Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

30 martie 2017, ora locală: 09:41

 

Dragoş îl aşteaptă pe tata

adăugat 17 iulie 2009, 20:52, la Eveniment

Părinţii şi avocatul familiei Boboc sunt convinţi că ucigaşii fiului lor pot fi găsiţi...

Sun la uşa apartamentului, îmi deschide stăpânul. Mă legitimez şi sunt invitat în casă. Nu reuşesc să mă descalţ şi aud de undeva o voce fericită de copil: „Ta-ta! Ta-ta!”. Îmi apare în faţă un băieţel, radiind, sărind, întizându-mi braţele. Nu ştiu ce să fac, şovăi... Brusc, piciul se dezmeticeşte, se opreşte şi mă examinează. Buza de jos parcă-i tremură, zâmbetul i se amestecă cu dezamăgire, dar, totodată, cu speranţă. Simt fiori reci atunci când pricep că micuţul din faţa mea aşteaptă din toată inima să-mi cadă deodată barba, să mă schimb la faţă şi să mă transform, ca printr-o frumoasă minune, în... Valeriu Boboc.„Îl aşteaptă zi de zi, aşa reacţionează la toţi bărbaţii”, îmi explică mamă-sa. Pe copilaşul din faţa mea îl cheamă Dragoş, el are un an şi 11 luni, dar speranţa lui nu se va împlini - tatăl său, care îl dezmierda Mărunţelu, nu se va mai întoarce niciodată, pentru că poliţia lui Papuc l-a băgat de viu, nevinovat, în groapă.

Valeriu Boboc: „În ţara asta nu ai viitor”
Valeriu Boboc a locuit într-un apartament din satul Bubuieci, împreună cu soţia, copilul, fratele şi părinţii. Născut la 5 mai 1985, într-o familie de intelectuali (tatăl - profesor de istorie, iar mama - de limbă română), Valeriu s-a bucurat de o educaţie aleasă şi a învăţat foarte bine atât la şcoala din sat şi la Liceul „Cervantes”, cât şi la Institutul de Relaţii Internaţionale. Sărăcia în care vieţuiesc învăţătorii în RM, însă, a schimbat radical situaţia din familia sa - tatăl său, Victor, s-a lăsat de pedagogie şi lucrează taximetrist, iar mamă-sa, Ala Boboc, a devenit şomeră. La rândul său, Valeriu a abandonat facultatea după un an, numai pentru că nu-i ajungeau trei mii de lei ca să plătească contractul. Căutând să-şi găsească un serviciu bine plătit, ca să trăiască mai bine, el a încercat să plece în Rusia, dar nu a reuşit. A lucrat la o spălătorie auto, la autoservice, iar în ultimul timp vindea curele la piaţă... Tot aici, vindea haine şi soţia sa, Natalia, cu care s-a căsătorit în 2007.Oricum, venitul lunar al celor doi nu depăşea trei mii de lei. „În ţara asta e imposibil de trăit, aici nu ai viitor”, zicea deseori Valeriu. Din spusele părinţilor săi, în ultimele două săptămâni înainte de a fi omorât, el era foarte abătut, dar după 5 aprilie era totalmente dezamăgit, în special de „bătrânii noştri, care votează ca orbii”. „După alegeri, mi-a spus că s-a săturat de viaţa asta: „Din nou comuniştii au câştigat! Încă patru ani n-o să avem viaţă!”, îşi aminteşte cu lacrimi în ochi soţia sa, Natalia.

Natalia Boboc: „La 7 aprilie mi-a spus că e straşnic ceea ce se întâmplă”

