Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

28 martie 2024, ora locală: 13:14

 

LIVE: Revolta la Chisinau - Demonstrantii au atacat Presedintia si Parlamentul! Harta Romaniei Mari a fost arborata pe sediul Presedintiei!

adăugat 07 aprilie 2009, 10:45, la Ştiri de Top

22:19 Fortele de ordine au izolat zona din apropierea sediului presedintiei unde manifestantii au incendiat o cladire ale carei prime doua etaje sunt complet distruse, potrivit corespondentului la Chisinau al Antenei 3.

22:00. Cladirea Parlamentului este inca in flacari, desi cei mai multi dintre manifestanti au parasit Piata. Protestele se vor relua miercuri de la ora 10.00

21:15 Presedintele rus, Dmitri Medvedev, a facut apel la o rezolvare pasnica a situatiei din Moldova intr-o convorbire telefonica purtata cu omologul sau moldovean, transmite Reuters, citind agentia rusa Interfax, conform Hotnews. "Medvedev a cerut o rezolvare rapida si pasnica, astfel incat ordinea publica sa fie respectata", a transmis biroul de presa al Kremlinului.

21:00 In acest moment in PMAN este liniste. Maine la orele 10:00, protestul vacontinua si va fi probabil monitorizat de partidele de opozitie. - UNIMEDIA.INFO

20:13 Vladimir Voronin a anulat declaratia de presa televizata si a dat un comunicat in limba rusa. In declaratie, presedintele moldovean i-a numit pe manifestanti "o mana de fascisti beti de furie incearca sa comita o lovitura de stat". In timpul mineriadei de dupa manifestatia din Piata Universitatii din Bucuresti, presedintele Romaniei de atunci, Ion Iliescu, vorbea tot de forte legionare. Marile spirite se intalnesc uneori!

20: 12 Potrivit corespondentului TVR la Chişinău, o fetiţă de 13 ani a murit marţi in incinta Parlamentului Republicii Moldova, in incendiul declanşat după-amiază. Fetiţa a murit intoxicată cu monoxid de carbon.

20:12 Politia din Republica Moldova a inconjurat cladirea Guvernului, unde au loc negocieri intre putere si opozitie, relateaza Interfax.

20,00: In jurul orelor 20.00, nu mai putin de 7 tineri au fost arestati de politisti in civil, imediat dupa incheierea protestului anticomunist de azi de la Balti - Hotnews.md.

Cel putin 200 de persoane au fost ranite in timpul protestelor de la Chisinau, au declarat surse din cadrul serviciului de urgenta din capitala moldoveana, citate de BASA-press.

Politistii ii rapesc pe protestatari si ii baga in masini, transportandu-i intr-o directie necunoscuta. Conducerea Comisariatului de politie din Balti refuza sa colaboreze cu jurnalistii si nu comenteaza in nici un fel arestarile efectuate.

19:41 Fortele de ordine se tem ca demonstrantii care se afla in fata Guvernului vor incerca sa ia cu asalt cladirea. Protestatarii controleaza deja Presedintia si Parlamentul din Republica Moldova.

Reactii ale oamenilor de pe strada:


19:40 "Ziarul de garda" anunta ca protestatarii au inconjurat sediul Televiziunii publice din Moldova, acolo unde, intr-unul din studiouri, s-ar afla Vladimir Voronin care se pregateste sa tina un discurs, anunta Realitatea Tv.

19,20: Politia se regrupeaza in jurul pietei centrale. Protestatarii se asteapta la noi atacuri.

19:16 O femeie a murit asfixiata in urma incendiul declansat in sediul Parlamentului de la Chisinau, anunta televiziunea de stat, citata de AFP si preluata de blogul editorcassh.


O parte dintre protestatari au fost convinsi de liderii opozitiei sa paraseasca sediile Presedintiei si Parlamentului.

In acest moment, in Piata Marii Adunari Nationale se gasesc circa 15.000 - 20.000

18,50: Guvernul si opozitia din Moldova au cazut de acord marti asupra renumararii voturilor la alegerile legislative de duminica, dupa doua zile de proteste de masa in Chisinau, sustine AFP.

Discutia dintre Voronin si opozitie (1):


Discutia dintre Voronin si opozitie (2):


18,30: Balti: Proteste anticomuniste, cel putin patru participanti au fost arestati

La Balti, protestele au fost reluate in jurul orelor 18,00, dar situatia iese tot mai mult de sub control, scrie Hotnews.md.

Protestatarii au incercat sa marsaluiasca pe strada principala a municipiului Balti, dar cateva zeci de politisti au intervenit in forta. Cel putin 4 protestatari au fost arestati.

Si la Ungheni au loc o actiuni de protest

Circa 200 de tineri din Ungheni au organizat azi o actiune de protest si de solidarizare cu tinerii din Chisinau, potrivit sursei citate.

Tinerii au scandat lozinci anticomuniste si au cerut alegeri repetate. In aceste minute, protestatarii se deplaseaza la Vama Sculeni, pentru "a-i elibera pe studentii basarabeni, care invata in Romania si care au fost blocati de catre autoritati la granita in timp ce se indreptau spre Chisinau".

18.27 - Prima runda de negocieri intre Opozitie si Guvernul de la Chisinau a esuat. Seful Parlamentului sugereaza o lovitura de stat inspirata din Romania, potrivit Hotnews. Liderii opozitiei insista asupra a trei puncte: sa fie oprite violentele, sa nu mai fie acuzati ca ar fi pus la cale o lovitura de stat si sa fie asigurat dreptul cetatenilor si al partidelor de a verifica la sange rezultatele partidelor, mentioneaza sursa citata. Presedintele Parlamentului, Marian Lupu, a insistat asupra unei pretinse tentative de lovitura de stat, lasand sa se inteleaga ca ar fi inspirata din Romania, potrivit Hotnews.

La aceasta ora, primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, sustine un discurs in fata manifestantilor.

Dorin Chirtoaca a precizat ca negocierile dintre cei trei lideri ai opozitiei si reprezentantul comunistilor, Marian Lupu, nu s-au soldat cu vreun rezultat.

El le-a cerut protestatarilor sa manifeste pasnic si a spus ca a avut o intalnire cu comunistii, care au sustinut in continuare ca protestul are caracterul unei lovituri de stat

Chirtoaca a adaugat ca printre manifestanti au fost infiltrati oameni ai comunistilor care au provocat si au facut acte de vandalism

Liderii protestatari au anuntat ca vor merge la Parlament si la Presedintie pentru a convinge manifestantii sa opreasca orice act de vandalism

18.12 Ambasada Federatiei Ruse in Republica Moldova anunta intr-o declaratie citata de Interfax ca, printre tinerii care au luat parte la protestele de la Chisinau, s-ar fi aflat si luptatori, la instigarea carora multimea a luat cu asalt cladiri oficiale."In dimineata zilei de 7 aprilie, in centrul Chisinaului s-a adunat o multime insemnata, in special tineri - elevi de liceu din ani terminali si studenti, printre care a aparut repede un grup de luptatori - organizatori. La instigarea lor, multimea a trecut la luarea cu asalt a cladirii administratiei prezidentiale si a parlamentului", se spune in declaratia ambasadei ruse.

17:30 Liderii Opozitiei de la Chisinau negociaza la Guvern cu seful executivului si Partidul Comunist, transmite pentru Hotnews.ro Dumitru Ciorici, director executiv Unimedia.md. Opozitia este reprezentata de Serafim Urecheanu, Vlad Filat si Mihai Ghimpu, acestia cerind repetarea alegerilor. Ei negociaza cu premierul Zenaida Grecianai.Inainte de intrarea la negocieri, liderii celor mai importante trei partide de Opozitie (Partidul Liberal, Partidul Democrat Liberal si Alianta Moldova Noastra) au convenit sa sustina un pachet comun de revendicari: contestarea rezultatele alegerilor si repetarea votului.Tot la Guvern sint prezenti cei mai multi membri ai Corpului Diplomatic, acestia urmind sa discute cu reprezentantii Opozitiei."Noi nu recunoastem alegerile. Sunt ireale. Au fost inregistrate multiple fraude. Cerem renumararea lor si accesul la toate listele de alegatori", a spus Vlad Filat, presedintele PLD, citat de Timpul.

17,40: Protestatarii scandeaza 'Voronin, ne-ai furat tineretea'. Liderii democratii ii indeamna pe protestatari sa ii 'atace' pe politisti cu flori.

17:30 Fostul detinut politic din grupul de la Tiraspol, Andrei Ivantoc, a fost lovit la cap si a fost dus la spital, unde i-a fost cusuta rana, anunta "Ziarul de garda" de la Chisinau, conform Realitatea Tv. Sotia sa, Evghenia, a fost bruscata de politisti si tarata in mijlocul strazii.

Mai multe fete au mers catre politisti cu buchete de flori. Politistii au ridicat scuturile.

Protestatarii le striga politistilor: Nu va fie frica

17,00 Grupuri de protestatari se indreapta inspre televiziunea nationala. În aceste momente, postul public de televiziune transmite emisiuni de divertisment. Conducerea companiei Teleradio Moldova a trimis majoritatea angajaţilor acasă, de teama unui posibil asalt al clădirilor TRM, potrivit HotNews.md .


REALITATEA.NET - Proteste în Republica Moldova: Demonstranţii au ieşit în stradă şi au luat cu asalt sediul Parlamentului



16,38 Steagurile Romaniei si UE au fost arborate pe cladirea Presedintiei, in aplauzele protestatarilor

Internetul "romanesc" e invadat de mesaje de tipul:
- OCUPATI TELEVIZIUNEA
- OCUPATI RADIO
- CHEMATI TARA SA VINA ALATURI DE VOI



16:21 Toate site-urile din Republica Moldova sint inaccesibile in acest moment, iar utilizatorii din Chisinau nu mai au acces la internet. "Ne-a fost taiat complet internetul", a declarat pentru HotNews.ro Dumitru Ciorici, director executiv al Unimedia.md.

