Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

28 aprilie 2024, ora locală: 19:36

 

Kuzmin, împotriva predării istoriei românilor în R. Moldova. Vedeţi care a fost reacţia vicespeakerului Urechean

adăugat 14 octombrie 2009, 07:39, la Ştiri de Top

Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Valerii Kuzmin se pronunţă împotriva predării "Istoriei românilor" în şcolile din R.Moldova. Oficialul rus a făcut o declaraţie în acest sens aseară în cadrul festivităţii de inaugurare a Zilelor literaaturii şi spiritualităţii ruse.

“Toţi mă întreabă de ce sunt nemulţumit de predarea istoriei românilor în şcolile din R. Moldova. Îmi place istoria românilor, însă nu-mi place cursul de istorie a românilor care s-a predat mult timp în această ţară şi care de fapt este bazat pe rusofobile şi steriotipuri antiruse”, a declarat Kuzmin.

Deşi a fost prezent la acest eveniment în calitate de invitat de onoare, prim-vicepreşedintele Parlamentului, Serafim Urechean nu i-a dat nici o replică ambasadorului rus, Valerii Kuzmin, preferând să-şi citească mesajul de salut pregătit din timp.

“Îmi voi permite să mă folosesc de câteva notiţe ca nu cumva să politizez acest eveniment cultural care are un anumit scop”, a spus în debutul discursului său, Serafim Urechean.

Autor: Jurnal TV
Sursa: www.jurnal.md
Nici o problema. Ptr ce sa se predea moldovenilor istoria romanilor? Ptr ce sa se predea asta unui popor antiroman vorbitor de rusa? Sa se predea istoria moldovei si atunci va fi ca un fil porno; ba turcii, ba rusii le-au tras-o nonstop la golanasii moldoveni. Le-au traso asa de mult ca s-au obisnuit si chiar le place; le place sa fie tinuti in lant si regulati INCONTINUU, mai ales de catre tatuca Voronin si de comunisti. De-aia au votat comunismul din nou, ca le place pe la spate numai si le-a fost frica ca vin romanii peste ei si nu le-o mai trage nimeni asa de bine cum le-o trage comunistii." Oh da, oh da tatuca Voronin, mai vrem, mai mult mai mult si pe la spate uh uh ah ah ce ne place sa fim f....... de comunisti" !!!!!!!!!!!!!:)
A comentat commiekiller 14 octombrie 2009, 09:23
Văd că îţi place cum te ia comuniştii probabil de cînd Ceauşescu te-a înhămat nu poţi uita şi tot savurezi plăcerea
A comentat Petru 14 octombrie 2009, 10:01
A fost nevoie sa vina un rus sa va deschida ochii. Voi parca sunteti orbi basaraboilor, cum nu va mai tin rusii de mana cum va impiedicati.
A comentat marsh acasa 14 octombrie 2009, 10:08
Păi ruşii tot timpul spun verde-n ochi nu ca voi nişte curve.Pe de o parte scuipă iar pe alta linge.
A comentat Petru 14 octombrie 2009, 10:15
- Bre, moldovene, iti plac rusii?
- Da, mult.
- Dar romanii?
- Nu.
- De ce?
- Pentru ca l-au batut pe tata cu rigla la scoala'n 37.
- Si ce face tatal tau acum?
- Ehe, l-au impuscat rusii in 40.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 10:19
Ăştia măcar nu se băteau cu pumnul în piept că-s fraţi şi nu vorbesclimba mamei mele.
A comentat Petru 14 octombrie 2009, 10:58
LASATI-NE IN PACE.
nu imi pasa ce limba vorbeste mama ta dar NOI NU SUNTEM FRATI.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 11:06
mare nevoie mai este, de unde se ia atita antipatie la voi romanilor fata de noi? credeti ca tineretul voteaza comunistii? de ce atunci tineretul a fost batut in fiecare oras in aprilie? voi ca ati dat de gustul democratiei aratati la noi cu degetul, aducetiva aminte de Ceusescu, toti trec prin greutati, acum e rindul MOLDOVENILOR!!!
A comentat Vitalie din Balti 14 octombrie 2009, 11:16
Eu nu antipatizez pe nimeni a priori. Nu am cum sa stau insa indiferent atunci cand spuneti ca voi aveti dreptul sa stati in caminele noastre iar elevii romani nu, ca ar fi "lenesi". deocamdata elevii si studentii moldoveni stau aici pe banii romanilor. Nu a cerem sa aratati vreun pic de gratitudine, dar macar aratati un dram de bun simt si spuneti bog da proste. E plin siteul asta de afirmatii cum ca ati fi mai destepti si mai nu stiu cum decat romanii. Daca e asa stati la voi, in El Dorado. Noi chiar nu avem nevoie de voi.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 11:24
si inca ceva daca nu am fi mai civilizati decat voi, noi am fi cei care am aplica pentru viza. Daca vreti sa invatati de la noi, atunci statul roman, cu sau fara vrerea noastra, va sponsorizeaza. Dar sa nu indrazniti sa va credeti cu ceva mai buni decat noi; noi va dam sa mancati si nu invers.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 11:29 | mergi sus ▲
Pentru tovarasul Vitalie din Balti:


Tovarase Vitalie, ura si antipatia romanilor fata de voi, basarabenii comunisti, este o reactie fireasca, naturala la ura, injuriile si laturile antiromanesti varsate de basarabeni pe forumurile si in presa voastra gen "Moldova Suverana", "Saptamina" etc, etc. Ura si antipatia romanilor fata de basarabeni a aparut, se dezvolta si se va dezvolta si in viitor daca veti continua sa tarati in derizoriu, sa va bateti joc si sa terfeliti nume sacre romanesti precum limba romana, Romania, Moldova, Stefan cel Mare, Mihai Eminescu etc, etc.



Tovarasilor tarani basarabeni! Un imperiu mititel ca al vostru ar putea avea oricare denumire care sa reflecte caracterul polietnic, preponderent slav, al populatiilor care locuiesc acolo la voi, care sa reflecte pozitia geografica intre Prut si Nistru etc. Atunci de ce sa fiti impostori, mai pe sleau hoti, si sa va legati de denumiri romanesti, de personalitati istorice si culturale romanesti, pentru a va bate apoi joc de ele, pentru a le duce in derizoriu si pentru a permite si altor populatii de pe alte taramuri sa-si bata joc de poporul roman? Voi nu mai sunteti moldoveni de 200 de ani. Moldoveni suntem noi romanii! Ati poreclit si ati ponegrit limba romana si poporul roman, ne dracuiti si ne faceti tigani, desi trasaturi tiganesti de cersetori, de hoti si lipsa de mandrie etnica le aveti voi mult, infinit mai mult decat noi romanii. Schimbati-va denumirea micutului vostru imperiu multietnic si nu va mai "scarpinati" atata de Romania si poporul roman! In acest caz nici noi nu va vom afecta cu ceva, nu va vom blama si va vom respecta ca pe orice populatie straina! Nu ne fortati sa va determinam la Tribunalul International sa va schimbati denumirea imperiului si etnonimul romanesc de "moldovean"! VOI NU MAI SUNTEŢI MOLDOVENI DE 200 DE ANI! Romanii sunt moldoveni, si nu voi urmasii veneticilor colonizati de Rusia, adusi intre Prut si Nistru de Stalin pe tancurile sovietice. Sper ca ati priceput mesajul meu, si va asigur ca foarte multi roman gandesc ca mine, in special in judetele limitrofe micutului vostru imperiu polietnic!
A comentat Alex, roman din Iasi, ROMANIA 14 octombrie 2009, 12:01 | mergi sus ▲
In ziua de astazi incerc sa-i expic sa-i conving ,prieenii ,rudele ,ca noi suntem romani si vorbim limba romana.Dar ei parca se dau parca nu,nu se le invarte limba in gura sa pronunte limba romana.Sunt invatati de mici copii sa le sopteasca la ureche "limba maldaveneasa,si macar dai cu ce va in cap tot nu se desteapta.Si dupa aia se mai supara ca rusii ii numesc BOI ! (Bak !) Tin sa precizezi ca sunt nascut la chisinau.
A comentat ROMAN ! basarabean 14 octombrie 2009, 12:19 | mergi sus ▲
A arunca cu noroi în basarabeni este absurd. Românofonii basarabeni sunt cât se poate de români, la fel ca oltenii, bihorenii şi dobrogenii.

Faptul că au fost sub dominaţie străină aproape 200 de ani nu schimbă cu nimic această realitate.

Că există uscături printre ei, e adevărat. Şi între românii din România sunt destui. Acest lucru nu schimbă cu nimic românismul lor.
A comentat Marius Filip 14 octombrie 2009, 13:07 | mergi sus ▲
Nu suntem la campionatul national de ipocrizie. Nu avem o istorie comuna, vorbim dialecte (prea) diferite, avem sisteme de valori complet diferite. Nu sunt romani.
Vin la noi sa scape de mizeria de acasa. Ii inteleg. Dar sa nu isi imagineze ca sunt macar egali cu noi. Din doua una. Ori sunt ei mai buni si atunci sa ne scuteasca de prezentza lor, ori suntem noi mai buni si sa ne arate respectul cuvenit.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 13:16 | mergi sus ▲
Daca vi se pare nasoala tzara care va da de mancare poate realizati si voi cum e patria voastra de ati fugit cu totzii de acolo sa veniti incoa'. Parca Romania nu mai e asa nashpa, am dreptate?
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 13:25 | mergi sus ▲
Ciinele latra-karavana merge,cit venin varsati in zadar Domnilor,hotarele sint problema Statului si nu a tinelor hazisti.cac asa va caracterizati,toata polemica voastra =0!!!!!!!!!!!!!
A comentat nelu 14 octombrie 2009, 13:26 | mergi sus ▲
Cine a zis de schimbarea granitzelor? Doar niste bolnavi. Romania nu isi va schimba niciodata granitele.
Polemica era legata de impozitele pe care eu le platesc catre statul roman si la bursele pe care le primesc concetatenii tai, nu ai mei de la statul roman.
Hazist in ce limba e? Ca pe mine m-ai bagat in ceatza. In romana se zice haios.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 13:33 | mergi sus ▲
pentru ANTIMOLDOVEAN.Daca nu te respecta moldovenii,atunc cred ca nu meriti,cind vei deveni Presedinte al tarii atunc vei face asa,ca sa te respecte,dar pina atunc-baga-ti limba in C.R! cucces
A comentat Mircea 14 octombrie 2009, 13:35 | mergi sus ▲
Vezi care e diferenta intre un moldovean si un roman? Romanul nu respecta doar functia cum faceti voi.
Asta ca tot vorbeam de sisteme de valori.