Pe 7 aprilie, Valeriu n-a participat la protestele din centrul Chişinăului. Ca şi în alte zile, dimineaţa, a plecat cu Natalia la piaţă. Ea ne relatează despre ultima zi din viaţa lui Valeriu: „Noi vindeam în locuri diferite în piaţă. În ziua aceea, a trecut pe la mine Marcel, fratele lui, şi mi-a spus că în centru se petrec lucruri îngrozitoare. M-am grabit să-l anunţ şi pe Valeriu, pe la ora trei. Şi el mi-a zis: „Nu cumva să te duci acolo! Spune-le şi altora să nu se ducă! E ştraşnic ce se întâmplă!”. Au fost ultimele cuvinte pe care Natalia le-a auzit din gura soţului său... S-au înţeles să se întâlnească la ora cinci şi să meargă acasă împreună, dar când ea a venit la ora stabilită, el nu mai era. Cineva i-a spus că a plecat cu cinci minute mai devreme cu un prieten. „Mai târziu, am aflat că au avut nişte treburi prin oraş şi că s-au despărţit la ora opt. L-am mai aşteptat puţin şi m-am dus acasă. Nu puteam să-l sun, el nu avea telefon mobil - i l-a dăruit fratelui meu, de Anul Nou...”, adaugă Natalia.

Tânăra care a declarat pentru PRO TV şi în instanţă, sub protecţia anonimatului, că a fost martora sfârşitului lui Valeriu era o cunoştinţă comună a lui şi a Nataliei. Aflându-se în acea seară în Piaţa Marii Adunări Naţionale, ea l-a observat pe Valeriu lângă tribună. „De nu se întâlnea cu fata ceea, poate că nu avea să se întâmple nimic. Dar n-a putut l-o lase, a stat s-o conducă...”, ne spune Ala Boboc. Potrivit martorei, după ora 24, Valeriu a vrut să-l sune pe tatăl său, ca să-l ducă acasă cu taxiul. Şi tocmai atunci a năvălit poliţia. De fapt, în acel moment, tatăl lui Valeriu se afla în preajma magazinului „Gemeni”. „Eram alături. Când vedeam focul acela, vroiam să mă duc să văd ce se petrece. Aveam presimţiri ciudate. S-a apropiat de mine un rus, speriat: „Vî ponimaete po-rumânski?” (Vorbiţi româneşte?). I-am spus că da, şi el: „A ia ne ponimaiu, mne nicego ne sdelaiut?” (Eu nu înţeleg româneşte, n-o să-mi facă nimic?). Rusul a precizat că în foc arde de viu un câine. M-am înfiorat. Era început la unu, când m-am pornit să văd... Dacă ajungeam, l-aş fi salvat pe băiatu-meu, dar chiar atunci a venit repede unul şi m-a rugat să-l duc la Poşta Veche”, afirmă Victor Boboc.