16,00 Politia a intervenit in forta. Presa locala anunta ca armata a deschis focul impotriva protestatarilor din Chisinau - garda.com.md.

Potrivit sursei citate, zeci de răniţi se afla în zona din faţa Preşedinţiei şi a Parlamentului. Serviciile de ambulanţă nu mai fac faţă solicitărilor.

Politistii au intervenit inspre cladirea Parlamentului si au deschis focul cu grenade lacrimogene.

15.59 AFP - Uniunea Europeana este "foarte ingrijorata" si face apel la incetarea violentelor de la Chisinau, relateaza NewsIn.

15,30: Unul dintre liderii opozitiei, Pavlicenco, le-a cerut protestatarilor sa preia controlul asupra televiziunii publice.

Protestatarii au parasit cladirile oficiale pentru a se grupa in piata principala a Chisinaului.

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, al cărui mandat expiră marţi, se va adresa poporului prin intermediul televiziunii de stat astăzi, la ora 19.30. Protestatarii anticomunişti de la Chişinău au devenit violenţi şi au încercat să intre în sediul Preşedinţiei. (REALITATEA TV)

LIVE Imagini in DIRECT din Chisinau pe site-ul PROTV - http://live.stirileprotv.ro/stream3/

14.50 Radio Vocea Basarabiei se acceseaza cu mare greutate. Celelalte portaluri de striri raman, in continuare, inaccesibile. Regimul bolsevico-stalinist dirijat de la Moscova a taiat accesul la informatii si pregateste un macel, in noaptea aceasta, potrivit informatiilor de la Chisinau. Organismele internationale trebuie sa se sesizeze si sa ia atitudine pentru a opri un genocid coordonat de comunistii lui Voronin.

14.44 Liderii celor trei formatiuni liberale de opozitie care au intrat in Parlament in urma alegerilor din 5 aprilie, soldate cu o victorie categorica a comunistilor, au propus semnarea unei declaratii comune prin care sa ceara Comisiei Electorale Centrale anularea alegerilor.

14,40: O parte din tineri se indreapta spre Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Tinerii au in maini Tricolorul si drapelul Uniunii Europene si striga "Ole, Ole! Voronin nu mai e"

Protestatarii au ocupat cladirea Presedentiei si scandeaza: Nu plecam!

Mai multe masini de salvare au aparut in preajma manifestantilor. Exista mai multi raniti atat in randul protestatarilor, cat si al fortelor de ordine.

14.38 Liderii celor trei partide liberale de opozitiei si-au chemat sustinatorii in Piata Marii Adunari Nationale, unde fusese autorizat sa se desfasoare un miting, si le-au spus ca actiunile violente care au avut loc sunt provocari ale regimului presedintelui Vladimir Voronin.

14.35 AFP- Peste 30 de persoane, civili si politisti, au fost ranite marti la Chisinau intr-o manifestatie impotriva victoriei comunistilor la alegerile legislative de duminicia, care a degenerat, informeaza NewsIn.

14,30: Forumistii discuta despre organizarea unui miting de sprijin in centrul Bucurestiului, incepand cu ora 20,00 - @serbanmedia

Si la Cluj se organizeaza un miting de solidaritate, incepand cu ora 18,00, in piata Avram Iancu

14.31 Serviciul de Protectie si Paza moldovean care apara sediile Parlamentului si Presedintiei de la Chisinau s-a predat demonstrantiilor.

14.28 Sediul Presedintiei moldovene a fost incendiat iar fortele de ordine folosesc tunurile cu apa pentru a stinge flacarile. Coloane de fum alb se ridica de la parterul cladirii situate fata in fata cu Parlamentul.

14.27 Ministerul de Interne moldovean transmite ca doi politisti si-au pierdut viata in incidentele de la Chisinau.


Autoritatile au blocat informational raioanele - Hotnews.md

Mai multe raioane ale R. Moldova au fost blocate informational, unica sursa de informare in aceste zone fiind Internetul si postul de radio Vocea Basarabiei.

De la Glodeni am fost informati ca toate posturile moldovenesti de radio si TV au fost blocate, cu exceptia posturilor NIT si Moldova 1.

14,20: Protestul capata tot mai mari proportii. Tinerii s-au indreptat spre Guvern. Majoritatea se afla in fata Guvernului - Vocea Basarabiei.

Liderii partidelor democrate cer ca alegerile sa se organizeze sub supraveghere internationala

"Va cerem sa faceti tot ce se poate sa realizam schimbarea pasnica a conducerii si sa organizam alegeri democratice", spune unul dintre liderii democrati.


14.17 O explozie puternica, urmata de fum alb, s-a auzit in fata Parlamentului, iar protestarii aflati acolo au inceput sa fuga.

14.15 Douazeci de persoane au primit ingrijiri la Spitalul de Urgenta de la Chisinau, in urma ciocnirilor care au loc intre manifestanti si fortele de ordine in capitala moldoveana, a declarat directorul spitalului, Gheorghe Ciobanu, transmite NewsIn.

14.12 Toate drumurile catre Chsinau au fost blocate de politia comunista.

14:07 Sunt 15 raniti, politisti si studenti, la spitalul Ministerului Afacerilor de Interne; informatia despre cel mort a fost infirmata; cei care vor fi retinuti risca 15 ani de inchisoare (Basarabeni.Ro)

14:05: Protestarii le cer jandarmilor sa se alature protestului. Primul etaj al Parlamentului este devastat. Toate obiectele scoase din Parlament au fost incendiate. Din spatele Presedentiei se vede fum - Vocea Basarabiei.

14:00: Autobuzele cu studenti basarabeni care veneau inspre Chisinau au fost oprite la Vama, potrivit Vocea Basarabiei.

13.51 Reporterul HotNews.md transmite că forţele armate au primit ordin verbal să intervină.

13.45 Protestatarii au intrat in cladirea Parlamentului, de unde au scos mobilier. Acesta a fost incendiat, la intrare, transmite NewsIn.

13:25 Tinerii au spart uşile Parlamentului şi scot de acolo diferite obiecte. (UNIMEDIA)

13:10 Din surse neoficiale, alte sute de tineri vin din toate zonele Republicii Moldova la Chişinău. (UNIMEDIA)

13.09 Se pare ca Voronin a fost evacuat din Chisinau. Mai multi jurnalisti au observat coloane oficiale care paraseau capitala Republicii Moldova.


13.05 Ambulantele ajung cu greu in zona. Se inregistreaza raniti din ambele tabere.

13.00: Fortele de ordine au inceput sa foloseasca gaze lacrimogene.

12.51: Politistii se retrag spre Parlament, multi dintre ei abandonandu-si scuturile

12.43: Politia ataca in forta manifestantii. Anterior se scandase: "Politia e cu noi!"

12.38 Fortele de ordine s-au retras. Geamurile cladirii Presidentiei sunt sparte pana la nivelul al treilea. Se asteapta un raspuns in forta din partea autoritatilor. Orice apel la calm nu mai are nici un rezultat - transmite Radio Vocea Basarabiei Protestatarii au distrus masina de pompieri, dotata cu tunuri cu apa, Politistii sunt atacati cu pietre - transmite Radio Vocea Basarabiei. Fortele de ordine se pregatesc sa foloseasca armele.

12.30 Politistii par sa se retraga si sa se regrupeze.

Ministrul de interne Gheorghe Papuc a dat ordin să fie utilizate impotriva protestatarilor tunurile de apă. In jurul orei 12.00, in piata erau adunati peste 10.000 de protestari.

Circa 5.000 de persoane s-au strans marţi, in jurul orei 10.00, in Piaţa Marii Adunări Naţionale din centrul Chişinăului, acuzand guvernarea de fraudarea alegerilor şi cerand repetarea scrutinului, transmite NewsIn. Mulţimea a blocat circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfant şi scandează "Vrem alegeri repetate!" şi "Jos comuniştii!".

La ora transmiterii acestei ştiri continuă să vină manifestanţi, in special tineri studenţi, care sosesc in grupuri organizate de la facultăţi.

Mii de tineri - intre 10.000 şi 20.000, potrivit diferitelor estimări - au ieşit luni in stradă, pentru a protesta faţă de rezultatul alegerilor din 5 aprilie, care a consfinţit o victorie zdrobitoare a Partidului Comuniştilor, aflat deja de opt ani la putere. Mitingul nu a avut autorizaţie, tinerii fiind convocaţi prin sms-uri şi mesaje pe internet. Pentru trei dintre persoanele care au iniţiat această acţiune - intre care ziarista Natalia Moraru, cea care in 2008 a primit interdicţie de a intra in Rusia din cauza articolelor sale critice la adresa Moscovei - Procuratura a intocmit dosare penale.

Mitingul de luni s-a incheiat seara tarziu, după ce liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, i-a indemnat pe manifestanţi să meargă acasă şi să revină marţi la ora 10.00 in Piaţa Marii Adunări Naţionale, cand acţiunea lor va fi autorizată şi cand le vor fi puse la dispoziţie o scenă şi sonorizarea necesară.

Totuşi, un grup de circa 200 de persoane a rămas in faţa statuii lui Ştefan cel Mare, blocand circulaţia pe o stradă adiacentă. Potrivit unor martori oculari, ar fi existat ulterior unele acţiuni provocatoare. Tocmai de aceea, liderii studenţilor i-au sfătuit marţi pe manifestanţi să fie fermi, dar vigilenţi şi să nu răspundă provocărilor care ar incerca să degenereze acţiunea lor de protest.

