Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

29 martie 2024, ora locală: 12:17

 

Basescu: Mai gresesc si barbatii, dar nu filmati!

adăugat 14 iulie 2009, 16:35, la Ştiri de Top

Presedintele Traian Basescu s-a referit, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o marti cu o delegatie a societatii civile din Republica Moldova, la scandalul in care a fost implicat consulul roman la Chisinau, Ion Nuica, apreciind ca acesta a depasit limita, transmite NewsIn.

"Dumneavoastra cunoasteti bine situatia de la noi, dar vreau sa va asigur ca uneori fantasticul de la noi depaseste orice limite", i-a spus presedintelui unul dintre reprezentantii societatii civile din Republica Moldova, prezent marti la Cotroceni pentru a discuta despre problemele romanilor de peste Prut.

"Uneori depasim si noi limite, ati vazut consulul nostru de la Chisinau", a replicat presedintele Basescu. Unul dintre cei prezenti la intalnire a raspuns razand ca barbatii mai gresesc uneori. "Da, dar nu filmati, domnule", a raspuns seful statului, in gluma.

Consulul roman la Chisinau, Ion Nuica, a demisionat luni, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al MAE, contactat pentru a comenta situatia aparuta in urma publicarii de catre cotidianul Curentul a unor imagini video in care diplomatul roman este surprins in timpul unei partide de sex.

"Consulul nostru este chemat in tara inca de saptamana trecuta si isi anuntase inca de pe atunci intentia de a demisiona. Astazi, luni, el doar a semnat actul in sine", a declarat purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu, fara a face precizari despre motivele pentru care a fost chemat sau pentru care si-a dat demisia.

Intrebat despre filmul publicat luni pe site-ul cotidianului Curentul, Serbanescu a spus ca "din moment ce (consulul) era deja demisionar, pentru MAE este irelevant filmul aparut in presa luni".

Redactia Curentul sustine ca a primit un film realizat cu o camera ascunsa care infatiseaza un domn prezentat drept diplomat roman executand o partida de sex cu o femeie care pare sa fie rezidenta in Republica Moldova, dar despre care autorii filmarii sustin ca este angajata la Consulat. Cei doi protagonisti discuta si despre unele treburi de serviciu, insa nu chestiuni ce ar interesa siguranta nationala, precizeaza Curentul. Cotidianul comenteaza ca montajul filmului - realizat in stilul documentarelor Mosfilm - introduce un generic cu accente politice tipice propagandei regimului comunist de la Chisinau, noteaza NewsIn.

Noul scandal intervine in plin inghet diplomatic intre Chisinau si Bucuresti, in conditiile in care Romania nu are ambasador in capitala moldoveana, dupa ce autoritatile de aici au refuzat sa-si dea agrementul pentru persoana propusa de MAE roman. Fostul ambasador roman la Chisinau, Filip Teodorescu, a fost expulzat in aprilie, impreuna cu un alt diplomat roman, dupa ce puterea din Republica Moldova au acuzat Romania de implicare in violentele postelectorale din 7 aprilie.

Autor: ZIUA Online
Sursa: www.ziua.ro
Tare intelegator Basescu asta ! Ma intreb el cu cate o fi gresit de cand e presedinte ! LOL !
A comentat micael 14 iulie 2009, 16:44
Votaţi PL ,PLDM sau AMN !