Voi chiar ati vrea sa stati pe banii nostri si sa va consideram egali?
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 13:59 | mergi sus ▲
De cat sa ne injuram tot timpul nu va carati voi mai bine acasa?
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 14:01 | mergi sus ▲
ba da tot prosti sunteti cu totii!!!!
sa se certe frate cu frate din cauza uni venetic?

ce-i cu mindria asta eu nu inteleg, oare sa ne certam noi pentru vreo citeva vreascuri uscate ce se gasesc printre noi? cred ca nu! mai bine le gasim si le dam foc, :-)

nu uitati de vechiul proverb romanesc "unde-i unul nui putere, unde-s multi puterea creste"

A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 14:28 | mergi sus ▲
LASATI_NE IN PACE. Care frate s-a certat cu care frate? NOI NU SUNTEM FRATII VOSTRI.
Vreti sa studiati in strainatate, in Romania de exemplu? Respectati-i pe cei care va gazduiesc. Ia duceti-va voi in Suedia si spuneti-le ca sunteti frati dar mai inteligenti decat ei (ca d'aia voi reusiti pretutindeni =)))si sa le redesenati harta. Sa vedeti ce shuturi in fund luati
A comentat Aluminiu 14 octombrie 2009, 14:34 | mergi sus ▲
pentru antimoldovean:

nu ne-am dus de buna voie sub cotropitori, nu suntem curve si ne iubim neamul si istoria ne pastram identitatea indiferent de masurile dure ce se aplica pentru a ne schimba identitatea. E usor sa critici fara sa fii informat si fara sa-ti dai vre-un interes pentru a cunoaste.
Am rude in Romania, prieten si-ii stimez si-ii iubesc pe toti, pacata ca sunt unii ce nu vor sau nu au capacitatea sa intelega ... si lupta impotriva noastra de parca am fi dusmani si nu frati ...

mai trebuie sa mai treaca veo 100 de ani sau 200 ? sa ne vina mintea la cap?
A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 14:44 | mergi sus ▲
pentru Otzel:
Se pare ca nu citesti decat ultimele post-uri.

Eu nu antipatizez pe nimeni a priori. Nu am cum sa stau insa indiferent atunci cand spuneti ca voi aveti dreptul sa stati in caminele noastre iar elevii romani nu, ca ar fi "lenesi". deocamdata elevii si studentii moldoveni stau aici pe banii romanilor. Nu a cerem sa aratati vreun pic de gratitudine, dar macar aratati un dram de bun simt si spuneti bog da proste. E plin siteul asta de afirmatii cum ca ati fi mai destepti si mai nu stiu cum decat romanii. Daca e asa stati la voi, in El Dorado. Noi chiar nu avem nevoie de voi.
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 14:51 | mergi sus ▲
pentru Aluminiu

si ce avem noi in comun noi cu Suedia, vorbim aceiasi limba? avem aceiasi cultura si stramosi?

nu crezi ca esti dezinformat nitel?

fii mai chibzuit...
A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 14:52 | mergi sus ▲
Fa o excursie pana in Ardeal. O sa iti fie greu sa ceri ceva intr-un magazin. Ca tot zici tu ca avem aceiasi limba.
Nu avem deloc aceiasi cultura. Nu va veti integra nici in 5 generatii aici.
Ca sa nu mai vorbim de stramosi.
A comentat Aluminiu 14 octombrie 2009, 14:55 | mergi sus ▲
pentru antimoldovean

pai nu spuneam eu ca sunt si uscaturi?
dece sa atragi atentia la lucruri minore.

iar ce tine de faptul ca tu nu ai nevoie de noi, pe mine nu ma intereseaza, sunt si frati adevarati in Romania, "daca nu ma iubiti voi pe mine, eu va iubesc pe voi, cu voia sau fara voia voastra" ;)
A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 14:58 | mergi sus ▲
"daca nu ma iubiti voi pe mine, eu va iubesc pe voi, cu voia sau fara voia voastra"

Nu putem sa iti interzicem sa ne iubesti. Atat timp cat pricepi ca sentimentele nu vor fi niciodata reciproce.

Si sa stii ca ardelenii nu sunt uscaciuni. Iti place sau nu dar sunt cei mai populari romani.
Asta asa, ca prima lectie de cultura romana;)
A comentat antimoldovean 14 octombrie 2009, 15:04 | mergi sus ▲
"Fa o excursie pana in Ardeal. O sa iti fie greu sa ceri ceva intr-un magazin. Ca tot zici tu ca avem aceiasi limba."

eu sunt sigur ca ne vom intelege 100% la fel cum te inteleg pe tine (limbajul tau)

PS: ba chiar imi place dialectul lor e ceva deosebit(specific) ca si al nostru.



A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 15:05 | mergi sus ▲
Avea dreptate cineva !! Moldovenii de peste Prut egal Moldovenii din Romania!! Au dus-o greu sub bolsevici!! Au fost hartuiti stramutati, deportati in Siberia, si in locul lor au fost adusi Rusi!! E adevarat ca mai sunt si uscaturi!! Cum de altfel si printre romani sunt si uscaturi!! Ca de exemplu cei care sunt antimoldovenii din Basarabia:Alex din Iasi, Antimoldovean, Commiekiller si Petru.
A comentat Nelu roman din Iasi 14 octombrie 2009, 15:12 | mergi sus ▲
pentru antimoldovean

ba da tu tare mai esti de cap, ce eu am spus ca nu-i stimez sau nu-i iubesc pe ardeleni? eu am spus ca sunt uscaciuni de alde tine ce nu vor sa inteleaga ca suntem acelas popor dar cu soarte diferite, din cauza a unora ca tine si a altor cotropitori ...

iar daca nu ma stimezi/iubesti tu, cum am mai spus-o, nu inseamna nimic deoarece sunt si frati adevarati...

scuze de repleca mai dura ....
A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 15:15 | mergi sus ▲
pentru antimoldovean

daca doresti o sa-ti spun un banc ca explicatie la ceia ce inseamna expresia "tare de cap" ;)
A comentat Oţel 14 octombrie 2009, 15:18 | mergi sus ▲
Bre,oameni buni,nu va mai necajiti atata din cauza acestor caractere mizere gen :Alex din Iasi, Antimoldovean, Commiekiller si Petru,ca astia sunt scursurile dintre noi,cine stie poate char vreun animal dintre cei enumerati mai sus scrie sub nick-name-uri diferite ,astia sunt asa de prosti incat daca ii iei prin surprindere si ii intrebi pe ce planeta traiesc,sigur vor avea nevoie de minute bune sa-si aminteasca ca sunt pamanteni,asa ca n-are rost sa le aduceti aminte de istorie ! LOL !

Nu uitati basarabenilor,cel mai eficient ii puneti la punct printr-o urare de bine ,scurta si la obiect :Fuck off,dick heads ! si gata.

Ce tot atatea parlamentari cu niste idioti ! LOL !
A comentat micael 14 octombrie 2009, 16:00 | mergi sus ▲
Oţel,frate,ia spune bancul ca eu unul am pofta sa rad ?

Hmm,si apropo,nu-ti mai cere NICIODATA scuze in fata unor tampiti,ca nu faci altceva decat sa spui adevarul .
Fii mai tupeist frate,ca am sa-mi fac ceva timp si am sa te sustin impotriva gugumanilor astia dilimandrosi ! LOL !
A comentat micael 14 octombrie 2009, 16:06 | mergi sus ▲
AFARA CU RUSOFONII OCUPANTI !!!
NOI !!! SUNTEM LA NOI ACASA !!!
A comentat ROMAN ! basarabean 14 octombrie 2009, 16:32 | mergi sus ▲
DE CE ? rusii trebue sa vina din afar sa ne spuna CE TREBUE NOI SA FACEM si CE NU !!! Revoltant !!! MOLDOVA , nu le apartine,NOI !!! suntem stapani in casa NOASTRA !!!
A comentat Gabriela 14 octombrie 2009, 16:35 | mergi sus ▲
uITE ACUM AM VENIT DE LA CAMPUSUL UNIVERSITAR DIN tIMISOARA SI PESTE CINE CREDETI CA AM DAT IN ANTURAJUL BAIETILOR? HA? Ghiciti? 2 FETE MOLDOVENCE? Si le-am intrebat ca el ce sun de fapt-si mi-au raspuns mandre tare: "moldovence" Iar noi le platim putorilor astora scoala! AFARA AFARA CU MALDAVANII DIN TARA> Mergeti inapoi in republica comunista Maldvadka, starini borati ce sunteti!
A comentat COMMIEKILLER 14 octombrie 2009, 16:35 | mergi sus ▲
================================
DOI SE BAT DAR RUSKII CASTIGA !!!
================================
rusilor le convine ca ROMANII de pe ambele maluri al prutului se ciarta intr ei.
A comentat Sandu 14 octombrie 2009, 16:43 | mergi sus ▲
Bre,Commic Nuts Killer ,uite na cum dau si eu peste oameni prosti ca tine,dar totusi nu fac greseala cretina pe care o faci tu cu basarabenii,sa-i consider pe toti din zona in care te-ai nascut tu,asa cum ii consideri tu pe basarabeni !

Sunt sigur ca va trebuie sa citesti de mai multe ori acest mesaj ca sa-i pricepi intr-un final paraxodul,aiuritule ! LOL !
A comentat micael 14 octombrie 2009, 16:47 | mergi sus ▲
Sandu,nu ne certam intre noi,doar le dam replica prostilor ca sa nu ni se suie in cap mai tarziu ! LOL !
A comentat micael 14 octombrie 2009, 16:48 | mergi sus ▲
Ptr Sandu. Invata Romaneste straine. Se scrie "cearta" nu "ciarta".
A comentat commiekiller 14 octombrie 2009, 17:04 | mergi sus ▲
Ce aveti voi impotriva moldovenilor, cu ce drept ii judecati? Sunteti voi oare cea mai tare natiune din Europa? Oare nu pe romani ii scuipa toti in Europa si fug de ei ca dracu de tamaie?Daca sunteti cei mai destepti si bogati, ce cautati prin Europa la sters de funduri si la cules de capsune? Noi suntem romani si nimeni nu poate schimba acest lucru, deoarece ne-am nascut romani, asa cum rusii s-au nascut rusi, ungurii--unguri s.a.m.d. Doar nu toti basarabenii sunt romani, aici locuiesc si rusi, bulgari, ucraineni, romani--toti sunt cetateni ai Moldovei , de etnii diferite. Cum isi zic oare ungurii din Romania?Cetateni romani de etnie maghiara. Atunci cine suntem noi, basarabenii, care vorbim limba romana? In Romania invata studenti din multe tari, dar nu nutriti ura impotriva lor, la fel cum si multi romani invata in multe tari din Europa. Nu vrem bogatia voastra, ca nu prea o aveti Pur si simplu, suntem romani din voia Domnului.
A comentat geny 14 octombrie 2009, 17:45 | mergi sus ▲
GENY . NU AM NIMIK CU BASARABENII . DACA NU VOR CETATENIA TARII MELE SI BURSE SI ALTELE . SI NU-MI BAGA UN RASPUNS DINALA CU ,, E DREPTUL LOR " CA M-AM SATURAT .
A comentat PT.GENY 14 octombrie 2009, 18:11 | mergi sus ▲
Pe basarabeni ii inteleg, actioneaza si se comporta conform unor standarde educationale specifice lor. Ii inteleg si-i compatimesc pentru situatia ingrata in care se afla. Totusi basarabenilor, stiti voi ce inseamna efectul de bumerang? Ei bine, romanii nu fac altceva acum decat sa raspunda unor provocari grosolane, la adresa noastra, venite din partea unora din concetatenii vostri si dintr-o anumita parte a presei voastre. Multumiti-le lor, si nu ne acuzati pe noi. Traim in lumi diferite, cu conceptii de viata si mentalitati diferite. Si oricat ne-am certa noi intre noi romanii, dar cand e vorba de o agresiune venita din partea strainilor, apoi rar popor pe fata pamantului care sa fie mai unit ca noi.