Surse:
ziua.net
realitatea.net
HotNews.Ro
StirileProTV.ro
Unimedia

Autor: Basarabeni.Ro
Sursa: www.basarabeni.ro
Portalurile de stiri din Republica Moldova care transmit informatii si imagini legate de protestele din Chisinau nu mai pot fi accesate. De asemenea, directorul publicatiei Jurnal de Chisinau, contactat de ZIUA Online, a declarat ca inclusiv posturile telefonice, in special cele mobile, nu mai functioneaza!!!

http://www.ziua.net/news.php?data=2009-04-07&id=25116
A comentat Basil 07 aprilie 2009, 09:51
Haideti fratilor sa mergem sa-i sustinem pe cei din Chisinau!
A comentat Ady 07 aprilie 2009, 09:51
haideti cit mai repede,sa ne organizam,noi nu am votat pentru comunistii,sa stie asta,Chisinaul are nevoie de noi!
A comentat alisa 07 aprilie 2009, 10:01
8 aprilie la ora 19.00 e ca mersul la spartul targului! Fratilor, organizati-va si iesiti in centrul Timisoarei in semn de solidaritate ASTAZI, de dupamasa incepand si pana seara!
A comentat Radu 07 aprilie 2009, 10:06
doamne ajuta! sa iasa cat mai multi,convingeti batranii! sa se mai organizeze si la bucuresti proteste! eu vreau sa vin in piata universitatii dar nu pot de unul singur! va rog sa mai organizati ceva!
A comentat gabi h 07 aprilie 2009, 10:17
http://antena3.ro/ ACUM IN DIRECT
A comentat Alexandru, Timisoara 07 aprilie 2009, 10:23
A comentat Alexandru, Timisoara 07 aprilie 2009, 10:23
CINE E DIN BUCURESTI HAIDETI IN FATA AMBASADAEI.AM INTELES CA SE POATE SCOATE AUTORIZATIE.DA-TI MASS
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 10:24
A comentat Alexandru, Timisoara 07 aprilie 2009, 10:29
Nu mai mege niciun site.Marsavie curata!Ce facem,fratilor?MOBILIZARE?Drum spre Chisinau!
A comentat ARDICI 07 aprilie 2009, 10:35 | mergi sus ▲
PROTESTATANTII AU FURAT STATIILE RADIO DE LA POLITISTI IN TIMPUL ALTERCATIILOR SI DAU COMENZI DE RETRAGERE!!! :))

POLITIA E CONFUZA!
A comentat Basil 07 aprilie 2009, 10:35 | mergi sus ▲
ATENTIE!!!!
Mai multe ONG-uri ies in strada azi 07.04.2009 pentru a sprijini fratii de pestre prut! Cei din Bucuresti se pot alatura la ora 18 in piata universitatii la statuia lui mihai viteazu!!!
A comentat intrebatorul 07 aprilie 2009, 10:36 | mergi sus ▲
Da ce doamne fac pana la 18?impletesc?acum de ce nu se face nimik. Astea sunt organizatii?
A comentat roman 07 aprilie 2009, 10:39 | mergi sus ▲
Decat sa fi atacat parlamentul si presedintia mai bine luau Televiziunea...
A comentat intrebatorul 07 aprilie 2009, 10:40 | mergi sus ▲
a murit si un om printre multimea de la chisinau, grupuri de tineti din toata tara vin la chisinau
A comentat RN 07 aprilie 2009, 10:52 | mergi sus ▲
Dumneze sa se indure de tara noastra!!!
A comentat RN 07 aprilie 2009, 10:54 | mergi sus ▲
protestar?sau politist?
A comentat roman 07 aprilie 2009, 10:57 | mergi sus ▲
Haide-ti fratilor in fata ambasadei
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 10:58 | mergi sus ▲
sa vada fratii si surorile noastre de la chisinau ca nu suntem indiferienti si ii sustinem!!!
A comentat roman 07 aprilie 2009, 10:58 | mergi sus ▲
pt sefii OSB-ului, ACUM E TIMPUL SA ARATATI CAT DE ADEVARATI PATRIOTI SUNTETI!!! CEI DE ACASA AU NEVOIE DE SUSTINEREA NOASTRA, NOI TREBUIE SA DAM DOVADA CA NU AM FUGIT DE ACASA PENTRU A NE ASCUNDE SI A COMENTA DE DUPA GARD... MOBILIZAREA, FRATILOR, ACUM E MOMENTUL REVOLUTIEI!!!
EU CRED CA SUNTETI IN PUTERE DE A ORGANIZA O PLECARE IN AJUTORUL FRATILOR, PARINTILOR, RUDELOR NOASTRE... 5 autocare din Bucuresti, 2 din Tmisoara, 2 din Iasi, 2 de la Cluj ar fi bine sa soseasca maine dimineat ala ora 9.00 in Piata Marii Adunari Nationale pentru a repeta evenimentele de acum 2 decenii... SPER IN PATRIOTISMUL SI AJUTORUL VOSTRU!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:03 | mergi sus ▲
Nici nu stiu daca vom mai putea trece frontiera casa, in situatia aceasta, daca dorim sa plecam?!!!
A comentat RN 07 aprilie 2009, 11:04 | mergi sus ▲
pentru ca in asemenea cazuri se inchid frontierele
A comentat RN 07 aprilie 2009, 11:06 | mergi sus ▲
DUPA CE SE INTAMPLA ACASA: Altercaţii între poliţie şi protestatari la Chişinău http://www.youtube.com/watch?v=u9676ubIVwc&feature=player_embedded NU CRED CA VA PUTEA FI CINEVA INDIFERENT!!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:07 | mergi sus ▲
Nu se poate trece forntiere, studentii din iasi nu sunt lasati sa treaca vama in propria lor tara. acum sunt in vama si incearca sa treaca. Diseara in bucuresti la 8 in fata universitatii se organizaeaz un mars de protest.
A comentat roman 07 aprilie 2009, 11:09 | mergi sus ▲
IN VAMA TREBUIE DE FACUT LA FEL CUM SE PROCEDEAZA ACUM IN CHISINAU LA PRESIDENTIE, FARA PASAPOARTE, FARA STAMPILE, PESTE EI, HOTII, CAT MAI MULTI SA NE ADUNAM SI SA RUPEM GRANITILE O DATA SI PENTRU TOTDEAUNA!!!!! ACUM E MOMENTUL, COMPATRIOTILOR!!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:11 | mergi sus ▲
nu fitzi prosti we, ce rezutat da asta, si in plus la vama au dreptul sa traga din arme daca vrei sa intri in tara fara voia lor, si e revolutie, deci asha se procedeaza vamele se inchid,
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 11:17 | mergi sus ▲
COMUNISTII O SA NE ADUCA IN SITUATIA CAND NU O SA MAI AVEM DREPTUL, LA NOI ACASA, DE A NE INMORMANTA PARINTII PE PRIPRIILE MELEAGURI!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:17 | mergi sus ▲
Potrivit Deutsche Welle - o tanara a ucisa la Chisinau. Antena 3 transmite ca pana in momentul de fata au peste 12 tineri au fost raniti.Agerpres:
A comentat roman 07 aprilie 2009, 11:18 | mergi sus ▲
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:19 | mergi sus ▲
Intradevar daca este sa se faca auzita vocea protestatarilor, trebuie ca cladirea televiziunii publice sa fie ocupata.
A comentat gigel 07 aprilie 2009, 11:19 | mergi sus ▲
comunistii au chemat armata sa inaduse mitingul din centrul Chisinaului esiti la miting trezitiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A comentat victor 07 aprilie 2009, 11:20 | mergi sus ▲
va dati seama fratilor ce se intampla, haideti sa ne organizam sa facem ceva voi la Bucuresti noi aici la Timisoara!!!!!!!!!NU SE MAI POATE
A comentat RN 07 aprilie 2009, 11:21 | mergi sus ▲
asta, aici in romania ii doare in ... cu mitingurile voastre din romania asa ca trebuie de plecat la chisinau,
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 11:28 | mergi sus ▲
Haideti acum in fata ambasadei din bucuresti, cine vine?
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 11:29 | mergi sus ▲
Hai cu totii in Moldova! Daca nu ne lasa protestam la vama! Baietii din Iasi pleaca in juma de ora!!! Noi astea din Bucuresti si Timisoara sa ajungem macar maine dimineatza!!!
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 11:38 | mergi sus ▲
e cineva acolo,ceva romani ?sa se organizeze ceva si am sarit in autobuz. sa vina romanii basarabeni si imediat ajung.momentan stau lipit de stiri! hai ca se poate,noi am putut in 89! doamne ajuta!
A comentat gabi h 07 aprilie 2009, 11:38 | mergi sus ▲
Cum facem fratilor???? Sa vina cineva cu o idee!!! Hai sa ne organizam odata! Ce dreaq la Chisinau ce e si noi stam aici??? Hai toti in autocare! La ambasada si la universitate nu rezolvam nimic. Daca stie cineva ceva, sa ma sune la 0751613317, Vitalie
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 11:42 | mergi sus ▲
uniri fratilor
A comentat roma 07 aprilie 2009, 11:44 | mergi sus ▲
In Timisoara nu se face nimic asta seara? numai maine?
A comentat the thinker 07 aprilie 2009, 11:46 | mergi sus ▲
5 autocare pleaca din iasi!!! Protesteaza la vama!!! Bucurestiul si Timisoara tace?????
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 11:53 | mergi sus ▲
la ce ora pleaca din iasi?
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 11:54 | mergi sus ▲
Bucurestiul abia diseara se va trezi, la 8 in fata universitatii.am fost si aseara dar nu prea se aratau incantati.Nushu ce e cu studentii din bucuresti....dorm?
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 11:55 | mergi sus ▲
VAD CA CEI CARE POT SA ORGANIZEZE CATEVA AUTOCARE, TAC SI NU ZIC MINIC... OAMENI, TREZITI-VA!!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 11:55 | mergi sus ▲
la ce ora treb sa fim in iasi pt a pleca cu autocarile ????
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 11:58 | mergi sus ▲
nu se poate trece granita,nu fiti naivi!!! ne vedem la ambasada moldovei de pa bd. aviatorilor
A comentat scula 07 aprilie 2009, 11:58 | mergi sus ▲
La ce ora la ambasada?
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 11:59 | mergi sus ▲
LA LUPTA,NU CEDATI ACUM,COMUNICATI INTRE VOI PRIN MESSANGER SAU SMS-uri DACA MERG TELEFOANELE,COMUNISTII SUNT CA SI MORTI.
rEVOLUTIA DE LA TIMISOARA SI BUCURESTI SE REPETA ACUM LA CHISINAU,A SOSIT TIMPUL SA VA ELIBERATI O DATA PENTRU TOTDEAUNA DE SUB JUGUL KGB-istilor CARE VA PUN PIELEA IN BAT,PENTRU CA PENTRU EI NU INSEMNATI NIMIC,SUNTETI NISTE SIMPLI STRAINI,DAR PENTRU NOI SUNTETI FRATII NOSTRII,ROMANI LA FEL CA NOI
LUPTATI,LUPTATI SI NU CEDATI.
ACUM ORI NICIODATA ARATATI LUMII INTREGII CA PRIN VENELE VOASTRE CURE UN SANGE DE ROMAN
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:00 | mergi sus ▲
ASALTAM TRENUL BUCURESTI-CHISINAU DESEARA!!! SE POATE DE FACUT SI CU SUSTINEREA ROMANIEI, DAR CEI CARE O POT FACE TAC.....
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 12:01 | mergi sus ▲
in o ora toti de pe forum mergem la ambasada moldovei de pe aviatorilor. numai asa putem sustine. granita si drumurile spr chisinau sunt deja inchise,nu va osteniti
A comentat scula 07 aprilie 2009, 12:01 | mergi sus ▲
haideti acasa
haideti acasa la chisinau
A comentat talex 07 aprilie 2009, 12:01 | mergi sus ▲
Eu vin acum!!! Imi iau liber de la munca si ma indrept spre ambasada. Sper sa veniti si voi. Va astept
A comentat Roman 07 aprilie 2009, 12:03 | mergi sus ▲
nu,nu,nu irositi sansa asta cu un refuz la vama!! protestam in bucuresti,in libertate,toti pe aviatorilor. traim momente de glorie,sa nu le irosim prosteste
A comentat scula 07 aprilie 2009, 12:03 | mergi sus ▲
a fost blocat si orange.md ca sa nu trimitem mesaje...JOS COMUNISTII
A comentat ION 07 aprilie 2009, 12:03 | mergi sus ▲
A comentat 07 aprilie 2009, 12:04 | mergi sus ▲
Autocarele din Iasi pleaca la orele 15.30!!!