Forza PLDM ,PL si AMN !
A comentat micael 14 iulie 2009, 16:44
IATA COPII INCA O NOUA DIVERSIUNE NKVD-ISTA PUSA LA CALE CU UNA DIN TARFELE SIS-ULUI,ACUM IN CAMPANIE ELECTORALA,CAND SENTIMENTELE PRO ROMANESTI SUNT ACUM LA MAXIM LA CHISINAU. PUR SI SIMPLU ASEMENEA CACATURI TREBUIE IGNORATE DIN START. ASTA MACAR ERA IESIT DIN FUNCTIE,DAR BILL CLINTON ERA PRESEDINTELE USA CAND II RUPEA FALCILE LUI MONICA LEWINSKY
A comentat 14 iulie 2009, 20:20
Eu nu inteleg care-i treaba aici . De ce asa multa galagie ieftina .Nuica e vinovat ( din punctul meu de vedere )ca sia dat demisia . Si toti ceilalti in frunte cu Basescu ca apreciaza in asa fel situatia . Eu nu vad aici nimic groaznic . Ei si ce ,a f.... o tirfa , ce nare dreptul , nui barbat . Ce p..a atitea valuri intrun pahar cu apa . Basescu trebuea sa puna punct ,spunind ca ar trebui sa ne mindrim cu asa barbati , noi trebue sa ne bucuram ca i se scoala omului , mai poate aduce bucurii la femei ,dar ei cu totii hai sal batjocoreasca . Astai din viata oameni buni !!!!!Adica cum vine, diplomatii nau dreptul la viata deplina , ar trebui so ee la laba , sau cum . Hai sa fim seriosi !!!Astea care se ocupa cu asa ceva , filmeaza , santaj , scandaluri , cauta purici la minge sunt niste cacaciosi ieftini . Nu trageti atentia ,sunt mai mari treburi !!!
A comentat j.PHILIPS 14 iulie 2009, 21:10
Mai grav e ca va fi afectata procedura ADMITERII TINERILOR din MOLDOVA la studii in Romania!!!!
A comentat xulescu 15 iulie 2009, 13:21
bine ca il tine instrumentul....ce legatura are asta cu ceea ce face la consulat?
A comentat vanea 15 iulie 2009, 13:47
noroc micael,
daca omu e pe PL si inca il tine bravo lui:D macar de ar fi jumate din electorat pe PL lor la alegeri
A comentat gabi h 15 iulie 2009, 20:01
Sanatate Gabi H !
Frate,stii cum e,ca doar traim in mileniul 3 si medicina a facut minuni in ceea ce priveste potenta persoanelor trecute de o anumita varsta ,mai cum seama la politicieni unde mai intra in joc si imaginea lor de Macho Men ! LOL !
Sper ca stii barfele din Patria Mama in care era implicat Basescu turmentat si cu pofta de viata,telefonandu-i Elenei Udrea si chemand-o la Cotroceni pentru niscava nebunii,la care Elena il refuza politicos pe primul om in stat si Basescu mai in gluma ,mai in serios ii spune : Vino fa,ca daca nu trimit SPP-ul(serviuciul de paza al presedintiei)dupa tine ! LOL !

Dupa toate acestea,iti inchipui ca lui Base fapta consului mai mult il atata decat il linisteste,ca deh,de acum are si Base concurenta la prostioare ! LOL !
A comentat micael 15 iulie 2009, 23:18
nuica=un diplomat de tot rahatul,care nu se gindeste decit "sa faca matul gros"pe banii contribuabililor amariti din tara.
a" picat" ca un prostanac incepator.
asa usor acest tip de umanoid tradeaza interesele tarii (in pat cu o curva kgb-ista se dezleaga limba),cu toate ca nu stiu ce mai se poate trada si ce a ramas de vindut in aceasta tara
A comentat moldovalahul 16 iulie 2009, 07:17
misto diversiunea lu voronin, platind o curva sa si-o traga cu un consul roman. m**e voronin!!!
A comentat RFG 16 iulie 2009, 07:43 | mergi sus ▲
j.PHILIPS ai perfecta dreptate...BIG UP!!!
A comentat doswin 16 iulie 2009, 11:06 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Ştiri de Top

