Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

29 martie 2024, ora locală: 04:35

 

(Material VIDEO) Bujeniţă + Sârbu = Voronin?

adăugat 29 aprilie 2009, 09:06, la Eveniment

Eu imi pun întrebarea cum a reacţionat pînă la urmă şeful Statului văzând acest material video, sau deasemenea îi doar o tentativă de defaimare a numelui acestuia.

Cum am mai spus şi pînă acuma, poţi minţi o persoană, poţi minţi prietenii, părinţii sau chiar însăşi pe tine, dar ce mai vorbă, nu poţi minţi o ţară întreagă.

Dragoş Galbur


Autor: Realitatea TV
Sursa: basarabia91.blogspot.com
nu se aude nimic..:(
A comentat maria 29 aprilie 2009, 15:47
a fost mare jale cindva........rau ca batrinetul nostru inca ne mai decid sorta noastra a tineretului........vazind cit de dura si jalnika a fost istoria legata cu basarabia si transnistria.....
A comentat stela 29 aprilie 2009, 15:56
Deci eu sunt din chisinau si istoria aceasta este adevarata eu stiam demult chestia asta depsre Voronin!!!
A comentat Iulian Huligan 29 aprilie 2009, 16:40
Uai Dragosh uai... oare e asha de greu sa-tsi dai seama singur.. da-mi televiziunea in manele mele, shi-tsi demonstrez ca ushor pot sa amagesc o tsara intreaga!
Shi Voronin, shi Roshca, shi Urechianu, shi orcine de acolo de "sus", totsi tre de zapizdit in gat!
Un drac i-a pus pe totsi dracii eshtea, shi a zis:"facetsi alegerea, caci suntetsi deja liberi"
Shi totsi de-al de tine ese la votare, shi la diverse mitinguri de animale!
A comentat Gary 29 aprilie 2009, 18:37
Shi apoi.. vrei sa spui ca daca comunishtii faceau toate chestiile estea, apoi Rushii is puterea neagra a pamantului? Inseamna ca in ssilca se trimiteau numai daca nu eshti rus?
Intereseazate despre toata casha asta shi vei vedea ca indiferent de natsionalitate, se trimiteau in sibiria oamenii intelegentsi, gospodari,.. int-un cuvant care nu erau zombificatsi cum acuma majotitatea. Shi erau ridicatsi aceii care credeau in comunism ca in dumnezeu!
Rushii shi mai mult ca oricine, au suferit de comunism..
Eu am prieteni din Rusia, shi din Romania. Rushii sunt simpli oameni ca totsi oamenii. Shi ei sufera din cauza conducerii sale ca orice stat din lume.
Shi daca de cascat oleaca okii, apoi se observa ca in orice tsara din lume, conducerea este instalata de proprietarul bnilor lumii. Cine are cel mai multsi bani de pe lume?!..
A comentat Gary 29 aprilie 2009, 18:59
chestiunea este intraceia ca nu se face nicio fapta fara sa fie platita fiecare va judeat l atimpul sau Dumnezeu are grija de toti
A comentat destul de grav 29 aprilie 2009, 19:24
ei si ce daca e roman, ei si ce ca are si el o istorie precum o are fiecare. ia intrebatii pe cei batrini, citi din suta vor spune ca le-a fost rau pe timpul comunismului!! dar chiar mi-i interesant, comunismul de acum se aseamana cu comunismul de atunci? prin ce? prin denumire?dar cine da o garantie cit de mica ca cel care vine nu e un comunist mai mare decit cel care se numeste asa!! cred ca ar fi cineva de acord cu mine: sau facut multe lucruri care nu erau demne de un presedinte, dar multi au spus si multumesc, ca si-au avut acel salariu cu care si-au putut hrani copiii!!! sunt mai mare antistatalisti cei care au participat la vandalizmul de pe 7aprilie, oare asta a solutionat problema, oare nu tot noi vom plati despagubirile???
A comentat LARISA 29 aprilie 2009, 20:00
e foarte urit ce se intimpla akum in Republica Moldova.. dar de ce noi nu ne putem face ordine in tara noastra? de ce sute de tineri trebuie sa moara doar ca sa supravetuiasca familia Voronin? Kiar nimeni nu ne poate ajuta??!!! :(
A comentat Laura 29 aprilie 2009, 20:35
Larisa...
nu stiu citi ani si ce stii despre soarta tarii noastre...
dar daka sunt atit de buni comunistii, de ce numai in 5 state din lume sa intilneste acest sistem si toate sunt inapoiate economic??? de ce???
cit despre salariu.. sa stii ca nu sunt de akord cu tine... citi parinti au plekat peste hotare ca sa-si poata intretine copii??? citi copii pling de dorul parintilor, pierzindusi copilaria fara educatia parintilor??? la Lacrimile tinerii generatii nu se gindeste nimeni???