Nu e vorba sa fim naivi sau nu!!! Daca nu ne lasa, protestam in vama!!!!

Daca nu plecam, macar sa pichetam ambasada moldovei maine de dimineatza toata ziua!!!
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 12:04 | mergi sus ▲
cea mai mare frauda a pornit din ambasda de la bucuresti,de unde era evident ca vin cele mai nefavorabile voturi. pe ei,pe mama lor. ne vedem pe aviatorilor
A comentat scula 07 aprilie 2009, 12:05 | mergi sus ▲
Fratilor, drapelul romaniai a fost arborat pe cladirea presedentiei!!!
A comentat ROman 07 aprilie 2009, 12:06 | mergi sus ▲
UUURRRAAAA!!!
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 12:11 | mergi sus ▲
ACUM LA AMBASADA TOTI CEI CARE POT SI NU SUNT INDIFERENTI!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 12:12 | mergi sus ▲
Spargeti granita,este pamantul vostru.Cine draqul sunt comunistii sa nu va permita sa intrati pe propriile voastre pamantul
Scandati Romania mare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:12 | mergi sus ▲
in vama nu va aude si vede nimeni. la bucuresti veniti,nu mai pierdeti vremea. tocmai am vorbit cu prietena mea care e la presedintie in fata,la chisinau. au ocupat si presiditia si parlamentul, au pus stegul u.e. si harta romaniei mari pe presedintie. tot mobilierul si calculatoarele sunt incendiate in strada,aruncate pe geam. fiiiieeerrrbbbbb
A comentat scula 07 aprilie 2009, 12:12 | mergi sus ▲
ies pe usa amush. va astept pe aviatorilor
A comentat scula 07 aprilie 2009, 12:14 | mergi sus ▲
scula da mi un nr de telefon
A comentat gabi h 07 aprilie 2009, 12:15 | mergi sus ▲
HAIDETI IN PIATA UNIVERSITATII!!!!!!!!!!!!!!
A comentat NATY 07 aprilie 2009, 12:17 | mergi sus ▲
Postati ultimile imagini si poze pe CNN ca sa afle tot pamantul aici

http://www.cnn.com/

postatile aici

http://edition.cnn.com/ireport/

dar inainte trebuie sa va faceti un cont,ca sa puteti aplicA
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:19 | mergi sus ▲
la ambasada, ACUM, cu sloganul "TRADATORI, VREM ACASA" !!!!!!!
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 12:25 | mergi sus ▲
andrei lasa mi te rog un nr de telefon
A comentat gabi h 07 aprilie 2009, 12:26 | mergi sus ▲
mergeti si adunati-i pe cei de la universitate,sa mergem multi la ambasada
A comentat andrei 07 aprilie 2009, 12:29 | mergi sus ▲

Sa inceapa revolutia !

Bre,fratilor,luatii gatul unul singur comunist si dupa aceea vor cadea toti unul dupa altul ca un castel de cartii.
Agitativa mai mult,faceti sticle molotov si aruncati in sediul guvernului,parlamentului si presedintiei de peste Prut ca sa atrageti atentia comunitatii internationale,ca numai asa veti fi sprijiniti,faceti cat mai mult scandal,incetati lucru,nu va mai duceti la scoala sau la serviciu,iesiti pe strada in numar cat mai mare ,provocatii cat mai mult pe comunisti pana va pica unul dintre ei sau unul dintre voi si acel moment se va transforma in simbolul revolutiei basarabene.Chemati-va prietenii,colegii,parinti si toti cunoscutii prin e-mail-uri,sms-uri,postari de mesaje pe net in pietele marilor orase ale Basarabiei sau in fata primariilor sau a locurilor cu incarcatura spirituala deosebita pentru istoria noastra trecuta.
Nu va fie teama,amintitiva de Timisoara anului 1989 sau Chisinau 1989 si urmatile exemplu pana cand comunistii se vor prabusi sub presiunea voastra !

MOARTE CRIPTO-COMUNISTILOR,MOARTE ULTIMILOR SOBOLANI TURBATI DE ROSI AI EUROPEI

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"

"Romania nu uita,Basarabia este a ta."

Dati mesajul acesta mai departe sau faceti voi un altul si continuati lupta.
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:31 | mergi sus ▲
748388417
A comentat andreiutcb 07 aprilie 2009, 12:31 | mergi sus ▲
Nu cedati,comunisti se vor prabusi cat de curand.
Cereti revenirea Basarabiei la Tara Mama
Hai sa facem Romania Mare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:33 | mergi sus ▲
spp-ul lui voronin s-a predat. oamenii se duc spre televiziunea moldova1.
A comentat a 07 aprilie 2009, 12:35 | mergi sus ▲
Ocupati Parlamentul si presedintia
A comentat micael 07 aprilie 2009, 12:36 | mergi sus ▲
basarabeni din bucuresti,romani patrioti,afara din casa
A comentat a 07 aprilie 2009, 12:36 | mergi sus ▲
parlaentul si predidintia sunt ocupate si devastate de 2 ore
A comentat a 07 aprilie 2009, 12:37 | mergi sus ▲
LIVE FREE OR DIE
A comentat roaman 07 aprilie 2009, 12:40 | mergi sus ▲
SA TRAIASCA TOTI ROMANII!!! UNIRE!!!
A comentat roman 07 aprilie 2009, 12:45 | mergi sus ▲
cuceriti radioul si tv publice din chisinau,ca sa vada toata tara ce se intimpla la chisinau
A comentat 9 07 aprilie 2009, 12:55 | mergi sus ▲
cind va aud cu unirea...
tinerii protesteaza impotriva comunistilor!!!
de la asta tre de pornit daca vreti ceva rezultate..
romania mare nu e acum decit o utopie..
miscarea este anticomunista nu proromania mare!!!!
A comentat ... 07 aprilie 2009, 12:56 | mergi sus ▲
imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta......sper ca la Chisinau studentii nu au iesit degeaba in strada........si ca vor reusi sa instaureze democratia in Moldova.din pacate, nu sunt acolo,dar sper ca ajun la sf.saptamanii.Traiasca Moldova DEMOCRATICA!!!
A comentat andriana 07 aprilie 2009, 12:56 | mergi sus ▲
cuceriti radioul si tv publice din chisinau,ca sa vada toata tara ce se intimpla la chisinau
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:00 | mergi sus ▲
A comentat Basil 07 aprilie 2009, 13:00 | mergi sus ▲
uniti-va cu Romania dar tineti-va tarfele acasa.....
A comentat "printzesa" 07 aprilie 2009, 13:00 | mergi sus ▲
romania mare este aprope
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:01 | mergi sus ▲
tarfele sunt putine,ne unim cu totii si cu buni si cu rai
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:03 | mergi sus ▲
Doua ganduri am in aceste momente:
1. Ma rog Domnului ca cei care au pornit treaba asta sa stie sa o duca pana la capat.
2. Pentru mass-media din Romania: multumesc din suflet pentru ca in aceste momente importante(cat de cat) nu uitati de pizdonul de Becali si scoateti stirile despre el in prim plan. Pentru guvernantii pretins romani de la BuCUResti: tot dispretul meu pentru tacerea lasa de care dati dovada. Paduchilor...

