Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

4 mai 2024, ora locală: 11:23

 

Petrenco îl acuză pe Chirtoacă că susţine acţiunile unor organizaţii “fasciste”. Chirtoacă neagă: “Sunt declaraţii absurde, care nu au nimic în comun cu realitatea!”

adăugat 25 iunie 2009, 11:57, la Alegeri 2009

Grigorii Petrenco, membru PCRM, a lansat astăzi, 25 iunie un şir de acuzaţii la adresa vicepreşedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, precum că acesta ar colabora şi ar susţine acţiunile unor organizaţii “extremiste neofasciste”. În replică, Chirtoacă declară că “sunt declaraţii absurde, care nu au nimic în comun cu realitatea!”.

Grigorii Petrenco a anunţat că Dorin Chirtoacă ar sta în spatele organizaţiei „Noua Dreapta” şi că acesta ar fi fost observat de nenumărate ori la acţiunile desfăşurate de organizaţia respectivă, pe care Petrenco a catalogat-o ca fiind una „extremistă și legionară”. Comunistul a mai precizat că reprezentanţii acestei organizații ar fi participat activ şi la acţiunile de vandalism din 7 aprilie.

Solicitat de UNIMEDIA, Dorin Chirtoacă a precizat că sunt declaraţii absurde, care nu au legătură cu realitatea. „Şi eu aş putea găsi sute de fotografii cu Voronin şi să spun că Partidul Comuniştilor stă în spatele diferitor organizații sau mişcări. Este parte a unei campanii de intoxicare a opiniei publice, un lucru murder și o încercare de a denigra politicienii”, a mai declarat vicepreşedintele PL.

În cadrul conferinţei de presă, comunistul Grigore Petrenco a prezentat o poză unde Dorin Chirtoacă ar fi participat la una dintre manifestaţiile organizate de „Noua Dreapta”.

La rândul său, Chirtoacă a negat infomația, precizând că a fost la Iaşi la data de 24 ianuarie la invitaţia Primăriei Iaşi, unde a participat la toate manifestaţiile la care mergea și primarul mun. Iași.

