Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

30 aprilie 2024, ora locală: 01:59

 

Show la Chisinau: Rosca l-a numit pe Chirtoaca "impostor"

adăugat 11 martie 2009, 08:33, la Politică

Dezbaterile electoarale din Republica Moldova au inceput cu un duel al celor care se considera purtatorii schimbarii. In prima confruntare de la postul public Moldova 1, Dorin Chirtoaca (foto), vicepresedintele PL, l-a avut in fata pe Iurie Rosca, presedinte PPCD, relateaza Unimedia. Chirtoaca a preferat sa atace, asociindu-l pe Rosca cu comunistii, in timp ce rivalul sau a folosit atacurile la persoana.

Primarul Chisinaului i-a cerut liderului PPCD sa prezinte un bilant al celor patru ani in care partidul sau s-a aflat la guvernare alaturi de comunisti. "PPCD nu este la guvernare, dar va fi dupa 5 aprilie", a fost replica liderului crestin-democrat. Cei doi s-au intrecut in promisiuni cu privire la vize.

Vicepresedintele liberal a spus ca formatiunea sa militeaza pentru eliminarea vizelor pentru UE pana in 2010, iar adversarul sau a vorbit de simplificarea regimului de vize.

In stilul sau, Chirtoaca a evitat sa raspunda direct atacurilor lui Rosca, care l-a numit "impostor". "Am in preajma mea un impostor, un om care va amageste. Dorin Chirtoaca nu vrea sa fie deputat. Chirtoaca vrea ca dumneavoastra sa votati pentru imaginea lui, nu pentru viitorul deputat", a afirmat liderul PPCD, acuzandu-l pe liberal ca vrea sa-l aduca pe "mos Ghimpu si alti oameni ratati in Parlament".

In schimb, tanarul primar al Chisinaului a pus accentul pe nevoia de schimbare in Republica Moldova, aducand in discutie zecile de intalniri pe care le-a avut in ultimele saptamani cu oamenii. La dezbateri urmeaza sa participe cele 15 partide si trei candidati independenti înregistrati pâna în prezent în calitate de concurenti electorali de catre Comisia Electorala Centrala.

Autor: R.M.
Sursa: www.gardianul.ro
jos ppcd
A comentat bumbac 11 martie 2009, 09:26
pt "bumbac" : nu mai semna cu pseudonimul asta, ca ma deranjeaza, si nu de alta dar ma cunosc cativa oamnei care intra pe site-ul asta si nu as vrea sa se interpreteze gresit, ca si cum ar veni din partea mea aceste pareri, te rog mult sa nu mai folosesti acest pseudonim, care este numele meu de familie si pe care l-am folosit de mult timp, te rog din suflet!
A comentat n.bumbac 11 martie 2009, 09:35
e inseamna, impostor ? imi zice cineva.
Merci anticipat.
A comentat Marian 11 martie 2009, 10:40
Persoana care cauta sa insele inseamna impostor.
A comentat bull 11 martie 2009, 11:31
ieri la Cahul s-au batut studentii cu reprezentantii partidului comunist care au intrat in caminele studentesti cu propaganda electorala,nedorind sa-i ascute comunistii au amenintat studentii reprosindu-e faptu ca comunistii le dau studii si tot acestia le ofera burse, iar la cererea studentilor de a vorbi in l. romana au spus ca suntem datori sa vorbim in limba rusa,confictul a fost aplanat de politie si rectorul universitatii A. Popa
A comentat student 11 martie 2009, 12:40
Rosca are dreptate! FRONTUL POPULAR A DAT MOLDOVEI STEAGUL TRICOLOR SI LIMBA ROMANA IN GRAFIE LATINA! CIND FRONTUL POPULAR IN 1989 A FACUT MANIFESTATII LA CHISINAU ROMANII DIN ROMANIA ASCUILTAU LA VOCEA AMERICII SI LA EUROPA LIBERA SI SE KKAU PE EI DE FRICA SA NU-I PRINDA SECURITATEA! ROSCA S-A ALIAT CU COMUNISTII DIN ACELEASI MOTIVE CARE L6AU FACUT PE MARELE STEFZAN SA SE ALIEZE CU TURCII INAINTE DE RAZBOIUL PURTATAT IMPOTRIVA IMPERIULUI POLON IN 1497! AU VRUT SI AU REUSIT SA PASTREZE TARA NEINCHINATA RUSIEI! VLAD CUBREACOV IN PARLAMENTUL EUROPEAN DE LA STRASBOURG A LMUAT APARAREA SI A INITIAT O LEGE PENTRU APARAREA FIINTEI NATIONALE A ROMANILOR DIN VALEA TIMOKULUI DIN SERBIA(pe care de mai mult de un secol statul sirb a incercat sa-i asimileze fortat) iar parlzamentarii romani i-au tradat si au votat impotriva legii, o deputata din partidul lui BASESCU a avut nesimtirea sa spuna ca nu a fost atenta si a votat cu cotul! ROMANII VOR SA APUCE MOLDOVA CA NISTE CAPUSE, SPUN CA SINT FRATII NOSTRII DAR -I DOARE IN COT DE NOI! A sanctionat-o oare BASESCU pe deputata nesimtita sau Tariceanu pe deputatii liberalilor care au votat contra romanilor batuti de soarta?. S-a facut ca nu stie nimic! BASESCU E O CURVA CU 100 DE FETE, de o sa puna romanii mana pe basarabia cu ajutorul limbricului de CHIRTOACA o sa fie vai de steaua noastra!
A comentat Bellaurrul 11 martie 2009, 14:19
Votati PL sau PLDM!

