Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

27 aprilie 2024, ora locală: 23:40

 

(Foto, Video) Ion si Doina Aldea Teodorovici, 17 ani de nefiinta. OSB Bucuresti va depune si in aces an, o coroana de flori la locul tragicului accident

adăugat 27 octombrie 2009, 21:14, la Eveniment

Daca nu ar fi fost un accident tragic plin de mistere, sotii Ion si Doina Aldea Teodorovici ar fi trait si astazi. Joi, se implinesc 17 ani din acea zi de trista amintire. Pastrand traditia, Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti organizeaza o deplasare la Cosereni, la locul accidentelor celor doi , locul unde s-a intrerupt nedrept viata a doi sacri ai muzicii romanesti.

Astfel, sambata, 31 octombrie, ora 11:30, OSB Bucuresti, impreuna cu aproximativ 100 de tineri romani de pe ambele maluri ale Prutului, vor pleca din Piata Universitatii, spre Cosereni, locul tragicului accident.

Vino alaturi de noi sa aprindem o lumanare in memoria celor care au fost Ion si Doina Aldea Teodorovici!

Contacte: e-mail: osb_buc@yahoo.com
tel: Vlad Durnea- 0752130302, Sergiu Racila- 0755406707






















Autor: basarabeni.ro
Sursa: www.basarabeni.ro
eu as vrea mult sa merg.
dar cum ajungem in cosereni? trebuie sa avem ceva la noi?
A comentat 27 octombrie 2009, 21:31
Eu cred in Vlad Durnea! E asa simpatic in poze...Si cu multe initiative...
A comentat flower 27 octombrie 2009, 21:33
nu numai florile conteaza sa le punem la mormantul lor, ci sa-i pastram in sufletele noastre rugandu-ne, pt ca Dumnezeu sa le daruiasca un coltisor de Rai.
A comentat marin 27 octombrie 2009, 21:55
Am fost anul trecut, vom merge si in acest an! Multumim OSB
A comentat Rodica 27 octombrie 2009, 22:04
un gest ft frumos...si un eveniment de la care nu as vrea sa lipsesc sub nici o forma...
A comentat 27 octombrie 2009, 22:51
"Veniti cu miile, cu zecile de mii! Lasati o zi grijile voastre acasa..."
A comentat Dana 27 octombrie 2009, 23:15
Iestiti mii de oameni pe strazile Chisinaului si Bucurestiului. auceti un omagiu sotilor Teodorovici!
A comentat Nicu 27 octombrie 2009, 23:33
I-am cunoscut. Cristinel era mic. La TV li s-a interzis lor si lui Anatol si Sivia Chiriac sa mai apara la ecran din motiv ca sunt cupluri de familie.Nu eram la redactia muyicala, ci la cea de tineret a TV si m-am facut ca nu stiu de interdictia sefilor. I-am invitat sa participe la o serata de creatie la Casa Actorului alaturi de compozitorul Anatol Chiriac si actorul si cineastul Dumitru Fusu in cadrul Festivalului al V-lea unional al programelor televiyate pentru tineret. In sala erau reprezentanti ai redactiilor de tineret de la 99 studiori TV din URSS. Au cantat un miniprogram de vreo 25 minute. La sfarsit regizorul Malishev de la redactia Tineret a TV Centrale mi-a cerut sa le fac cunostintza. La sfarsitul festivalului am trecut pe la ei - locuiau in apropiere de intersectia Cuza Voda si Dacia, n-aveau pe cine sa-l lase pe micutul Cristinel - si am plecat impreuna la aeroport sa-l petrecem pe Malishev. Aceasta a fost in octombrie 1984. A urmat invitatzia la studioul Ostankino si deja in noiembrie in diverse emisiuni ale TV Centrale de la Brest si pana la Vladivostoc si peste hotare mereu era repetat videoclipul cunoscut si azi cu slagarul "Focul din vatra" din spectacolul lui D.Matcovschi "Tata". In decembrie ia-m