P.S. saracii baieti si fete... ce dezamagiri va asteapta...
A comentat Gummy Bear 07 aprilie 2009, 13:04 | mergi sus ▲
trebuie sa apara lideri printre revolutionari acum
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:06 | mergi sus ▲
printzeso,nu iti fie teama,tarfele le iau eu acasa,nu o sa-ti scada cota de piata pe centura
A comentat andrei 07 aprilie 2009, 13:10 | mergi sus ▲
JOS COMUNISTII!!!!!!
JOS DICTATURA!!!!!!
JOS MIZERIA!!!!!!
A comentat Basil 07 aprilie 2009, 13:10 | mergi sus ▲
tot respectul pentru tinerii de la chisinau. nu lasati comunismul sa va invinga
A comentat sorin 07 aprilie 2009, 13:12 | mergi sus ▲
ocupati tv si radioul publice
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:20 | mergi sus ▲
ocupati tv si radioul publice
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:20 | mergi sus ▲
ocupati tv si radioul publice
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:21 | mergi sus ▲
la protv.ro e direct. e inaltator ce se intampla acolo
A comentat a 07 aprilie 2009, 13:23 | mergi sus ▲
ocupati tv si radioul publice,organizati-va si trebuie sa apara lideri revolutionari dintre voi ca se pare ca pe liderii opozitiei ia cuprins frica.
luptati ,luptati si nu va lasati
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:23 | mergi sus ▲
antena 3 in direct de la chisinau

http://www.antena3.ro/live.php
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:24 | mergi sus ▲
Acum ca niciodata frati nostri Basarabieni au nevoie de sprijinu nostru:
ROMANI UNITIVA!!!!!
A comentat Ciprian 07 aprilie 2009, 13:25 | mergi sus ▲
televiziunea!!!!!!! luati televiziunea!!!!!!!!!!!
A comentat diana 07 aprilie 2009, 13:26 | mergi sus ▲
Cereti alegeri repatate!!!!!!!!!!!!!!
A comentat diana 07 aprilie 2009, 13:26 | mergi sus ▲
__________________________________________
nu stiu cine este admin aici . de 30 min caut saituri moldovenesti care pot fi accesate din Moldova ( acea Moldova a dicatatorului vandut Voronin ! )....
DACA CITESTE CINEVA ASTA :
- OCUPATI TELEVIZIUNEA
- OCUPATI RADIO
- CHEMATI TARA SA VINA ALATURI DE VOI
A comentat magazinweb 07 aprilie 2009, 13:27 | mergi sus ▲
protv in direct

http://live.stirileprotv.ro/stream3/

datii mai departe linkurile prin mess sms sau alte mijloace de comunicare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:27 | mergi sus ▲
Nu e vorba de Unire acum, dar trebuie sa fim alaturi de ei. Asta e tot. E de datoria noastra sa iesim si sa aratam ca identitatea acestui neam nu s-a pierdut, chiar daca este in pericol. Infractorii au iesit sa-l sustina pe Gigi. Sa iesim si noi, restul, cei care au ceva de spus si sa aratam ca existam, ca suntem multi, ca suntem solidari cu o cauza dreapta si ca ne putem trezi la realitate. Deschideti ochii fratilor! E momentul sa actionam.
A comentat the arch angel 07 aprilie 2009, 13:28 | mergi sus ▲
http://www.antena3.ro/live.php

http://live.stirileprotv.ro/stream3/

datii mai departe linkurile prin mess sms sau alte mijloace de comunicare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:29 | mergi sus ▲
Mergeti la TELEVIZIUNE!!!! detineti contolu, intrati pe post ca in Romania in 89'
A comentat Ciprian 07 aprilie 2009, 13:29 | mergi sus ▲
http://www.realitatea.net/live.php?tv=1

http://www.antena3.ro/live.php

http://live.stirileprotv.ro/stream3/

datii mai departe linkurile prin mess sms sau alte mijloace de comunicare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:31 | mergi sus ▲
OCUPATI TELEVIZIUNEA SI RADIOUL PUBLICE

datii mai departe MESAJUL prin mess sms sau alte mijloace de comunicare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 13:35 | mergi sus ▲
unde ne adunam in bucuresti?? la universitate sau la ambasada moldovei de pe aviatorilor??
A comentat a 07 aprilie 2009, 13:45 | mergi sus ▲
daca puteti vedea din moldova dati clic aici pentru stiri :
http://www.realitatea.net/live.php?tv=1
A comentat george 07 aprilie 2009, 13:45 | mergi sus ▲
Fratilor dati si pe saiturile din vest, aici NU se stie ce se intinpla in Chisineu, MA ROG LA DUMNEZAU PENTRU VOI SA VA SCAPATI DE CIUMA ROSIE, CE FAC AUTORITATILE ROMANE?
A comentat va sustin din toata Inima 07 aprilie 2009, 14:00 | mergi sus ▲
EURONEWS si CNN au dat imagini din Chisinau,asta e foarte bine,dar voi TREBUIE SA OCUPATI TV si RADIOUL PUBLIC,ASTA I SANSA VOASTRA

A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:02 | mergi sus ▲
A comentat mihai 07 aprilie 2009, 14:02 | mergi sus ▲

http://www.realitatea.net/live.php?tv=1

http://www.antena3.ro/live.php

http://live.stirileprotv.ro/stream3/

datii mai departe linkurile prin mess sms sau alte mijloace de comunicare

EURONEWS si CNN au dat imagini din Chisinau,asta e foarte bine,dar voi TREBUIE SA OCUPATI TV si RADIOUL PUBLIC,ASTA I SANSA VOASTRA
A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:04 | mergi sus ▲
Voronin incearca sa va adoarma,nu va lasati pacaliti,continuati prostetele pana pica comunistii
La fel spunea si ceausescu,ca sunt forte straine care incearca sa destabilizeze tara,ci cand colo aceea era vointa poporului

Continuati pana cand Voronin si clica sa de nenorociti vor fugi cu elicopterul la moscova,puterea de rahat care ii sustine de fapt cu banii si hotia tipic KGB-ista.
Victoria este a noastra

Tv si radio publice sunt vitale acum,trebuie sa puneti stapinire pe ele,ca eroii nostri din bucuresti in `89

Forta,forta,basarabenilor,toti romanii adevarati sunt alaturi de voi cu sufletului si cu simtirea

Traiasca,traiasca Ardealul, Moldova si Tara Romaneasca !
A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:20 | mergi sus ▲
Rog ca si Romani s-a iasa in strada s-a sustina Frati Nostri de peste Prut, ACUM ORI NICI ODATA
A comentat chris 07 aprilie 2009, 14:22 | mergi sus ▲
Forza protestatarilor!!!
A comentat Prinţesă 07 aprilie 2009, 14:23 | mergi sus ▲
teleziunea trebuie ocupata,ea este nodul gordian al puteri comuniste,ocupati-o si eliberati-o de propaganda comunista si mai ales Ziarul comunist Moldova Suverana
A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:24 | mergi sus ▲
_____________________________________________
_____________________________________________
Altercaţii între poliţie şi protestatari la Chişinău :
http://www.youtube.com/watch?v=u9676ubIVwc
_____________________________________________
_____________________________________________
A comentat chisinau proteste lupte 07 aprilie 2009, 14:25 | mergi sus ▲
La Cnisinau populatia e BLOCATA informational. Nu stim adenarul. AJUTOR..!
A comentat Elena 07 aprilie 2009, 14:32 | mergi sus ▲
televiziunia treb numai decat ocupata, pariintii de la tara nu stiu nimic,...................... trebuie trezit spirutul moldovenilor, anuntatii pe toti eu mini vin acasa azi nu am putut trece vama.........
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 14:36 | mergi sus ▲
A comentat mihai 07 aprilie 2009, 14:40 | mergi sus ▲
Sunt morti si raniti din randul revolutionarilor,asa ca nu mai exista cale de intorcere .Trebuie comunistii sa fuga la moscova sau in iad,dar nu va lasati Romania si toti romani sunt alaturi de voi,proclamati libertatea in Basarabia.

Iar pe Moldova 1 este o diversiune curata,murdara,asa ca nu credeti porcariile lor,
Amintitiva ca Grigore vieru a fost un anti-comunist convins,luptati in numele lui si implinitii idealurile de neam si de tara,de ROMANIA MARE
A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:41 | mergi sus ▲
A comentat micael 07 aprilie 2009, 14:43 | mergi sus ▲
20.00 Borna din fata Teatrul National Bucuresti - Bucuresti. Sustine Moldova! In amintirea eroilor Revolutiei de la 1989, vino sa sustii tinerii care striga "ROMANIA" !!!
A comentat HAILATNB 07 aprilie 2009, 14:48 | mergi sus ▲
Frati Romani Basarabeni din Toata Lumea, sunativa acasa Familile, vecini prieteni etc sa iasa in strada´, sint sigur ca la Tara nu se stie Nimic de ce se Intinpla, in Germania nu se stie Nimic de ce e la Chisineu,Astazi de Ziua de Nastere a lui Ion Teotovici Proclamati Basarabia Libera de cima Rosie
A comentat chris 07 aprilie 2009, 14:50 | mergi sus ▲
trebuie sa ajunga la televiziune pentru a opri razboiul informatic dirijat de comuniştii lui voronin.
A comentat spartacus 07 aprilie 2009, 14:55 | mergi sus ▲
Ati ocupat Presedintia si Parlamentul,acum ca este a voastra nu trebuie sa le devastati,pentru ca le-ai cucerit deja,simbolic vorbim.

Acum trebuie sa ocupati televiziunea si radioul public ,sistemul comunist este deja mort peste Prut.

