Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

4 mai 2024, ora locală: 00:16

 

Concurs "ŞI EU SUNT ROMÂNIA"

adăugat 30 noiembrie 2011, 13:28, la Eveniment • Articol publicat de Alexandru Rîșneac

basarabeni-media-grup,basarabeniro,hurmuzachiro,institutul-eudoxiu-hurmuzachi,sfantul-apostol-andrei-ocrotitorul-romaniei,si-eu-sunt-romania,ziua-nationala-a-romanilor-de-pretutindeni,ziua-nationale-a-romaniei,

De Ziua Naţională a Românilor de Pretutindeni, de ziua închinată Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României şi al românilor, de Ziua Naţională a României – Basarabeni Media Grup prin portalul Basarabeni.Ro, în colaborare cu Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi„ pentru românii de pretutindeni lansează Concursul "ŞI EU SUNT ROMÂNIA".

Nu sta deoparte, ia atitudine, arată ca eşti român, arată că iubeşti România, arată că îţi pasă de Ţară!

Concursul urmăreşte promovarea valorilor româneşti în rândul tinerilor români de pretutindeni şi constă în redactarea unui eseu având ca teme de reper următoarele:

  • A fi român!. Un drept sau o obligaţie
  • Mândria de a fi roman! Între vorbe şi fapte
  • Sunt român oriunde m-aş afla
  • Limba Română este patria mea

 

La concurs pot participa tinerii etnici români până la vârsta de 30 de ani, din România sau din afara graniţelor ţării. Eseurile trebuie să nu depăşească 2000 de caractere (o pagină A4) şi minim 1000 de caractere (½ pagina A4). Fontul care se va folosi va fi Times New Roman, cu marimea de 12. Texele vor fi trimise la adresa de e-mail a redacţiei Basarabeni.Ro (redactia@basarabeni.ro) până în data de 7 decembrie, ora 20.00. În corpul mail-ului se va specifica numele şi prenumele autorului eseului, data naşterii şi o adresa de livrare a premiului în cazul în care eseul va fi câştigător. În data de 10 decemrie vor fi publicate rezultatele finale. Eseurile vor fi analizate de o comise de redacţie formată din reprezentanţi ai Basarabeni Media Grup şi a Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi„

Premiile se vor acorda pentru locurile I, II şi III şi vor consta în trei cărţi pentru fiecare premiu în parte:

 

Marele Dicţionar Ortografic al Limbii Române

Dicţionarul constine peste 81 000 de cuvinte în toate formele lor flexionare, în special cele care prezintă dificultăţi la scrierea şi rostirea corectă. La elaborarea lui s-a ţinut cont de normele ortografice, ortoepice şi morfologice din Dictionarul ortografic, ortoepic şi morfologic ( DOOM 2), publicat de Editura Academiei Române în anul 2005.

Istoria Basarabiei de la începuturi până în 2003

Coordonator Ioan Scurtu, Editura: Institutului Cultural Roman, Bucuresti 2003, 604 pagini.

 

 

 

Dicţionarul Explicativ al Limbii Române , Editura: Univers Enciclopedic, Bucuresti 1998,   publicat sub egida Academiei Române şi a  Institutului de Lingvistică Iorgu Iordan.


Autor: Basarabeni.Ro
Sursa: www.basarabeni.ro
Sunt mandra de tine Romania!!!!!!!! Fac parte din tine Romania!!!! Sunt o particica din inima ta Romania!!!!
A comentat Fidela 01 decembrie 2011, 09:37
ROMANIA MARE
A comentat romania 01 decembrie 2011, 11:59
Oricâtă manipulare şi venin anti-românesc scuipă viperele KAGHEBISTE ale COLOANEI a-5-a RUSE de manipulare în masă ,oricât încearcă FORUMIŞTII KGB SĂ BAGE URA ÎNTRE FRAŢII ROMÂNI,

ROMÂNII basarabeni REFUZĂ SĂ UITE CINE SUNT!
ROMÂNII basarabeni SIMT ROMÂNEŞTE !