ordinul republicii, georgia, inmanare
Președintele Georgiei, decorat de Mihai Ghimpu cu "Ordinul Republicii". "Primesc ordinul în numele poporului georgian și vă asigur că vă suntem alături", declară Mihail Saakașvili
In urmă cu puțin timp la reședința de stat din str. N. Iorga a avut loc decorarea cu cea mai înaltă distincție a R. Moldova - "Ordinul Republicii" Președintele georgian, Mihai Saakașvili . Ordinul a fost oferit de președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu. 
"În semn de profundă gratititune din partea R. Moldova, pentru [...] mai mult
alegeri, Corjova, sectii de votare, CEC
CEC nu va deschide secţii de votare în satul Corjova din motive de securitate
Modificari apar nu doar ce tine de listele electorale dar si de sectiile de votare. Precizam ca, in satul Corjova, din raionul Dubăsari, nu vor fi deschise secţii de votare pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a luat această decizie din motive de securitate.
Amintim ca la scrutinele anterioare, în această [...] mai mult
taxa consulara, permis de sedere, taxa permis, viza de resedinta, Tomac,
Taxa consulară de 120 de euro va fi eliminată
Taxa consulară de 120 de euro pentru studenții basarabeni care se încadrează în categoria „fără bursă fără taxă” va fi eliminată pentru anul universitar 2010-2011, promite secretarul de stat Eugen Tomac, din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Anul acesta [...] mai mult
Guvernul Romaniei a premiat olimpicii la limba si literatura romana din RM
19 olimpici de limbă şi literatură romană din Republica Moldova au fost astăzi premiaţi de Guvernul Romaniei. Ceremonia a avut loc la Ambasada Romaniei de la Chişinău. Elevii au primit 10 volume de clasici romani, diplome, bani şi o excursie la mare în timpul vacanţei de vară.

Cei 19 olimpici din diverse zone ale republicii s-au remrcat atît prin [...] mai mult
Creştinii sărbătoresc pe 25 decembrie Naşterea Domnului
În urmă cu peste 2.000 de ani, pe 25 decembrie se năştea Iisus Hristos.

Acum peste două mii de ani, în oraşul Bethleem s-a săvârşit marea taină a dreptei credinţe: "Dumnezeu S-a arătat în trup" (I Tim. III, 16). Eveniment unic în istoria omenirii, petrecut pe vremea regelui Irod cel Mare, stăpân peste Galileea [...] mai mult
Zeci de asociatii romanesti din strainatate cer ministru delegat pentru romanii de pretutindeni
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Primului ministru desemnat, zeci de asociatii romanesti din afara frontierelor cer infiintarea functiei de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni."Luand in considerare criza prin care trece Romania nu cerem minister care sa se ocupe de problemele extrem de complexe pe care le avem. [...] mai mult
Cate cereri de redobandire a cetateniei romane au fost inregistrate in perioada 2003-2009 la Directia Cetatenie
Raspuns al Directiei Cetatenie prin care informeaza Institutul pentru Drepturi Civile Europene asupra numarului de cereri de redobandire a cetateniei romane depuse de cetatenii moldoveni si ucraineni la Consulatele Romaniei din Moldova si Ucraina intre anii 2003-2009, cereri care au fost transmise la Minsiterul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.

Referitor [...] mai mult
RUSINE NATIONALA: EROII ROMANIEI LA GUNOI. Senatul a respins proiectul de lege depus de Urban si Badea pentru acordarea statutului de eroi-martiri basarabenilor Lesco, Popa, Ivantoc, dupa 15 ani de temnita la Tiraspol
La data de 21 mai 2009, am depus la Senat impreuna cu senatorul de Diaspora Viorel Badea, un proiect de lege ce viza Propunerea legislativă privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, despre care [...] mai mult
Caseta cu Geoană: Bani pentru "un loc eligibil", nu sex oral. VEZI VIDEO
Pe bloguri a apărut astăzi o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului.

Posibila înregistrare despre care vorbea Traian Băsescu în campania electorală îl arată [...] mai mult
Vlad Filat s-a intalnit cu Angela Merkel, Basescu si cu premierii din Polonia, Olanda si Belgia. Vezi AICI ce au discutat
Premierul Vlad Filat s-a intalnit astazi cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu omologii sai din Polonia, Olanda si Belgia. Intrevederile au avut loc in orasul german Bonn, unde Vlad Filat participa la lucrarile Congresului Partidului Popular European.

Potrivit Serviciului de presa al Guvernului, Vlad [...] mai mult

randat în 	0.1156 secunde