Autor: Aurica Rusnac
Sursa: www.unimedia.md
chirtoaca e un pederast
A comentat niky 25 iunie 2009, 12:39
Petrenco pare convingator..
A comentat Ln 25 iunie 2009, 12:57
Comuniştilor le arde curu' (scuze de expresie), căci ştiu foarte bine că oricum nu vor mai obţine voturi cum obţineau înainte şi că s-ar putea să piardă. Voronică acuză în stânga şi-n dreapta, iar Petrenco tot, comunistu' dreak, ca nu cumva să fie uitat de lume! Vai de capu' PCRM!
A comentat Prinţesă 25 iunie 2009, 14:17
pentru niky: esti un imbecil sa faci asa afirmatii nefondate Chirtoaca este unica sansa a Moldovei sa iasa din rahatul in care se afla...
A comentat roman 25 iunie 2009, 14:27
Pentry Niky:foarte buna expresie,dar ai incurcat adresa.Numele asta trebuie sa-l poarte comunistii inclusiv tu.Poate vrei sa infiripi o idila cu Chirtoaca si el ta refuza.Adumi si mie dovezi,poate te voi crede.Poate n-ai inteles stirea,citeste-o de mai multe ori.
A comentat tatka 25 iunie 2009, 14:36
COMUNISTII AU OMORAT PESTE 20 DE MILIOANE DE OAMENI NEVINOVATI,EI AR TREBUI JUDECATI CUM AU FOST JUDECATI FASCISTII.
A comentat tgh 25 iunie 2009, 17:29
PACAT CA LICHELELE COMUNISTE AU AVUT SI AU URMASI
A comentat tgh 25 iunie 2009, 17:32
Chirtoaca,cariera ta politica s-a terminat.Carta Romaniei nu a functionat,chiar a agravat mai tare lucrurile.Acum linistetestete ,ocupate cu ceva ce-ti reuseste mai bine,date la o parte si lasa oamenii adevarati sa faca politica,oameni care se gandesc cu adevarat la Moldova (nu la Romania) si la poporul ei (moldoveni ,rusi,ucraineni si gagauji) Chirtoaca ,am votat din strainatate pentru tine,acum vad ca am gresit.E bine totusi ca alegerile se repeta,in acest fel pot sa-mi corectez greseala.PL,SUNTETI NISTE FALITI.Traiasca Republica Moldova! Votati PDM.
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 18:20
tare reduși la minte ,mii rușine,vă învățați să citiți bine,să înțelegeți sensul celor citite și numai după aceia să comentați,vă coborîți la glumele de prost gust al milițianului,bine el e prost dar voi???????????????????????????????????
A comentat om 25 iunie 2009, 18:35
Chirtoaca trebuie sa se informeze mai intai de caracterul manifestatiilor la care se duce ,nu sa mearga ca un bou din urma la vacar.El reprezinta un partid politic din R.M. si toate miscarile care le face trebuie sa fie calculate si masurate .I-mi pare rau ca tirmina in acest mod cariera sa politica.
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 18:46 | mergi sus ▲
PENTRU DANIEL.DACA ESTI IN LUMEA CIVILIZATA,DE CE NU VREI SA INTELEGI CA CHIRTOACA E UNUL DINTRE NOI ,ADICA MOLIMA COMUNISTA NU LA AFECTAT?TOATE PARTIDELE SUNT PLINE DE LICHELE,FOSTII COMUNISTI SAU CUIBARIT IN ELE.CHIRTOACA FACE GRESELI,CE AM FACE NOI IN LOCUL LUI?
A comentat tgh 25 iunie 2009, 19:13 | mergi sus ▲
tgh,tu esti roman si te lupti pentru bunastarea tarii tale,eu sunt molovean si ma lupt pentru bunastarea R.M..Tu veziti de comunistii tai ca eu ma voi vedea de acestea de aici.Eu vreau un guvern prieten cu Romania,nu un guv. care sa ne vanda.Si in afra de aceasta sunt si alte lucruri care nu merg la acest Chirtoaca"sfant" dupa cum vrei tu sa mil arati.
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 19:25 | mergi sus ▲
chirtoaca inca e verde pt politica.....
A comentat niky 25 iunie 2009, 19:26 | mergi sus ▲
Daniel si nicky, sinteti prea analfabeti ca sa intelegeti mersul istoriei. Chirtoaca tot lupta pentru bunastarea R.M. Dar aceasta bunastare nu poate fi construita in climatul de ura si intoleranta cu vecinii nostri, asa cum fac Voronin si comunistii lui. Chirtoaca lupta pentru o Moldova democratica si care sa aiba relatii normale in primul rand cu vecinii. Chirtoaca lupta si pentru democratizarea societatii moldovenesti, pentru respectarea drepturilor elementare ale omului, pentru ca numai in aceste conditii putem spera la bunastare materiala si spirituala. Si Chirtoaca lupta pentru o Moldova independenta, dar in care limba de stat sa fie respectata si cunoscuta de toti cei care vor avea lucru sau joburi la stat. Cum este posibil ca oameni care nu cunosc limba de stat sa fie ministri si sa reprezinte RM peste hotare, in strainatate?
A comentat Tiranozaur 25 iunie 2009, 20:10 | mergi sus ▲
Daniel si nicky, sinteti prea analfabeti ca sa intelegeti mersul istoriei. Chirtoaca tot lupta pentru bunastarea R.M. Dar aceasta bunastare nu poate fi construita in climatul de ura si intoleranta cu vecinii nostri, asa cum fac Voronin si comunistii lui. Chirtoaca lupta pentru o Moldova democratica si care sa aiba relatii normale in primul rand cu vecinii. Chirtoaca lupta si pentru democratizarea societatii moldovenesti, pentru respectarea drepturilor elementare ale omului, pentru ca numai in aceste conditii putem spera la bunastare materiala si spirituala. Si Chirtoaca lupta pentru o Moldova independenta, dar in care limba de stat sa fie respectata si cunoscuta de toti cei care vor avea lucru sau joburi la stat. Cum este posibil ca oameni care nu cunosc limba de stat sa fie ministri si sa reprezinte RM peste hotare, in strainatate?
