mergi sus ▲
iar bagi limba in ureche, dumitrescule, orice mama isi lauda puiul......, te oftici ca nu ii lauda lumea si pe ai tai...., pai daca aia sunt mai buni ca ai tai, sincer, actuala pereche iimi pare cam stearsa, a ramas doar renumele de ea, ma refer la baiat, fata cam slabuta, noroc ca o trage baiatul dupa el......, sa ii vedem la anul in grupa cu stefan si laura,acolo se v-a vedea valoarea lor in comparatie cu stefan si laura......, la ora actuala este cea mai tare pereche din romania, consolidata de ani buni si constanta din toate punctele de vedere- dansand in aceasi formula si asta spune totul- care pereche a mai rezistat atata in aceasi formula, bv lor si cinste lor......si inca ceva mariuse, pt ce impresionant, pt loc 3 la dance masters, aaaaaa, era loc 1, daaaaaa-era impresionant si din cate am vazut in notarea de la masters a-ti luat la mustata loc 3, fiind la un pas de voi cei de pe 4.....
A comentat ghimpele lui marius 24 martie 2010, 10:58 | mergi sus ▲
deviati de la subiect ...
A comentat indianul talpa iute 24 martie 2010, 14:52 | mergi sus ▲
voi va certati si astia isi vad de treaba ...
A comentat indianul talpa iute 24 martie 2010, 14:57 | mergi sus ▲
adica astia de la nord-est de UNIUNEA EUROPEANA ...
A comentat indianul talpa iute 24 martie 2010, 15:01 | mergi sus ▲
=))))))))))))))) "nu conteaza" "ghimpele lui marius" esti praf ma =))))) ai cam lipsit la orele de gramatica!!
A comentat AlaBalaPortocala 24 martie 2010, 15:21 | mergi sus ▲
ti-au crescut unghiutele ... stii care ?? ... alea fara de care pitigoiul nu e pitigoi ...si se spune corect " de la orele de gramatica " ... hahaha...!!!! dar totusi fii barbat pana la capat ...si nu mai semna cu alt nume ... cameleon mic ce esti ...
A comentat ghimpele lui marius 24 martie 2010, 16:00 | mergi sus ▲
1. Vad in continuare ca nu termini cu prostiile tale de om cu mintea bolnava, cred ca ai nevoie de un psihiatru, controleaza-te.
2. Spre deosebire de tine eu semnez cu numele meu si-mi asum ceea ce scriu,cine este cameleon, eu sau tu?
3.Probabil ca, cei care citesc ceea ce scrii sub un pseudonim si-au dat seama cu ce fel de persoana au de-a face.
4.Imi pui in carca niste lucruri pe care eu nu le-am scris.
5.A inceput putin sa semene cu atac la persoana.
6.Lasa-mi familia in pace si vezi-ti de problemele tale.
7.In ceea ce priveste perechea Stefan si Laura nu am de ce sa fiu ofticat pe ei, Razvan nu concureaza la aceeasi categorie de varsta si, spre informarea ta, ei la anul trec la 19-35, deci nu se vor intalni in urmatorii 3 ani desteptule, care le stii pe toate.Stefan si Laura, spre cultura ta generala au luat locul 12(semifinala)la C.E.si ma bucur din tot sufletul pentru ei.Tu nu poti intelege aceste lucruri.Cred ca ma justific prea mult in fata unei zdrente de om.
8.Este pentru ultima oara cand intru pe acest site sa comentez prostiile tale- cel destept cedeaza...
9.Cand ai de gand sa-ti bagi sange in instalatie si dupa un cansult amanuntit la psihiatru, cauta-ma sa stam de vorba fata in fata (fie vorba intre noi, ma indoiesc ca o sa faci asa ceva,este mult prea mult pentru caracterul pe care il arati aici).
10.Lasa-i pe Razvan si pe Andra in pace sa munceasca si poate in timp te vor contrazice.