Dar pe micael nu pot sa-l inteleg nici in ruptul capului. Bai micaele, tu esti roman sau ce ma-ta esti, lepro? In ce parte de lume te-ai nascut tu, nemernicule, de vorbesti ca ultimul birjar cu concetatenii tai, daca esti roman? Din ce parinti nemernici te tragi de-ti renegi asa natiunea careia pretinzi ca-i apartii? Eu sunt roman si voi tine intotdeauna cu romanii mei, chiar daca nu au dreptate 100%. Dar din randul idiotilor si nemernicilor de genul tau apar marii tradatori de neam si tara. Rusine, taratura sau uscatura ce esti!
A comentat Alex, roman din Iasi 14 octombrie 2009, 18:14 | mergi sus ▲
Ptr GENY- Nu am nimic impotriva basarabenilor, rusilor, nemtilor sau americanilor; dar am ceva impotriva poporului care locuieste in Rep Md si care se dau romani , in pofida faptului ca 98 % dintre ei se declara maldaveni si nu romani. dar pretind cu fatarnicie ca sunt romani in speranta de a capata pasaportul romanesc. Daca sunteti romani, de ce nu va declarati astfel si anulati termenele de moldovean si Moldova. Insusi site-ul asta se numeste basarabeni.ro. Unde este romanismul din Moldova cand acolo nu este NICI O MISCARE pro unionista, pro romaneasca. Nu-i vad pe moldoveni NICI AICI IN ROMANIA, si culmea-dupa ce au cetatenie romaneasca-sa se dclare romani, ci Moldoveni. Ptr ce sa le dam acestor oameni cetatenie?Nu vad sensul. Nu vreau sa intram in polemici istorice si sa scot in evidenta faptul ca unirea cu Romania in 1918 s-a facut pe baza votului parlamentului, si nu a poporului . Daca ar fi fost dupa popor, probabil ca nu s-ar fi unit niciodata. Ca si acum. Poporul moldovenesc SE DECLARA MOLDOVEAN , spun ca vb moldovenbeste (haha) si SIMTE MOLDOVENESTE. Acum ca Romania s-a mai ridicat si a intrat si in UE se ingramadesc ca oile sa se declare romani in timp ce flutura steagul moldo-rusesc pe la spate. Cand incetati cu demagogia, domnilor moldoveni? Declarati-va ceea ce simtiti ca sunteti si fiti mandri cetateni ai natiunii de care simtiti ca apartineti. Nu mai stati la coada la pasapoarte romanesti ca este injositor.
A comentat commiekiller 14 octombrie 2009, 19:02 | mergi sus ▲
in primul rand pentru mucosii care n-au habar de istorie:care 200 de ani bre???!!!inainte de al2-lea razboi mondial ,basarabia facea parte din Regatul Romaniei ...si atunci cand a fost cedata, politicienii au avut de ales: sa intre in razboi cu colosul urss riscand sa piarda toata tara sau sa cedeze doar o portiune din teritoriul regatului...prin urmare basarabia a fost pusa
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 19:14 | mergi sus ▲
basarabia a fost pusa pe cruce ca sa salveze intreg neamul romanesc ...dusmanii ne-au dezbinat si invrajbit unul impotriva altuia asa cum o face si muistul asta de kuzmin si alti tantalai care-i joaca-n struna .ca aluminiu , alex si antimoldovean... bai mucosilor bunicul meu afost colonel in armata romana si cand a primit
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 19:22 | mergi sus ▲
ordin sa lase armele si sa plece acasa,nu a mai ajuns la familia sa caci fiind in haine de militar a fost luat de rusi, dus in siberia la munca silnica de sapat un tunel in pamant pietros si inghetat timp de 4 ani ...dintr-o brigada de 100 de oameni numai doi au ramas in viata ,si cand sa intors acasa lumea era atat de schimbata si pusa sub presiune ca fiecare ca sa traiasca cu bine trebuia
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 19:32 | mergi sus ▲
sa zica ca e comunist si ca nu e roman ,numai ca sa supravetuiasca colectivizarii fortate ...stiti ce-i aia colectivizare fortata,bre?!.. cand taraniil muncitori au agonisit hambare ,beciuri si grajduri pline iar rusii au ras totul ca niste lacuste ,comunistii le luau ultima bucatica de la gura...unii isi mancau copii,altii isi fierbeau opincile ...basarabia a trecut in 50 de ani prin comunism ,umilinta ,rusificare ,fatarnicie,..dar totusi romanismul de aici nu a murit,asta nea facut mai puternici...si intrebatil pe magarul de iliescu de ce in 90 nu sa infaptuit unirea...pentruca eu aveam 5 ani,eram pe umerii lui tata in piata marii adunari nationale si cu totii,zeci de mii de basarabeni romani strigam ca vrem unire iar snegur se tinea de inima de frica sa nu-l rada kgb-ul...si am fost si la podul de flori si
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 19:59 | mergi sus ▲
Ptr romani si puncum-mai mai , dar cum mai vreti voi unirea de mult, nu-i asa? Noroc ca am intrat in UE ca asta v-a trezit romanismul in voi! Prin 2000 se plictiseau judecatorii locali si nu aveau cui sa-i dea cetatenie, acu se omoara moldovenii sa "fie romani", care mai de care. Prin ce minune doamne i-ai facut pe moldoveni sa se simta romani? Le-ai trimis un vis unde se facea ca agitau stegulete albastre cu stelute si cu "UE" scris pe ele???
A comentat commiekiller 14 octombrie 2009, 20:22 | mergi sus ▲
am vazut ca romanii de peste prut sunt la fel ca noi...vorbim romana , mancam mamaliga, bem vin ,facem haz de necaz,avem femei frumoase...apropos,stia-ti ca la un concurs de miss italia al mondo,o romanca din Mldova si o romanca din Romania au luat primul si al doilea loc,si fetele erau foarte bucuroase ,s-au imbratisat si au zis ca vorbesc aceiasi limba ...asa ca dragi romani nu va turnat zoaie in cap, unul altuia...p.s. sunt din Chisinau,am facut liceul la Bacau,facultate la Iasi si acum sunt in sua...nu zic ca sunt basarabean,moldovean sau american -- sunt roman si punctum...ascult gica petrescu si maria tanase,mananc mamaliga cu friptura si jumere,branza de oi,sarmale si racituri si am prieteni pe ambele maluri ale prutului
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 20:28 | mergi sus ▲
globalizarea e imininenta,nu a intrat Romania in UE ca asa au vrut romanii ,asa a dorit parlamentul UE si sa stii ca majoritatea moldovenilor se duc in italia,spania, portugalia,irlanda si fara de cetatenia romaneasca
A comentat ...romani si punctum 14 octombrie 2009, 20:48 | mergi sus ▲
bai commiekiller,nu mai ai nimic de comentat? hai ca vorbim aceeasi limba, romana,am sa te inteleg...
A comentat ...roman si punctum 14 octombrie 2009, 21:05 | mergi sus ▲
De la 1359 - doar 22 de ani in componenta Romaniei, perioada initiata prin votul Sfatului Tarii dupa ce armata romana deja ocupase Chisinaul si nu sa miscat de acolo pana la 28 iunie 1940, cand s-a hotarat sa nu mai ia in calcul Actul Unirii si Romania sa indeplineasca exemplar Pactul Ribentrop-Moldotov pana la ultimul punct, nemaipasandu-le ce istorie si cataclisme ii asteapta pe cetatenii Basarabiei abandonate sau mai corect - tradate de tara care se declarase a-i fi mama protectoare. In cei 22 de ani in Basarabia romania a investit ca nici intr-o alta provincie extrem de zgarcit, deoarece nu-i copnsidera atunci, cum nu-i considera nici acum, pe basarabeni drept cetateni cu adevarat romani, egali in drepturi cetatenesti cu cei din vechiul regat - " niste bolsevici sau rusoi". E greu sa retusezi si sa rescrii o istorie mai convenabila si mai atragatoare in ziua de azi a celor 22 de ani, deceea mai bine ar fi sa nu se zgandare rana si o asemenea istorie sa nu fie predata in scoala, caci ea poate trezi doar sentimente antiunioniste, antiromanesti.
A comentat vlad 14 octombrie 2009, 21:18 | mergi sus ▲
habar n-ai ce vorbesti...in 1359 nu exista statul modern Romania,deabia se formau cele trei principate romanesti, Transilvania,Valahia si Tara Moldovei...in 1600 au format Romania Mare,stat medieval condus de domnitorul Mihai Viteazul .ales de romanii de pretutindeni inclusiv din zona basarabiei iar cetatea Soroca situata la nordul basarabiei,intotdeauna a fost un bastion al apararii principatului Moldovei,deci daca vorbim de teritoriul romanesc,basarabia a facut mereu parte din principatul romanesc Tara Moldovei cu capitala la Suceava in evul mediu si la Iasi in epoca moderna...ambele orase acum fac parte din statul modern Romania si la fel ar trebui si teritoriul Basarabiei adica R.Moldova si sudul care Hrusciov la facut cadou Ukrainei
A comentat lasa aberatiile 15 octombrie 2009, 00:22 | mergi sus ▲
bai commiekiller,nu mai ai nimic de comentat? hai ca vorbim aceeasi limba, romana,am sa te inteleg...
A comentat ...roman si punctum 15 octombrie 2009, 00:23 | mergi sus ▲
Alex,capcaun nenorocit ce esti,in primul rand ii acord tot respectul meu mamei tale,chiar daca tu esti un tembelizat becalizat ai timpurilor prezente,ca deh,mai sunt si oameni ca tine slabi de inger care pun botul la becalisme idioate si infantile si ma injuri indirect de mama,persoana sfanta pentru orice om cu capul pe umeri,dar cum tu esti un aminal si este imposibil sa intelegi asemenea lucruri,dalminteri sa le mai si respecti,nu ma cobor la mintea ta inchipuita ! LOL !
2.Sunt roman nascut si crescut intre granitele actuale ale Romaniei,dar spre deosebire de tine nu sunt un frustrat oligofren sa simt nevoia sa pun langa nick-name-ul meu in ce provincie sau oras m-am nascut si mai cu seama sa alatur cuvant roman langa acelasi nick-name,pentru ca papagalule se subintelege acest lucru ,dar numai tu esti asa de prost incat nu-ti dai seama ! LOL !