Mesajul unui ROMÂN moldovean din Chişinău .


Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

"Astăzi, 1 Decembrie, sunt onorat să vă vorbesc din Chișinău. Dar altă onoare îți este ție oferită. Care onoare? Răspunsul vine cu această întrebare.

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Așa este și vreau să țineți minte asta pe tot parcursul vieții. Eu voi cuceri ceea ce nu a fost cucerit! Înfrângerea nu va fi în crezul meu. Eu voi crede ceea ce alţii au pus la îndoială. Eu mă voi strădui să ridic prestigiul, onoarea și respectul neamului meu. Mi-am antrenat mintea şi trupul urmează.

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Eu confirm faptul că adversarii mei nu se așteaptă să câștig, dar eu niciodată nu mă voi preda! Slăbiciunea nu are loc în inima mea! Eu voi privi spre camarazii mei, spre cei care m-au adus în această lume şi cei care m-au instruit şi voi lua putere de la ei.

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Asemeni strămoșilor care și-au vărsat sângele pentru apărarea gliei străbune de pleava ce-a vrut să ne suprime, eu voi merge cu plăcere pe câmpul de luptă şi voi mișca, brăzda şi voi face tot ceea ce pot să ajung la țelul meu prin orice mijloace ce-mi stau la dispoziție și când voi ajunge acolo, violent voi nimici dușmanul meu și îl voi lăsa la pământ, pentru că el nu mă poate opri! Cultura, limba și credința îmi vor da putere!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

De partea mea, am camarazi, camarazi care au fost cu mine prin sacrificii mari și mici, prin sânge, prin transpiratie, prin lacrimi. Niciodată nu-i voi lăsa să cadă, nu-i voi lăsa jos şi nu-mi va fi frică de nici un adversar, deoarece adversarul nostru nu ştie ce e în inima mea!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Nimeni nu mă va nega, nimeni nu mă va sfida şi nimeni nu-mi va spune cine şi ce sînt sau pot fi! Credinţa va schimba lumea mea! Ea a mutat continente şi ţări şi a pus omul pe Lună şi mă va susține în această bătălie!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Invingerea, retragerea, aceste cuvinte nu au loc în vocabularul meu. Nu înţeleg aceste definiţii! Eu nu înţeleg atunci când lucrurile merg rău! Eu nu inteleg greșelile, dar eu înțeleg altceva - înțeleg victoria şi înțeleg că niciodată nu voi lăsa mâinile jos! Nu contează cât de rău merg lucrurile, inima mea şi mintea mea vor purta corpul meu atunci când membrele mele vor fi prea slabe!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Urăsc pe mancurt! Urăsc separatismul maghiar! Zeci de ani sînt umilit în propria Țară, zeci de ani privesc pasiv drama neamului meu în așteptarea momentului când asta va lua sfârșit. Astazi va fi acel moment, nu mâine, nu saptamana viitoare, dar chiar acum, chiar aici, în casa ta și în Țara ta!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !

Istoria își va aminti de mine! Eu mă voi defini, voi scri propria mea laudă şi nimeni nu-mi va spune ce pot şi ce nu pot fi! Eu nu voi merge niciodată acasă, nu fără a da tot ce am și ce pot pentru cauza noastră! Mă voi renaște din propriul scrum asemeni păsării Phoenix și generațiile ce vor veni îmi vor urma exemplul. Era toleranței a luat sfârșit. A început o nouă era - o eră Pentru Patrie!

Cine sunt eu-SUNT ROMÂN !
A comentat Vânătorul de forumişti KGB 03 decembrie 2011, 12:13
La Mulţi Ani DULCE ROMÂNIE,ŢARA NOASTRĂ de glorii,ŢARA NOASTRĂ de dor!
La Mulţi Ani DULCE ROMÂNIE,MAMA NOASTRĂ a tuturor ROMÂNILOR!