A comentat Tiranozaur 25 iunie 2009, 20:10 | mergi sus ▲
aha cat de mult lupta chirtoaca tocmai a imbatanit......sa fim seriosi....ghimpu ii spune ce sa faca....daca nu era ghimpu chirtoaca nu mai vedea politica in viata lui.....chirtoaca stie numai sa minta si sa promita si daca face ceva,face numai prostii
A comentat niky 25 iunie 2009, 20:57 | mergi sus ▲
Toate ce scrii e frumos dar e departe de adevar.Tot ceia ce a facut si face Chirtoaca demonstreaza o inclinare periculoasa si evidenta spre o destramare a statalitatii si independentei RM.Numai fiind un indiferent sau un analfabet poti sa nu observi aceasta si sa-l urmezi( in caz contrar-- sa ti-o doresti insusi,eu insa nu doresc)Voronin nu si-a dorit inrautatirea relatiilor cu RO,acesta este rezultatul politicii romane in ultimii ani (in special ultimele luni inaintea alegerilor)
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 21:00 | mergi sus ▲
daniel si niki sunteti foarte intunecati la minte,tre sa mai cresti...
A comentat regy 25 iunie 2009, 21:17 | mergi sus ▲
Pentru tine regy,acel ce trage la Patria sa (in cazul meu RM) e intunicat la minte...? OK,adjective cam stranii folosesti tu, dar asa e mintea ta "stralucita" nu se poate de facut nimic.
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 21:36 | mergi sus ▲
Mai cititi pentru diversitate:http://www.moldova-suverana.md/?subaction=showfull&id=1245224718&archive=1245309044&start_from=&ucat=13&
A comentat Daniel 25 iunie 2009, 21:42 | mergi sus ▲
Cele doua persoane care sint impotriva lui Dorin sint agenti de dezinformare ai comunistilor! Toti moldovenii din strainatate voteaza cu liberalii pt ca numai in acest mod vor putea deveni cetateni europeni si vor avea drept de munca in europa! Comunistii sint niste criminali care au adus saracia in Moldova! Daca nu erau comunistii la putere de 8 ani acum Moldova era in uniunea europeana si toti cetatenii moldoveni aveau o viata demna!
A comentat dan@ 26 iunie 2009, 08:07 | mergi sus ▲
de parca inaintea comunistilor eram asa de bogati.....:D
am fost saraci si suntem saraci....mai gandestete ce scrii
A comentat niky 26 iunie 2009, 08:39 | mergi sus ▲
niky si daniel, inteleg că alegerile sunt aproape si că la indicatiile unora munciți: blamați, încercați să știrbiți imaginea primarului...din câte văd, mess astea, o persoană le scrie...aceleași aberații și apar la scurt timp una după alta... măi patrioți lăudați, ce va-ți apucat și rugumați un subiect care stârnește atâta plăcere comuniștilor??? ce crede-ti că țara e plină de proști ca sa creadă aiurelele voastre??? spalați-vă pe ochi...și nu mai stați și criticați ca 2 ciori pe gard../
A comentat ana 26 iunie 2009, 08:46 | mergi sus ▲
inchide ibala ca singura esti o cioara......si dc ai venit aici sa ne injuri???pleaca dreaq de aici nespalato
A comentat niky 26 iunie 2009, 09:11 | mergi sus ▲
din cate vad eu tu esti cam chioara.....mesajele astea le scriu 2 persoane
si nimeni din noi nu e comunist.....eu sunt decat impotriva PL
ai inteles proasto?
A comentat niky 26 iunie 2009, 09:15 | mergi sus ▲
Bre, Nicky, potoleşte-te dreak cu vorbele astea "frumoase" şi nu mai înjura lumea, că prost eşti tu! Dacă ţii cu Lupuşor sau cu Roshka, marsh dreak şi-i votează şi nu mai ponegri imaginea Primarului, "maldavanule"! Chior eşti tu, că nu vezi că Lupuşor fură banii din Buget ca să le ia apartamente la toate târfele! Închide tu ibala, că numai prostii ies din ea! Un nespălat eşti tu, nu Ana! Marsh dreak şi te spală mai repede, că duhneşte de la tine mai ceva ca de la şobolanii şi gunoiştea Chişinăului puse toate la un loc! :-))) Ruşine să-ţi fie! Cu ce va jignit Ana? Pt. că v-a spus că ponegriţi imaginea Primarului? Ruşine!
A comentat Prinţesă 26 iunie 2009, 09:47 | mergi sus ▲
tot ce miai scris mie ti se potriveste tie la perfectie printesa proasta
A comentat niky 26 iunie 2009, 10:12 | mergi sus ▲
si cine tia zic ca eu il sustin pe rosc sau lupu???nu mai sunt oameni in politica sau ce??
daca vrei sa sti eu sustin AMN si PLDM si nicidecum PL
si ti si ana sunteti doua tarfe ca si chirtoaca a vostru
A comentat niky 26 iunie 2009, 10:16 | mergi sus ▲
Vreau sa spun ca suntem ,Daniel si niky,doua persoane diferite.Cine e inteligent poate sa o inteleaga si din messaje, diverse dupa caracter.aceleas ca scop(de a nu permite PL sa distruga tara in care traim ,prin vanzarea acestea RO)Cer de la niky sa fie mai gentil cu persoanele,mai ales de gen fem. si in acelasi timp sa continuie lupta pe care a initiat-o,macar ca partidele noastre sunt diverse ,eu sustin PDM.
A comentat Daniel 26 iunie 2009, 11:22 | mergi sus ▲
si sunt aici multe alte persoane care nu sustin pcrm si inventiile sale politice/acolitii sai (pdm, psd, ppcd) pentru ca ei sa distruga tara prin mentinerea ei intr-o stare inapoiata pentru imbogatirea lui olejka.