3.Fuck you,dick head,ca nu ma impresionezi absolut deloc,ca pana acum am mancat doar idioti ca tine la micul dejun pana acum ! LOL !

P.S.
Sa-mi transmiti daca n-ai inteles ceva ca pot sa-ti repet din nou acelasi lucru cu alte cuvinte! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 00:26 | mergi sus ▲
Bre,Roman si Punctum,ai parte de tot respectul meu pentru frumoasele cuvinte ce le-ai spus mai sus !

P.S.

Stii eu sunt destul de vechi pe acest site, chiar daca rar mai intru si mai comentez aici,dar mi-a placut la nebunia faptul precizat de tine ca mancam aceiasi mamaliga ,fiindca imi place cu adevarat mamaliga,mai ales calda cu lapte si branza .

Hm si apropo,sper ca-mi permiti sa -ti dau un sfat ca simt din cuvintele tale ca esti indignat de cretinismele pe care tot le scriu unii idioti pe aici despre voi basarabenii,crede-ma ca doar gura ce-i de ei,in rest sunt niste bieti impotenti ce se imagineaza Don Juani si confunda site-ul acesta cu vreunul deocheat,marca PlayBoy ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 00:39 | mergi sus ▲
merci,am bagat de seama ...dar sa stii ca multi oameni se lasa totusi influientati de ceea ce se scrie in unele comentarii si cred ca ceva istorie si traditie romaneasca au. o influienta mai buna decat niste reprosuri sau insinuari stupide scrise de amarati ca commiekiller (scuzati-mi cacofonia) ;)
A comentat ...romani si punctum 15 octombrie 2009, 02:38 | mergi sus ▲
dar sa trecem un pic la subiect si sa analizam vorbele rusnacului de mai sus : zice"toti ma intreaba..." -cine ,in rasa ma-ti te intreaba pe tine ? si de ce ar trebui pe rusnac sa-l frece ce face moldoveanu in scoala lui si ce istorie invata si chiar sunt indignat ca nu s-a gasit nimeni sa-i inchida botu
A comentat romani si punctum 15 octombrie 2009, 02:51 | mergi sus ▲
Bai basaraboilor, de ce nu va uniti voi cu Ukraina? Si ei va "iubesc" la fel de mult dar macar sunt slavi de-ai vostri.
Vi s-a pus pata pe noi?
Sau de ce nu incercati cu un Kazahstan, ceva, aveti aceleasi valori nationale....
A comentat UKRAINA MARE 15 octombrie 2009, 06:39 | mergi sus ▲
Salut la toti cei prezenti de pe site as vrea sa le pun o intrebare celor patru, Alex din Iasi, Antimoldovean, Commiekiller si Petru.Daca sunteti asa curajosi vad ca vorbiti bine si stiti sa ponegriti Basarabia cu replicele voastre de doi bani.Daca cineva dintre voi 4 mentionati de mai sus aveti curajul hai sa diskutam in fata vreau sa ma privesti in ochi si sami zici tot ce ai de zis
daca iti ajunge curajul.Ce ziceti organizam baitei?Hai ca dreaptatea tot noi o facem deci astept raspunsul
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 06:49 | mergi sus ▲
in mm matii de rusnac jeg.os . cu ce mai mare placere . in mm sa vezi cam ce gandesc romanii de sholdoveni
A comentat da . fraiere 15 octombrie 2009, 06:51 | mergi sus ▲
pt APOKALIPS
Retardule, asta e comportament de basaraboi.
V-am spus nu avem deloc aceeasi cultura, aceleasi valori. Stati in fundatura aia de tzara!
Ne e mila de voi si vrem sa va scoatem din mizerie. Dar nu va asteptati sa dam doi bani pe voi. Ajunge ca va dam de mancare lenesilor.
A comentat antimoldovean 15 octombrie 2009, 07:41 | mergi sus ▲
dupa vorbele tale si felul cum gindesti esti un bou
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 07:57 | mergi sus ▲
MODERATORII, VA ROG SA ATENTIONATI "ELEMENTELE SUBVERSIVE" SI ANUME MICAEL PTR PROFANITATI LA ADRESA COMENTATORILOR!
A comentat Commiekiller 15 octombrie 2009, 08:31 | mergi sus ▲
A comentat cOMMIEKILLER 15 octombrie 2009, 08:34 | mergi sus ▲
Ptr Apokalips - Sigur ca da prietene. Eu stau in Timisoara, daca esti in zona ne intalnim, daca nu vino la Tm, daca nu poti stai naibii acolo si guritza mica. Dupa anul nou ma duc in zona Cahul, Md. Poate te vad acolo...
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 08:36 | mergi sus ▲
Ne vedem la voi in maladivia. In centrul Tighinei e ok? =))))
A comentat Ptr Apokalips 15 octombrie 2009, 08:49 | mergi sus ▲
Noo problem!!!!!!!!baitei organizam numaidekit intilnirea aveti grija de voi pina atunci si un pik de respect p/u ceilalti!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 08:54 | mergi sus ▲
Ptr apokalips- De ce nu in Romania? Nu ai DREPTUL SA VII IN TARA MEA, moldovene?- nICI NU O SA TI-L DAU, SCLAVULE! In ceea ce priveste intalnirea cu tine, eu ma duc in zona C-A-H-U-L tzaranoiule, nu la Tighina. De cate ori sa-ti repet basaraboiule? BOK!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 08:56 | mergi sus ▲
Commiekiller prost de tot invata sa citesti apoi scrie natafleata proasta ce esti de unde oare mai apar si asa prosti ca tine???
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 08:59 | mergi sus ▲
Ptr apokalips- stai naibii in Transnistria ta golanule si pupa-l pe Smirnov in fund. Tu nu esti nici macar moldovean, esti un rus prost dar stai bland ca vin moldovenii in curand si i-o trag lui Smirnov si celor ca tine nataraule. Apropos, tu stai in Transnistria; aualeeeeuuu. imi inchipui ce sarantoc de doi bani esti. Probabil ca cantaresti vreo 65 de kg cu tot cu opinci. ha ha Tzarane, stii ce-i aia buda cu sensor, macar? Nuuuu? Intreab-o pe mata ce este si roaga sa se curvasareasca un pic mai mult sa-ti cumpere sensor sa-l pul la buda aia de la groapa de la voi. hahaahaaa Imi inchipui cum stati voi ca maimutele primitive la groapa pe vine si va kkati in grup! Animale nespalate ce sunteti! Bai boule, daca vrei sa te bati cu mine, TREBUIE SA TE SPELI MAI INTAI , ca eu nu pun mana pe cuibul ala de bacterii care zace pe tine, jegosule. SPALA-TE SPALA-TE SPALA-TE. Sclavul dracu\' viteaz nenorocit de 2 lei. Nici in Molvodka nu te lasa aia bai rusule! Hai mars d-aci CA PUTI CA PORCU\'!!!!!!!!!!!
A comentat COMMIEKILLER 15 octombrie 2009, 09:24 | mergi sus ▲
Auzi COMMIEKILLER daca asa tare vrei sa stii sun din capitala ,Chisinau daca si te intereseaza cum arat poftim 1.88 85kg !!!!!dar tu boule invata sa vorbesti si nu te lega de mama ca o sati para rau si eu nu glumesk!!!cauta in dictionar si vezi ce inseamna APOKALIPS asta te asteapta si pe tine!!!!!!!!pregateste de ................!!!!!!!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 09:43 | mergi sus ▲
Ptr apokalips-taci ma badaranule ca ma faci sa rad. Doamne da' tzarani mai sunt sholdovenii astia! Mai imbacsitule dute la mata tzaranca si strange-o de gat ca a facut o lepadatura ca tine. I mi inchipui ce mutra are si doamna mata asta! hahaha Da' tatu? Parca vad- un alcolic care de cate ori se imbata , se pune pe mata ! hahahaahahahahHai mars d-aci taratura. Te astept la timisoara sau la Cahul, clovnu' dracu ce esti!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 10:23 | mergi sus ▲
Pt conniekiller. Sau esti un alcoolic in ultima stadie sau un shizik.
A comentat Anti shizik 15 octombrie 2009, 12:07 | mergi sus ▲
poate te pune capra si te vio.lea.za vre-unu apokalips , daca arati asa bine. nu te mai da batos ca o sa fi primus rus viol.at in bucuresti de tigani
A comentat ce.smecher.e.apokacacat 15 octombrie 2009, 12:16 | mergi sus ▲
COMMIEKILLER kiar esti un inbecil una doua te legi ba de tata ba de mama se pare ca tu asa vezi la tine in familie si asa vrei sa faci si in alta parte!!!!!!!vorba lui Lapusneanu ''Prosti da multi''imi pare rau de tine ca tu esti scund la minte!!!HA-HA-HA!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 14:34 | mergi sus ▲
Ptr Apokakalipsa- hahahahah auzi cine da citate din LAPUSNEANU! Invata maimuta LIMBA ROMANA daca vrei sa mi te adresezi-se scrie imbecil nu inbecil-uita-te in oglinda si ai sa vezi mai bine sensul cuvantului, cheam-o si pe doamna nespalata de mata si ai sa tii minte cuvantul \"imbecil \" pe de rost. Rusneac sec ce esti! Auzi rus idior la 1,88 metri inaltime si 85 de kg esti un slabanog sadea. Eu am 1,85 si 95 de kg de muschiulet romanesc si oase tari pe care am sa ti le bag pe gat cand te prind! Ai auzit de Claudiu Tanase, maimuto? Cel care i-a tras-o lui Sora in k1? E varu-meu maimutzo, eu ma anternez adeseori cu el. Intreaba fetele de la Asia cine le-a fost bodyguard, scheletule. PACAT PACAT ca nu esti in tara ca ti-as da o sansa, BOULE! Nu stiu cum se face ca toti tzaranoii moldoveni sunt asa de tari de dupa tastatura; 2 tampiti moldoveni au mirosit pumnul meu in piata la Cahul-SI AU CHEMAT UCEASLOVUL PE MINEEE! Plangaciosii dracu! A trebuit sa ma spal pe pumni dupa ce i-am pleznit ca miroseau a cacao! Vai de curu tau , jegosule!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 14:46 | mergi sus ▲
si ce vrei sa arati tu cu asta?si ce daca ai var in k1?ce folos din mushchii tai daca cap nu este????spune si tu care e folosul???nu teai intrebat de ce il mai porti pe umeri poate e mai bine sal pui in fund?poate akolo e lokul lui!!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 14:51 | mergi sus ▲
Coimankiller vine des la Cahul că moare de foame,iar aici mai cerşeşte ceva merinde.Să-i vezi duminica la piaţă cum cară merinde cu sacii şi tot se laudă că sunt cei mai bogaţi în Europa.Sărăcie,sărăcie.În 98 nici televizoare color nu aveau,cînd le aduceam un "ALFA" se băteau de la el,ca de altfel şi de la congelatoarele GHIOCEL.În Galaţi un individ avea să se taie cu cuţitul pentru două butelii de gaz de acele mari că la ei aveau nişte buburuze pentru parfum şi acum mai deschid gura!Poşol na hren!
A comentat Petru 15 octombrie 2009, 14:52 | mergi sus ▲
Coimankiller vine des la Cahul că moare de foame,iar aici mai cerşeşte ceva merinde.Să-i vezi duminica la piaţă cum cară merinde cu sacii şi tot se laudă că sunt cei mai bogaţi în Europa.Sărăcie,sărăcie.În 98 nici televizoare color nu aveau,cînd le aduceam un "ALFA" se băteau de la el,ca de altfel şi de la congelatoarele GHIOCEL.În Galaţi un individ avea să se taie cu cuţitul pentru două butelii de gaz de acele mari că la ei aveau nişte buburuze pentru parfum şi acum mai deschid gura!Poşol na hren!
A comentat Petru 15 octombrie 2009, 14:53 | mergi sus ▲
numai vorba din eii pakat ka mai exist asa oameni printre noi si vor sa se scoata in evidenta print prostiile lor!!!si nu te lega atita de tarani cas mai muncitori ca voi de 1000 de ori si daca nar fi ei ai sta cu .........in gura !!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 14:56 | mergi sus ▲
Ptr apokakalipsa- Iti spun asta rus agramat ca sa nu mai ameninti oamenii pe situri, ca esti un kakacios FARA PERECHE si un agramat de 2 bani. Esti un strain care-mi cerseste cetatenia in timp ce imi vb tara de rau. Pisati ca tine slabanogule am vazut NENUMARATI, tare-n gura si slabi in pumni. Acu mars si suge-i tata lui mata golanca inainte sa te apuci sa te smiorcai ca majoritatea moldovenolor cersetori. Mars de aici vagabondule!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 14:56 | mergi sus ▲
bouleeeeeeeeeeeee nu te leag atita de parintiiiiiiii ca o sati para rau odata si odata!!!!!!!!!!nu mai injura atita eu spre deosebire de tine ma retin nu ma leg de cei sfint de parinti dar tu vad ca nici cei 7 ani de akas nai si nu amenint eu pe nimeni daca tia intrat frika in sin atunci taci!!!!eu am mai spuso cei al tau e pus deoparte!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 14:59 | mergi sus ▲
Ptr apokakalipsa- Ok. Mata-i frumoasa, e bine?
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:03 | mergi sus ▲
Da-i nespalata! hahahaahaaaaa
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:03 | mergi sus ▲
nu am zis sai faci complimente dar staruite cin vorbesti in vokabularul tau vulgar sa nu intrebuintezi ''mama'' si ''tata'' makar asta fa din respect p/u ei!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:05 | mergi sus ▲
televizoare alpha nu se cumparau nici pe vremea lu ceasca dar in 1998 cand tot fraieru avea tv. color adus din germania . cat despre frigider . ma faci sa rad . arctic are tot fraeru in casa . asta e de pe vremea lu ceasca. numai frima arcrtic gesti produce din 1970 cate 227 000 frigidere pe an .
dupa cum vorbesti banuiesc ca esti basarabean.
A comentat petru aberezi tata 15 octombrie 2009, 15:05 | mergi sus ▲
ce ma apokakalipsa, acum nu iti mai plac apucaturile basarabesti? vrei limbaj civilizat, te scarbesc amenintarile? uite ca si altii stiu sa se poarte ca moldvenii
A comentat pt apoplexie 15 octombrie 2009, 15:05 | mergi sus ▲
vad ca nai cu cine vorbi aici tot pe alor o tin
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:09 | mergi sus ▲
OK, nu mai vb de mata-daca-mi trimiti o poza cu ea! Vreau sa o pun pe jasmine live sa fac ceva bani pe kuru ei!
A comentat ptr apokakalipsa 15 octombrie 2009, 15:10 | mergi sus ▲
looool =)) =)) =))
A comentat apoplexie 15 octombrie 2009, 15:12 | mergi sus ▲
tu daca tii la mama ta si o iubesti?tiai permite sa vorbesti de altele asa?spune sincer?tiai permite tu atita sa injuri pe altii nu imi inkipui ce mentalitate trebu sa ai ca sa te legi atita de parinti???
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:13 | mergi sus ▲