Victor Boboc: „Să nu aibă somn liniştit ucigaşii!”Zadarnice au fost aşteptările familiei în noaptea următoare. Ala Boboc ne spune că niciodată până atunci nu s-a întâmplat ca Valeriu să lipsească noaptea, fără să-i anunţe. Şi aşteptarea a durat trei zile, timp în care părinţii l-au căutat pe la comisariatele de poliţie. Li se spunea că el nu e în lista reţinuţilor. „Vineri, la 10 aprilie, m-a sunat un necunoscut şi s-a prezentat de la poliţia sectorului Buiucani. Se interesa dacă avem un fiu şi i-am spus că avem doi. A specificat: „Valeriu”. Întrebându-l unde e băiatul, mi-a spus că nu ştie şi a cerut telefonul soţului”, susţine Ala Boboc. Tatăl lui Valeriu adaugă că poliţistul, contactându-l pe el, s-a prezentat „Ivan Ivanovici” şi l-a invitat la sector, refuzând să discute la telefon. „Mă aştepta la intrare în comisariat şi deodată m-a luat la întrebări: dacă fiul meu consuma alcool sau droguri. Am negat şi m-am interesat de ce-mi pune asemenea întrebări. Spunea că-l interesează. Apoi m-a invitat în birou, mi-a pus pe masă pozele cu Valerică ucis şi a zis: „Iaca, l-am găsit mort, în Piaţă”, ne povesteşte Victor Boboc. Şi astăzi, el se întreabă de ce feciorul său a fost ascuns timp de trei zile şi cine anume l-a dus la Spitaul de Urgenţă....
La 12 aprilie, cadavrul lui Valeriu Boboc a fost preluat de părinţi de la Centrul de expertiză medico-legală şi îngropat în aceeaşi zi. Erau Floriile - zi de mare sărbătoare. „L-am văzut gol la morgă, era vânăt peste tot, în special la coaste. Când mi-au spus că s-a intoxicat, am priceput că l-au ucis. Despre gaura imensă din capul lui procurorul Ion Matiuşenco spunea că-i o simplă zgârietură. Minciuni! Valeriu era cuminte, nu era bătăuş, iar poliţiştii s-au purtat cu dânsul mişeleşte, ca nişte călăi, ca nişte câini turbaţi. Sistemul i-a educat aşa şi - credeţi-mă -, de nu se va schimba guvernarea, vom fi persecutaţi cu toţii, nu vom avea altceva de făcut decât să fugim din RM. Totuşi, să nu aibă somn liniştit ucigaşii!”, ne mărturiseşte tatăl lui Valeriu. Iar maică-sa precizează că a pipăit pietul fiului său, deja în sicriu, şi a simţit că şi coastele îi erau rupte: „Pe cât sunt de înrăiţi, poliţiştii ăştia au nevoie de lecuire, de consultaţii la psiholog...”.
Hainele în care a murit Valeriu Boboc amintesc de declaraţiile lui Dumitru Iancev, şi el martor în acest dosar, care era de faţă când a început măcelul din noaptea spre 8 aprilie. Acesta susţine că a văzut cum doi poliţiştii îl băteau pe un tânăr cu patul armelor în cap, iar, la un moment dat, unul dintre ei a spus: „Aista-i gata!”. Iancev precisează că victima purta haine albastre. Natalia Boboc ne-a spus că soţul ei era îmbrăcat în seara cu pricina în blugi albaştri şi într-un pulover gri, care noaptea bătea în albastru. După deces, hainele au fost restituite familiei. Mama lui Valeriu ne spune că n-a putut să le privească, dar soţia sa susţine că erau însângerate. Mai mult, el purta sub pulover un maiou, expertiza medico-legală stabilind că sângele de pe acesta nu-i aparţinea lui Valeriu. De unde se confirmă declaraţiile altor victime ale poliţiei din acea noapte, precum că armata lui Papuc a încărcat oamenii în maşini unul peste altul. Astfel, Victor Boboc presupune că fiul său ar fi putut să fie dus la Salvare de aceeaşi maşină a MAI, din care a fost aruncat cadavrul lui Ion Ţâbuleac, găsit în preajma aceluiaşi spital. În acest caz, sângele de pe maioul lui Valeriu ar fi putut să-i aparţină lui Ţâbuleac.
Ala Boboc: „Scopul lor e să şteargă urmele”Asupra familiei Boboc s-au exercitat, la început, şi unele presiuni. Când a demarat ancheta şi procurorul Matiuşenco a rugat ca Natalia să-i aducă hainele pentru expertiză, Ala Boboc i-a replicat că acestea vor fi transmise numai în prezenţa avocatului. „L-am rugat să nu o indispună pe Natalia, dar el mi-a replicat: „Să aduceţi hainele mai repede, că şi aşa aţi vorbit în presă prea mult”. Soţul meu l-a întrebat de ce mă sperie, dar el s-a făcut că nu ştie nimic. Fără îndoială, scopul lor e să şteargă urmele. De aceea au declarat la început că Valerică s-a intoxicat şi că era foarte beat... Acum au căzut ambele versiuni - nu le mai pot folosi”, mărturiseşte Ala Boboc.
La 15 iunie, corpul lui Valeriu Boboc a fost deshumat şi suspus unei expertize medico-legale internaţionale de către un expert din Marea Britanie. Procurorii refuză să prezinte chiar şi avocaţilor rezultatele expertizei, motivând că le-au primit în variantă electronică şi nu pot fi folosite ca probe. Între timp, Vladimir Ţurcan, şeful Comisiei comuniste pentru investigarea evenimentelor din 7 aprilie, a declarat că, potrivit expertizei, decesul lui Valeriu a survenit în urma unor lovituri în piept şi în inimă, dar tatăl victimei consideră că astfel comuniştii încearcă să ascundă cauza morţii - loviturile ce i-au spart fruntea fiului său. Faptul că guvernarea a încercat din start să ascundă crima ni-l demonstrează şi declaraţia ministrului Sănătăţii, Larisa Catrinici, din 10 aprilie: „De la început, nu am tratat acest caz ca urmare a unor probleme, dar, după ce expertiza medico-legală a constatat că nu este niciun motiv care ar fi provocat decesul unui tânăr la vârsta respectivă, practic toate organele fiind sănătoase, a rămas o singură suspiciune - intoxicaţia, care urmează să aflăm de la ce este. Metodologia expertizării unei intoxicări este destul de complicată, de aceea rezultatele finale ale acesteia durează în timp. Este cert faptul că, la cercetarea externă şi cercetarea morfo-patologică, nu s-au constatat careva motive de violenţă, care ar provoca acest deces". No comment.
Veaceslav Ţurcanu: „Identificarea ucigaşilor e posibilă”În urma expertizei, sicriul cu cadavrul lui Valeriu a fost îngropat din nou, cu participarea preotului, care a pecetluit mormântul. Victor Boboc consideră că dosarul va fi investigat corect numai după alegerile din 29 iulie, deoarece comuniştii nu au acest interes: „E vorba de omor şi vinovaţii trebuie să facă închisoare pe viaţă sau pentru 25 de ani. Regimul ăsta n-are şanse să existe. Vă garantez că oricum vom căpăta dreptatea până la urmă, fiindcă RM trebuie să răspundă în faţa lumii pentru această crimă. Deci, dacă criminalii nu vor fi închişi, iar statul nu ne va restitui toate prejudiciile, vom apela la CEDO”.
Am încercat şi noi să aflăm motivele din care rezultatele expertizei internaţionale sunt ascunse de avocaţi. Ion Matiuşenco a declarat pentru TIMPUL că nu mai are în gestiune cazul Boboc, care a fost transmis altui procuror. „Nu mă provocaţi să fac comentarii, fiindcă nu am dreptul”, a adăugat el. Am aflat că noul procuror în cazul respectiv este Sergiu Canţâr, care ne-a spus că încă nu i-a fost transmis dosarul. La rândul său, avocatul Veaceslav Ţurcanu este convins că identificarea ucigaşilor este posibilă, dacă se va dori. El menţionează că familia Boboc va ataca în toate instanţele până când statul nu le va compensa daunele morale, iar făptaşii nu vor fi condamnaţi de instanţă.
Dragoş Boboc: „Tata...”