Cereti Bucurestiului sa accepte unirea Basarabiei cu Patrai Mama
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:00 | mergi sus ▲
fratilor incerrcati sa treceti granita pe linga punctul de trecere de frontiera galati+giurgiulesti sau oancea la cahul unireeeeeeeeeeeee
A comentat regy 07 aprilie 2009, 15:05 | mergi sus ▲
prin televiziune se dirijează informaţiile. tb procedat ca în Revoluţia Română.
A comentat spartacus 07 aprilie 2009, 15:08 | mergi sus ▲
fratilor romini din dreapta prutului avem nevoie de ajutorul vostru/impreuna vom cistiga ciuma rosie cerem ajutor!!!!!
A comentat regy 07 aprilie 2009, 15:08 | mergi sus ▲
ATRAGETI ARMATAde partea voastra; cereti romaniei si uniuni europene unirea, romani pornitiva catre basarabia, ARMATA E CU NOI
A comentat chris 07 aprilie 2009, 15:10 | mergi sus ▲
- ATRAGETI ARMATA DE PARTEA VOASTRA!!!
- CUCERITI TELERADIO-MOLDOVA!!!
- NU MAI DISTRUGETI CE ATI CUCERIT!!! NU DEVASTATI!!!
A comentat Basil 07 aprilie 2009, 15:16 | mergi sus ▲
Cuceriti TELEVIUZIUNEA,este prioritatea numarul 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:19 | mergi sus ▲
Cuceriti TELEVIUZIUNEA Moldova 1,este prioritatea numarul 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:21 | mergi sus ▲
In Cluj se organizeaza ceva protest??? ... sa ne anunte careva...
A comentat diana 07 aprilie 2009, 15:27 | mergi sus ▲
dupa cum spune un coleg de al meu citez"eu pina amu am stat in centru, nimeni nu sa dus nici la perechi. este o bucata de revolutie dar care nu a sa duca la mari schimbari... in principalul ca noi singuri studentii am fost organizatori fara de altcineva.." deci rezulta ca singuri, nu sunt condushi de altcineva........
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 15:31 | mergi sus ▲
antena 3 ro trasmisiune directa, sa anuntat ca si la cluj se organizeaza proteste
A comentat chris 07 aprilie 2009, 15:32 | mergi sus ▲
Postati imagini sau scurte filme pe You Tube si cuceriti Moldova 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:33 | mergi sus ▲
Postati imagini sau scurte filme pe You Tube si cuceriti Moldova 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:33 | mergi sus ▲
Primitii pe militari cu flori,atrageti armata de partea voastra
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:36 | mergi sus ▲
ia iasi vor fi proteste de la 20.00
A comentat iasi 07 aprilie 2009, 15:44 | mergi sus ▲
romania e cu voi
A comentat cub 07 aprilie 2009, 15:46 | mergi sus ▲
Timisoara e cu voi !
A comentat RomaniaMare 07 aprilie 2009, 15:47 | mergi sus ▲
astazi de la ora 20.00 in IASI in Piata Unirii vor fi proteste.haideti sa ne adunam cu totii....sa luptam alaturi de cei de la chisinau si de cei care protesteaza in vama
A comentat iasi 07 aprilie 2009, 15:50 | mergi sus ▲
e nevoie ca politia si armata sa treaca de partea manifestantilor.
A comentat spartacus 07 aprilie 2009, 15:52 | mergi sus ▲
ATENTIE! MESAJUL MEU E CAT SE POATE DE SERIOS. AM VORBIT CU UN PRIETEN LA CHISINAU CARE LUCREAZA IN MINISTERUL DE INTERNE SI MI-A SPUS CA ATUNCI CAND VA INTERVENI ARMATA (NOAPTEA CREDE,CA SA OCUPE PIATA CU TANCURI PANA DIMMINEATA),EI BINE ARMATA E AUTORIZATA SA FOLOSEASCA MUNTIE DE RAZBOI. ASTA E NOAPTEA CA MAI GREA. VIN LA UNIVERSITATE
A comentat SS 07 aprilie 2009, 15:55 | mergi sus ▲
A comentat micael 07 aprilie 2009, 15:56 | mergi sus ▲
A comentat micael 07 aprilie 2009, 16:04 | mergi sus ▲
NE FACEM JUSTITIE SI SINGURI!!!!!!! JOS COMUNISTII!!!!!!!!! PUTERE PROTESTATARILOR!!! LUPT, REZIST, SUNT ANTI-COMUNIST!!! MOARTE CRIPTO-COMUNISTILOR SI TRADATORILOR DE NEAM SI DE TARA! VREM UNIRE!
A comentat Prinţesă 07 aprilie 2009, 16:08 | mergi sus ▲
Romani de pe ambele Maluri ale Prutului, Mergeti la Granita Desfintati Granita dintre noi, Luati ex de la Nemti cum au facut in 89
A comentat JOS CIMA COMUNISTA; CIORONIN JUDECAT SI CONDA 07 aprilie 2009, 16:08 | mergi sus ▲
Trebuie sa va organizati si sa luati drumul televiziunii publice de la Chisinau,care e ultima reduta a comunistilor

Azi in Chisinau,maine in toata Basarabia .
A comentat micael 07 aprilie 2009, 16:10 | mergi sus ▲

Azi in Chisinau,maine in toata Basarabia .
A comentat micael 07 aprilie 2009, 16:11 | mergi sus ▲
Cuceriti TELEVIUZIUNEA Moldova 1,este prioritatea numarul 1
A comentat blaster 07 aprilie 2009, 16:12 | mergi sus ▲
Romani de pe ambele Maluri ale Prutului Haideti catre granita sa deschidem granita, amintitiva cum sa-u unit nemti sau adunat cu toti la zidul berlinului si lau daramat, ROMANI UNITIVA; ACUM ORI NICI ODATA; MOLDOVA ARDEALU SI TARA ROMANEASCA
A comentat chris 07 aprilie 2009, 16:24 | mergi sus ▲
Tv Moldova 1 este ultima reduta a comunistilor.Cuceriti-o
A comentat micael 07 aprilie 2009, 16:27 | mergi sus ▲
Cuceriti Televiziunea Publica Moldova 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 16:30 | mergi sus ▲
JOS MAFIA COMUNISTA A LUI VORONIN!

CIUMA ROSIE SPURCATA PANGARESTE PAMANTUL BASARABIEI !

RESPECT PENTRU CEI CARE S-AU RIDICAT PENTRU DREPTATE SI LIBERTATE IN BASARABIA!
A comentat JOS LABA DE PE BASARABIA! 07 aprilie 2009, 16:34 | mergi sus ▲
ocupati televiziunea
A comentat chris 07 aprilie 2009, 16:34 | mergi sus ▲
mine ma alatur si eu de voi fratilor, trec vama cu orce scop,
A comentat jinell 07 aprilie 2009, 16:36 | mergi sus ▲
basarabenilor din romania daca nu li se pemite intrarea in tara cuceriti vama, sa ne adunam cu toii impreuna. ACUM E TIMPUL;UNIRE
A comentat basarabeanul 07 aprilie 2009, 16:39 | mergi sus ▲
CUCERITI TELEVIZIUNEA ADRESATIVA POPORULUI
A comentat bas 07 aprilie 2009, 16:40 | mergi sus ▲
este un moment foarte favorabil care trebuie fructificat la maximum
A comentat spartacus 07 aprilie 2009, 16:55 | mergi sus ▲
si Sibiul e cu voi!
Basarabie, te iubim!!!
A comentat Astria 07 aprilie 2009, 17:18 | mergi sus ▲
vinim si dam jos vama
A comentat JOS COMUNISTII 07 aprilie 2009, 17:49 | mergi sus ▲
In Bucuresti ,Cluj,Sibiu si alte orase sunt mii de persoane care sprijina lupta voastra pentru libertate si pentru Romania Mare
A comentat micael 07 aprilie 2009, 17:54 | mergi sus ▲
Mii de persoane va sprijina din Cluj,Timisoara ,Iasi,Craiova Sibiu.Luptati,luptati si alegeti pe Chirtoaca Presedinte care este singurul care a declarat ca este pro-uniost
A comentat micael 07 aprilie 2009, 17:58 | mergi sus ▲
era si timpul sa ne trezim o data, nu se mai poate, luptam si invingem, putem sa o facem, e timpul sa decidem noi soarta tarii in care traim !
A comentat lupta 07 aprilie 2009, 18:24 | mergi sus ▲
Mii strasnic.. cu toate ca-s peste ocean.. :(
A comentat Rodica 07 aprilie 2009, 18:38 | mergi sus ▲
Am auzit cã o biatã fetitã de doar 13 ani ar fi murit în urma protestelor:(.Mi se rupe sufletul de durere si de mila ei si din BAIA MARE,ROMÁNIA vreau sã le transmit pãrintilor sãi sincerele mele condoleante.De asemenea,îmi pare rãu pentru cei doi politisti cãzuti la datorie si pentru toti cei care au de suferit îm urma evenimentelor din REPUBLICA MOLDOVA.Mi-as dori o schimbare în bine peste PRUT,îmi doresc înfãptuirea ROMÁNIEI MARI,dar mi-ar fi plãcut ca toate acestea sã se realizeze pe cale pasnicã.Îmi pare rãu,dar constat cã presedintele VORONIN tocmai culege o parte din "roadele" pe care el însusi le-a semãnat!
A comentat ALEC-BM 07 aprilie 2009, 18:38 | mergi sus ▲
FRATI ROMANI!!

VENITI SA SUSTINEM REVOLUTIA DIN BASARABIA!

STUDENTI DIN TOATE ORASELE MARI ALE ROMANIEI, TINERI IESITI IN STRADA IN SEMN DE SOLIDARITATE CU FRATII DE PESTE PRUT!

JOS COMUNISTII!!

FRATI MOLDOVENI!! NU TREBUIE S AVA LASATI PCALITI DE COMUNISTI! CONTINUATI REVOLUTIA! ALUNGATI-L PE VORONIN SI PE COMUNISTI!
SCAOTETI INAFARA LEGII PARTIDUL COMUNIST ASA CUM ESTE IN ROMANIA SI IN ALTE TARI! NU LASATI LIDERII COMUNISTI SA MAI OCUPE VREODATA ALTE FUNCTII DE CONDUCERE!!
DOAR ASA CURATATI MOLDOVA DE COMUNISTI!

