Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

29 martie 2024, ora locală: 14:21

 

(FOTO, VIDEO) Opoziţia 2:0 Comuniştii. Vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate!

adăugat 03 iunie 2009, 08:06, la Ştiri de Top

(UPDATE: 14:05) Următoarea şedinţă a Parlamentului va avea loc la 10 iunie, orele 10:00.

(UPDATE: 14:03) Începe noua şedinţă a Parlamentului cu privire la desemnarea candidaturii pentru funcţia de prim-ministru. "Zinaida Greceanîi este desemnată pentru funcţia de prim-ministru", a declarat Vladimir Voronin, în calitate de preşedinte al Republicii Moldova.

(UPDATE: 13:39) Zinaida Greceanîi: „Nu văd necesară schimbarea echipei guvernamentale. Ea trebuie să-şi continuie munca până la organizarea alegerilor anticipate. Opoziţia nu s-a gândit la cetăţenii acestei ţări. Partenerii de afaceri şi instituţiile internaţionale vor refuza să ofere un sprijin pentru Republica Moldova. Situaţia este foarte gravă.”

(UPDATE: 13:26) Întrebat de presă când vor avea loc alegerile parlamentatre anticipate, Vladimir Ţurcan, prim-vicepreşedintele Parlamentului s-a eschivat să ofere un răspuns exact: "Încă nu ştim. Cel mai probabil că alegerile anticipate vor avea loc vara, dar nu este exclus să fie şi toamna. Nu exclud ca Zinaida Greceanîi să fie noul premier."

(UPDATE: 13:25) Deputaţii PL au declarat după consultări că Voronin doreşte ca Zinaida Greceanîi să fie înaintată la funcţia de prim-ministru.

(UPDATE: 13:16) Vladimir Voronin: "Anunţ închisă această şedinţă. Următoarea şedinţă va avea loc azi, 3 iunie, la orele 14:00. Până atunci voi avea consultării cu fracţiunile parlamentare pentru desemnarea candidaturii pentru funcţia de prim-ministru."

(UPDATE: 13:12) Maria Postoico, preşedintele fracţiunii parlamentare a PCRM: „S-a întâmplat ceea ce era cel mai rău – opoziţia a blocat alegerea preşedintelui ţării. Are de suferit prestigiul ţării noastre peste hotare. PCRM a făcut tot posibilul pentru a nu admite această situaţie. Demersul nostru a fost respins de către PL, PLDM şi AMN. Liderii opoziţiei a utilizat un limbaj cu ameninţări. Politicienii radicali din opoziţie au refuzat dialogul. Ei au încercat să ne condamne la sărăcie. Opoziţia a demonstrat că este anti-populară şi anti-statală şi va suferi o înfrângere zdrobitoare la alegerile parlamentare.”

(UPDATE: 13:08) Corina Fusu, vicepreşedinte PL: „Doresc să felicit cetăţenii Republicii Moldova că avem o opoziţie, cu o poziţie fermă. Alegerile anticipate sunt o şansă pentru a reveni la normalitate. Cerem asigurarea accesului partidelor politice la posturile publice de radio şi televiziune, stoparea reparaţiei clădirilor Parlamentului şi a Preşedinţiei, delegarea unei misiuni a UE pentru consolidarea instituţiilor democratice în RM, prezentarea registrului cetăţenilor cu drept de vot şi a celor decedaţi, iar Guvernul să prezinte în Parlament un program anti-criză.” (opoziţia aplaudă)

(UPDATE: 12:57) Veaceslav Untilă, prim-vicepreşedintele AMN: „Astăzi opoziţia a oferit o lecţie de demnitate civică. Comuniştii nu au ştiut să aprecieze opoziţia. O putere este legitimă doar dacă reprezintă majoritatea populaţiei. Opoziţia a adus probe, care a demonstrat fraudarea alegerilor. V-aţi deprins că în opoziţie sunt păpuşari. Trebuie să fie o lecţie pentru comunişti. Opoziţia a demonstrat că este suficient de matură şi responsabilă faţă de alegători. Comuniştii au căzut testul de maturitate politică.”