În timp ce discut cu familia Boboc, Dragoş înţelege că nu sunt tatăl său. Ia o fotografie cu Valeriu şi mi-l arată cu degetul: „Ta-ta”. Natalia îmi spune că, văzându-l în sicriu pe tăticul, Dragoş credea că el doarme: „Tata, nani-nani...”. Aflu că Mărunţelu era cea mai mare bucurie a lui Valeriu... „Ucigaşul poate fi găsit, zice Victor Boboc. Ei nu vor ascunde veşnic rezultatul expertizei. Vecinii ne sfătuiesc să abandonăm cazul, dar copilul meu a fost ucis, oameni buni! Ucigaşii lui ar putea să vă ucidă şi copiii voştri, dacă vor fi lăsaţi în libertate!”. În colţul odăii, pe o măsuţă, în faţa unei poze cu Valeriu, arde o candelă. Băieţelul îmi arată încolo: „Ta-ta”. Mă umplu şi eu de speranţa lui naivă că „tata se va întoarce” şi îmi vine să urlu…

Autor: Pavel Păduraru
Sursa: www.timpul.md
Mi-au dat lacrimile! :-((((((((((((

Jos potaia comunistă! Votaţi Opoziţia!
A comentat Prinţesă 17 iulie 2009, 20:58
www.libertatea-ta.md

Site-ul Partidului Liberal
A comentat Prinţesă 17 iulie 2009, 21:00
"Refuz, rezist, sunt anti-comunist!"

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-07-17&id=33636
A comentat micael 17 iulie 2009, 21:16
TRAIASCA-TRAIASCA ARDEALUL MOLDOVA SI TARA ROMANEASCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!J
A comentat regy 17 iulie 2009, 22:54
Jos PCRM !!!! La gunoi cu voi sau mai bine in iad,....sa ardeti de vii daca as avea putrea vas da eu personal foc....de vii sa ardeti..distrugeti vietile tinerilor..si a intregului popor romanesc..aflat in basarabia...
Lui Voronin in curge stupit din gura cind vb ...si el este presedinte sa te pui fata in fata cu mine..of doamne...
A comentat gheorghe 18 iulie 2009, 01:17
Extrem de trist pentru secolul 21! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace atat pe Valeriu, cat si pe ceilalti 3 tineri ucisi desi am convingerea ca au fost mult mai multi morti, dar ca oamenii au fost amenintati sa nu declare nimic.