11.ADIO!!!! SI TE ASTEPT FATA IN FATA
A comentat MARIUS DUMITRESCU 24 martie 2010, 17:48 | mergi sus ▲
PT. GIMPE SI PENTRU CEI CE COMENTEAZA IN DEFAVOAREA DANSATORILOR:VOI NU SANTETI OAMENI DUCETIVA LA BISERICA SI VOI SPOVEDITIVA ,DATI RAUL LA GUNOI ASA INVIDIE NU AM VAZUT PANA ACUM;CRED CA ATI AVUT UN ESEC IN DANS SI NU STITI CUM SA VA RAZBUNATI PE CEILALTI MAI BUNI.CU PARERE DE RAU SANTETI INVIDIOSI............PENTRU PERECHEA DE LA 14-15 FELICITARI ..IN DOUA LUNI SA AJUNGI AICI NR 1SI LA MASTERS 3 E CEVA SAR SA STITI CA SI LA 16-18 AU LUAT 12[ MASTERS ]SI VREAU SA MAI AFLATI CA LA 14-15 FATA ESTE CEA MAI BUNA DIN BUCURESTI CHIAR DACA ESTE MAI SLABUTA -GREUTATE SAU DANS DEPINDE LA CE SE REFEREA INVIDIOSUL . VEI VEDEA PE PARCURS EVOLUTIA LOR DACA TOT URMARESTI PERECHEA .EU ZIC SA I-TI VEZI DE TREBURILE TALE DE CASA TA COPII TAI SI LASAI PE CEI CE DANSEAZA SA FACA TREABA.SCUZE PT PUNCTUATIE DAR PE NET ASA SE SCRIE..... PS. LASANE PE NOI SA FIM FRAIERI SI FII TU DESTEPT.
A comentat Sorin 24 martie 2010, 18:16 | mergi sus ▲
prin atitudinea voastra dati satisfactie . este urat ca implicati copii in discutiile adultilor. ei muncesc , nu parintii . si in urma discutiilor voastre tot ei sufera . rezultatele impresionante sunt ale lor si numai ale lor . sunteti implicati intr-un sport elegant . atitudinea lasa de dorit .
A comentat marius 25 martie 2010, 06:50 | mergi sus ▲
daca este cea mai buna fata din buc, ce loc a luat la campionat si la cupa anul trecut????????perechea de la 14-15 anul trecut a fost pe 2 la master, anul acesta a evoluat a fost pe 3 SUBLIMA EVOLUTIE.....
A comentat ...... 25 martie 2010, 12:16 | mergi sus ▲
ANUL TRECUT NU DANSA CU RAZVAN .TE PUP
A comentat sorin 25 martie 2010, 15:46 | mergi sus ▲
AU DOAR 2 LUNI DE DANS IN PERECHE. TE PUP DIN NOU
A comentat SORIN 25 martie 2010, 15:48 | mergi sus ▲
SI AM SPUS.....VEI VEDEA PE PARCURS EVOLUTIA LOR DACA TOT URMARESTI PERECHEA .DECI PE PARCURS.ADICA DACA NU INTELEGI IN TIMP.SI SA NU FII SUPARAT TE MAI PUP O DATA.
A comentat SORIN 25 martie 2010, 15:54 | mergi sus ▲
Într-o lume în care scara valorilor a fost răsturnată, într-o lume în care mari personalități ale culturii române au murit pe furiș ca nu cumva să deranjeze prea tare vacarmul și mizeria zilei, într-o lume cel mai adesea urâtă și insensibilă la tot ceea ce inseamnă frumos, pe scurt, în lumea în care trăim mai apar și întâmplări, evenimente extraordinare care entuziasmează unanim presa și opinia publică.
A comentat ________________________ 25 martie 2010, 21:25 | mergi sus ▲
R.Moldova e la genunchiul broastei in privintza gimnasticii sportive, dar Romania e invers fata de R.Moldova la dansurile sportive, care au o traditzie inca de pe timpurile URSS si e de aproape o jumatate de veac. Ista-i adevarul pentru cei cu pretentzii de a fi de o rasa mai superioara, desi suntem fratzi.
A comentat ir 26 martie 2010, 03:59 | mergi sus ▲
si de ce nu ati ramas acolo...???? ati fi avut ocazia sa deveniti toti dansatori.
A comentat ilie, gheorghe,ion,vasile,dumitru... 26 martie 2010, 07:33 | mergi sus ▲
cand va vom vedea dansand si standard? sau moldoveanul nu presteaza asa ceva?
A comentat cineva 26 martie 2010, 08:16 | mergi sus ▲
pentru IR,