(UPDATE: 12:57) Vladimir Filat, preşedinte PLDM: „Comuniştii au nevoie de o opoziţie de buzunar. Au fost intimidări permanente. A fost instaurată o dicatură. E timpul să înţelegeţi că în Republica Moldova există oameni cu caracter.” (Voronin: „vremea dvs. s-a epuizat...”. Deputaţii comunişti bat în continuare în mese şi din picioare. Deputaţii din opoziţie aplaudă)

(UPDATE: 12:53) Vladimir Filat, preşedinte PLDM: „Cetăţenii nu au dorit ca votul lor să contribuie la intaurarea unui vot autoritar. Avem un respect deosebit faţă de valorile cetăţenilor. Maşina comunistă doreşte să demonstreze că nu este vinovată de situaţia creată. Moldova 1 încă nu s-a oprit din campania electorală. Participarea noastră la alegerea noastră ar fi legimitat fraudarea alegerilor şi să aprobăm toate provocările, respresaliile şi torturile guvernării. Am fi devenit complici la aceste crime.” (deputaţii comunişti bat din picioare în semn de protest faţă de discursul lui Vlad Filat).

(UPDATE: 12:48) Vladimir Voronin: "Niciun candidat nu a acumulat numărul necesar de voturi. În aceste condiţii, există circumstanţe, care justifică dizolvarea Parlamentului Republicii Moldova."

(UPDATE: 12:46) Valeriu Sava, preşedintele comisiei speciale pentru alegerea preşedintelui RM: "Numărul total de buletine de vot eliberate - 60. Zinaida Greceanîi - 60, Andrei Neguţa - 0".

(UPDATE 12.43) Se asteapta anuntul oficial privind rezultatele procedurii de vot. (ZIUA)

(UPDATE 12.30) Comunistii ar putea incerca sa traga de timp pentru a evita dizolvarea parlamentului si organizarea de alegeri anticipate. Acest lucru se poate intampla in cazul in care voturile comunistilor se vor imparti intre Zinaida Greceanai si contracandidatul sau Adrian Neguta, fost ambasador la Moscova. (ZIUA)

(UPDATE: 12:35) Glume în cadrul fracţiunii parlamentare a PL: "Comuniştii trebuiau să găsească un deputat mort şi ar fi putut alege preşedintele".

(UPDATE: 12:29) Vezi imagini video în corpul ştirii de la consultările PCRM cu PLDM.

(UPDATE 12.16): Procedura a luat sfarsit. Nici un membru al opozitiei nu a votat. In momentul introducerii votului, Vladimir Voronin a lovit urna cu palma. (ZIUA)

(UPDATE: 12:07) Au votat toţi deputaţii PCRM, invlusiv Marian Lupu, care arăta foarte nemulţumit. Deputaţii revin în sală. În corpul ştirii au fost adăugate declaraţiile în format video ale liderilor AMN după consultările cu PCRM.

(UPDATE: 12:05) Zinaida Greceanîi şi Maria Postoico votează. Se pregăteşte Vladimir Voronin. Marian Lupu încă nu a votat.

(UPDATE: 12:01) A votat Andrei Stratan, ministrul de externe în exerciţiu.

(UPDATE: 11:54) PL, PLDM şi AMN au anunţat că vor boicota alegerea şefului statului.



(UPDATE: 11:52) Începe procedura votării (UNIMEDIA). Comunistii voteaza iar opozitia s-a mutat in sala (ZIUA).

(UPDATE: 11:48) Deputaţii au revinit în sală. Urmează să înceapă în scurt timp procedura de votare.

UPDATE 11.44: Serafim Urechean: Este exclus sa existe un tradator in randul Aliantei Moldova Noastra. Mergem la alegeri anticipate. (ZIUA)

UPDATE 11.27: Discutiile cu AMN au luat sfarsit. Serafim Urechean a declarat ca deputatii AMN sunt liberi sa voteze cum le dicteaza constiinta. Se va relua sedinta dupa o pauza. Procedura se va relua la 11.45. (ZIUA)

(UPDATE: 11:34) Serafim Urechean, preşedinte AMN: „Ne-au numit fascişti. Respectiv, cum pot vota „fasciştii” pentru comunişti? Fiecare deputat AMN va vota individual.

(UPDATE: 11:20) Voronin a ieşit zâmbind din sală de la negocierile cu Urechean.



(UPDATE: 11:16) Au fost adăugate imagi video în corpul ştirii: "Postoico felicită cetăţenii, care au numele Constantin şi Elena".

(UPDATE: 11:10) Au început negocierile dintre PCRM şi AMN.

(UPDATE: 11:08) Alexandru Tănase, deputat PLDM: „Societatea doreşte schimbarea actorilor politici.” Voronin către Filat: „Vreţi alegeri anticipate? Succes în alegeri!”