pe bune-acuma; ce-o sa faca lupu, daca intra in parlament? el da cum poate mai tare in opozitie, si ii menajeaza pe comunisti gasindu-le scuze. nu e clar c-o sa se inteleaga cu comunistii? si daca se intelege, nu e clar c-o sa pateasca la fel ca rosca; adica, odata ce comunistii s-au vazut cu sacii-n caruta, adica un presedinte pro-comunist, nu-si vor respecta nici un angajament luat fata de lupu? si daca-l voteaza comunistii si pd-ul presedinte pe lupu, tot voronin va detine puterea, si tot lupu va trebui sa faca tot felul de concesii. you can't shit a shitter, zice o vorba; n-ai cum sa-l hiclenesti pe voronin.

si, in aceste conditii, ce rost mai are pentru un opozant al comunistilor sa-l voteze pe lupu, daca asta o faca jocurile comunistilor?

acuma, AMN-ul si urecheanu, in opinia mea sunt compromisi. bine-ar fi sa intre in parlament, dar sa nu ia mai mult de 10%, ca-i creste apetitul si ne-am lins pe bot, am schimbat un hot pe altul, numai ca asta nou e mai flamand. filat este si el un oportunist, ca si urecheanu, si la fel am in privinta lui temeri. pl-ul mi se pare mai onest, dar e pacat ca-i cam inactiv.

cat despre orientarea sexuala a lui chirtoaca; ce are sula cu prefectura? ce te bagi in sufletul omului? esti sigur ca in amn sau pldm nu se-ascunde vreun homosexual sau vreo lesbiana? iar la parlamentare, votezi partidul, nu-l votezi pe chirtoaca. si daca vrei sa fii sigur ca n-o sa fii condus de membrii oricarei minoritati (etnice, sexuale, religioase), ci numai de barbati adevarati, n-ai decat sa emigrezi in quatar sau uae, in dubai.