JOS COMUNISMUL!
A comentat Mihai Romanul 18 iulie 2009, 03:20
vreti sa scapati de comunisti?ok, atunci sa votati voi , generatia tanara,cu opozitia iar pe bosorogi, silitii sa voteze si ei cu opozitia,ca altfel nu se poate.treziti-va oameni buni!!!
A comentat RFG 18 iulie 2009, 11:36
fir-ar dracului de comunisti...D-zeu vede si poate intr-o BUNA zi se va intoarce tot impotriva lor!ff trist..cu acest caz tre d mers si in sua dak va fi nevoie....
A comentat Nujtza 18 iulie 2009, 11:36
JOS ROSCA,CUM DE A-TI BAGAT ASTFEL DE ARTICOL PE BASARABENI.RO?
A comentat iuk 18 iulie 2009, 12:20
cioronin este la fel ca ciausescu, doua fieare fara suflet, slugile lui cioronin si cioroana pusi la zid ca ciasca, Dumnezau sa dea putere Familiei de a trece peste pierderea fiului, sot si Tata , jos ciuma rosie
A comentat chris 18 iulie 2009, 14:43 | mergi sus ▲
e foarte trist,n-am putut sa citesc acest articol fara lacrimi.Dar foarte mult sper ca dupa 29 iulie totul se va schimba si vinovatii vor fi pedepsiti.
A comentat catea 20 iulie 2009, 16:41 | mergi sus ▲
A ramas micutul fara tata,mai bine Voronin cu toti comunistii lui sa ramina fara cap,ei ne-au destrus tineretul care n-are nici un viitor in Moldova,acuma si ne omoara,oare tot ii se permite ucigasului asta?
A comentat Vika 20 iulie 2009, 16:48 | mergi sus ▲
Buna ziua

Ai nevoie de împrumut de urgen?a? Ne da afara împrumut la persoane fizice interesate care sunt în cautarea de împrumut cu buna-credin?a. E?ti serios în nevoie de un împrumut de urgen?a? atunci va afla?i la locul potrivit. Ne da afara împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, la valoarea minima de € 2.000,00 la suma maxima de € 40,000.000.00, sa ne contactati pentru cererea dvs. de împrumut la 2% rata scazuta a dobânzii pentru a satisface cererea dumneavoastra ?i a stabilit de la problema, de contact financiar noi astazi prin e-mail: jsemkffloaninvestment@gmail.com

Completa?i acest Informa?iile de mai jos

Numele complete:
Tara:
Numar de telefon:
Suma de împrumut Necesare:
Împrumut Durata:
Venit lunar:
Adresa de acasa:

Multumesc ca ne a?teptam raspunsul dumneavoastra

Jeff Michael companie de împrumut.

Împrumut / furnizori de servicii financiare.
A comentat Mr. Jeff Michael 26 ianuarie 2016, 02:15 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

 • #1 clara802 pentru cielfanthom
  Buna tuturor,

  Sunt doamna Susan nimici, vă scriu această scrisoare de mărturie că sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut doamna Clara ...

 • #2 clara802 pentru cielfanthom
  Buna tuturor,

  Sunt doamna Susan nimici, vă scriu această scrisoare de mărturie că sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut doamna Clara ...

 • #3 Lilyutza pentru natalita.popescu
  Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

 • #4 Anusca pentru dorin1995
  dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
  ...

 • #5 cielfanthom pentru dorin1995
  Salut!
  In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

 • #6 marinaian pentru Alina
  cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

 • #7 luminitacumpana pentru D0ina
  Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

 • #8 adaiulica pentru nicu_d
  salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

 • #9 lilik pentru Bogdanpop
  si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
  ...

 • #10 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
  Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

Acum Online

In acest moment sunt 14 vizitatori online.