Forza PLDM si PL !

Moarte cripto-comunistilor si tradatorilor de neam si de tara,ppcd-isti !

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"
A comentat micael 11 martie 2009, 14:57
ROSCA agent al KGB-ului cu o mutra foarte spurcata, continua sa minteasca si sa frece mitile la toti romanii adevarati . Nu mai ascultati tradatorul. fu ce putoare.
A comentat fana 11 martie 2009, 15:59
votatzi PCRM!!!!!!!
A comentat leonea 11 martie 2009, 17:15
jos ppcd. pus si simpu e haios, nu stiam ca e numele tau, imi cer scuze, forma prescurtata cred ca nu te deranjeaza.
A comentat bmbc 11 martie 2009, 19:19 | mergi sus ▲
VOTATI ZDF - ul !!! si pe BABA Leana !!!
A comentat Golanul din cartierul Rosiori 12 martie 2009, 00:51 | mergi sus ▲
leonea esti prost..........votati PL
A comentat ombladon 12 martie 2009, 11:36 | mergi sus ▲
mai Bellaurule de ce esti asa de prost,oare nu stii ca pe atunci nu conducea cu frontul rosca ci cu totul ate persoane cu sufletul mare,ANATOL SALARU ,LEONIDA LARI,GHEORGHE GHIMPU,MIHAI GHMPU,G.VIERU I.MINDICANU,N.DABIJA,V.MATEI.M.DRUC,I.HADIRCA,V.NEDELCIUC si multi multi altii numai nu impostorul de IURII IVANOVICI,MAI BINE IL NASTE MAICASA UN RAHAT SIL MINCAU PORCII.IMBECILUL CE ESTE EL A TRADAT TOT CE AVEM MAI SFINT.jos curva de rosca, jos tradatorii de neam,trezitiva oameni,e timpul sa scapam de tradatori sidemizerii
A comentat catrin 12 martie 2009, 14:40 | mergi sus ▲
VOTATI PL PL,PL,PL,PL,PL,PL,PLPL,PL,PL,PL,PL,PL,CU PL.VOM IVINGE
A comentat catrin 12 martie 2009, 14:44 | mergi sus ▲
Votati PL sau PLDM!

Forza PLDM si PL !

Moarte cripto-comunistilor si tradatorilor de neam si de tara,ppcd-isti !