toata treaba ti se trage de la amenintari . deaia au innebunit astia
A comentat pt. apokkalipsalici 15 octombrie 2009, 15:14 | mergi sus ▲
Da tu cum iti permiti golanule sa ameninti lumea pe net? Agramatule ca iara scrii in ruseste dupa cate vad. Hai da poza cu mata incoace si promit sa-l lasa in pace pe tatu. Surioara ai?
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:16 | mergi sus ▲
Ce a afacut un moldovean cand a vazut pentru prima data un vapor?
A sarit in apa sa-i vada rotile!
A comentat ApoCapLipsa 15 octombrie 2009, 15:15 | mergi sus ▲
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ba da asta e discriminare ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
A comentat :))))))))))))))))))) 15 octombrie 2009, 15:17 | mergi sus ▲
esti un prost si gata nai cu cine discuta!!!!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:18 | mergi sus ▲
nu face pe ala mai inteligent ca tu ai inceput sa intarati rahatu . si uite ca acu miroase urat.
A comentat nu.te da.lovit.apokalips 15 octombrie 2009, 15:19 | mergi sus ▲
Hai ma nu te supara. Ca esti amuzant. Acum, pana intalnesti un roman, nu te apuca sa sari la bataie pe la tine pe acolo ca te rup transnistrenii tai in bucati.
A comentat ApoKapLipsa 15 octombrie 2009, 15:20 | mergi sus ▲
Slabanogule rus, can o sa inveti sa scrii si sa vorbesti corect limba mea, sclavule? Nu se scrie "tiai" sau "nai". Nu te-a invatat doamna mata sa scrii in limba romana? Nuuu? Pai ce traba avea ea de era asa de ocupata? Incerca sa scape de tatu si de sticla lui de vodka ascunzandu-sa dupa sura? hahaha LE-AM SPUS EU LA MOLDOVENI SA NU MAI BEA SI SA FACA COPII CU FORTA! uITA CE A IESIT; UN BOU MOLDOVENESC!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:22 | mergi sus ▲
Bre,Commic Proaspat iesit de la nebuni,se pare ca esti un securist mai specializat sau upgradat !Oare de care parte a Prutului esti ? LOL !

Bre,animal in calduri,a dat turbarea in tine si ne injuri pe toti de parinti,
Bre potaie,pai daca e asa te anunt ca sunt calit si am sa te pun cu botul pe labe,cretin incuiat ce esti ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:22 | mergi sus ▲
Bre,Apocalipsa sau animal cu capul lipsa,oare esti acelasi securist ce semneaza si sub nickul de commic idiotizat ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:24 | mergi sus ▲
pTR MICAEL (JACKSON)-Daca vrei o sa te injur de doamna buna-ta, tzaranca nespalate de langa Prut. Vrei, puisor?
A comentat COMMIEKILLER 15 octombrie 2009, 15:24 | mergi sus ▲
tata nu lua apararea lu un rusnac ce ameninta ca are 100000 kg si te face varza daca are chef .
o fi el nebun da are dreptate.
A comentat micael.nu.te.baga 15 octombrie 2009, 15:25 | mergi sus ▲
iar incepeti. ia cauta tu ce a postat sor'ta APOKALIPS si o sa pricepi ce avem cu el
A comentat mic ael 15 octombrie 2009, 15:25 | mergi sus ▲
nus delok suparat dar treaba e ca nai cu cine vorbi asa cocluzie miam facut!!!daca tu vezi asta la tine in familie fii amabil si nu scoate la iveala asta!!!makar ceva bun fa bouleeeeeeeee
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:27 | mergi sus ▲
Bre,nebun comediant al treatelor de oligofreni,nu ma impresionezi,am sa te fac praf ,cretinule !LOL !

Iar tu asta,impotentule ce te-ai subsemnat cu nickul meu,iti spun doar atat,de la iditioti fecalizati nu primesc sfaturi ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:29 | mergi sus ▲
nu te mai caca pe tine ca tu ai inceput cu aere de smecher. pai daca esti smecher fi pana la cap. nu o intoarce acu si faci pe marele corect.
A comentat apokalipssss.taci.ca.mirosi 15 octombrie 2009, 15:29 | mergi sus ▲
Sa mori tu? Da' tu apucaturile alea moldovenesti, un' le vedeai? Asa se rezolvau la tine acasa problemele? Cu hai sa ne batem?
A comentat ApoKapLipsa 15 octombrie 2009, 15:30 | mergi sus ▲
Bre,Kap de ... Lipsa,voi ati inceput sa-i injurati pe basarabeni si tot voi strigati ca virginele violate in aparenta ca sunteti nevinovati,becalizatilor ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:34 | mergi sus ▲
eu in locul tau as citi atent de inceput cine primul a inceput in toata situatia asta!!!!!!!!si eu am zis daca ai curajul zimi vorbele estea in fata dar nam zis hai la bataie!!!!!!!!boule ne faci pe noi ca nu stim karte citeste mai atent makar ceva fa bine bouleeeeeeee
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:35 | mergi sus ▲
Ptr Micael (jackson)-Aoaleu, ne faci praf pe toti, nu-i asa? Da\' cu prafurile ce le trage mata pe nas ce faci? hahahahahaaaaa
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:35 | mergi sus ▲
ia verifica tu cele 112 postari sa vezi cine si cum a injurat . daca tot vrei sa fi echidistant.
si vezi ca nu striga nimeni numa nu-mi place curvasaria . mananca usturoi si nici gura nu-i miroase . asa zice apokanimik.
A comentat micael.aberezi 15 octombrie 2009, 15:36 | mergi sus ▲
Bre,ametitule,gata si-ai si dat drumul pe tine,impotentule,cu cine draqul te creti,nominalizeaza,sau tu oi avea o mare problema cu tine insuti,nebunule ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:37 | mergi sus ▲
Bre,Commic Nuts Killer,ce faci bre,idiotule,te deconspiri singur,atat de capcaun ai ajuns ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:39 | mergi sus ▲
КомKiller-ИБАЛА УШАТАЯ , ВАФЛА ЛУМИЙ
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 15:40 | mergi sus ▲
da voi vad ca curvulitele !!!!!!!singure nu putesi sa va lamuriti toate sariti deoadata cu gura inainte!!!!!!!!!
A comentat APOKALIPS 15 octombrie 2009, 15:40 | mergi sus ▲
s-a ajuns la injuraturi de pizde . pacat . macar de ne-am intalni sa rezolvam problema cum zice apoka.mic.de.tot
raman la parerea ca basarabenii sunt niste curve ce ba sunt romani , ba rusi , ba moldoveni. dupa cum bate vantu.
A comentat io.plec. 15 octombrie 2009, 15:41 | mergi sus ▲
Aberant esti tu amice,ca eu v-am zis sunt vechi pe acest frumos site si deja am invatat pe de rost comportamentele voastre de sub-umani,Becalizati !