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

PROTESTE la Chisinau: Tinerii ies in strada pentru a manifesta impotriva neregulilor de la vot
O miscare de strada pare sa se contureze in capitala Republicii Moldova, dupa anuntarea castigatorului la alegerile prezidentiale.
Se anunta proteste de amploare in Chisinau!
Dupa ce au protestat noaptea trecuta in fata sediului Comisiei Electorale Centrale de la Chisinau, manifestandu-si nemultumirea fata de procesul de vot, tinerii din Chisinau [...] mai mult
Alegeri Prezidențiale 2016: Rezultatele preleminare ale votării
Alegeri Prezidențiale 2016: Rezultatele preleminare ale votării
[...] mai mult
Băsescu va merge la vot pe 13 noiembrie: Sunt cetățean cu acte în regulă
Fostul președinte al României Traian Băsescu anunță că duminică va merge să voteze președintele Republicii Moldova. „Sunt cetățean cu acte în regulă”, a declarat Băsescu. 
În acest context, Băsescu i-a îndemnat pe toți cetățenii să facă același lucru.
„Este responsabilitatea cetățenilor Republicii Moldova [...] mai mult
Cine este persoana care a efectuat transferurile pe contul PAS: Are antecedente penalePotrivit conducerii PAS, persoana care a transferat ieri 280 de mii de lei în contul formațiunii este Galoi Veaceslav, o persoană cu antecedente penale, care zilele trecute ar fi avut o întâlnire cu Viorel Melnic și Ion Ceban într-un local din Capitală. 

„La sfârșitul zilei am primit informație de [...] mai mult
(video) Traian Băsescu a depus jurământul: „Mi-am îndeplinit visul de a avea cetățenie valabilă pe teritoriul Republicii Moldova”
Traian Băsescu și soția sa depun jurământul pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova.
Ceremonia are loc momente la Amabasada Republicii Moldova în România.
 „Îi mulțumesc președintelui Timofti, care prin decret mi-a acordat dreptul să edvin cetățean al Republicii Moldova. O republică dragă mie ca și țara mea, [...] mai mult
Fara vize in Canada de la 1decembrie 2017. UE si Canada au semnat acordul de liber schimb. Premierul Dacian Ciolos:
Uniunea Europeana si Canada au semnat duminica acordul comercial dupa saptamani de incertitudini din cauza opozitiei unei regiuni belgiene, transmite Reuters.
Dacian Ciolos a declarat ca "este un moment important pentru Romania, nu doar pentru ca se deschide accesul romanilor la beneficiile Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada (CETA), [...] mai mult
Rezultatele partiale pentru fiecare candidat la functia de presedinte în timp real// Live
Rezultatele partiale pentru fiecare candidat la functia de presedinte în timp real// Live
[...] mai mult
(VIDEO) Renato Usatîi face dezvaluiri bomba despre regimul criminal din moldova, publică emisiunea de la televiziunea N4, care nu a apărut pe post
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a fost invitat să participe la o emisiune de la postul de televiziune N4. Chiar dacă aceasta nu a apărut pe post, Renato Usîtîi a reușit să o facă publică.
Emisiune, în cadrul căreia face dezvăluri cel putin interesante, daca nu socante despre adevarata fata a sistemului politico-criminal [...] mai mult
(VIDEO) BOMBĂ pe arena politică! Marian Lupu se retrage din cursa electorală: Maia Sandu are șanse mai mari să-l învingă pe Igor Dodon
Candidatul PDM, Marian Lupu, se retrage din cursa pentru prezidențiale. Acesta consideră că Maia Sandu are șanse mai mari să-l învingă pe Igor Dodon. Decizia a fost luată, spune democratul, în cadrul ședinței Biroului Executiv al PDM, după o analiză a ultimelor date înainte de alegeri. 
”Obiectivul PDM nu este să câștige [...] mai mult
Harunjen: Până la această oră sunt reţinuţi 24 de poliţişti
Zeci de colaboratori ai Inspectoratului Naţional de Patrulare au fost reținuți în urma cu câteva minute de procurori anticorupţie. Totul s-a întâmplat în timpul unei ședințe de lucru cu întregul efectiv, eveniment care a avut loc la MAI. (UPDATE 15:15) Procurorul General Interimar, Eduard [...] mai mult

Ultimele comentarii