invitat din nou la emisiune de revelion a redactiei noastre de tineret. A fost ultima si cea mai grea emisiune a mea, caci sefii nu-mi puteau ierta indrazneala si succesele unui simplu redactor, fara partid, la 3 festivaluri-concursuri TV cu programe realizate pentru Erevan, Riga si Chisinau. Filmarile au iesuat din "motive" tehnice si in graba de 3 ori am rescris scenariul. Ion venind la imprimarea emisiunii, primul lucru mi-a intins mana si mi-a yis ca sunt usor la mana. Dupa serata la Casa Actorului si videoclipul de la TV Centrala conducerea de atunci a TV Moldovenesti in frunte cu I. Busuioc n-a mai putu sa le interzica sa apara la ecran.
A comentat ion tevecel 28 octombrie 2009, 08:08
ion tevecel!bravo un exemplu,un mare curaj ai avut sa infrunti regimul!iar noi ,generatia noastra sa urmam exemplul,sa infruntam regimurile si cel comunist si cel liberal ca sunt la fel!sa nu ne lasam amagiti de aparente,sa luptam inteligent scumpii mei romani de pretutindeni ca de altfel vom pieri ca popor!
D-zeu sa-i odihneasca pe marii artisti!
Iar noi sa luptam,pu existenta noastra!D-zeu sa ne ajute!
A comentat kriss 28 octombrie 2009, 08:28
Sufletele lor sunt nu din materie pamanteana, ci din energii fine, de provinienta, noi zicem cosmica, dar de fapt din al noulea cer de la Dumnezeu. Sufletele au proprietatea de a-si gasi alte inimi purtatoare aici pe pamant si de a-si continua existenta. Am fost martor la o asemenea minune in cazul lui Ion si Doina. Sotia-mi preda romana la liceul rus "D.Cantemir" din sectorul Botanica. In una din clase era o fata cu totul stranie. Nu prea comunica cu semenii si avea totdeauna o pozitie, o opinie a ei. Are numai mama si inca cativa frati si o duceau cam greu. Nu mult timp dupa moartea tragica a sotilor Teodorovici auzind la lectiile de romana cantecele si istoria lor, aceasta fata spre uimirea tuturor devine un fan cum nu mai stiu daca mai exista pe lume a lui Ion si Doina. Invata romana, desi in familie niciodata nu s-a vorbit aceasta limba, din bani putini incepe sa cumpere si sa colectioneze tot ce tine de creatia lui Ion si Doina - discuri, casete, articole din ziare si reviste, albumuri. Interpreteaza unele cantece, participa la un concurs orasenesc cu cantece-dedicatii pe versuri proprii scrise in romana si dedicate artistilor indragiti si limbii romane. Participa la mitinguri si la toate manifestatiile in apararea limbii romana . Creatia lui Ion si Doina a facut din ea un patriot fidel cum nu rar intalnesti printre tinerii moldoveni romani din Basarabia. Au trecut ani, a absolvit Colegiu de muzica "St.Neaga", preda pianul intr-un liceu de la Botanica si acum continua sa scrie versuri patriotice in romana versuri si sa compuna cantece pe versurile proprii. Nu scapa nici o ocazie de a sarbatori tot ce e legat de Doina si Ion Teodorovici si inca de Grigore Vieru si aflu de la ea ca pe ascuns frecventeaza Cimitirul Armenesc din Chisinau si ingrijeste de mormintele lui Ion si Doina, precum si de cel al lui Grig Vieru. Pe aceasta tanara poetesa si muzicista o chiama Ludmila Paciulea. Bravo, Ludmila!
A comentat Ion Tevecel 28 octombrie 2009, 13:25 | mergi sus ▲
Ma bucur ca tinerii basarabeni nu au uitat de unde au plecat. Bravo copii!
A comentat Maria Taralunga 28 octombrie 2009, 13:37 | mergi sus ▲