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"
A comentat micael 12 martie 2009, 17:56 | mergi sus ▲
Votati.........PLM ;)
A comentat Adrian 12 martie 2009, 21:51 | mergi sus ▲
Baieti si fete, voua chiar va place sa mestecati tot rahatul asta? Atunci, ce sa zic...
ne meritam soarta.
A comentat Gummy Bear 13 martie 2009, 08:40 | mergi sus ▲
ce indiferenta oarba! MD necesita multa vreme pentru a se simti cu adevarat schimbarea. Depinde, desigur si pe cine ve-ti vota, dar cu tendintele de a ramane rece la ceea ce se intampla se risca de a bate pasul pe loc. Acum intrebati-va, exista in MD vreun partid care ar scoate-o din mizerie peste noapte? cu siguranta- nu, deoarece e imposibil, e nevoie de timp.
A comentat STOP!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:18 | mergi sus ▲
Atunci cand mergeti la vot, chiar trebuie sa o faceti, ganditi-va la viitorul de mai apoi a Basarabiei- pamant ranit ce sangereaza de-atata amar de vreme, nu bifati la intamplare DESCHIDE LARG OCHII!!!!!! ALEGE PL!
A comentat STOP!!!!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:23 | mergi sus ▲
cititi istoria romanilor, invatati-o dragi basarabeni, e o rusine sa nu va cunoasteti neamul, caci impreuna suntem acelasi popor, vreti voi sau nu, stiti sau ... invatati pentru a o cunoaste
A comentat STOP!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:27 | mergi sus ▲
romanii apreciaza bravii basarabeni, exista oameni de exceptie, ma bucur ca i-am cunoscut. Se cauta persoane pretioase in orice tara, de asa zisii degradati n-are nevoie nici o tara din lume, nu va suparati prea tare atunci cand auziti riposte la adresa dvs, e pentru a va integra mai rapid si eficient in societatea romaneasca, aveti doar de castigat, doar ca spuneti-le si celorlalti sa se adapteze mai repede sau sa plece ca nu e de ei
A comentat STOP!!!!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:33 | mergi sus ▲
Domnule sau doamna Katrin, Frontul Popular este singura sansa pt MD! Vorbiti de Leonida Lari de Ilie Ilascu si alti ca ei care cica conducedau frontul, dar ce-au facut ei au intrat in PRM-ul romanesc unde n-au ajutat cu nimic Basarabia! Acum romanii de pe Valea Timokului -i scuipa pe romani pt ca Ilie Ilascu s-a inteles cu colegii sirbi si n-a sustinut initiativa de la consiliul europei prin care romanii din peninsula balcanica ar fi primit drept de a-si folosi limba materna in scoli si biserici! Initiativa a fost votata si sustinuta de FRONTUL POPULAR din Moldova care a coalizat parlamentari sdi din alte state! Dar cine a dat in judecata in 2000 statul moldovean la Strasburg, pt ca Mitropolia Baszarabiei subordonata direct Patriarhiei Romane sa fie recunoscuta de statul moldovean? O sa va spun eu cine, Frontul Popular prin Iurie Rosca si Vlad Cubreacov! Ura diavoleasca v-a luat mintile de nu mai vedeti acum cine e patriot si cine e vinzator de tara! Limbricul de Chirtoaca pe atunci se masturba uitindu-se la poze cu femei goale cind in 2003 Patriarhia Romana a capatat drept de a fiinta in Basarabia de acum jumatate din populatie apartine si frecventeaza biserici ce apartin Patriarhiei Romane! Frontul Popular a impiedicat prin asocoierea cu comunistii adoptarea grafiei chirilice si a limbii ruse ca limba oficiala precum si inlocuirea tricolorului! Oare de ce administratia de la Moskova nu zice nimic de Chirtoaca, dar in schimb il ataca pe Rosca in fel si chip! Oare cine a fost primul basarabean care inca de pe 22 decembrie 1989 cind a cistigat revolutia la Bucuresti, s-a deplasdat in Romania? Limbricul de Chirtoaca, mos Ghimpu, Filat sau IURIE Rosca, adevaratul patriot al natiunii romane!