TRAIASCA ROMANIA MARE!
A comentat ANG3L 07 aprilie 2009, 18:56 | mergi sus ▲
pentru toti elevii si studentii din republica moldova care isi desfasoara studiile in romania .... sunteti sfatuiti sa nu parasiti romania pe perioada sarbatorilor de paste. nu veti mai fi lasati sa parasiti tara si sa va intoarceti la studii ( deja se interzice acest lucru ) - situatia actuala va degenera. deja au fost oprite transmisiile televiziunilor si semnalele de telefonie mobila. cetatenii romani ce vor sa patrunda in republica moldova sunt opriti la granita. dati mai departe acest mesaj - este fff important
A comentat max 07 aprilie 2009, 19:00 | mergi sus ▲
FRATI ROMANI!!

VENITI SA SUSTINEM REVOLUTIA DIN BASARABIA!

STUDENTI DIN TOATE ORASELE MARI ALE ROMANIEI, TINERI IESITI IN STRADA IN SEMN DE SOLIDARITATE CU FRATII DE PESTE PRUT!

JOS COMUNISTII!!

FRATI MOLDOVENI!! NU TREBUIE SA VA LASATI PACALITI DE COMUNISTI! CONTINUATI REVOLUTIA! ALUNGATI-L PE VORONIN SI PE TRADATORII DE TARA!
SCOATETI INAFARA LEGII PARTIDUL COMUNIST ASA CUM ESTE IN ROMANIA SI IN ALTE TARI! NU LASATI LIDERII COMUNISTI SA MAI OCUPE VREODATA ALTE FUNCTII DE CONDUCERE!!
DOAR ASA CURATATI MOLDOVA DE COMUNISTI!

TRAIASCA ROMANIA MARE!
A comentat ANG3L 07 aprilie 2009, 19:02 | mergi sus ▲
sunteti fratii nostri si va sustinem JOS COMUNISMUL!! (Bistrita)
A comentat alina 07 aprilie 2009, 19:04 | mergi sus ▲
Daţi de ştire ROMÂNI de pretutindeni, cu INIMA încă liberă, cel mai important lucru pe care îl putem face cei ce suntem departe de BASARAIA noastra draga este să ne facem vazuţi, auziţi şi înţeleşi.
TREBUIE să apelăm la FORURILE INTERNAŢIONALE, europene, neguvernamentale, asociaţii pentru drepturile omului, ONU, Consiliul Europei, etc, prin toate mijloacele pe care le avem la indemână, e-mail, SMS, scrisori, telefoane, liste de semnături, s.a.m.d. in vederea trimiterii de catre acestia de OBSERVATORI pentru a se asigura LIBERTATESA DE EXPRESIE, pentru TRANSPARENŢĂ, pentru LIBERTATE în BASARABIA , INIMA NOASTRĂ!
VA MULTUMESC.
p.s. mai jos este o lista cu adresele pe care le-am găsit, trimiteţi acolo e-mail-uri ŞI TRIMITEŢI ACEST MAIL MAI DEPARTE.


A comentat n.bumbac 07 aprilie 2009, 19:05 | mergi sus ▲
Ocupati televiziunea Moldova 1
A comentat micael 07 aprilie 2009, 19:10 | mergi sus ▲
Hotnews.md scrie: ARMATA A PRIMIT ORDIN SA INTERVINA IN FORTA. CONFORM UNOR SURSE NEOFICIALE, ORGANELE DE FORTA AU PRIMIT INDICATI SI ECHIPAMENT SPECIAL PENTRU A INTERVENI IN FORTA IMPOTRIVA MANIFESTANTILOR IN ACEASTA NOAPTE. CERETI ARMATEI SA VI SE ALATURE; ARMATA NU ARE VOIE SA TRAGA IN POPOR
A comentat AJUTOR AJUTOR AJUTOR 07 aprilie 2009, 19:26 | mergi sus ▲
Fratilor, trebuie cucerita televiziunea publica, alta sansa nu e!
A comentat Cluj 07 aprilie 2009, 19:30 | mergi sus ▲
hai toti care sunt impotriva comunistilor sa esim in centrul oraselor sa protestam ca vrem LIBERTATE
A comentat can't say 07 aprilie 2009, 19:40 | mergi sus ▲
pt alexandru busuioc: incercati sa formulati o scrisoare din partea studentilor basarabeni si a asociatiilor romanilor de pretutindeni in vederea sustinerii protestatarilor de la chisinau
A comentat n.bumbac 07 aprilie 2009, 19:40 | mergi sus ▲
A comentat n.bumbac 07 aprilie 2009, 19:42 | mergi sus ▲
cateva adrese de la consiliul europei al carei membra este si moldova: pressunit@coe.int, bureau.paris@coe.int, bureau.bruxelles@coe.int
A comentat n.bumbac 07 aprilie 2009, 19:47 | mergi sus ▲
JOOOOOOOOOS COMUNISMUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!
A comentat anticomunist 07 aprilie 2009, 19:56 | mergi sus ▲
A comentat n.bumbac 07 aprilie 2009, 20:23 | mergi sus ▲
Bai ce jalnici sunt.
Lupu si Voronin cacaiesc de rup. Ca cadou, ca caracter, ca continut...
ARDE PARLAMENTUL, arde cuibul de vipere.
Ce bine e!!!! Ori tot ori nimic, sa arda naibii totul, decat sa existe in forma in care A VEGETAT pana acum!!!
A comentat Gummy Bear 07 aprilie 2009, 20:23 | mergi sus ▲
nu vreau sa fiu inteleasa gresit,dar la RUSIA SI LA VLADIMIR PUTIN se gandeste cineva?Ma rog ca aceasta revolta sau revolutie sa se termine cu bine si Rusia sa nu intervina,sa nu moara tineri degeaba,la fel cum s-a intamplat la Timisoara,Bucuresti si alte orase acum 20 de ani.Dumnezeu sa fie cu voi.studentii si tinerii din Romania va sunt alaturi
A comentat doaroparere 07 aprilie 2009, 20:46 | mergi sus ▲
твари румынские !!! штоб вы все сдохли ! SUS COMUNISTI !!!!!!!!!!
A comentat 07 aprilie 2009, 20:47 | mergi sus ▲
Ce să vă spun, tot ce se intimpla este o nebunie, daca eșim in stradă si scandam ca nu suntem de acord cu rezultatele alegerilor e ok, dar de ce sa scandam uniria cu România, por și simplu suntem din nou manipulați pentru ca anumite grupuri politice să-și faca interesele politice. In fine vreau sai indemn pe toti la ratiune și bun simț, spriginite de acțiuni logice care la rindul lor ne vor aduce la rezolvarea acestei crize politice.
A comentat Constantin 07 aprilie 2009, 20:48 | mergi sus ▲
23:16 Fata despre care postul de televiziune Moldova 1 anuntase ca ar fi murit asfixiata in cladirea Parlamentului de la Chisinau a fost, in realitate, salvata de medici, informeaza Interfax, in pagina electronica.www.stirileprotv.ro
A comentat 07 aprilie 2009, 20:49 | mergi sus ▲
Cuceriti televiziunea de stat Moldova1.JOS COMUNISTII!!!
A comentat Gogu 07 aprilie 2009, 21:11 | mergi sus ▲
Nu mai bagati si Romania in asta!

NU MAI SCANDATI "ROMANIA!"
NU MAI SCANDATI "UNIRE!"

DACA SUNTETI CONTRA COMUNISTILOR
STRIGATI "JOS COMUNISTII!"

ODATA INLATURATI DE LA PUTERE TOTUL SE VA REZOLVA IN CONDITII MAI... PLACUTE!

JOS DICTATURA!!!
JOS MIZERIA!!!
JOS COMUNISTII!!!
A comentat Feel'Fee'Zone 07 aprilie 2009, 21:22 | mergi sus ▲
Si Braila e cu voi.........frati moldoveni luptati sa instaurati democratia si de ce nu sa reveniti la PATRIA MAMA .ACUM ORI NICI O DATA
A comentat mihai_br 07 aprilie 2009, 22:18 | mergi sus ▲
In Piata Marii Adunari Nationale au ramas cateva grupuri de provocatori care au inceput sa incendieze magazine, incercand in acest fel sa creeze imaginea manifestarii antisociale huliganice, deturnand sensul real al mitingului.

http://www.mondonews.ro/Provocatorii-actioneaza-la-Chisinau+id-9020.html


NU LASATI PROVOCATORII SA FACA CE VOR CU NOI!!!!!!!!!!!!
A comentat adela 07 aprilie 2009, 22:44 | mergi sus ▲
A comentat poe 07 aprilie 2009, 22:46 | mergi sus ▲
ATUNCI VINE MAREA REVOLUTIE!!!!! vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O nouà datà in istoria noastrà! Toatà Republica la Chisinàu în Piata Marii Adunàri Nationale!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Transmite mesajul mai departe! Anuntà prietenii, pàrintii si pe toti care ii cunosti!!!
A comentat RM2009 07 aprilie 2009, 22:55 | mergi sus ▲
ce simplu e sa vorbesti sau sa tastezi.ceea ce se intampla e ingrozitor,sper sa se termine cu bine si nu cu varsare de sange
A comentat me 07 aprilie 2009, 22:59 | mergi sus ▲
MAI TACETI ODATA CU REVOLUTIA, DACA NU STITI CE INSEAMNA SI CE URMARI POATE SA AIBA!!!

SPER CA SA SE RENUMERE VOTURILE "LA SANGE", SAU SA AVEM PARTE DE ALEGERI REPETATE LA CARE SA AVEM PARTE DE OBSERVATORI DIN INTREAGA EUROPA!!!