noi nu uitam nici-odata de unde am pornit si credetine dragii mei basarabeni ca aici venim din motivul ca nu suntem lasati acasa sa traim ca niste romani adevarati dar cred ca a venit timpul sa ne intoarcem la obirsia noastra dupa facultate si sa schimbamsituatia din moldova vesnica pomenire marilor cintareti.
A comentat un student din constanta 28 octombrie 2009, 13:54 | mergi sus ▲
Aceste poze de cand sunt?
A comentat Ana 28 octombrie 2009, 14:08 | mergi sus ▲
Pozele sunt de anul trecut,OSB Bucuresti la fel a organizat o deplasare la locul tragicului accident,si in acest mod incercam sa transformam acest eveniment in traditie.
A comentat Filaret Topala OSB Bucuresti 29 octombrie 2009, 08:56 | mergi sus ▲
bravo se poate a fi prezenta si presa dar mai ezact la ce ora o sa fiti acolo
A comentat amy 29 octombrie 2009, 17:47 | mergi sus ▲
Eu cred in OSB, eu cred in Romania!
A comentat Vitalie Soroca 29 octombrie 2009, 23:29 | mergi sus ▲
E frumos ca aveti initiativa sa mergeti la locul unde Doina si Ion Aldea Teodorovici au fost omorati de trupele de comando rusesti, care s-au infiltrat in familia lor ca asa zisi prieteni. Dar va rog sa nu mai procedati ca anul trecut sa mai profanati acel loc luand florile aduse de parintii Doinei Teodorovici cu delegatia de la Chisinau plus a celor din tara, Liga Culturala pentru Unitatea Romanilor de Pretutindeni, Liga Revolutionarilor din Romania si a sutelor de studenti si cetateni sositi din Tara si din Cosereni, lasand acolo doar florile aduse de voi. Deci inaintea voastra au fost acesti oameni si nu-i frumos sa profanati aceasta cruce luand florile aduse la ea, de cei enumerati, lasadu-le doar pe ale voastre. Lucru acesta s-a dovedit prin faptele foastre necrestinesti, neomenesti, lucru reiesi si de pozele pe care le-ati postat pe net si de ce ati scris, facand o propaganda falsa despre acest eveniment comemorativ. Deci bagati-va mintile in cap si nu mai furati florile de acolo si nu mai creati scenarii si minciuni.
Altfel va vom da in presa centrala din Romania dar si din Moldova. Daca veniti acolo fiti oameni piosi si nu mai procedati cum ati procedat in 2008 profanand aceasta cruce cu faptele voastre necrestine si nedemne a fi numiti oameni....
Ghunter, 30.10.2009
A comentat Ghunter, 30 octombrie 2009, 08:39 | mergi sus ▲
In atentia O.S.B.,
E frumos ca aveti initiativa sa mergeti la locul unde Doina si Ion Aldea Teodorovici au fost omorati de trupele de comando rusesti, care s-au infiltrat in familia lor ca asa zisi prieteni. Dar va rog sa nu mai procedati ca anul trecut sa mai profanati acel loc luand florile aduse de parintii Doinei Teodorovici cu delegatia de la Chisinau plus a celor din tara, Liga Culturala pentru Unitatea Romanilor de Pretutindeni, Liga Revolutionarilor din Romania si a sutelor de studenti si cetateni sositi din Tara si din Cosereni, lasand acolo doar florile aduse de voi. Deci inaintea voastra au fost acesti oameni si nu-i frumos sa profanati aceasta cruce luand florile aduse la ea, de cei enumerati, lasadu-le doar pe ale voastre. Lucru acesta s-a dovedit prin faptele foastre necrestinesti, neomenesti, lucru reiesi si de pozele pe care le-ati postat pe net si de ce ati scris, facand o propaganda falsa despre acest eveniment comemorativ. Deci bagati-va mintile in cap si nu mai furati florile de acolo si nu mai creati scenarii si minciuni.