NOI ROMÂNII basarabeni NU VOM UITA NICIODATĂ că:

***NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ***
Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!
***NU EXISTĂ POPOR MOLDOVENESC***
Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!
***NU EXISTĂ REPUBLICA MOLDOVA***
Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

***Există doar LIMBA ROMÂNĂ,POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA,urmaşa DACIEI STRĂBUNE!!!!!***

***Destinul nostru al ROMÂNILOR basarabeni este unul singur: ROMÂNIA RE-ÎNTREGITĂ!!!!!***

A comentat Vânătorul de forumişti KGB 03 decembrie 2011, 12:20
norocul te cauta aici
Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba; 2) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj; 3) Anton Florin, Str.Razboieni, nr. 66A , bl. T6 , sc.B, ap.24, cod 410508, Oradea, jud.Bihor ;4) Nitu Camelia Cornelia, str. Drumul Murgului , nr. 40, bl. 54, sc. 1, etj. 2, ap. 11, sector 3, 031716, Bucuresti ;5)MIHAI CLAUDIU ION STR.LUCIAN BLAGA NR.1,BL.G320,SC.A,AP.78,ETAJ.4,COD POSTAL 240058,ORASUL RM-VILCEA,JUDETUL VILCEA 2;
6) FLOCA TATIANA STR.TARAFULUI Bl.6 Ap.7 Loc.ARAD, Jud. ARAD ,Cod 310264 . Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA

A comentat tatiana 07 decembrie 2011, 23:50
NU E O GLUMA!!!
Buna. In primul rand vreau sa te asigur ca nu e o gluma. Chiar poti castiga bani frumosi cu o investitie de doar 6 lei, plus 6 plicuri cu timbre. SI totul e legal! Stiu pe cineva care s`a interesat personal la autoritati despre legalitatea acestei actiuni. Daca nu crezi, intreaba si tu!
"Depinde numai de
tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu
pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba
viata (si portofelul!), depinde numai de tine "POTI
FACE BANI USOR SI REPEDE" Crede-ma: am incercat toate
metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai
USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de
bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie
sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana
la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu
ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel
cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol
asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa
castig milioane in doar cateva saptamani cu o
investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit
"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar,
curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea
ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare
din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti
treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia
a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de
forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail
la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am
analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa
prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce
aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6
timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si
chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca
m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca
intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie
de 6 lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut
!!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa
primesc bani in cutia postala. Eram uluita! M-am gandit
ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat
sa vina! In prima saptamana am primit 37 de lei.
La sfarsitul celei de-a doua aveam 109. In a
treia saptamana stransesem 2547 de lei! Si banii
continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat
sa cheltui cei 6 de lei si cele 6 timbre (Am
cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!).
Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati
pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la
indemana. Cum?
PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare
din ele : "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat
cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care
urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe
alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum
iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in
FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si
sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC
si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri
sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor,
pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare
dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota
de 1 leu. Acum trimiti plicurile la
urmatoarele adrese:

1)Turcan Stefan, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 1, Bl. 902, Sc. C, ap. 10, Loc. Iasi, Jud. Iasi, cod 700224
2) Savin Vasile, Str. Varariei, nr. 18, Bl. A1, Sc. B, ap. 25, Loc. Barlad, Jud. Vaslui, cod 731217
3) Moldoveanu Adrian, Str. Popovici Banateanu Ion, nr. 98, Bl. AV4, Sc. A, ap.19, Loc. Constanta, Jud. Constanta, cod 900154
4) Surugiu Vasile, Comuna Cosula, Loc. Supitca, Jud. Botosani, cod 717063
5) Al-Freijat Alia, Str. Magurei, nr. 13, Bl. F9, Sc. A, ap. 9, Loc. Suceava, Jud. Suceava, cod 720272
6)Harabagiu Loredana,Str.Stejarului,nr.67,Loc Costinesti,Jud Constanta,cod 907090

PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti
celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5
devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber :
completezi cu numele si adresa TA aceasta
pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI
PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu
mult mai putini bani, pentru ca factorul de
multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea
in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE,
deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit
semanind neincrederea.
PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate,
incearca sa mentii articolul cat mai aproape de
original. Acum publica anuntul la cit mai multe
forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat
cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri
cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi
textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in
memoria calculatorului(\'Copy\' din meniul \'Edit\');
deschizi un fisier gol cu
\'notepad\'(\'File\'...\'New\') si inserezi textul ca
sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (\'Edit\'...\
Paste\'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum
cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line,
message board-uri, site-uri de chat, de discutii)
romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe
care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa
treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca
acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de
30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT
CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule...Vei incepe
sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca
vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza
numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De
ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am
facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu
FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu
numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5
persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare,
publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu
numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate
5 lei.Eu primesc astfel 5*5*1 leu =
25 de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic
(5) de persoane care raspund la articol, castig
125 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
625 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125
de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 15625 DE LEI
cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare
participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si
totul cu o investitie initiala de 6 de lei si 6
timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti
sa repeti procedura : iei ultima varianta a
articolului si trimiti cate 1 leu la adresele
care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a
6-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de
ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni
intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM
CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 6
lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii
au spus \"dar daca lumea se satura si nu mai trimite
nimeni nici un ban?\" Ce sanse sunt sa se intample
asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la
Internet dintre care foarte multi citesc astfel de
anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TE VA AJUNGE PE
MII DE FORUMURI, ASTEFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI. IN
FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI FE FORUM! VETI
AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZA PE O
BINECUNOASCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA
MULTIPLICARII PE CARE CRED CA POTI SA O INTELEGI. CRED
CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT
O STICLA DE VIN. NU... SE CUMPARA INDUSTRIAL .. DECI
DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA
PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI
MULTI BANI! BAFTA! !!!!!!!! p.s. FOARTE IMPORTANT: O SA
INTALNESTI OAMENI CARE NU SUNT DE ACORD CU ASTA SI
CARE NU AU CURAJ SA INCERCE SA SE IMBOGATEASCA
INTELIGENT. ACESTIA SE MULTUMESC DOAR SA INJURE (MAI
MULT NU POT). TREBUIE DOAR SA-I IGNORI ASA CUM FAC EU,
JOACA SI O SA VEZI CUM PLICURILE INCEP SA SOSEASCA.
DACA AI INCREDERE SI PERSEVEREZI O SA-MI MULTUMESTI
CAT PENTRU CEI CARE NU JOACA... VA RACITI GURA
DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA
CONTINUI SA JOC... BAFTA
Cu stima,
Loredana
Ei bine, pe mine m`a convins. Stiu ca sunt abia la inceput, insa am o vecina care a incercat si, desi e plecata din tara de aproape un an, plicurile continua sa vina in cutia ei postala. De cele mai multe ori, cutia se umple pana sa vina mama ei sa ia plicurile, asa ca postasul i le pune si in usa. Normal, n`aveti de ce sa ma credeti pe cuvant. Dar cu 6 lei nu faci mare lucru in ziua de azi. Pe asta m`am bazat si eu cand am trimis cele 6 plicuri. Daca e o vrajeala, pierd 6 lei, plus plicurile si timbrele, in total putin peste 10 lei. Si o sa`mi fie invatatura de minte. Insa daca functioneaza... (si din articolul de mai sus inteleg ca n`are cum sa nu functioneze, atata timp cat iti promovezi adresa), atunci chiar ca ma imbogatesc.
Incearca! Si nu uita sa`ti promovezi adresa in cadrul articolului! Din cate am inteles, asta e crucial pt primirea banilor.
Bafta!
A comentat lory17 12 august 2012, 13:55