Apropo,cu cine vei vota la presedintiale daca in turul doi va intra Basescu alaturi de prostanacul de Geoana si am sa-ti spun daca esti cu adevarat prost si tu sau nu ? LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:43 | mergi sus ▲
esti multumit acu ba intelectualule.
A comentat votez.cu .mata 15 octombrie 2009, 15:44 | mergi sus ▲
Ptr micacael si antikiller rusu-am un cuvant sa va spun, STRAINILOR: AFARA AFARA CU SIRMELE SI RUSII DIN TARA!!!!!!!!!!!!!!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 15:46 | mergi sus ▲
TU votantule,ai grija sa nu te crezi in Fred si Barney si sa te dai cu capul de caldaram,crezand ca asa te voteaza in Romania mileniului trei ! LOL !

Bre,usigas de fantome,cine sa ma scoata afara din tara ?!
Oare tu impotentule ?! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 15:50 | mergi sus ▲
ba . fi atent acilea . io nu vreau basarabeni in ro . tu vrei . bun . da acu nu face tu pa marele destept si pe marele corect ca miroase a caca .ok.
daca tot esti curios cu cine osa votez . cu nimeni. toti sunt la fel .
basescu face rapiri in iraq , vinde flote , romania e la fel de nenorocita acu ca si bucurestiul lasat de le acu 5 ani , da functii la fete , terenuri si case la frati .
altu e nu-si poate justifica averea , e prostanac ( chiar e ) , fost mare comunist si nu are nici o ...........as putea sa continui si cu restu candidatilor da mi-e sila ( sincer ) sa scriu atata . oricum ii cunosti si tu la fel de bine ca si mine .

A comentat ba.micael.cel.mic 15 octombrie 2009, 16:05 | mergi sus ▲
Погоди скоро зима и посмотрим как запоешь когда газ понадобится мудила румынская
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:11 | mergi sus ▲
ce rus prost . noi avem gaz , nu importam decat 35 % din total consum. fraere. si daca e nevoie importam si din alte zone ca suntem legati si la alte retele decat cea rusa . aici nu e chisinau ca de cate ori se supara moscova va taie gazu .
A comentat ce rus prost 15 octombrie 2009, 16:24 | mergi sus ▲
Citind comentarile acestea mi se umple inima de jale. Am ajuns sa ne dusmanim frate cu frate.Mi se pare ca mai bine ar fi ,daca comentariile ar purta un alt mesaj si nu le-am face comunistilor pe plac,adica nu le-am turna apa la moara nebunilor. DAR CITE ODATA IMI TRECE PRIN MINTE ,CA MESAJELE NETOATE SINT TRIMISE DE SECURISTI-COMUNISTI,CARE VOR SA NE DEZBINE.
A comentat Lori 15 octombrie 2009, 16:24 | mergi sus ▲
Умник,скоро попросите больше так как ожидается очень холодная зима и вам настснет пиздец
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:27 | mergi sus ▲
deci daca trebe putem acoperi consumul necesar din productie interna . in general importam cam 39 % din consum. pe anul in curs asa ca sa stii consumul de gaz a scazut cu 18 % datorita crizei . plus ca ne putem aproviziona si din alte surse decat rusia .
aici nu chisinau , sa fie papusa rusiei.
A comentat rusule.esti.prost 15 octombrie 2009, 16:31 | mergi sus ▲
Bre,tu asta cel mic,am o nedumerire,tu de ce intri pe astfel de site-uri,oare te-ai specializat in ai injura pe basarabeni asa de nebun ?!

Hm,daca e asa,atunci iti aduc la cunostiinta ca eu am boala tocmai pe carectere ca al tau .

Iti amintesc o vechea maxima antica :

Respecta si vei fi respectat !

Daca nu poti sa respecti,atunci nu-mi cere lucruri imposibile nici mie . LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 16:35 | mergi sus ▲
Скоро румыния станет российской губернией а вы слугами
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:36 | mergi sus ▲
pe site-ul asta am ajuns din pura intamplare . nu prea am obiceiul sa injur ( daca sunt luat la misto sau injurat in schimb nu am autocenzura ) . nu sunt komikiler sau cum ii zice . asa si acu de ce intru . pai aici e public nu ? bun si aici nu e organizatia de partid prm unde zice unu ceva si toti il aproba. fiind un site public vei intalni si pareri contra . ca-ti plac sau nu .
A comentat pt.micael 15 octombrie 2009, 16:41 | mergi sus ▲
cE DRACU SCRIE RUSU ASTA DE MAI SUS IN LIMBA PORCILOR?
A comentat COMMIEKILLER 15 octombrie 2009, 16:42 | mergi sus ▲
Ты такой же румын как я китаец.Молдованчик!
Говори за себя а не за чужих
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:43 | mergi sus ▲
uite vezi ce zice rusul asta . ce limbaj provocator are . pai cum sa nu-i bagi si scoti ...
zice ca romania va deveni in curand o provincie a rusie . deci nu mai e vorba de argumente ci de jicniri , ofense , mistouri.
A comentat uite.vezi.ca.acu 15 octombrie 2009, 16:43 | mergi sus ▲
Bine frate,cum zici tu,numai ca alegeti si tu un nick name daca vrei sa conversam civilizat si sa am cui sa ma adresez .
A comentat micael 15 octombrie 2009, 16:45 | mergi sus ▲
A comentat ok 15 octombrie 2009, 16:46 | mergi sus ▲
Видишь не понимает а выебывается как будто умный.Румын-дебил умеет только на своем чирикать.Тупица учи языки а то дураком помрешь.
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:47 | mergi sus ▲
Nu inteleg rusa in primul rand !
2.lasa-l bre sa aibe si el vise erotice ca doar traim in democratie ! LOL !
A comentat micael 15 octombrie 2009, 16:47 | mergi sus ▲
Într-o dimineaţă, un rus se trezeşte şi văzând pe fereastră americani cu tancuri pe străzile din Moscova, iese afară din casă şi începe să strige:
- Freedom! Freedom!
La care un soldat îi răspunde:
- Niet Freedom, Halloween!

A comentat vali 15 octombrie 2009, 16:51 | mergi sus ▲
ту траешть ин рахат ну демокрацие
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 16:52 | mergi sus ▲
Spune-i rusului ca le-am dat-o la Stalingrad si Odessa si le-o mai dam si acum. Zeci de mii de avioane Nato de noua generatie si sute de mii de avioane Nato sunt gata sa viziteze Ruskia in caz de nevoie. Ba mai mult exista chiar un plan adevarat al vesticilor de distrugere a Ruskiei. Ce avioane au ei? Cateva su 35 si miguri vech de tip 29? Sau se bazeaza pe arme nucleare? Ca daca incearca ceva nuclear, Rusia NU VA MAI EXISTA.
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 16:53 | mergi sus ▲
Hey antikiller-FUCK RUSSIA, RUSSIA EATS SHIT AND SUCKS DICK. Russia can kiss al the romanians' asses and blow them all. Russia is the only bitch left to fuck besides the arabs. Fuck you!
Asta ai inteles-o rus IMPUTIT?
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 16:56 | mergi sus ▲
Допиздитесь и получите как грузины пиздюлей и часть территории молдовы заберем для молдован.Ты с кем шутишь? Думаешь америкосы за вас лягут? Переведите этому балбесу кто нибудь
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 17:00 | mergi sus ▲
Mars d-aci moldovene rus . Nu vorbim limba lui scroafa de mata. hahahahaaaa
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 17:01 | mergi sus ▲
nu te mai chinui cu engleza nebunule ca rusu stie romana .
A comentat comiekiller.ba.stie.ro 15 octombrie 2009, 17:03 | mergi sus ▲
Un avion cu rusi se indreapta spre Afganistan. Comanmantul le zice soldatilor:
- Pentru fiecare cap de afgan adus veti primi 4000 de ruble si trei zile de permisie.
Avionul face o oprire de noapte. Soldatii se intorc cu trei capete si zic:
- Vrem banii si permisia.
La care comandantu' zice:
- Ce-ati facut ba nenorocitilor?! Inca n-am ajuns in Afaganistan
A comentat vali 15 octombrie 2009, 17:05 | mergi sus ▲
Intrebare: Ce nationalitate aveau Adam si Eva?
Raspuns: Erau rusi: nu aveau ce imbraca, nu aveau casa si credeau totusi ca traiesc in Paradis...
A comentat vali 15 octombrie 2009, 17:16 | mergi sus ▲
Ты тупая овца следь за базар!!!
A comentat 15 octombrie 2009, 17:34 | mergi sus ▲
=================================================================================
TOT CE NU NE POATE OMARA NE FACE MAI TARI !!!
=================================================================================
TRAISCA LIBA ROMANA si ROMANIA MARE si LIBERA !!!
=================================================================================
A comentat TMT 15 octombrie 2009, 17:59 | mergi sus ▲
ХАХАХАХАХА!!!!!!
Antikiller , 5 баллов!!! Ржунимагу!
commiekiller, first of all, learn english good and after write something, u understood I hope?
and this is Romania will kiss mother Russia ass. don't fucking play with such words, king of gypsies, ROFL! you are small country who doesn't have SHIT! so sit there and SHUT THE FUCK UP! AND TAKE YOUR STINKY ASS OFF THIS SITE!
BUT I UNDERSTOOD, YOUR MOTTO IS : NO BRAIN - NO PAIN!
AHAHAHAH
A comentat k 15 octombrie 2009, 19:10 | mergi sus ▲
Кажется все поняли что нельзя моих друзьей молдован обижать.Еще не знаете на что можете напороться умники
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 20:08 | mergi sus ▲
А вашу историю румын засуньте в жопу
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 20:10 | mergi sus ▲
O sa va deranjez cu un gand asa rapid ce imi venise in minte citind ceia ce voua vi se pare "funny" romani "antisemiti". Nu o sa va vorbesc depsre istorie ca oricum sunteti lebe triste in domeniu ci anume despre conceptia voastra că tinerii care nu se declară mândri a fi români sunt trădători.NU. Eu sunt mandru ca sunt de etnie romana, dar MI-E SCARBA DE ROMANIA.!!!