A comentat Bellaurrul 13 martie 2009, 09:41 | mergi sus ▲
intelege-ti dar, ca nimeni nu va ignora, intotdeuna a existat o bariera intre ro si md, haide-ti odata sa ne integram cu totii, ne vom intelege mai facil. Rusine mai mare sa nu stii ce inseamna imbecil nici ca se poate, chiar e cel ce a intrebat. I-a mami, dictionarul sa nu te stie nimeni cat de imbecil poti fi chiar tu! E naspa cu voi! vreau sa vad ziua in care romanii basarabeni se vor lasa de graiul tiganesc. Trist, dar nu va stiti limba, folositi in vorbire toate limbele invatate de voi, rusa in prim plan. Oare noi romanii utilizam cuvinte straine, daca stim mai multe limbi? ma tem ca nu o fi chiar asa O sugesti- vorbiti doar intr-o limba,atunci cand deschide-ti gura, nu va desface-ti in 4, nu face! Oare noi va ignoram, cand va dam niste sfaturi ca pentru frati?
A comentat STOP!!!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:43 | mergi sus ▲
Pana la urma, conteaza sa nu va cada iarasi comunistii, asta e esenta, daca e cineva sa-si dea seama! personal, nu vad nici 1partid bine definit, cu tel central- de a face ceva. Si cum ramane cu droaia de calificative adresate lui Rosca? sa fie totul 1joc de culori? cel mai tare e KGB-ist. E posibil ca un KGB-ist sa arate atata zel sau in MD merge sistema cameleonului, tara plina de contraste
A comentat STOP!!!!!!!!!!!! 13 martie 2009, 09:53 | mergi sus ▲
Oi blea... da nishte proshti aishi..... uhhhh!!!!
Pentru totsi ashei care il sustsin pe roshka sau altsi petushi dealdi dinsu, voi shi atsi cachiet? Roshka ii un pupacur al comunishtilor, care cu 4 ani in urma la alegeri s-a alipit comunishtilor,dindu-le voturile au fost cumparatsipe bani maruntsi, cum putetsi incredintsa tsara noastra unuia ca roshka?
Nu fac nici o publicitate electorala dar eu voi vota cu PL, cunosk destul de bine programul lor de activitate, nu sunt deacord doar cu un moment "Gimpu preshedinte", insa in Chirtoaca am toata increderea, pacat ca nu are virsta de 40 ani pentru a fi preshedinte, insa nu-i nimik, orikum el este creierul partidului!!!
Cu privire la PLDM -nici intr-un caz nu-i votatsi, Filat este un om corupt (credetsi-ma, shtiu ce spun) daca vine PLDM la conducere, se va instaura oligarhia, adika tsara va fi condusa de "miloinerii moldoveni" iar situatsia in tsara va fi ca in federatsia rusa dupa 92, adika un haus total!!!!
Sper sa cishtige PL, sau macar comunishtii sa fie inlaturatsi ( nu pre ash crede, voronin il face pe dracu-n 4 pentru ca comunishtii sa cishtige) in caz ca pierd comunishtii, voronin e mincat!!!!
A comentat Anticomunistu' 13 martie 2009, 10:40 | mergi sus ▲
eu cred la fel! nu face să ne încredem în PLDM! Filat nu face nimic altceva decât sa acÈ›ioneze în intereselor celor după cortină, nu de alta dar ne vom trezi iar cu cine È™tie ce acord semnat cu rusia...
Oricum dintre două rele trebuie să alegem pe cea mai puÈ›in dăunătoare! E păcat că după acest principiu Basarabenii votează consecutiv deja la al 3-lea scrutin..
A comentat ana 13 martie 2009, 11:32 | mergi sus ▲