drum bun, n-o sa-ti simtim lipsa
A comentat blestemat 26 iunie 2009, 12:11 | mergi sus ▲
1)acum,cind multe adevaruri ies la iveala,cred ca bolsevicii (comunistii) s-au purtat la fel,daca nu mai rau, ca fascistii.
2)d-ul Chirtoaca ,a participat la sarbatorirea zilei de 24 Ianuarie(Unirea Mica),cind doua tari surori,in care traiesc romani(moldoveni si valahi) s-au unit.Dinsul a trbuit sa fie prezent la manifestarile organizate de gazde.Nu stiu ce fascisti sint in Romania(or fi in mama rusia).
3)d-ul Chirtoaca,este un om cu o viziune europeana,care vrea binele basarabenilor,
este primarul unui oras mare,cu multe probleme,si munceste sub asediui mancurtilor comunisti,(in Basarabia nu este comunism-cum s-au purtat in 7 aprilie a fost fascism kgb-ist).
4)este de inteles comportarea unor basarabeni rusofoni,care vor o asa zisa republica moldova(infiintata de criminalul stalin,cu o armata ruseasca de ocupatie nr.14,prezenta, si cu kgb-isti infiltrati in toata Basarabia),ei asa au fost educati,dar noi sintem un singur popor,si este drept sa fim uniti,ar fi mai bine pentru ambele tari din dreapta si stinga Prutului,cum a vrut Eminescu,Grigore Vieru sialti oameni deosebiti.
A comentat moldovalahul 26 iunie 2009, 14:16 | mergi sus ▲
niky, un retardat ca tine trebuie să mai cauți...se vede că în altă parte nu poți înjura și ai venit aici pe forum...cât despre lupta ta împotriva PL-ului, continuă să-ți bați gura degeaba...lui Daniel deasemenea baftă multă în susținerea PDM-ului... Prostime!!!! cine-i acum în fruntea PDM-ui? Lupu și echipa sa, adică COMUNIȘTI ÎN COSTUME DE DEMOCRAȚI!!! și voi încă mai strigați că vreți să salvați țara??? cui o dați, bovinelor? valea la măturat străzile, și nu mai pretindeți a face politică...nu e de voi!
A comentat ana 26 iunie 2009, 15:55 | mergi sus ▲
Votaţi PL ,PLDM sau AMN !

Forza PLDM ,PL si AMN !

Aruncaţii la groapa de gunoi a istoriei, la alegerile repetate din 29 iulie pe cripto-comunisti ☭ ,pe ciocoii şi slugoii fără pic de coloană vetebrală ai Moscovei, ce vă prostesc pe faţă,promiţându-vă aderarea la UE si NATO cu ajutorul Rusiei !!! Ce cretinătate,ce creiere atrofiate !

Ardeti buletinele batranilor care inca nu s-au trezit la realitate si mai cred in cripto-comunistii acestia fripturisti si machiavelici !

"Basarabia, lacrima neamului românesc"

"România nu uita,Basarabia este a ta."

Votaţi schimbarea cu gândul la eroii nostri,la martirii nostri,ai intregului neam românesc .

Nu vă vom uita niciodata :Valeriu Boboc de 23 de ani ,Ion Tabuleac de 22 ani,Eugen Ţapu de 26 ani si Maxim Canişev de 20 de ani.

Victimile inocente ale cripto-comunismului.

Pink - Dear Mr President subs in romanian SOS Moldova

http://www.youtube.com/watch?v=biYav5QGZ1A

Basarabia Lui Dumnezeu

http://www.basarabeni.ro/stiri/editoriale/basarabia-lui-dumnezeu-material-video-395/

"Da, de la Roma venim din Dacia traiană, suntem români şi punctum." - Eminescu
A comentat micael 26 iunie 2009, 16:38 | mergi sus ▲
Susţine bre Niky ce vrei, că eu nu ţi-am zis nu, dar mă deranjează faptul că înjuri forumiştii... Asta-i tot ce-am vrut să-ţi spun...
A comentat Prinţesă 27 iunie 2009, 11:53 | mergi sus ▲
Niky, mai moale cu printesa ca ea are doar 14 ani .Si deacum stie de "ibala" si alte perle !!!!!!! Undeva mai afirma ca are o educatie aleasa si se interesaza mult de politica . Bravo fetito !!!Taticul e peaproape sa-ti citesca lucrarile.
A comentat j.PHILIPS 27 iunie 2009, 19:44 | mergi sus ▲
Bre Micael, mai schimba bre sloganurile si apelurile , nui interesant . Vii pe aici rar . Am fost pe la Stela si am vazut ca preamult timp perzi pe acolo , fara rost . Toata activitatea ta e,o lauzi pe Stela chit e de frumoasa si misto . Sunteti multi din astea pe acolo ,trage atentia . Si Ea nu dovedeste sa multumeasca laudelor voastre . Sunteti mari bre baeti !!!!!!
A comentat j.PHILIPS 27 iunie 2009, 19:52 | mergi sus ▲
j.PHILIPS,frate,esti cumva gelos in ceea ce o priveste pe Stela ! LOL !
Acum serios vorbind,site-ul Unimedia e mult mai interesant si mai viu in privinta limbajului colorat,e o adevarata aventura sa comentezi acolo si din cand din cate am inteles traficul este net superior acestui site si cum fiecare om cauta ca mesajul sau sa aiba un impact cat mai mare,atunci acolo e locul propice pentru glorie ! LOL !
Sloganurile trebuie sa ramana aceleasi ca astfel n-ar mai fii sloganuri,ci cu totul altceva.:-)
Iar pe Printesa noastra o apreciez,indiferent daca-i minora sau nu,important este mesajul pe care il transmite,mai putin varsta .
A comentat micael 27 iunie 2009, 22:36 | mergi sus ▲
Votaţi PL ,PLDM sau AMN !