Altfel va vom da in presa centrala din Romania dar si din Moldova. Daca veniti acolo fiti oameni piosi si nu mai procedati cum ati procedat in 2008 profanand aceasta cruce cu faptele voastre necrestine si nedemne a fi numiti oameni....
Ghunter, 30.10.2009
A comentat Ghunter, 30 octombrie 2009, 08:41 | mergi sus ▲
Ghunter......tin sa-ti zic ca esti un dobitoc pur si simplu, un mare idiot mincinos.Personal anul trecut am pers cu baietii cine sunt ei OSB sau nu conteza si nu au facut nimic rau,din contra au aranjat florile care erau acolo rasturnate de rafalele de vant si au pu alaturi coroanele lor si florile,asa ca nu stiu ce ai tu , si pentru ce iti trebuie sai denegrezi pe ei,dar mie sila de astfel de oameni. Merci mult pentru intelegere.
A comentat Cristi 30 octombrie 2009, 09:52 | mergi sus ▲
Ghunter e un securist care baga zazanie intre oameni. anul trecut am fost acolo aproximativ 60 de tineri din OSB, dar si persoane de alte varste.toate florile au fost lasate asa canu mai aberati securistilor
A comentat Oleg 30 octombrie 2009, 11:13 | mergi sus ▲
Mama s-a nascut pe malul stang al Prutului, eu pe malul drept.Nu stiu dar glasul strabunilor este puternic, pentru ca mi-e dor de locuri pe care nu le-am vazut niciodata.
Anul trecut am fost si eu la eveniment, si am surpriza sa ma vad in fotografie.
Trec saptamanal pe langa salcia care plange deasupra crucii de la Cosereni (localitate unde m-am nascut eu).
Fac apel catre basarabenii care invata sau lucreaza aici, sa ma contacteze pentru a demara o ampla actiune, numita " Podul inimilor" sau "Inscriptie pe piatra de hotar", pot fi contactata la adresa de mail :
valeria_simpozion_urziceni@yahoo.com
As dori in mod deosebit sa fiu contactata si de cadre didactice din Basarabia si Bucovina.
Maine pe 31 oct. voi fi din nou acolo, ne cunoastem acolo?
Felicitari organizatorilor, Toata stima fata de cei care nu uita, caci cine nu are trecut, nu are nici viitior!
Valeriast
A comentat valeriast 30 octombrie 2009, 20:25 | mergi sus ▲
Va rog frumos, nu va certati, nu faceti pe plac "altora", cum am mai spus eu trec saptamanal pe acolo, si credeti-ma pe cuvant ca mereu sunt flori proaspete, sunt lumanari arse, locul este ingrijit, deci sunt urme ale ingrijirii locului si al popasului celor cu dor in suflet.
Dovezile sunt mai presus de vorbe...
A comentat Valeriast 30 octombrie 2009, 20:36 | mergi sus ▲
Vladimir Voronin criminalule.
A comentat Interesant 31 octombrie 2009, 11:47 | mergi sus ▲
Salut
A comentat Interesant 31 octombrie 2009, 11:48 | mergi sus ▲
Lectia de viata.
Azi, 31 oct. am asistat la o lectie de viata.
Ziua se anunta friguroasa.Cand am ajuns la locul tragediei, soarele a dat deoparte norii si a mangaiat cu razele sale imprejurimile.
Dupa putin timp au aparut tinerii studenti bucuresteni, basarabeni. I-am privit cu drag, cum isi pregateau sosiea in fata crucii. Tineri, frumosi, tacuti , sfiosi, piosi si prea cuminti.
Parca toti erau copiii mei, si chiar asa am simtit. Dupa un singur tel. a sosit Parintele Simene, din Cosereni, tipul de popa la care ma gadesc eu: cu barba, nu prea inalt, rotofei, dar cu miere in glas. Il cunosc de 25 de ani, dar parca acum l-am cunocut prima data. A facut slujba si apoi a stat de vorba cu tinerii, si ar mai fi stat. Le-a dat tinerilor colaci proaspeti, a cerut acatist de la tineri sa-i pomeneasca de sanatate si bine la slujbele bisericesti. Sa nu ganditi ca a venit pt. bani sau a cerut bani. Nu, a cerut doar unul din steagurile purtate de tineri pt. a-l pune in biserica si cu privirea la el sa pomeneasca, la slujba, de bine pe tinerii prezenti, si de somn linistit pe Ion si Doina Aldea-Teodorovici dar si pe Grigore Vieru.
Deci steagul neamului romanesc va fi binecuvantat la toate slujbele la biserica din Cosereni !
Asta , da, lectie de viata!
A comentat Valeriast 31 octombrie 2009, 23:00 | mergi sus ▲
da Tomac ca un vierme peste tot se baga...
A comentat Dragos Galbur 01 noiembrie 2009, 00:46 | mergi sus ▲
ZIUA MONDIALA DE COMEMORARE A VICTIMELOR TRAFICULUI RUTIER - 2009.
'LACRIMA RUTIERA ' - LA... CRIMA RUTIERA.
Duminica 15 noiembrie 2009 a fost Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier. Cu acesta ocazie la Bucuresti in Piata Universitatii prin organizarea celei de a-IX-a editii a proiectului 'LACRIMA RUTIERA' au fost comemorate cele peste 60.000 de victime ale accidentelor rutiere decedate in perioada 1990 - 2009. Ce coincidenta ca aceasta zi comemorativa sa coincida cu ziuz de nastere a Doinei Aldea Teodorovici alaturi de sotul sau Ion. O alta coincidenta este ca si poetul Grigore Vieru a decedat tot intr-un tragic accident. Cu o saptamana inainte am fost la Cosereni la locul accidentului rutier. Actiunea civica a fost singura manifestare publica din tara organizata de victima unui accident de circulatie in urma caruia a ramas infirma. Cu aceasta ocazie au fost aprinse lumanari au fost depuse flori si am varsat in amintirea celor disparuti o 'lacrima rutiera'. Au fost comemorati printre altii persoane cunoscute ca Teo Peter, Laura Stoica, Cristian Nemescu dar si asa cum am spus i-am comemorat pe Ion si Doina Aldea - Teodorovici si Grigore Vieru dar mai ales de miile de victime necunoscute ca ce 14 OAMENI disparuti in tragedia de la Scanteia judetul Iasi care a indoliat intreaga tara. Proiectul 'LACRIMA RUTIERA' se doreste totodata si un strigat disperat adresat statului indiferent si pasiv fata de acest 'genocid rutier'. Autoarea acestui proiect apreciat chiar si Consiliul Europei la cel mai inalt nivel si de ONU sI care a fost sprijinit doar de Directia de Politie Rutiera si Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti este Cornelia Galavan infirma in carje.
Ne mor copiii, ne mor parintii, ne mor rudele, ne mor prietenii.
MOR OAMENI NEVINOVATI.
STOP GENOCIDULUI RUTIER !