Eu sint bellaurrul cel adevarat, ascultati aici ce va spun si trimiteti mai departe pe emailurile voastre lza toti prietenii si nedamurile voastre! Partidul comunistilor se lauda ca in 8 ani a sporit de 3 ori PIB-ul moldovenesc si ca platesste pensiile la timp! Comunistii nu spun ca numai in ultimii 4 ani au creat moldovei un deficit extern de peste 8,5 miliarde de dolari! Numai anul trecut moldova a avut un deficit extern de peste 3,3 MILIARDE DE DOLARUI CEEA CE INSEAMNA PESTE 55% din PIB! Rezerva valutara a Moldovei scade cu 175 milioane de dolari pe luna, in ultimele 3 luni rezerva valutara a scazut cu 500 milioane de dolari! In conditiile astea in MAXIM 6 LUNI MOLDOVA O SA INTRE IN STARE DE FALIMENT! Praful si pulberea o sa se aleaga de salariile si pensiile din Moldova iar leul moldovenesc care este o moneda aflata intr-o coma profunda si este tinuta artificial in viata o sa se prabuseasca total! Criza economiei mondiale s-a suprapus in Moldova cu criza progfunda a institutiilor economiei locale si o sa genereze o drama de proportii apocaliptice pentru 95% din cetatenii moldovei care o sa ramana cu hainele de pe ei! Uitati-va ce se petrece in ukraina care are o economie de 100 ori mai puternica decit a noastra si cum hrivna de la 4 pentru un DOLAR acum citeva luni a ajuns la 10 LA DOLAR! Moldovenii nu mai au de unde sa aduca bani din strainatate ^pt ca atit Rusia cit si Uniunea Europeana sint intr-o criza profunda! Ne paste pericolul ca leul moldovenesc sa ajunga in urmatoarele 6 luni la peste 50 la dolar! IN ACESTE CONDITII SA VOTAM CU PARTIDUL LIBERAL SAU LIBERAL DEMOCRAT ESTE O CRIMA INDREPTATA IMPOTRIVA FIINTEI NATIONALE A POPORULUI ROMAN SI A NATIUNII ROMANE! NU-l TRIMITETI PE DORIN CHIRTOACA CA PE UN MIEL IN CALEA LUPILOR SA RASPUNDA EL PENTRU DEZASTRUL ECONOMIC LASAT IN URMA DE COMUNISTI! IN MAXIM UN AN LUMEA INFURIATA CA SI6AU PIERDUT TOATE ECONOMIILE SALARIILE SI PENSDIILE O SA6I SARA LA BEREGATA SI O SA ZICA CA DEZASTRUL DIN MOLDOVA E DIN CAUZA ROMANILOR, COMUNISTII VOR CISTIGA IAR DETASAT ALEGERILE DIN MOLDOVA, si vor introduce obligativitatera limbii ruse, grafia chirilica si apoi vor spune ca singura sansa este sa intram ca republica autonoma in compunerea imperiului rus! Natiunea romana o sa va blesteme din veac in veac pt ca ati lasat basarabia pe mana rusilor! Singura scapare este sa-i lasam pe comunisti sa piara pe limba lor, iar porcul de Voronin pe care a crescut osinza de doua palme in cei 8 ani sa raspunda in fata poporului pe care la dispretuit si tradat! Astfel Voronin o sa moara ori de streang ori in puscarie si o sa aiba soarta lui Ceausescu, care se credea nemuritor iar criza l-a aruncat si strivit ca pe un vierme! LASATI COMUNISTII SA PIARA PE LIMBA LOR SI IN MAXIM 4 ANI BASARABIA O SA SE UNEASCA DIN NOU CU ROMANIA SI FIECARE MOLDOVEAN O SA AIBA O VIATA MAI BUNA SI MAI DEMNA IN CADRUL UNIUNII EUROPENE! SINGURA SCAPARE ESTE SA VOTATI CU TOTII CU FRONTUL POPULAR CARE O SA SE ALIEZE CU COMUNISTII DIN NOU SI DUPA HAOSUL ECONOMIC ADUS DE CRIZA O SA VINA LA PUTERE ADUS DE ALEGERI LIBERE DORIN CHIRTOACA CARE O SA UNEASCA BASARABIA CU ROMANIA! IMPORTANT ESTE CA COMUNISTII SA NU OBTINA MAJORITATE ABSOLUTA IAR FRONTUL POPULAR SA AIBA UN CUVINT GREU DE SPUS, ASTFEL FORTELE DERMOCRATICE DIN MOLDOVA NU SE VOR COMPROMITE DIN CAUZA CRIZEI IAR ROSCA CARE NU-I SUFERA PE RUSI DAR ESTE IN RELATII BUNE CUI PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU O SA-I MENTINA PE COMUNISTI PE O LINIE MAI PUTIN ANTIROMINEASCA! ASTA E SINGURA CALE ALTA NU EXISTA SI DACA FORTELE DEMOCRATICE SE VOR COMPROMITE DIN CAUZA CRIZEI(POPULATIA NU INTELEGE CRIZA SI O SA FIE INVINUITA ROMANIA) VA FI SFIRSITUL REPUBLICII MOLDOVA CA STAT ROMANESC! DUMNEZEU SA NE AJUTE SA UNIM BASARABIA CU¨PATRIA MAMA ROMANIA!
A comentat Bellaurrul 13 martie 2009, 15:13 | mergi sus ▲
Votati PL sau PLDM!