Forza PLDM ,PL si AMN !
A comentat micael 27 iunie 2009, 22:37 | mergi sus ▲
fratilor aflindu-ma atit de departe de casa si dorindu-mi un viitor democrat, macar in jumatate ca in sua, pentru a trai cu adevarat, dar nu a exista intr-o tara fara legi si idealuri! Democratii sunt unica sansa pentru noi! Vreau ca limba de stat sa fie de stat. Vreau sa intru in localuri si vorbind româna sa nu aud: " ea ne panemaiu tvoi iazic" asta vreau fratilor! Nu va certati ca toti sunt buni, dar unica sansa e democratia! Unde esti tu ŢEPEŞ doamne.......?
A comentat cipa 28 iunie 2009, 20:40 | mergi sus ▲
Bre j.PHILIPS, am crescut un pic, pentru că am împlinit de curând 15 ani. Şi mai am ceva să-ţi spun. Uite frate mai întâi în curtea ta şi apoi într-a mea. Eu în vocabularul meu nu folosesc niciodată cuvântul "ibală", dar când am citit mesajul lui Nicky am înţeles că de fapt era vorba de "gură", spus într-un mod mult mai vulgar. Eu dacă înjur o persoană, am întotdeauna un motiv, dar domnul Nicky nush ce motiv a avut. Fiindcă Ana l-a rugat să nu-l mai ponegrească pe primar, ăsta cred că nu ar fi un motiv... Salut...
A comentat Prinţesă 29 iunie 2009, 10:43 | mergi sus ▲
VOM ÎNVINGE, FRAŢILOR, ŞI CEI DIN STRĂINĂTATE VOR MERGE LA VOT:

http://www.timpul.md/article/2009/06/29/2902
A comentat Prinţesă 29 iunie 2009, 11:43 | mergi sus ▲
niky--- e un pederast, l-am vazut cum o lua in fund!!!
A comentat kali 01 iulie 2009, 08:51 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Alegeri 2009

Voronin, SIS, 7 aprilie, audieri
Ex-preşedintele ţării şi ex-şeful SIS vor fi audiaţi de procurori în dosarul evenimentelor din aprilie
Ex-preşedintele ţării, Vladimir Voronin şi ex-şeful Serviciului de Informaţii şi Securitate, Artur Reşetnicov, vor audiaţi de procurori în dosarul evenimentelor din aprilie 2009, transmite Info-Prim Neo. Acest lucru a devenit cunoscut după audierile la care a fost supus în seara zilei de marţi, 19 ianuarie, Vladimir Botnari, fostul comisar [...] mai mult
Sindicaliştii îl ameninţă pe Filat şi alianţa de guvernare
Consiliul Sindicatului Angajaţilor din Învăţământ şi Educaţie „Viitorul” se declară nemulţumit de modificarea Legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar. Reprezentanţii sindicatului spun că modificările sunt în detrimentul angajaţilor din sistemul educaţional şi invită Guvernul la negocieri, pentru [...] mai mult
Voronin, Papuc
Voronin confirma: “Papuc de sine statator nu a facut nimic”
Liderul Partidului Comunistilor, fostul presedinte al tarii, Vladimir Voronin, confirma ca toate actiunile intreprinse de politie in timpul protestelor din 7 aprilie au fost coordonate cu conducerea tarii.
“Toate actiunile au fost coordonate cu toata conducerea tarii. Papuc de sine statator nu a facut nimic”, [...] mai mult
Rezultate parţiale, Ianucovici 36%, Timoşenko 25%, turul II, alegeri Ucraina
Rezultate parţiale: Ianucovici (36%) şi Timoşenko (25%) se vor confrunta în turul II al alegerilor prezidenţiale din Ucraina
Comisia Electorală Centrală din Ucraina a numărat 75% dintre buletinele de vot. Victor Ianucovici a acumulat 35,96% dintre voturile alegătorilor, iar Iulia Timoşenko - 24,68%.  
 