pe mine ma cheama gheorghe ! pe tine te cheama IR ? o fi vreo prescurtare de la iuri sau ira ...sau mai stiu ce nume sovietic ! deci nu avem cum sa fim frati ! asa ca las-o moale !
A comentat gheorghe 26 martie 2010, 15:39 | mergi sus ▲
pentru ir si pentru rusii moldoveni,

http://madeinmoldova.us/2010/02/10/355/
A comentat vasile 27 martie 2010, 06:43 | mergi sus ▲
decat "manelisti", mai bine campioni,vicecampioni, finalisti sau semifinalisti la dans sportiv ... si nu numai .
cu alte cuvinte , sportivi . si nu oricare . sportivi care practica un sport nobil - dansul de societate.
chiar credeti ca rezultatele conteaza, cand exista atat de multe, multe alte probleme de rezolvat , in lupta noastra a parintilor din fiecare zi cu mentinerea la distanta a copiilor nostri de anturajele toxice din scoli sau cartiere ? chiar credeti ca rezultatele conteaza cand exista lupta contra cronometru impotriva drogurilor, contra socializarii nocive a copiilor nostri pe net cu x, y sau z , contra bauturii si tutunului introduse din ce in ce mai frecvent in scoli, scoli in care invata si copii nostri ?
trebuie sa fim fericiti ca avem niste copii minunati, sanatosi, cuminti si inteligenti .
din moment ce polemizati aici , cu siguranta aveti niste copii minunati .
importanta frustrarilor paleste in fata atator probleme importante din cotidian.
A comentat ______________________ 28 martie 2010, 18:54 | mergi sus ▲
da chiar, voi nu stiti sa dansati si standard? ca sa fi un sportiv complet in dansul sportiv, trebuie sa sti si standard, la acelasi nivel cu latino, altfel degeaba zici ca ai facut dans sportiv. si din cate stiu eu, moldovenii sunt asi pe standard.
A comentat luci 29 martie 2010, 15:44 | mergi sus ▲
stefan si laura- bafta in austria si sa veniti asa cum ne-ati obisnuit mereu, doar cu locul 1...., va tinem pumniiiiiiiiii
A comentat un fan 12 aprilie 2010, 17:22 | mergi sus ▲
"nu conteaza" daca dai dovada de barbatie si ataci familia unui om atunci fa ce trebuie si discuta cu el fata in fata cat despre cele 2 perechi le felicit din tot sufletul si nu cred din ce cunosc ca exista invidie intre ele
A comentat ... 16 aprilie 2010, 13:04 | mergi sus ▲
SUCCES STEF SI LAURA-SA FACETI O FIGURA FRUMOASA LA FEL CUM A-TI FACUT SI IN UNGARIA
A comentat UN PRIETEN 19 aprilie 2010, 14:22 | mergi sus ▲
AM INTELES CA AMBELE PERECHI MERG LA LINTZ ;SUCCES, STEF SI RAZVAN
A comentat IGOR 19 aprilie 2010, 15:51 | mergi sus ▲
Кстати, никаких доходов конкурса и CHISNAULA, слышал здесь ОАР Разван имеет хорошую девушку, поздравления Разван.
A comentat IVAN 19 aprilie 2010, 16:06 | mergi sus ▲
Cred ca nu mai ai unghii de loc,esti agitat?
A comentat ghimpele lui marius 19 aprilie 2010, 16:14 | mergi sus ▲
Succes Razvan cu noua partenera nota 10 santeti super amandoi bafta la mondiale.
A comentat LORY 19 aprilie 2010, 18:29 | mergi sus ▲
Da LORY i-am vazut pe yutube super se potrivesc de minune succes copii.
A comentat GYL 20 aprilie 2010, 09:47 | mergi sus ▲
Я вижу, вы нашли дефект пар [девочек] теперь есть прекрасные надежды пара для удержания лучших привет из Москвы "Владимир незаконным. УСПЕХ.
A comentat ILICI 20 aprilie 2010, 10:58 | mergi sus ▲
AI o pereche minunata la 14-15 daca o tin tot asa ajung sus se potrivesc bine , tot se comenteaza pe aici prin Chisnau despre ea si locurile de la Masters ,doresc succes tuturor ,semnat un preten vechi. am intrat aici intaimplator ,ce lume ciudata? Nu baga de seama frate , lupta in continuare,dovedeste ce potem noi moldovenii.
A comentat ORESCHIN NICOLAI 20 aprilie 2010, 11:30 | mergi sus ▲
bafta stefane, esti cel mai tare
A comentat un coleg 20 aprilie 2010, 13:49 | mergi sus ▲
luptati mai si fiti potenti.....da, la voi in moldova......a-ti umplut romania de dastea de ande voi.....de ce nu sunteti campioni in tara voastra????????????de aceia mondiali......., nici limba romana n-o vorbiti corect.....