Forza PLDM si PL !

Moarte cripto-comunistilor si tradatorilor de neam si de tara,ppcd-isti !

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"
A comentat micael 13 martie 2009, 17:43 | mergi sus ▲
bellaurrule,eu am inteles ca esti un prost si cu tine nu am ce discuta,tot ce am obtinut,limba de stat,grafie latina ,tricolor si imn.se datoreaza frontului de atunci,maselor de oameni simpli care ieseau in strazi pe ninsoare,ploi cu mic si mare,intelectualitatii si lui G.Ghimpu,M.Gimpu,A.Salaru datorita noua,acei care am stat inaintea tancurilor rusest la 7 noiembrie .tot ce sa facut pina acum nu sunt nici pe aproape meritele lui Rosca,el este un impostor,a stat mereu in umbra(SECURISTUL).In 1989 la BUCURESTI ROSCA A PLECAT CA SECURIST NU CA PATRIOT,ASA CA TIE TI-A LUAT MINTILE URA DIAVOLESCA,SI NU ALT CUIVA,CHIRTOACA E UN PATRIOT ADEVARAT,CU SUFLET MARE,DACA PE ATUNCI ERA UN COPIL,NU AI DREPTUL SA VORBESTI ATIT DE URIT DE EL,NU-TI FACE FATA,PE ATUNCI LUPTAU UNCHII LUI SI TOT NEAMUL,NUMAI NU ROSCA SI NU TU BELLAURRULE.SI VREAU SA-TI MAI SPUN CA PARTIDUL LUI ROSCA SE NUMESTE PARTIDUL POPULAR COMUNICT DEMOCRAT.
A comentat catrin 14 martie 2009, 15:46 | mergi sus ▲
Dacă tot se vorbea despre Iurie Roşca, pun un video hazliu în care domnu' este implicat. Sper să vă placă: http://www.jurnaltv.md/?article=1628.
A comentat Prinţesă 14 martie 2009, 16:00 | mergi sus ▲
SA NU CONFUNDATI FRONTUL POPULAR CU PPCD,ADEVARATUL NUME AL LOR ESTE PARTIDUL POPULAR COMUNIST DEMOCRAT.VOTATI PL SAU PLDM NUMAI CU EI VOM SCAPA DE COMUNISTI,ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!!!!!!!!
A comentat catrin 15 martie 2009, 17:54 | mergi sus ▲
Berlaurrule, ce-ai scris mai sus ma pune rau pe ginduri! Daca ai dreptate si acum la alegeri o sa iasa partidul liberal, nu stiu cum o sa treca criza daca si in america sint atitea probleme! Poate ar trebui sa votam cu alte partide, eu nu pot sa-l sufar pe Rosca care ar fi in stare si pentru bani marunti sa vinda moldova rusilor, dar mai sint si fortele de centru! Nu stiu ce sa mai fac ca eu voiam sa votez cu PL! Am trimis mesajul tau la mai multi prieteni dar pe unii ia nemultumit tare si au spus ca moldova nu e in criza iar altii au spus ca ai dreptate, dar deficitul e si mai mare si mai bine nu se duc la vot! Un prieten mi-a spus ca ar trebui ca toata lumea sa fie informata de criza si sa cumpere acum dolari cit sint ieftini si nu-i puna la banci ca sint in pericol
A comentat Dana 16 martie 2009, 08:50 | mergi sus ▲
Eu sunt tare deceptionat, nu am incredere suta la suta in nimeni!!! Stiu un singur lucru COMUNISTII trebuie inlaturati!!!
http://www.adevarul.ro/articole/2007/partidul-comunist-din-republica-moldova-a-pierdut-teren-in-alegeri.html
Intrati si spuneti-va parerea!!!
A comentat Anticomunistu! 16 martie 2009, 10:18 | mergi sus ▲
Votati PL ....chiar daca nu vor face nimic in parlament ,cel putin e partid european...
A comentat Gigi 17 martie 2009, 13:11 | mergi sus ▲
Votaţi cu băieţii tineri:PL,PLDM
A comentat angi 17 martie 2009, 17:33 | mergi sus ▲
cel mai original mesaj impotriva lui voronin si comunistilor ca el http://www.youtube.com/watch?v=mhtzak6T6KI
A comentat gabi h 17 martie 2009, 17:50 | mergi sus ▲
Imi pare rau ca unele persoane de mai sus, ca sa nu le numesk proshti fac o mare EROARE asociind PL-ul cu PLDM-ul..... diferentsa dintre aceste partide este de la cer la pamint!!!
Cineva cunoaste la ce se estima averea lui FILAT??? Shtie cineva pina unde se intind hotarele pina unde a apucat sa privatizeze el? Nu cred!!! Conform constitutsiei RM nici un reprezentant al administratsiei publice nu are dreptul de a ocupa alte functsii in afara de cea pe care o ocupa in organele administrative! Dupa cum bine cunoaste-tsi sau nu, Filat are pe numele sau o serie de intreprinderi shi alte chestii "de genu" legale sau nu?!
SERIOS VORBIND STAU LA O MARE INDOIALA CU CINE SA VOTEZ, NU AM INCREDERE IN NIMENI, UN LUCRU SHTIU SIGUR- NICI INTR-UN CAZ COMUNISHTII!!! POATE PL!!!
INSA FAC PARIU CU ORICINE DIN CEI CARE AU VIZITAT ACEASTA PAGINA CA LA ALEGERILE PARLAMENTARE DE PE 5 APRILIE CISHTIGATORII VOR FI IARASHI COMUNISTII NOSHTRI IUBITSI..... PUTEM SA NE ZBATEM CUM VREM, ORICUM EI VOR CISHTIGA!!!!
A comentat Anticomunistu' 19 martie 2009, 20:56 | mergi sus ▲
Cine face pariu cu mine ca alegerile din 5 aprilie vor fi cishtigate iar de Comunishti????
A comentat Anticomunistu' 22 martie 2009, 15:35 | mergi sus ▲
Poate vor fi castigate de cripto-comunisti,dar in nici un caz nu vor mai reusi sa formeze o majoritate in parlament,nici sa ajunga la guvernare sau sa-ti impuna presedintele .
Asta niciodata,indiferent cat de mult ar plusa Rusia pe aceasta carte !
Iar daca te indoiesti cumva de spusele mele,doar gandestete la alegerile din 2004 din Patria Mama care fusesera castigate tot de PSD-isti,dar au fost fortati sa intre in opozitie.
Peste Prut lucrurile vor fi si mai simple dat fiind ca viitorul Parlament va alege Presedintele,iar cripto-comunistii daca vor fi al doilea partid ca numar de voturi castigate sau furate,sa multumeasca celui de Sus,dar ma tem ca si D-zeu s-a saturat de asemenea imbecili anacronici !