Mi-e scârbă de toţi lingăii de peste tot, de toţi maneliştii inculţi (scuzaţi pleonasmul) care beneficiază de clemenţă atunci când omoară oameni, de toate fufele ajunse în poziţii de conducere exclusiv pe baza nurilor, de toţi bişniţarii care îşi afişează averile ilicite fără a fi luaţi la întrebări, de toţi politicienii care în loc să-şi facă datoria în Parlament pierd timpul la televiziuni. M'am saturat scarbit de Becali si Vadim. Invatati'va sa fiti romani dar si sa fiti OAMENI!!! Asta va lipseste in Romania. Sa va fie greata de faptul ca oamenii carora le platiti impozitele (STATUL) va desconsidera ca cetateni ai propriei tari.

Sunt mandru de mine si istoria a carei cruce o port in spate, dar nu in Romania.

Cu drag si respect,
3,14
A comentat 3,14 15 octombrie 2009, 20:26 | mergi sus ▲
PTR K-Mai boule,ne pisampe Rusia voastra; in primul rand ceea ce am scris in engleza este perfect pe cand ceea ce ai scris tu este gresit: De ex se spune "learn english well" nu "good". Dar cel mai corect dinn ceea ce am scris este "fuck russia" si cred ca trei sferturi din glob sunt de acord cu mine. Vorbesti de Romania ca fiind o tara mica? Da, e mai mica decat pisatul de Rusia dar asteapta sa fiti atacati de 550 de milioane de europeni plus 300 de milioane de americani. YOU WILL BE DESTROYED-pulverizati ca niste basini in vant. Nu o sa aveti timp nici sa va lansati armele nucleare fraiere deoarece rachetele vor fi detonate deasupra Rusiei voastre de 2 lei. SUNTETI INCERCUITI DE RACHETE ANTIBALISTICE TONTULE. dAR CA DE OBICEI HABAR NU AVETI DE RAZBOI. Chiar si micutza finlanda v-a demolat iar in ultimul razboi cu Georgia ZECI DE AVIOANE rusesti au fost distruse vs cateva georgiene. Citeste declaratiile generalului rus, BARAN! IDI NAHUI! hahahaahaaa
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 20:26 | mergi sus ▲
For k -I will translate for you the above message- You dumb fuck, we piss on your Russia...... You say that Romania is a small country? Yes it is if you compare it to piss-ass Russia, but just wait to be attacked by 550 million europeans and 300 million americans. You will be destroyed.You won't even have time to launch your nuclear missiles because they will be detonated over your stupid Russia.YOU ARE SURROUNDED BY ANTIBALLISTIC ROCKETS BUT, AS USUAL YOU HAVE NO IDEA ABOUT WAR.Even little Finland wipped your asses in the finish-russo war and in Georgia you lost TENS of planes compared to just a few of Georgia's. Read the statements of the russian general. BARAN. IDI NAHUI! hahahaaaa
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 20:38 | mergi sus ▲
Посмотри вокруг баран никто не посмел даже перечить России в войне с Грузиеи ни немцы ни французы ни итальянцы словом никто не хочет портить отношения с Россией.Одни вы выебываетесь но это до поры.Скоро арабский мир который к стати на стороне России начнет вас давить и тогда будете скулить ПОМОГИТЕ! Что думаешь финны или шведы прибегут вам на помощь? Хуху.
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 20:45 | mergi sus ▲
Russia is a broke country with 50% of its population living in dire poverty. Who are you gonna fight with, dumb russian? With your farmers? Thousand of missiles are pointed RIGHT NOW against Russia. IT LITERALLY TAKES MINUTES FOR EVERY MAJOR RUSSIAN CITY TO BE WIPED OUT. Now get the fuck out of here with your stupid Riussia; you can only threaten smaller countries but I wanna see you try something bigger like the USA. The americans will teach you a lesson you never forget. And by the way it is now accepted that Russia has started ww2 with Germany , by signing the Ribentrop Molotov pact and the attacking Poland and the other countries. YOU STARTED THE WAR, MOTHERFUCKERS! WE WILL FINISH IT. !!!!!
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 20:58 | mergi sus ▲
TOATA LUMEA TREBUIE SA COMEMOREZE DATA DE 23 AUG 1939 CA FIIND DATA LA CARE RUSIA SI GERMANIA AU DECIS SA INCEAPA RAZBOIUL IN EUROPA, PRIN SEMNAREA PACTULUI MOLOTOV-RIBENTROP PRIN CARE RUSIA SI GERMANIA AU DECIS IN SECRET SA DIVIZEZE EUROPA.!
A comentat COMMIEKILLER 15 octombrie 2009, 21:02 | mergi sus ▲
Вижу баран ты чуток понимаешь по русски т.е.по человечески.Так заруби себе на носу.Хоть и не все население России русское а мы уважаем тех кто говорит и хочет познать русский язык.Это не то что вы , пару слов повзаимствовали у америкосов и считаете себя умней молдован.Вы думаете что ваш интелект отличается от бараньего?Нет!Если бы молдоване не требовали своего языка то до сих пор сидели и как ненормальные перед Чаушеску лизали бы его жопу и хлопали бы ему "Чаушеску-ПЧР".Что,забыл?
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 21:20 | mergi sus ▲
Жаль что мало территории у вас забрали
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 21:25 | mergi sus ▲
ptr antikiller -Esti un moldovean prost care vorbeste limba porcilor, da' las ca va invatam noi sa vorbiti romaneste, porci rusofoni comunisti imputiti. MARS acu din fata mea boratura; nici macar rus nu est ca aceia va considera pe voi rusofonii, un fel de tigani imputiti. Ce esti tzarane? Vre-un gagauz imputit ?
A comentat commiekiller 15 octombrie 2009, 21:29 | mergi sus ▲
Отсасешь
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 21:34 | mergi sus ▲
Баран,посмотри на себя.У нас в России послали нахуй коммунистов а вы еще их выбираете в депутаты.Ваши коммунисты из ПСД вам еще и премьер-министра они подсунули венгра по тому как вы безмозглы и не можете сами управлять страной а еще лаете на молдован.
A comentat Antikiller 15 octombrie 2009, 21:42 | mergi sus ▲
Ai perfecta dreptate dar nai cu cine vorbi aici am mai ziso!!!Bravo Antikiller inchidele gura la porcii estea caci altceva sa injure de mama si de tata nustiu nika sa faca!!!!!!!o sa ardeti in Iad dupa faptele voastre!!!
A comentat The End 15 octombrie 2009, 21:57 | mergi sus ▲
not u motherfucker will teach me how to speak english. u asshole trying to open your stupid mouth and say something wrong about Russia? yeah, i must admit there are some stereotypes about this country but at least people respect it. better learn russian 'cause i'm sure u will need it in the future.
and your country almost nobody respects. so sit there and shut the fuck up. and do something good for the reputation of your country. and, by the way. shut the fuck up with your "ACU". say acum sau acuma. it shows me from where you are. boule XD
A comentat k 15 octombrie 2009, 22:39 | mergi sus ▲
Lepădăturilor ăstea am încercat ieri să le deschid ochii dar văd că-s înapoiaţi şi nu prind la minte.Las ruşii să-i înveţe minte.Şi să ştiţi că are rusul dreptate cam la toate capitolele.Ei nu se sfădesc cu cei de le vorbeşte limba,îi primesc cu braţele deschise pe cei de doresc să adere la arealul lor numai naţiunea romînă poate scuipa în conaţionalii lor.Pentru că îs proşti.De altfel şi moderatorii de la basarabeni.ro trebuia demult să intervină,însă acele persoane pare-se sunt plasate special de ei să facă vrajbă.În timpuri străvechi erau oameni mai deştepţi cînd au spus că unde-i unu nu-i petere.Mitocanul de coimankiller tot dogeneşte basarabenii că preferă bolşevicii.Da cei de peste Prut dacă sunt "deştepţi"de ce tot la ei le sunt năzuinţele? Doar e clar că PSD-ul e un partid de stînga păi mă toromaci de: kizler,huşean, antimoldovean ş.a.cine sunteţi voi?Încă doriţi să ne exprimăm la referendum în favoarea unirii.Noi suntem sătui de comuniştii noştri nu mai dorim şi pe ai voştri!Schimbăm ichiloţii pe cealaltă parte! Şi încă ceva aş întreba pe aceşti deştepţi.Ce a schimbat pentru mine şi familia mea faptul că la recensămînt ne-am declarat romîni? M-am ales cu cucuie în cap de la rîsuri de comunişti de altfel tot de stînga ca PSD-ul vostru pe care îl ocrotiţi aşa de tare care şi vouă vă impune un prim ministru străin numai nu român.Situaţia e la fel ca şi în Basarabia:unde-s comunişti la putere acolo se lucrează în domeniul deznaţionalizării fie în R.Moldova ori România Şi în fine ce a făcut statul român pentru cele cîteva procente de romîâni declaraţi?Ce au întreprins populaţia din România şi voi cei cu gurile mari (killer,Huşean,şi alţii de teapa lor)pentru a menţine relaţiile cu alolingvii şi conaţionalii voştri?Nimic! Şi încă mai colaboraţi cu americanii dar nu aţi învăţat de la ei nimic!Ei ridică armata pentru a salva un american dar voi v-aţi ascuns în porumb!Ştiţi voi oare ce înseamnă a fi orfan de patrie?E clar că nu.Mă gîndesc că ar fi fost bine ca ruşii venind după război să ne lase în pace iar pe voi să vă ducă în siberia fiind că romînului cînd îi este greu tocmai atunci devine mai deştept şi omănos.Nu credeţi?Urmăriţi istoria.Şi încă ceva.Ştiu că cuiva nu-i place de Moldoveni.Dar dacă nu ar fi fost moldovenii sub conducerea lui Ştefan şi Mihai Viteazul apoi poate toţi cei care se laudă că vorbesc mai româneşte astăzi ar fi ciripit turceşte,fiind că dacă moldovenii nu şi-au fi dat veţile în cămpul de luptă apoi statul român nu era cu cine de fondat şi nu se mai lăuda unii că au ţara lor.Înţeleg şi pe cei nemoldoveni nemulţumiţi de isprava moldovenilor de veacuri,însă trebuie să i se dea ce e a Cezarului cît de amar nu ar fi adevărul.
A comentat Ion 15 octombrie 2009, 23:01 | mergi sus ▲
P.S. Dacă moldovenii nu se revoltau pe timpul URSS şi Gorbaciov în România şi astăzi se striga cum a zis şi rusul "Ceauşescu-PCR" pare-se aşa.Înţeleg că nu puteţi accepta ca nişte moldoveni să fie mai dezgheţaţi dar de.....
A comentat Ion 15 octombrie 2009, 23:11 | mergi sus ▲
ROMANIA NU VA VREA!!!
A comentat antimoldovean 16 octombrie 2009, 06:43 | mergi sus ▲
Ioane, basarabenii sunt inghetati rau de tot. Revolutia romana a inceput la Timisoara. Ne durea in cot de "revolta" basaraboilor. Cum ne doare si acum.
A, si sunt sigur ca nu aveati voi curaj sa va revoltati. S-au revoltat gagauzii, asa la vrajeala sa vada daca puneti voi botu'
A comentat lool 16 octombrie 2009, 06:47 | mergi sus ▲
Si vreau sa te pronunti pentru unire. Unirea cu UKRAINA.
A comentat lool 16 octombrie 2009, 06:49 | mergi sus ▲
Ba voi ati invatat istorie cu femeile de serviciu din scoli? Mihai Viteazul baaah? El doar a cucerit moldova. Ce legatura are Mihai Viteazul cu voi?