A comentat un roman curat , roman 20 aprilie 2010, 13:55 | mergi sus ▲
STEFAN SI LAURA, AM VAZUT ARTICOLUL DIN ZIARUL T......F SI MI-A PLACUT TARE MULT CE AM CITIT DESPRE VOI. SUNTETI CEI MAI BUNI, DREPT DOVADA ARTICOLUL DIN ZIAR. SA AVETI MULTA BAFTA PE MAI DEPARTE SI SA AVETI TOT ASA REZULTATE DE BUNE. SUCCES
A comentat SANDU 20 aprilie 2010, 14:06 | mergi sus ▲
Bafta Razvan si Andra in Austria sa veniti cu podim .
A comentat liviu 21 aprilie 2010, 07:44 | mergi sus ▲
Avem echipa , avem valoare "MAGIC STAR" e ca o floare,
Primavara inforeste si pe toti ii nimiceste,
Mergem la LINZ sa le dam in dinti,
BRAIS i-a antrenat pe STEF si RAZVAN care sunt tot number one.
Mergem si la GOG c-a sa fim pe primul loc.
ANDRA cu RAZVAN , LAURA si STEFAN mereu vor fii number one,
HAI ROMANIA!!!!!!!!
A comentat citez din laur de pe forumul frds 21 aprilie 2010, 11:59 | mergi sus ▲
GRESIT CITAT
A comentat 21 aprilie 2010, 12:31 | mergi sus ▲
dumitrescule, iar iti faci reclama singur???????????????????? te oftici ca stefan si laura sunt mai apreciati ca ai tai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A comentat tot ala 21 aprilie 2010, 14:31 | mergi sus ▲
SI EU SUNT DE PARERE CA ST. GRIGORE ESTE MULT MAI BUN DECAT R. DUMITRESCU. GRIGORE ESTE MULT MAI TEHNIC DECAT CELALALT, DUMITRESCU IN SCHIMB ESTE FOARTE ARTISTIC, DAR , CUM TEHNICUL BATE ARTISTICUL, MAI ALES INTR-UN CONCURS, TREBUIE SA STAPANESTI FOARTE BINE PARTEA TEHNICA . IN CONSECINTA SI MIE TOT GRIGORE IMI PLACE.
A comentat O PARERE DIN AFARA 21 aprilie 2010, 15:16 | mergi sus ▲
hai sa nu uitam ca cei doi danseaza la categorii de varsta diferita stefan e cel mai bun la 16-18 iar razvan este cel mai bun la 14-15 e putin aiurea sa faci diferenta intre cei doi datorita categoriei . nu mai incercati sa bagati raca cele doua perechi si familii se apreciaza intre ele iar despre aprecieri iar pareriile stau diferite de exemplu nu poti sa il compari pe stefan cu manole inca iar diferenta de varsta ...
A comentat alta parere 21 aprilie 2010, 18:30 | mergi sus ▲
unde scrie ca brais a fost campion mondial european ca m-am uitat pe dancesportinfo.net si nu ii gaseste nici numele
A comentat bai 21 aprilie 2010, 20:12 | mergi sus ▲
am gasit rezultatele acestea pe net; iuri braish-marina braish- 8martie 1998 dance master bucuresti loc. 14 standard; 20 dec 1997 aceeasi pereche in ucraina loc. 15 st;16 nov. 1997 bratislava loc. 54st;5oct 1997 chisinau loc.6 st;3mai 97 rusia loc9 st;22mai 97 ucraina loc17 st;25 aug 95 germania loc. 125 st....., latino7mar 98 dancemaster loc. 11; 14feb 98-lativia loc.26;21dec97-ucraina loc. 9;;15 nov 97 bratislava-loc.17; 6sep97-kiev loc 10;18 mai 97 odesa-loc.2; 4mai97-rusia-loc.14; 22mar97-ucraina-loc.5 ;25 aug95-germania loc. 172
A comentat nu conteaza 22 aprilie 2010, 14:15 | mergi sus ▲
in 3oct 1999 a dansat cu olga scoric la chisinau-moldova si s-a clasat pe loc13 la; in 6oct 1996 a dansat cu svetlana david la chisinau si au ocupat loc 6; in 9 mai 1998 a dansat cu maria beats in austria si a ocupat loc 40
A comentat continuare 22 aprilie 2010, 14:50 | mergi sus ▲
pai,daca acestea sunt rezultatele lui, sportiv lui de la clubul magic la varsta pe care o au sunt mult mai buni ca el, inchipuitiva cand vor avea varsta lui brais din marile lui competiti , ca il vor depasi cu mult. a fost un sportiv mediu, socotind dupa rezultate......., mihai petre cu elvira si chiar miruna cu sergiu au ocupat locuri mai bune ca ale lui. daca nu ma credeti, uitativa ce a facut miruna la gog cu cativa ani in urma la 10dansuri , cand s-a cantat imnul romanie iar mihai petre este la profesionisti
A comentat .... 22 aprilie 2010, 15:36 | mergi sus ▲
pentru singurul poet de aici !

Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

......


Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

......


Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa.
Vine calul si o paste...
Alta iarba se dezvolta.

......


Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori.
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori.

......


Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus,
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus.

......


Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare...
A comentat margelatu' 22 aprilie 2010, 18:42 | mergi sus ▲
urmare...
vin si eu cu ajutoare...

Afara e soare
Shi ceru-i senin
"SANDA" ia butlashka shi fuge dupa jin
"Papasha" o striga:
-"Sanda"-napoi !
Neboisea papasha o bem amindoi !

tot pentru poet...
A comentat buza de iepure 23 aprilie 2010, 11:19 | mergi sus ▲
poetului i-au murit laudatori....
A comentat .... 23 aprilie 2010, 12:26 | mergi sus ▲
rau ca va vorbiti de rele singurul si unicul antrenor de marca de la voi .campionule tinte tare.
A comentat dorin 23 aprilie 2010, 18:25 | mergi sus ▲
bine zis.. cine din tara a reusit sa faca ca el ? ma rog doar la latino.. la standard e de mentionat si de felicitat domnul alexandru rusu (sasha )
A comentat .. 23 aprilie 2010, 19:14 | mergi sus ▲
am inteles ca sta bine cu latino, cu standard.dar cu seriozitatea sta bine ? ca la ce s-a scris mai sus !
A comentat de la timisoara 24 aprilie 2010, 07:37 | mergi sus ▲
a fost foarte, foarte serios, pana cand s-a insurat, apoi........, totul s-a rezumat doar la bani......si pt dorin....., chestia cu singurul antrenor de la noi, cred ca glumesti....., sunt 20 peste el, dar noua ne place sa ridicam in slavi valorile de pe alte meleaguri.....mare pacat....
A comentat eu 24 aprilie 2010, 10:53 | mergi sus ▲
pai ... stai ca nu-nteleg. ce are una cu cealalta. ce are insuratoarea cu banii si cu seriozitatea. serios, nu vad legatura...
A comentat de la timisoara 24 aprilie 2010, 13:28 | mergi sus ▲
imi pare tare rau ca spui asa ceva de rele despre un om de bine.noi moldovenii sintem oameni strasnici, de omenie. or fi 20 peste el.nu contest zisele tale. dar unul singur este yury braish si gata.
A comentat dorin 25 aprilie 2010, 08:30 | mergi sus ▲
bv, stefan- loc 12 din 70 de perechi, in austria-semifinalist la concursul international world( loc. 12 in lume), chiar esti cel mai tare. sa de-a dumnezeu ca la anul sa fi finalist, iti tin pumnii si pt gog, sa faci si acolo o figura frumoasa- felicitari
A comentat un fan 25 aprilie 2010, 08:56 | mergi sus ▲
bravo stefan si laura si bravo razvan si andra le-ati aratat inca odata la cei ce va tot musca de fund
A comentat hahaha 25 aprilie 2010, 18:49 | mergi sus ▲
cum razvan doar loc 5????????????// nu a urcat pe podium?????????????la 30 de perechi participante????????/si nu a fost decat un banal open?????????????? pt stef, un sincer bravoooooo
A comentat sa traiasca invingatori de drept 26 aprilie 2010, 09:18 | mergi sus ▲
paslariu si pop au luat loc 4 la standard open- asta pt dl. hahaha
A comentat hahaha 26 aprilie 2010, 10:34 | mergi sus ▲
fara amenintari si instigari la violenta.