Votati PL sau PLDM!

Forza PLDM si PL !

Moarte cripto-comunistilor si tradatorilor de neam si de tara,ppcd-isti !
A comentat micael 22 martie 2009, 16:27 | mergi sus ▲
ce nu ve-ti face sa tine-ti minte un lucru doar; Cine face lui isi face, cine da lui isi da...
A comentat vasia 08 aprilie 2009, 08:57 | mergi sus ▲
La alegeri pentru comunishti au votat sh decedatii
Voteaza moshul din mormint
Voteaza baba din sicriu
Si comunismu-si ia avint
Ca nu doar Lenin ests viu!..
Forza PL shi PLDM!!!! aperantza moare ultima!!!!
A comentat Gardas Ina 30 iulie 2009, 15:34 | mergi sus ▲
draga Leonea, nu inteleg cum ai tu tupeul s spui s votam PCRM??? ce cauti u pi site-ul asta roman? stai pe site-urile ruseshti si nu m da tircoale pe aici k nimeni nu se va uita la parerea ta!!!!
A comentat Gardas Ina 30 iulie 2009, 15:39 | mergi sus ▲
La alegeri pentru comunishti au votat sh decedatii
Voteaza moshul din mormint
Voteaza baba din sicriu
Si comunismu-si ia avint
Ca nu doar Lenin ests viu!..
Forza PL shi PLDM!!!! aperantza moare ultima!!!!
A comentat Gardas Ina 30 iulie 2009, 15:40 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Politică