SPER SA NU SE AJUNGA LA VARSARE DE SANGE IN MASA SI SA PUTEM SA ALUNGAM COMUNISTII PE O CALE MAI... DESTEAPTA!

PROTESTATARII SA NU RASPUNDA PROVOCATORILOR CARE VANDALIZEAZA SI DISTRUG IN CONTINUARE TOT PE UNDE TREC!!!

ACTIONATI INTELEPT!

DUMNEZEU SA NE AJUTE!
A comentat Feel'Fee'Zone 07 aprilie 2009, 23:14 | mergi sus ▲
A comentat Feel'Fee'Zone 07 aprilie 2009, 23:19 | mergi sus ▲
PENTRU DUMNEZEU SI PENTRU VIITORUL NOSTRU AL TUTUROR SUFLETE CHINUITE NU VA LASATI PRINSI DE GHEARELE FUREI CE NU ARE CUMPAT !!! PROTESTUL IA AMPLOARE DE PROSTIE GENERALA CE E DE FAPT SCOPUL CELOR CONTRA CARORA PROTESTAM... PERSOANE BINE INSTRUITE SUNT INFILTRATE PRINTRE DEMONSTRANTI CA SA PROVOACE MULTIMEA LA AGRESIVITATE SI VANDALISM.
APEL LA PROTEST IN MOD DEMOCRATIC SI CIVILIZAT!!! APEL LA CUMPAT SI SINGE RECE FARA PERDERI DE CONTROL !!! DACA NU EVITAM CA NEBUNIA SA IA AMPLOARE GENERALA VA FI UN DEZASTRU IREPARABIL CE VA VI ABSOLUT CONTRAR CERINTELOR SI TENDINTELOR NOASTRE DE SCHIMBARE...
CEI CE SE CRED ASCULTATI DE MULTIME FOLOSITI TOATE MIJLOACELE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE PENTRU A NU LASA TINERII CE SE LASA O TURMA DE PROSTI NEBUNI PROVOCATI DE INDIVIZI INSTRUITI AI COMUNISTILOR ! PRIN ORDINE SI VOINTA DE DREPT VOM REUSI REVOLUTIA SI DOAR ASTFEL VOM AVEA SUSTINEREA TUTUROR CELOR IN PUTERE DE A FACE LUMINA PESTE INSELACIUNEA CELOR CE NE MANINCA VIITORUL!!! UNIRE SPRE REUSITA!!! UNIRE CU CREDINTA!!! DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE NEBUNIA PROSTIEI INCONTROLATE!!!
A comentat anatol 07 aprilie 2009, 23:58 | mergi sus ▲
unire ROMANI, nu este nevoie de doi presedinti si doua parlamente intr-o TARA ROMANEASCA!
A comentat vichia 08 aprilie 2009, 00:06 | mergi sus ▲
UNIRE FRATILOR. CONTINUATI SA PROTESTATI PANA SE VA SCHIMBA CEVA, PANA VETI OBTINE ALEGERI REPETATE SI VOR FI EXPUSE REZULTATELE REALE ALE ALEGERILOR SI NU CA DECEDATII SAU MAI STIU EU CINE, AU VOTAT. VREM ALEGERI CORECTE, FARA DUPLICARI SI ALTE IPOCRIZII. EU VA SUSTIN DIN TOT SUFLETUL. BAFTA SI SPERANTA LA O UNIRE CU ROMANIA!
A comentat Prinţesă 08 aprilie 2009, 00:22 | mergi sus ▲
doamne ajuta! hai k se poate! in seara asta am fost la universitate si am vazut ca simtirea romaneasca n a murit. aixi e un link cu tvr 1
http://tvr.ro/?play=60788
eu eram ala cu pate de porc comunist:)
A comentat gabi h 08 aprilie 2009, 00:27 | mergi sus ▲
nu cedati! nu pot sa fiu la chisinau, dar va sustin de la bucuresti, din piata universitatii. hai sa aducem cat mai multe staguri comuniste si sa le dam foc!in toate orasele din TARA! ne vedem la protest!
A comentat lili 08 aprilie 2009, 10:03 | mergi sus ▲
Puneti in piata melodiile lui Ion si Doina Aldea Teodorovici pentru a mentine spiritul romanesc pe aripile curajului in fata ciumei rosii.
A comentat sufletul lui Grigore Vieru 08 aprilie 2009, 16:12 | mergi sus ▲
uniti basarabia cu romania
A comentat asec 08 aprilie 2009, 17:34 | mergi sus ▲
IMNUL GOLANILOR BASARABENI FACUT DE 1QSAPRO PENTRU A SI ARATA SOLIDARITATEA FATA DE FRATII NOSTRI DIN MOLDOVA

http://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8
A comentat GABI H 10 aprilie 2009, 20:35 | mergi sus ▲
Fratilor, ati iesit in prima zi 20000 in strada. Ce s-a intamplat pe urma ? de la 20000 s-a ajuns la doar 800-1000. in felul asta nu veti reusi nimic. ramaneti in strada si nu va mai retrageti. Doar asa veti avea izbanda. lasati frica si cereti ce e al vostru !!!
A comentat Aleku-Iasi 11 aprilie 2009, 08:10 | mergi sus ▲
Partidele de opozitie ar trebui sa-si sustina alegatorii! Ar trebui sa autorizeze protestele si tot ei ar trebui sa se asigure ca nu se vor solda cu violente!
A comentat +++=== 11 aprilie 2009, 10:09 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Ştiri de Top

ordinul republicii, georgia, inmanare
Președintele Georgiei, decorat de Mihai Ghimpu cu "Ordinul Republicii". "Primesc ordinul în numele poporului georgian și vă asigur că vă suntem alături", declară Mihail Saakașvili
In urmă cu puțin timp la reședința de stat din str. N. Iorga a avut loc decorarea cu cea mai înaltă distincție a R. Moldova - "Ordinul Republicii" Președintele georgian, Mihai Saakașvili . Ordinul a fost oferit de președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu. 
"În semn de profundă gratititune din partea R. Moldova, pentru [...] mai mult
alegeri, Corjova, sectii de votare, CEC
CEC nu va deschide secţii de votare în satul Corjova din motive de securitate
Modificari apar nu doar ce tine de listele electorale dar si de sectiile de votare. Precizam ca, in satul Corjova, din raionul Dubăsari, nu vor fi deschise secţii de votare pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a luat această decizie din motive de securitate.
Amintim ca la scrutinele anterioare, în această [...] mai mult
taxa consulara, permis de sedere, taxa permis, viza de resedinta, Tomac,
Taxa consulară de 120 de euro va fi eliminată
Taxa consulară de 120 de euro pentru studenții basarabeni care se încadrează în categoria „fără bursă fără taxă” va fi eliminată pentru anul universitar 2010-2011, promite secretarul de stat Eugen Tomac, din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Anul acesta [...] mai mult
Guvernul Romaniei a premiat olimpicii la limba si literatura romana din RM
19 olimpici de limbă şi literatură romană din Republica Moldova au fost astăzi premiaţi de Guvernul Romaniei. Ceremonia a avut loc la Ambasada Romaniei de la Chişinău. Elevii au primit 10 volume de clasici romani, diplome, bani şi o excursie la mare în timpul vacanţei de vară.

Cei 19 olimpici din diverse zone ale republicii s-au remrcat atît prin [...] mai mult
Creştinii sărbătoresc pe 25 decembrie Naşterea Domnului
În urmă cu peste 2.000 de ani, pe 25 decembrie se năştea Iisus Hristos.

Acum peste două mii de ani, în oraşul Bethleem s-a săvârşit marea taină a dreptei credinţe: "Dumnezeu S-a arătat în trup" (I Tim. III, 16). Eveniment unic în istoria omenirii, petrecut pe vremea regelui Irod cel Mare, stăpân peste Galileea [...] mai mult
Zeci de asociatii romanesti din strainatate cer ministru delegat pentru romanii de pretutindeni
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Primului ministru desemnat, zeci de asociatii romanesti din afara frontierelor cer infiintarea functiei de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni."Luand in considerare criza prin care trece Romania nu cerem minister care sa se ocupe de problemele extrem de complexe pe care le avem. [...] mai mult
Cate cereri de redobandire a cetateniei romane au fost inregistrate in perioada 2003-2009 la Directia Cetatenie
Raspuns al Directiei Cetatenie prin care informeaza Institutul pentru Drepturi Civile Europene asupra numarului de cereri de redobandire a cetateniei romane depuse de cetatenii moldoveni si ucraineni la Consulatele Romaniei din Moldova si Ucraina intre anii 2003-2009, cereri care au fost transmise la Minsiterul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.

Referitor [...] mai mult
RUSINE NATIONALA: EROII ROMANIEI LA GUNOI. Senatul a respins proiectul de lege depus de Urban si Badea pentru acordarea statutului de eroi-martiri basarabenilor Lesco, Popa, Ivantoc, dupa 15 ani de temnita la Tiraspol
La data de 21 mai 2009, am depus la Senat impreuna cu senatorul de Diaspora Viorel Badea, un proiect de lege ce viza Propunerea legislativă privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, despre care [...] mai mult
Caseta cu Geoană: Bani pentru "un loc eligibil", nu sex oral. VEZI VIDEO
Pe bloguri a apărut astăzi o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului.

Posibila înregistrare despre care vorbea Traian Băsescu în campania electorală îl arată [...] mai mult
Vlad Filat s-a intalnit cu Angela Merkel, Basescu si cu premierii din Polonia, Olanda si Belgia. Vezi AICI ce au discutat
Premierul Vlad Filat s-a intalnit astazi cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu omologii sai din Polonia, Olanda si Belgia. Intrevederile au avut loc in orasul german Bonn, unde Vlad Filat participa la lucrarile Congresului Partidului Popular European.

Potrivit Serviciului de presa al Guvernului, Vlad [...] mai mult

randat în 	0.4898 secunde