A comentat indianul talpa iute 26 aprilie 2010, 15:16 | mergi sus ▲
si il felicit sincer si pe vlad dar totushi la 16-18 sa il vedem in semifinala pe vlad ar fi ceva nu?
A comentat hahahahaha 26 aprilie 2010, 22:15 | mergi sus ▲
o sa il vedem si acolo, cu toate ca nu este antrenat de un campion mondial, are rezultate remarcabile, 7 la si 4 st in austria este ceva
A comentat .... 27 aprilie 2010, 07:30 | mergi sus ▲
este antrenat de domnul sandu rusu poate nu e campion mondial cu toate ca ma indoiesc ca nu a fost si el cu formatia codreanca dar este unul dintre cei mai buni antrenori de aici multe perechi antrenate de el au avut rezultate bune
A comentat hahaha 27 aprilie 2010, 19:36 | mergi sus ▲
NU stiu ce va framanta despre cele doua perechi ,dar sa stiti ca sunt la categorii diferite ,cred pana la urma raca este venita din clubul vostru intre parintii acestor perechi oricum felicitari Stef si Laura-loc 12 mondialsi Razvan si Andra loc 5 14-15 idsf, loc 10 16-18 idsf locuri foarte bune [cei mici langa BOIE] bafta in continuare. DANSATORUL UCIGAS.
A comentat .......... 28 aprilie 2010, 10:29 | mergi sus ▲
dl sandu rusu este un om modest nu isi face atata reclama....., iar diferenta intre paslariu si dumitrescu este MARE .....paslariu danseaza la ambele categori, o munca mult mai mare si cu rezultate apreciabile....., daca ar fi dansat doar la una din categori, ar fi fost si el no. 1 si munca ar fi fost doar pe jumate......, in consecinta este o mica MARE diferenta.....de apreciat sportivii care concureaza la ambele sectiuni
A comentat ..... 28 aprilie 2010, 11:34 | mergi sus ▲
laura cu stefan daca ar fi dansat si la 16-18idsf sigur urcau pe podium. stie cineva de ce nu au concurat si acolo?oricum, felicitari pt rezultatul obtinut la mondiale.
A comentat coco 28 aprilie 2010, 15:27 | mergi sus ▲
cred ca ati uitat sa mai amintiti din cand in cand de deschizatorii de drumuri, de aceia care v-au batatorit calea cu mult, mult inainte ca voi sa apareti, fara de care nici antrenorul campionilor nu ar fi acumulat atata "faima" si fara de care nici voi in momentul asta nu ati fi existat pe aceasta pagina !
A comentat marco polo 29 aprilie 2010, 18:57 | mergi sus ▲
pt cine nu stie......in 26 martie2010 la campionatul MONDIAL JUNIOR 2 care s-a tinut in RUSIA- MOSCOVA, paslariu si pop au ocupat loc 3 la sectiunea standard .......BRAVO SI FELICITARI PT ASA PERFORMANTA....., as vrea sa il vad si pe dumitrescu la mondialele pt juniori 2 latino si mai ales printre rusi pe PODIUM........
A comentat UN ANTRENOR 30 aprilie 2010, 13:47 | mergi sus ▲
Vreau sa spun ca antrenorul meu de dans in cunoaste foarte bine pe dl iurie sh toate respectele...am inteles(sh sper sa nu ma insel)q dl s'a antrenat cu Svetlana si Petru Gozun.Voi stiti cine sunt astia.Daca nu interesati'va.Sh care e problema ma daca sotia dl stie de shopping:bine ca arata bine.Am vazut'o face-to-face si e o femeie foarte frumoasa si bravo ei ca se ingrijeste.Sh vreau sa ii felicit pe acesti doi soti pt copiii p care ii are.DOMNUL BRAIS TOT INAINTE ASA.
A comentat Adina 17 iunie 2010, 21:25 | mergi sus ▲
ati murit cu totii ??
sau nu aveti sange in instalatie sa comentati mai departe ?