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vladimir Vitiuc a ascuns casele de ANI
În declarația sa de avere și interese personale figurează un automobil model Mercedes GLK 280 (anul fabricației – 2009) și un venit anual cumulativ de 267 mii de lei (din salariul și indemnizațiile de deputat). Vladimir Vitiuc a mai primit în anul 2020 o indemnizație de 174 de mii de lei de la Parlamentul R. Moldova. Susține că nu [...] mai mult
Anatol Ursu, candidatul unionist pe circumscriptia Europa de Vest, intre viziune, realitate si solutii pentru diaspora
 Anatol Ursu, candidatul unionist din partea Partidului Popular Românesc (PPR) pe circumscripția nr. 50 - Europa de Vest, sustine ca este nevoi de o viziune noua despre modul in care pot fi rezolvate problemele diasporei. In continuare puteti afla intentiile si solutiile sale in calitate de viitor deputat al diasporei pe circumscriptia [...] mai mult
O cerere, semnată de 1,2 milioane de persoane, privind ReUnirea a fost depusă la parlamentele de la Chișinău și București
O cerere susținută cu 1,2 milioane de semnături, în care se solicită parlamentelor de la Chișinău și București să voteze, la ședința comună din 27 martie, reîntregirea țării, prin reîntoarcerea teritoriului Basarabiei în componența României, a fost înregistrată la secretariatele celor două instituții în data [...] mai mult
Dodon ațâță moldovenii contra moldovenilor. Creează un „Front național” împotriva unioniștilor
odon a anunţat crearea unei "platforme de rezistenţă", menită să reunească moldovenii care nu împărtăşeşc ideea reunificăriii cu România. Şeful statului a precizat că "Frontul Naţional" e pentru cazul în care "situaţia va ieşi de sub control pe 25-27 martie".
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dodon încearcă [...] mai mult
Decizia irevocabilă a Curții Supreme de Justiție care pune punct în dosarul Mânzat
Avocatul Valerian Mânzat, cunoscut opiniei publice pentru viaţa luxoasă etalată pe reţelele de socializare, își va petrece următorii opt ani în închisoare. Astăzi, 1 martie, Curtea Supremă de Justiție (CSJ), a respins recursul în anulare declarat de avocații lui Valerian Mânzat, ceea ce înseamnă [...] mai mult
Eșec total pentru Dodon // A ajuns la Berlin și se va vedea cu …. nemții
Vizita președintelui Igor Dodon la Berlin pare să fie un eșec total. Șeful statului a ajuns acum o oră în Capitala Germaniei, iar în mijloacele de informare de la Chișinău, nici pomină despre acest lucru, după cum era firesc. Explicația pare să fie faptul că agenda președintelui nu include decât o întrevedere cu adjunctul unui [...] mai mult
Senator român: Parlamentul moldovean a refuzat o ședință solemnă în anul Centenarului
enatorul român Iulia Scântei scrie într-o postare pe facebook că, Parlamentul Republicii Moldova a refuzat să dea curs invitației de a avea o ședință comună a Parlamentelor României și Republicii Moldova care ar fi trebuit să aibă loc la Iași sau la Chișinău.
Iulia Sântei punctează că: ”În ciuda eforturilor [...] mai mult
Igor Dodon vorbește despre cele mai mari pericole pentru securitatea țării: „Mișcarea unionistă trebuie oprită”
Unionismul, Alianța Nord-Atlantică și lipsa de soluții pentru problema transnistreană. Acestea sunt cele mai mari pericole pentru securitatea Republicii Moldova  în viziunea Președintelui, Igor Dodon. Șeful statului  a participat la emisiunea „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova. Președintele Republicii [...] mai mult
VIDEO/Iurie Leancă: Unirea României cu Moldova, o temă care prinde contur la Chișinău
Unirea cu România este o temă care prinde contur tot mai pregnant în Republica Moldova, susține fostul premeier și ministru de externe Iurie Leancă într-un interviu acordat emisiunii „În fața ta” de la Digi24.
„Zilele acestea am fost în centre raionale și am adresat această întrebare colegilor mei [...] mai mult
LUCINSCHI EXPLICĂ DE CE FEL DE PREȘEDINTE ARE NEVOIE MOLDOVA
Cel de-al doilea președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, susține că în fruntea țării trebuie să se afle un președinte cu rol de arbitru, notează NOI.md. 
În cadrul unui interviu acordat portalului tribuna.md, fostul demnitar a declarat că optează pentru o republică prezidențială, în cadrul căreia președintele [...] mai mult

randat în 	0.1962 secunde