(UPDATE: 11:07) Mihai Ghimpu, preşedinte PL, după consultări: „Am discutat calm. I-am spus lui Voronin că nu vom vota şi că vom provoca alegeri anticipate. I-am amintit că PCRM a utilizat acest drept în 2000, acum îl vom folosi şi noi. Îi cer de la noi un vot. Nu îl vom oferi. Am fi putut cere şi noi vreo 40 de voturi să ne alegem preşedintele, dar nu am făcut acest lucru.”

(UPDATE: 11:01) Iurie Ţap, deputat PLDM, îi vorbeşte lui Voronin despre toate fărăfelegile PCRM din ultima perioadă.

(UPDATE: 10:59) La întâlnirea dintre PCRM şi PLDM, Voronin îi propune lui Filat o largă coaliţie de guvernare. Filat refuză.


(UPDATE: 10:51) Vlad Filat se amuză: “Din camera unde negociază PCRM cu PL se aude: Refuz, rezist, sunt anticomunist!”

(UPDATE: 10:48) În urma unei erori ce ţine de ţine de conexiunea la internet, în baza de date nu a fost înscrisă informaţia din cadrul comentariului live. Încercăm să recuperăm conţinutul.

(UPDATE: 10:44) În acest moment, au loc consultările dintre fracţiunea parlamentară a PCRM cu cea a PL. Presa stă într-o cameră separată, unde PLDM a declarat că va insista ca la întâlnirea cu PCRM să asiste şi jurnaliştii.

(UPDATE: 10:42) Voronin cere o pauză de 30 de minute pentru consultările cu fracţiunile parlamentare. Primii vor fi colegii din PL, apoi cei din PLDM şi AMN.

(UPDATE: 10:24) Andrei Neguţă: „Mulţumesc deputaţilor comunişti, care mi-au înaintat candidatura mea la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Confruntările politice dezbină societatea. Şeful statului trebuie să faciliteze comunicarea dintre partidele politice."

(UPDATE: 10:21) Vladimir Voronin: "Întrebări sunt? Nu sunt! înseamnă că nu s-au pregătit!"

(UPDATE: 10:21) Zinaida Greceanîi: „Confruntarea politică poate afecta statalitatea noastră. Andrei Neguţă este un candidat remarcabil."

(UPDATE: 10:19) Zinaida Greceanîi: „E necesară de o politică externă, care să asigure o imagine bună a Republicii Moldova pe plan internaţional."

(UPDATE: 10:17) Zinaida Greceanîi: „Lista priorităţilor rămâne aceeaşi. Este necesar şi stabilirea unui dialog între forţele politice. Statalitatea şi independenţa sunt cele mai scumpe lucruri, pe care le are poporul nostru."

(UPDATE: 10:14) Greceanîi va fi pe locul 1 în buletinul de vot, Neguţă – pe locul 2