Comisia Electorală Centrală din Ucraina a numărat 60% dintre buletinele de vot. Liderul Partidului Regiunilor, aflat în opoziţie, a acumulat 36,38% dintre [...] mai mult
Sedinta speciala, Senatul Romaniei, Acordul de mic trafic cu Republica Moldova
Sedinta speciala a Senatului Romaniei pentru a dezbate Acordul de mic trafic cu Republica Moldova
Senatul Romaniei se va reuni, azi dimineata, pentru a dezbate proiectul de Lege de ratificare a Acordului romano-moldovean privind micul trafic de frontiera intre cele doua tari, semnat pe 13 noiembrie 2009.
Biroul Permanent al Senatului a decis, in aceasta dimineata, convocarea unei sedinte care se va desfasura joi, intre orele 9:00 – 9:30, [...] mai mult
Ambasada Rusiei la Chisinau, sarma ghimpata
Ambasada Rusiei la Chisinau a fost izolata cu un gard de sarma ghimpata
Ambasada Rusiei la Chisinau a fost izolata cu un gard de sarma ghimpata Cativa lucratori ai Ambasadei Rusiei la Chisinau au instalat marti o portiune de sarma ghimpata pe gardul reprezentantei diplomatice, relateaza Unimedia, care nu ofera detalii despre motivele acestei actiuni, precizeaza NewsIn. In acest context, Unimedia reaminteste ca Guvernul [...] mai mult
2009 un an al Schimbărilor, un an al iluziilor pierdute
În 2010 vom înţelege dacă a fost anul 2009 un an al Schimbărilor sau un an al iluziilor pierdute
„Anul 2010 va fi pentru R. Moldova un an al deciziilor fundamentale de aceea va fi marcat de la un capăt până la altul de un şir de riscuri şi provocări politice. Anume anul 2010 ne va răspunde la întrebarea ce a fost anul 2009 - un an al Schimbărilor sau un an al iluziilor pierdute.” Declaraţia aparţine editorialistului Constantin [...] mai mult
Vladimir Ţurcan, Ex-comunistul, proiect "netradiţional"
Ex-comunistul Vladimir Ţurcan va lansa un proiect "netradiţional"
Fostul deputat comunist, Vladimir Ţurcan, îşi va lansa propriul proiect politic într-o săptămână. Acesta a declarat, pentru jurnaltv.md, că este urmat şi de alţi colegi care au părăsit fracţiunea Partidul Comuniştilor la începutul lunii decembrie 2009.Ex-deputatul comunist şi actualul deputat neafiliat, Vladimir Ţurcan, susţine [...] mai mult
Fiti patrioti, basescu felicitari de anul nou evelion
BASESCU: LA MULTI ANI, tuturor romanilor! Iubiti-va tara! Fiti patrioti! Sunteti puternici!
"La multi ani, romani din interiorul si din afara frontierelor Romaniei", si-a inceput presedintele Traian Basescu mesajul de Anul Nou catre romani, transmis de la Sinaia, unde se afla in aceste zile seful statului. 2009 a fost un an dificil, in care peste Romania a trecut criza globala, care "ne-a afectat, dar nu ne-a ingenuncheat", am avut parte [...] mai mult
Anul Nou
Anul Nou - o sărbătoare a noilor speranţe, marcată de vechi obiceiuri
Anul Nou, un moment dedicat începuturilor, veseliei, optimismului, echilibrului şi speranţei de mai bine, este sărbătorit în toată lumea prin diferite obiceiuri, unele păstrate de mii de ani şi transmise din generaţie în generaţie.
 
Anul Nou, în multe zone din Europa, este asociat cu superstiţii şi preziceri . De exemplu, [...] mai mult

randat în 	0.1719 secunde