A comentat ploscatu iura 06 februarie 2011, 21:51 | mergi sus ▲

Se vad clar, din discutiile de mai sus, parintii ( ... si se stiu ei cu siguranta .... ) care fac cu sarg toaleta zonelor intime ale tovarasului ... ... profesor .
Cata placere pot avea !!!
A comentat ploscatu iura 23 februarie 2011, 20:50 | mergi sus ▲

atitudine de molusca sau nevertrebrate ! astia sunt ai nostrii !
s-au plictisit!
pana nu moare capra lor, ceilalti nu conteaza !
fiecare pasare pe limba ei piere !
A comentat margelatu 24 februarie 2011, 14:18 | mergi sus ▲
contacta?i-l ?i problemele tale vor fi rezolva imediat. Dupa ce a fost în
rela?ie cu el timp de ?apte ani, Mi-a lasat, am facut tot
posibil sa-l aduca înapoi înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut înapoi
din cauza iubirii am pentru el, l-am rugat, dar el a refuzat, pâna când am
a explicat problema mea cu cineva online ?i ea a sugerat ca eu ar trebui
mai degraba ne un caster vraja care ar putea sa ma ajute o vraja sa-l aduca
înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vraja, am avut de ales decât sa
încerca?i sa-l, am trimis rola vraja, mi-a spus nu a existat nici o problema ca
totul va fi bine înainte de trei zile, ca fosta mea va reveni la mine
înainte de trei zile Dr.OGUN po?i sa-l e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sau în rela?ia pe drogunlade@yahoo.com, am
promisiune, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi,
care a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, am raspuns
apela ?i tot ce a spus a fost ca el a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat,
ca a vrut sa se întoarca la mine, ca ma iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit ?i
surprins. De atunci am facut o promisiune ca toata lumea ?tiu voi
nu au o problema rela?ie, ca le voi referi la vraja
pudra pentru a le ajuta. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de turnare vraja, sa
e-mail drogunlade@yahoo.com
De asemenea, el a aruncat atât de multe vraja cum ar fi,

(1) vreau ex-va înapoi.
(2) Trebuie întotdeauna co?maruri.
(3) Pentru a fi promovat în biroul tau
(4) Vrei un copil.
(5) Nu vrei sa fii bogat.
(6) vrea sa de?ina so?ul / so?ia sa fie a ta pentru totdeauna singur.
(7) au nevoie de asisten?a financiara.
8) Nu vrei sa fie în control de tine casatorie
9) Vrei sa fii atras de oameni
10) childlessness
11) NEVOIE DE UN so? / so?ie
13) cum sa câ?tige LOTERIA DVS.
14) promovarea SPELL
15) vraja de protec?ie
16) precizeaza BUSINESS
17) precizeaza treaba buna
18) leac pentru orice boala / h.i.v.
Contacta?i-l astazi pe: drogunlade@yahoo.com
site-ul web :: http://drogunlade.wix.com/dr-ogun
sau WhatsApp / l numesc +2348032230074
A comentat madam rose 08 ianuarie 2016, 22:19 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Social

O basarabeancă stabilită la Timișoara a creat prima brânză vegană pe piața românească! Ea și soțul ei vor să deschidă și o fabrică
Ștefan & Marisha - un cuplu de români pasionați și creativi, și-au propus să aducă în premieră pe piața românească gustul adevărat de brânză, într-o formă vegană, care să aducă un plus de viață consumatorilor săi. Neobișnuit de sănătoasă, „brânza” are ca bază nuci de caju și migdale activate, culturi [...] mai mult
ȘOFERII VITEZOMANI, IDENTIFICAȚI DE ACUM ÎNAINTE DE CAMERELE FIXE DIN ȚARĂ

Atenţie, şoferi! Poliţia va veghea dacă respectaţi viteză maximă admisă prin camere fixe montate în întreagă ţară.