Autor: UNIMEDIA
Sursa: www.unimedia.md
Cata rabdare mai are poporul asta basarabean. Sa ne ajute dumnezeu!
A comentat Andrei 03 iunie 2009, 08:25
sa nu indrazneasca AMN sa voteze PCRM, sa se alieze cu acesti spurcati ca ma supar foc ! Pacat de PPCD, dar macar aceasta formatiune poitica sa serveasca drept exemplu pentru alti tradatori.
A comentat Petrov 03 iunie 2009, 08:40
Oare de ce zambea Voronica, cand a iesit din sala de sedinte? Stie el ceva ce nu stim noi? Doamne fereste, sa nu se fi gasit votul "nenorocit". Sper sa nu...
A comentat eu 03 iunie 2009, 08:47
mai un pic si aflam, stau cu sufletu la gura
A comentat xxx 03 iunie 2009, 08:49
Imi pare ca AMN va trada interesele tuturor, insa in linii general pe toti ii doare in cot de dorintele cetatenilor, ei se gindesc la noi numai cind este necesitatea de a VOTA, dar in rest nimeni nu are treaba cu nimika.
A comentat Alexandru 03 iunie 2009, 08:49
Da, doamne sa nu am eu dreptate si totusi amn-ul sa nu tradeze....
A comentat 300 03 iunie 2009, 09:17
Deci o sa fie alegeri anticipate. Da doamne, sa nu mai invie mortii ca sa voteze sau sa-si mai aminteasca vreo unul ca mai vrea sa voteze a doua oara pentru comunisti. Sper sa castige de data aceasta cei care merita!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
A comentat tot eu 03 iunie 2009, 09:31
Un-doi, un-doi.
Comunistii la gunoi!
\:D/
A comentat Basil 03 iunie 2009, 09:52
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
Ole,ole,bucura-te Basarabie !
A comentat micael 03 iunie 2009, 10:39
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! NU MAI POT DE BUCURIE! SAR IN SUS!!! TOATA STIMA SI SPRIGINUL MEU DIN ITALIA PENTRU OPOZITIA DEMNA DE POZITIA CE-O OCUPA! NE MINDRIM CU VOI! MOLDOVA ARE SI PERSOANE CU CONSTIINTA CARE SE GINDESC LA POPOR, NU NUMAI CALAI SI ASASINI comunisti! BRAVO! TOTI LA ANICIPATE, comunistii: VOOOOOOOOOOOOOON!!!
A comentat Corina 03 iunie 2009, 10:52 | mergi sus ▲
Campanie electorala fratilor!!!! Convingeti va rudele, bunicii, etc. sa voteze PL, PLDM sau AMN! Ni s-a dat o noua sansa, avem alegeri, trebuie sa razbunam victimele din aprilie!!! Nu comunismului!!!!
A comentat dia 03 iunie 2009, 10:57 | mergi sus ▲
La alegeri anticipate se va vedea cine si ce merita. Sper ca acuma se va scoate la iveala cine este initiatorul si papusarul violentilor din 07.04.2009, o sa fie nevoiti sa scoata tot compromatul , o sa fie o lupta politica "perete la perete", Voronin - Lucinschi + serviciile secrete de la Moscova, o lupta pe viata si moarte, numai sa nu fie provocari cu singe....Poporul acesta, nu merita mai mult cruzime si batae de joc, sper ca oamenii inplicati in politica, nu vor ajunge la asa ceva.
A comentat Ivan Turbinca 03 iunie 2009, 11:14 | mergi sus ▲
Felicitari opozitiei! Dumnezeu nu a mai blestemat R.M. cu un nou PPCD... Cred ca ar trebui sa multumim partidelor liberale din Republica si sa-i cerem scuze public domnului Urechean si AMN! Doamne ajuta!
A comentat Ion 03 iunie 2009, 14:15 | mergi sus ▲
Vino in piata universitatii in aceasta seara la ora 20:00.Organizatia Studentilor Basarabeni invita basarabenii si bucurestenii sa vina alaturi de ei si in seara aceasta, la orele 20.00, in "zona libera de neocomunism ", in semn de solidaritate cu fratii de peste Prut...Veniti cu totii si Transmite-ti mai departe.
A comentat vino in Piata Universitatii la 20.00 astazi 03 iunie 2009, 14:22 | mergi sus ▲
Auzi, invata romana si dupa aia scrii mesaje. transmiteti se scrie legat. De asta nu iei tu cetatenie!
A comentat Ion 03 iunie 2009, 14:24 | mergi sus ▲
Vino in piata universitatii in aceasta seara la ora 20:00.Organizatia Studentilor Basarabeni invita basarabenii si bucurestenii sa vina alaturi de ei si in seara aceasta, la orele 20.00, in "zona libera de neocomunism ", in semn de solidaritate cu fratii de peste Prut...Veniti cu totii si Transmite-ti mai departe.
A comentat Piata Universitatii 03 iunie 2009, 14:30 | mergi sus ▲
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! În sfârşit citesc şi eu pe site-ul acesta o ştire cu adevărat bună!!! Unire, fraţilor ROMÂNI!
A comentat Prinţesă 03 iunie 2009, 15:35 | mergi sus ▲
Şi să luăm aminte: cine râde, râde la urmă, iar în acest caz cei care râd la urmă suntem noi, anticomuniştii şi adevăraţii români!
A comentat Prinţesă 03 iunie 2009, 15:55 | mergi sus ▲
Ion alta probleme NU ma-i a-i? sau tu te crezi Mihai Eminescu sau Adrian Pintea? Respect Opozitiei, acum este de datoria Tinerilor sa Incurajeze Parinti, Rudele ,Vecini, s.a.m.d ptr. a vota Opozitia
A comentat chris 03 iunie 2009, 16:46 | mergi sus ▲
chris, da chiar din partea celor care "ne reprezinta" sa vina eroarea ortografica... nici chiar asa. parca nici mie nu-mi vine sa trec usor peste. in fond, mesajul s-a tot retransmis in toate spatiile destinate comentariilor, e aiurea sa vezi un astfel de mesaj scris la bascalie..
A comentat zemial 03 iunie 2009, 17:18 | mergi sus ▲
A comentat http://www.jurnaltv.md/?article=2600 04 iunie 2009, 05:07 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Ştiri de Top