A comentat CORNELIA GALAVAN 17 noiembrie 2009, 15:39 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

BREAKING NEWS // România a votat UNIREA. Decizie istorică în Parlamentul de la București
Vocea Moldovenilor a fost auzită: România vrea Unire! Declarația de REUNIRE a fost votată cu majoritate. În ceasul Marelui Centenar, în plenul reunit al Parlamentului de la București, în cadrul ședinței solemne dedicate celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, toată clasa politică românească a dat [...] mai mult
Cel mai MARE județ din România, Timis, a semna pentru UNIRE
Cel mai mare județ din România, judetul Timis, a semnat Declarației de Unire cu R. Moldova, înițiativa care ii apartine Roxanei Iliescu, vicepreședinte al Județului Timiș.
Propunerea a fost supusa votului pe 29 martie.
“Îi rog pe toţi colegii să îl semnăm, indiferent de coloratura politică [...] mai mult
Concert în aer liber - Zdob si Zdub, Nicoleta Nuca - Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” din Timisoara
Deschiderea grandiosului proiect: Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a se va marca printr-un eveniment de anvergură și anume: Concert în aer liber, alături de interpreți de renume atât din Republica Moldova, cât și din România.Astfel, se va realiza o punte de legătură între cele două [...] mai mult
ȘOC! Cel mai MARE județ din România va semna UNIREA
 În timp ce Igor Dodon se află în plină campanie a promovării prostiei în Republica Moldova, iar replicile tovarășului la adresa primarului din localitatea Băcioi amintesc de agitarea godacului înainte de a fi sacrificat pentru masa de Crăciun, la care vedem aceeași expresie în care se [...] mai mult
Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a din Timisoara
Cel mai așteptat proiect al anului marca OSB Timișoara-Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” revine și în acest an. La cea de-a XVIII-a ediție sărbătorim împreună 100 de ani de la sublima operă istorică-Marea Unire.
Festivalul reunește, deja de 18 ani, artiști, actori, studenți și elevi talentați, din cele două țări românești: [...] mai mult
Sunt 60! Încă două localități din țara noastră au semnat declarația simbolică de Unire
Ideea semnării unei declarații simbolice de unire devine din ce în ce mai populată în localitățile din țara noastră. După ce săptămâna trecută mai multe sate au semnat acest document, luni, localitățile Țînțăreni din raionul Telenești și Copceac din Ștefan Vodă au semnat, de asemenea, declarațiile de unire simbolică.
Odată [...] mai mult
DMITRII ROGOZIN, DECLARAT PERSONA NON GRATA ÎN R.MOLDOVA
Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin a fost declarată persona non grata în R.Moldova. Decizia a fost luată astăzi la Guvern în urma unei solicitări din partea ministrului de Externe, Andrei Galbur, după ce oficialul rus și-a declarat disponibilitatea de a veni în septembrie la Chișinău, dacă autoritățile [...] mai mult
/FOTO/ DODON ÎL PLAGIAZĂ PE PUTIN? ȘEFUL STATULUI A URCAT ÎN TRONUL ARHIERESC DIN BISERICA PROTATON
O imagine cu președintele țării, aflat în vacanță pe muntele Athos, a stârnit un val de critici și glume pe seama lui. Acesta apare pe tronul arhieresc din biserica Protaton, cea mai importantă clădire din Careia, fiind totodată și cea mai veche biserică din Sfântul Munte Athos, în aceeași ipostază în care a fost surprins [...] mai mult
30 IULIE INDEMN LA PROTEST
După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.
 

 
Liderul [...] mai mult
SIS:ECHIPAMENT MILITAR, DEPISTAT LA FRONTIERA MOLDO-ROMÂNĂ
Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au desfăşurat o operaţiune în cadrul căreia au identificat şi ridicat un lot de uniforme şi accesorii militare, fără acte de provenienţă. Echipamentul militar urma să [...] mai mult

randat în 	0.3023 secunde