A fost semnat un protocol cu reprezentanţii Companiei pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere şi astfel agenţii îi vor identifica pe vitezomani cu ajutorul camerelor de supraveghere, special amplasate pentru asta. [...] mai mult
CSJ A AMÂNAT ŞEDINŢA LA CARE URMA SĂ FIE EXAMINATĂ CONTESTAŢIA DOMNICĂI MANOLE
Şedinţa Curţii Supreme de Justiţie în cazul judecătoarei Domnica Manole a fost amânată pentru data de 10 august, orele 10:00.CSJ urma să examineze astăzi contestaţia depusă de Domnica Manole privind demiterea sa din sistem în baza a două avize ale SIS. La 10:00, ora la care a fost anunţată şedinţa, mai mulţi oameni s-au [...] mai mult
TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA, ARS ÎNTR-UN CAMION DIN CHICAGO

Un nou apel de ajutor lansat de conaționali de peste hotare prin intermediul platformelor de colectare de fonduri. De această dată este vorba de un incendiu produs în Chicago, în urma căruia a decedat Dumitru Diordița, în vârstă de 23 de ani.
Flăcările au cuprins camionul în care [...] mai mult
UN AN DE LA REFORMĂ, FĂRĂ INTEGRITATE
La un an de la demararea reformei integrităţii, instituţia responsabilă de verificarea veniturilor şi proprietăţilor funcţionarilor rămâne nefuncţională şi nu are, cel puţin, un preşedinte. Deşi peste 150 de petiţii ce semnalează neconcordanţe între averea reală şi cea declarată de către funcţionari aşteaptă [...] mai mult
JUDECĂTOAREA DOMNICA MANOLE, DEMISĂ DIN FUNCȚIE
Judecătoarea Curții de Apel Chișinău, Domnica Manole, a fost eliberată din funcție. Decretul președintelui privind eliberarea magistratei a fost publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit IPN, la începutul lunii iulie, în baza avizelor Serviciului de Informații și Securitate, Consiliul Superior al [...] mai mult
GHEORGHE CAVCALIUC SE VEDE ȘEF LA CNA
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova, colonelul Gheorghe Cavcaliuc se vede director la Centrul Național Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru basarabeni.ro de surse avizate din cadrul CNA. Este cunoscut faptul că, în luna noiembrie, anul curent expiră mandatul actualului [...] mai mult
(VIDEO) Teo se luptă cu cancer de rinichi, are nevoie de ajutorul nostru!
Pe 16 mai 2017, Teodor Dogari / Moroșan - a fost diagnosticat cu tumoare la rinichi (Tumora Wilms).
Teo are doar 8 luni - tumora însă are deja 6.3 cm, niciodată nu a dat semne de boală, fiind mereu fericit, jucăuș și plin de viață.
Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai [...] mai mult
Știi, Cristina...Cum e să fii pompier într-un IAD de jucării aprinse de ZIUA SINGURĂTĂȚII ?
Știi, Cristina mă gândeam azi să nu-ți mai scriu nimic, dar s-a întâmplat așa o tragedie care m-a afectat profund și nu am putut să nu-mi împărtășesc gândurile și tot ceea ce am simțit, când am aflat despre această tragedie.Până acum Cristina ți-am spus povești de viață, despre oameni simpli, oameni de lângă [...] mai mult
(VIDEO) O viață, trei țări, zece copii
Doroftei Popescu (83 de ani) din satul Cenac, Cimișlia, a locuit toată viața pe pământul natal, dar a apucat să fie cetățean a trei țări: Regatul României, URSS, Republica Moldova. Are zece copii, toți plecați peste hotare.
A rămas cu dorul, amintirile și pământul pe care îl lucrează mai mult singur. [...] mai mult

randat în 	0.7314 secunde