ordinul republicii, georgia, inmanare
Președintele Georgiei, decorat de Mihai Ghimpu cu "Ordinul Republicii". "Primesc ordinul în numele poporului georgian și vă asigur că vă suntem alături", declară Mihail Saakașvili
In urmă cu puțin timp la reședința de stat din str. N. Iorga a avut loc decorarea cu cea mai înaltă distincție a R. Moldova - "Ordinul Republicii" Președintele georgian, Mihai Saakașvili . Ordinul a fost oferit de președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu. 
"În semn de profundă gratititune din partea R. Moldova, pentru [...] mai mult
alegeri, Corjova, sectii de votare, CEC
CEC nu va deschide secţii de votare în satul Corjova din motive de securitate
Modificari apar nu doar ce tine de listele electorale dar si de sectiile de votare. Precizam ca, in satul Corjova, din raionul Dubăsari, nu vor fi deschise secţii de votare pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a luat această decizie din motive de securitate.
Amintim ca la scrutinele anterioare, în această [...] mai mult
taxa consulara, permis de sedere, taxa permis, viza de resedinta, Tomac,
Taxa consulară de 120 de euro va fi eliminată
Taxa consulară de 120 de euro pentru studenții basarabeni care se încadrează în categoria „fără bursă fără taxă” va fi eliminată pentru anul universitar 2010-2011, promite secretarul de stat Eugen Tomac, din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Anul acesta [...] mai mult
Guvernul Romaniei a premiat olimpicii la limba si literatura romana din RM
19 olimpici de limbă şi literatură romană din Republica Moldova au fost astăzi premiaţi de Guvernul Romaniei. Ceremonia a avut loc la Ambasada Romaniei de la Chişinău. Elevii au primit 10 volume de clasici romani, diplome, bani şi o excursie la mare în timpul vacanţei de vară.

Cei 19 olimpici din diverse zone ale republicii s-au remrcat atît prin [...] mai mult
Creştinii sărbătoresc pe 25 decembrie Naşterea Domnului
În urmă cu peste 2.000 de ani, pe 25 decembrie se năştea Iisus Hristos.

Acum peste două mii de ani, în oraşul Bethleem s-a săvârşit marea taină a dreptei credinţe: "Dumnezeu S-a arătat în trup" (I Tim. III, 16). Eveniment unic în istoria omenirii, petrecut pe vremea regelui Irod cel Mare, stăpân peste Galileea [...] mai mult
Zeci de asociatii romanesti din strainatate cer ministru delegat pentru romanii de pretutindeni
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Primului ministru desemnat, zeci de asociatii romanesti din afara frontierelor cer infiintarea functiei de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni."Luand in considerare criza prin care trece Romania nu cerem minister care sa se ocupe de problemele extrem de complexe pe care le avem. [...] mai mult
Cate cereri de redobandire a cetateniei romane au fost inregistrate in perioada 2003-2009 la Directia Cetatenie
Raspuns al Directiei Cetatenie prin care informeaza Institutul pentru Drepturi Civile Europene asupra numarului de cereri de redobandire a cetateniei romane depuse de cetatenii moldoveni si ucraineni la Consulatele Romaniei din Moldova si Ucraina intre anii 2003-2009, cereri care au fost transmise la Minsiterul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.

Referitor [...] mai mult
RUSINE NATIONALA: EROII ROMANIEI LA GUNOI. Senatul a respins proiectul de lege depus de Urban si Badea pentru acordarea statutului de eroi-martiri basarabenilor Lesco, Popa, Ivantoc, dupa 15 ani de temnita la Tiraspol
La data de 21 mai 2009, am depus la Senat impreuna cu senatorul de Diaspora Viorel Badea, un proiect de lege ce viza Propunerea legislativă privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, despre care [...] mai mult
Caseta cu Geoană: Bani pentru "un loc eligibil", nu sex oral. VEZI VIDEO
Pe bloguri a apărut astăzi o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului.

Posibila înregistrare despre care vorbea Traian Băsescu în campania electorală îl arată [...] mai mult
Vlad Filat s-a intalnit cu Angela Merkel, Basescu si cu premierii din Polonia, Olanda si Belgia. Vezi AICI ce au discutat
Premierul Vlad Filat s-a intalnit astazi cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu omologii sai din Polonia, Olanda si Belgia. Intrevederile au avut loc in orasul german Bonn, unde Vlad Filat participa la lucrarile Congresului Partidului Popular European.

Potrivit Serviciului de presa al Guvernului, Vlad [...] mai mult

randat în 	0.1449 secunde