Are dreptate rusul. Lasati dracu' istoria Romaniei in pace. Va depaseste complet.
A comentat loooool 16 octombrie 2009, 06:55 | mergi sus ▲
Deocamdata fudulia si prostia unora cu privire la acest subiect nu a reusit sa depaseasca cele 173 de mesaje postate aici. Cred ca se poate mai mult. Inteleg ca unii sunt remunerati ca sa provoace, dar vad ca nici prostii care le raspund nu se lasa... Si da-i si lupta!
A comentat Gummy Bear 16 octombrie 2009, 07:07 | mergi sus ▲
Ne-am saturat sa va platim bursele. Ori acceptati ca incercam sa va civilizam si va respectati binefacatorii ori o sa va aruncam peste Prut. Hai sa aud:
Saru'mana popor roman ca incerci sa ne scoti din rahatul in care ne-am bagat pana la gat. Suntem incapabili sa ne descurcam singuri. Avem nevoie de generozitatea romanilor. Hai sa va aud.
A comentat Pt Commy BEAR 16 octombrie 2009, 07:13 | mergi sus ▲
esti un mare prost cel care a scris ultimul mesaj!!!iti place sati bati joc de altii vad ca bine!!!!!!so crezi tu ca cineva o sati spuna cuvintele date!!!!!boule stai in vizuina ta si scoate pliscullllllllllll!!!
A comentat The End 16 octombrie 2009, 07:27 | mergi sus ▲
ma mira faptul ca intra asa o tara dezvoltata se mai gasesc si lepadaturi din astea!!!!!!!!
A comentat The End 16 octombrie 2009, 07:29 | mergi sus ▲
nu suntem omule civilizati . NU vrem basarabeni din rm la noi in tara . atata-i tot.
A comentat pt. the end 16 octombrie 2009, 07:31 | mergi sus ▲
de unde atita ura?????????????
A comentat The End 16 octombrie 2009, 07:33 | mergi sus ▲
iti voi da 2 linkuri . te rog citestele . nu pot altfel pe net .
http://www.basarabia91.net/2009/10/moldoveanul-are-ura-fata-de-romani-si.html
A comentat pt.the end 16 octombrie 2009, 07:42 | mergi sus ▲
A comentat pt. the end 16 octombrie 2009, 07:44 | mergi sus ▲
aveti o cultura medievala. sunteti inapoiati si inculti. incercam sa va ajutam. dar nu indrazniti sa visati vreodata ca suntem egali. sau sa va dati voi cu parerea despre romania. stergeti-va la gura inainte s apronuntati numeloe tzarii care va scapa de foamete.
A comentat pt basaraboi 16 octombrie 2009, 08:00 | mergi sus ▲
vad ca la criteci sunteti primii!!!sa stii ca nai dreptate nu trebuie sa te consideri mai sus ca cineva cu toate ca esti roman!!!
A comentat The End 16 octombrie 2009, 08:22 | mergi sus ▲
daca voi spuneti ca romanii nu au voie in propriile camine pt ca sunt lenesi, daca voi sunteti mai "sarguinciosi" decat noi, cineva trebuie sa va spuna adevarul.
Sunteti cea mai inapoiata tzara din Europa pentru un motiv clar. si nu bagati minciuna aia cu rusii. Ca si in tarile baltice au fost. Sau vreti sa spuneti ca sunteti rasial inferiori balticilor?
A comentat pt basaraboi 16 octombrie 2009, 08:52 | mergi sus ▲
ptru Durnea, Racila, Miron, etc.

Daca voi credeti ca tot ceea ce se intampla pe acest site e bun va doresc sa continuati tot asa si sa nu luati masuri in privinta comentariilor obscene si provocatoare care sunt postate de catre "papusarii" denigrati.

In urma discutiilor de saptamana trecuta cu anumite persoane ziceam sa trimitem o scrisoare Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC) ca poate asa va baga si pe voi in categotia site'urilor pornografice, si va vor sanctiona conform Legii 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei.

Pe curand,
3,14
A comentat 2,14 16 octombrie 2009, 11:50 | mergi sus ▲
Ptr 3,14- Cine dracu esti tu, securitatea statului? Dute naibii de aici maimutza dracu!
A comentat commiekiller 16 octombrie 2009, 15:37 | mergi sus ▲
ptru COMMIEKILLER:

Ai rabdare! Commiekiller, commiekiller, nu esti decat un pustan labil psihic care mereu da rateuri si se balbaie cu acea voce pitigaita. Cine sunt? Rabdare, o sa'ti'o spun personal la momentul potrivit.

Pentru Voi,
3,14
A comentat 3,14 17 octombrie 2009, 13:33 | mergi sus ▲
Nu comunic
A comentat Om 17 octombrie 2009, 16:08 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Ştiri de Top

ordinul republicii, georgia, inmanare
Președintele Georgiei, decorat de Mihai Ghimpu cu "Ordinul Republicii". "Primesc ordinul în numele poporului georgian și vă asigur că vă suntem alături", declară Mihail Saakașvili
In urmă cu puțin timp la reședința de stat din str. N. Iorga a avut loc decorarea cu cea mai înaltă distincție a R. Moldova - "Ordinul Republicii" Președintele georgian, Mihai Saakașvili . Ordinul a fost oferit de președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu. 
"În semn de profundă gratititune din partea R. Moldova, pentru [...] mai mult
alegeri, Corjova, sectii de votare, CEC
CEC nu va deschide secţii de votare în satul Corjova din motive de securitate
Modificari apar nu doar ce tine de listele electorale dar si de sectiile de votare. Precizam ca, in satul Corjova, din raionul Dubăsari, nu vor fi deschise secţii de votare pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a luat această decizie din motive de securitate.
Amintim ca la scrutinele anterioare, în această [...] mai mult
taxa consulara, permis de sedere, taxa permis, viza de resedinta, Tomac,
Taxa consulară de 120 de euro va fi eliminată
Taxa consulară de 120 de euro pentru studenții basarabeni care se încadrează în categoria „fără bursă fără taxă” va fi eliminată pentru anul universitar 2010-2011, promite secretarul de stat Eugen Tomac, din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Anul acesta [...] mai mult
Guvernul Romaniei a premiat olimpicii la limba si literatura romana din RM
19 olimpici de limbă şi literatură romană din Republica Moldova au fost astăzi premiaţi de Guvernul Romaniei. Ceremonia a avut loc la Ambasada Romaniei de la Chişinău. Elevii au primit 10 volume de clasici romani, diplome, bani şi o excursie la mare în timpul vacanţei de vară.

Cei 19 olimpici din diverse zone ale republicii s-au remrcat atît prin [...] mai mult
Creştinii sărbătoresc pe 25 decembrie Naşterea Domnului
În urmă cu peste 2.000 de ani, pe 25 decembrie se năştea Iisus Hristos.

Acum peste două mii de ani, în oraşul Bethleem s-a săvârşit marea taină a dreptei credinţe: "Dumnezeu S-a arătat în trup" (I Tim. III, 16). Eveniment unic în istoria omenirii, petrecut pe vremea regelui Irod cel Mare, stăpân peste Galileea [...] mai mult
Zeci de asociatii romanesti din strainatate cer ministru delegat pentru romanii de pretutindeni
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Primului ministru desemnat, zeci de asociatii romanesti din afara frontierelor cer infiintarea functiei de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni."Luand in considerare criza prin care trece Romania nu cerem minister care sa se ocupe de problemele extrem de complexe pe care le avem. [...] mai mult
Cate cereri de redobandire a cetateniei romane au fost inregistrate in perioada 2003-2009 la Directia Cetatenie
Raspuns al Directiei Cetatenie prin care informeaza Institutul pentru Drepturi Civile Europene asupra numarului de cereri de redobandire a cetateniei romane depuse de cetatenii moldoveni si ucraineni la Consulatele Romaniei din Moldova si Ucraina intre anii 2003-2009, cereri care au fost transmise la Minsiterul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.

Referitor [...] mai mult
RUSINE NATIONALA: EROII ROMANIEI LA GUNOI. Senatul a respins proiectul de lege depus de Urban si Badea pentru acordarea statutului de eroi-martiri basarabenilor Lesco, Popa, Ivantoc, dupa 15 ani de temnita la Tiraspol
La data de 21 mai 2009, am depus la Senat impreuna cu senatorul de Diaspora Viorel Badea, un proiect de lege ce viza Propunerea legislativă privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, despre care [...] mai mult
Caseta cu Geoană: Bani pentru "un loc eligibil", nu sex oral. VEZI VIDEO
Pe bloguri a apărut astăzi o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului.

Posibila înregistrare despre care vorbea Traian Băsescu în campania electorală îl arată [...] mai mult
Vlad Filat s-a intalnit cu Angela Merkel, Basescu si cu premierii din Polonia, Olanda si Belgia. Vezi AICI ce au discutat
Premierul Vlad Filat s-a intalnit astazi cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu omologii sai din Polonia, Olanda si Belgia. Intrevederile au avut loc in orasul german Bonn, unde Vlad Filat participa la lucrarile Congresului Partidului Popular European.

Potrivit Serviciului de presa al Guvernului, Vlad [...] mai mult

randat în 	1.7288 secunde