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

BREAKING NEWS // România a votat UNIREA. Decizie istorică în Parlamentul de la București
Vocea Moldovenilor a fost auzită: România vrea Unire! Declarația de REUNIRE a fost votată cu majoritate. În ceasul Marelui Centenar, în plenul reunit al Parlamentului de la București, în cadrul ședinței solemne dedicate celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, toată clasa politică românească a dat [...] mai mult
Cel mai MARE județ din România, Timis, a semna pentru UNIRE
Cel mai mare județ din România, judetul Timis, a semnat Declarației de Unire cu R. Moldova, înițiativa care ii apartine Roxanei Iliescu, vicepreședinte al Județului Timiș.
Propunerea a fost supusa votului pe 29 martie.
“Îi rog pe toţi colegii să îl semnăm, indiferent de coloratura politică [...] mai mult
Concert în aer liber - Zdob si Zdub, Nicoleta Nuca - Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” din Timisoara
Deschiderea grandiosului proiect: Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a se va marca printr-un eveniment de anvergură și anume: Concert în aer liber, alături de interpreți de renume atât din Republica Moldova, cât și din România.Astfel, se va realiza o punte de legătură între cele două [...] mai mult
ȘOC! Cel mai MARE județ din România va semna UNIREA
 În timp ce Igor Dodon se află în plină campanie a promovării prostiei în Republica Moldova, iar replicile tovarășului la adresa primarului din localitatea Băcioi amintesc de agitarea godacului înainte de a fi sacrificat pentru masa de Crăciun, la care vedem aceeași expresie în care se [...] mai mult
Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a din Timisoara
Cel mai așteptat proiect al anului marca OSB Timișoara-Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” revine și în acest an. La cea de-a XVIII-a ediție sărbătorim împreună 100 de ani de la sublima operă istorică-Marea Unire.
Festivalul reunește, deja de 18 ani, artiști, actori, studenți și elevi talentați, din cele două țări românești: [...] mai mult
Sunt 60! Încă două localități din țara noastră au semnat declarația simbolică de Unire
Ideea semnării unei declarații simbolice de unire devine din ce în ce mai populată în localitățile din țara noastră. După ce săptămâna trecută mai multe sate au semnat acest document, luni, localitățile Țînțăreni din raionul Telenești și Copceac din Ștefan Vodă au semnat, de asemenea, declarațiile de unire simbolică.
Odată [...] mai mult
DMITRII ROGOZIN, DECLARAT PERSONA NON GRATA ÎN R.MOLDOVA
Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin a fost declarată persona non grata în R.Moldova. Decizia a fost luată astăzi la Guvern în urma unei solicitări din partea ministrului de Externe, Andrei Galbur, după ce oficialul rus și-a declarat disponibilitatea de a veni în septembrie la Chișinău, dacă autoritățile [...] mai mult
/FOTO/ DODON ÎL PLAGIAZĂ PE PUTIN? ȘEFUL STATULUI A URCAT ÎN TRONUL ARHIERESC DIN BISERICA PROTATON
O imagine cu președintele țării, aflat în vacanță pe muntele Athos, a stârnit un val de critici și glume pe seama lui. Acesta apare pe tronul arhieresc din biserica Protaton, cea mai importantă clădire din Careia, fiind totodată și cea mai veche biserică din Sfântul Munte Athos, în aceeași ipostază în care a fost surprins [...] mai mult
30 IULIE INDEMN LA PROTEST
După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.
 

 
Liderul [...] mai mult
SIS:ECHIPAMENT MILITAR, DEPISTAT LA FRONTIERA MOLDO-ROMÂNĂ
Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au desfăşurat o operaţiune în cadrul căreia au identificat şi ridicat un lot de uniforme şi accesorii militare, fără acte de provenienţă. Echipamentul militar urma să [...] mai mult

randat în 	0.2726 secunde