A comentat Laura 29 aprilie 2009, 20:40
Cam veche stirea........
A comentat UnOm 29 aprilie 2009, 20:42 | mergi sus ▲
Oricite nu s-ar spune referitor la problema identitara si de apartenenta, prezenta pe acest meleag un lucru e sigur : meritam ceea ce avem si din pacate schimbari majore in viitorul apropiat nu vor fi....
motivul e simplu "nu mor caii cind vor ciinii..." si in situatia data noi suntem "ciinii", pe de alta parte "caii" sau interesele geopolitice la hotarul carora ne aflam sunt in defavoarea spiritului de reintregire a tarii. Sincer sunt dezamagit de toate figurile politice care sau perindat pe acest meleag caci toate pornirile oneste si sincere pornite din constiinta sau izbit de peretele indiferentei societatii, de interesele occidentale de a pastra aceasta zona "tampon",si nu in ultimul rind interesele estice prezente de vre-o trei secole p-aicia...
Cel mai simplu argument se contine in intrebarea : De ce atunci cind a fost posibila reintregirea tarii in 1990-1992 liderii de moment, de pe ambele maluri a Prutului sau facut "morti in papushoi" ? Raspunsul reprezinta si argument la ce am expus mai sus.
Asaca tot ce se intimpla astazi in regiune, o finalitate clara si favorabila intregii societati nu va avea, atita timp cit intreresele geopolotice vor prima.
Si referitor la liderii de pe acest meleag, toti, absolut toti liderii politici sunt doar niste papushe de decor fara nici o putere reala de a schimba starea de lucruri in favoarea populatiei majoritar romane din punct de vedere istoric.
Papushe capabile doar de asi asigura neamurile cu posturi de conducere bine platite din finantarile externe sub forma de imprumuturi si granturi pe care tot noi, oamenii de rind si nepotii nostri o sa le dam inapoi cu procente !!!
Papuse imbracate in straie de diferite culori -- Pseudo!!!(democrati, comunisti, liberali, conservatori)pseudo!!! asta se observa prin prisma scopurilor si rezultatelor obtinute de ei, in acesti 20 ani. N-are rost sa-i mai enumar.
Cind politica se face in defavoarea populatiei pe care pretinzi ca o conduci, ea capata binemeritatul nume de mafie de stat, legalizata si promovata cu buna stiinta.
Spunind toate acestea imi ramine o singura intrebare la care n-am raspuns : --mai departe ce facem ?!
A comentat gugunea 29 aprilie 2009, 21:29 | mergi sus ▲
Eu o sa zic oleaca mai simplu (Moldoveneshte).. Shi voi incerca sa raspund shi Laurei.
In primul rand, suntetsi inapoiatsi economic, din cauza ca suntetsi de rasa alba! Itr-al 2-lea ca suntetsi GOI(Deschidem TORA, evreiasca shi ne interesam ce-i asta, shi cu ce se manaca, sau Chitsur Shulhan Aruh,..in doua cuvinte.. dumnezeu va dat pe acest pamant, ca shi cum a dat shi orice fiintsa,.. shi indeobshte tot pamantu este dat de dumnezeu pentru evrei. Vechiul testament al bibliei, este TORA adaptata pentru CRESHTINI!) Intr-al 3-lea multsi dintre voi, greu se dadeau dresarii, shi nu cam erau deacord sa cade in genunchi cum au cazut pe vremurile sale tsarile Europei de vest. Shi familiile Rodshild, Morgan, Rokfeller, Shift, Soros, s.a... au hotarit ca tsara unde-s mai multsi "neascultatori" nu vor finantsa-o.
Mai inscurt.. toata lumea este condusa de aceshti Levitsi, cu ajutorul bogatsiei pe care o au(apropo acumulata de mii de ani). Toate bancile(cele mai mari) lumii sunt al lor, chiar shi rezerva federala a Americii personal al lor. Ei detsin cele mai mai companii financiare, informatsionale, farmacologice shi nu numai. Ei decid care tsara va fi economic(shi nu numai) dezvoltata, shi care nu. Shi tot ei decid cate persoane in tsara cutare for fi fumatori, betsivi, alcoolici, narcomani,... In sensul "betsivi" intra cei care "cinstesc" cel putsin cate un pahar de "sarbatoare"!
...
...
Shi intradevar cum a spus shi gugunea, totsi aeshtea de-al de Voronin, Urechianu, Talmaci, Roshca, s.a.m.d., sunt jucarelele acestor Levitsi(familiile de mai sus)! V-au impartsit miciuna in mai multe bucatsele contrarii, shi v-au facut iluzie de libertate,.. doar voi facetsi alegerea(intre cacat, mucigai, bahlitura,..!) Ei totsi lucreaza la una shi aceiash "persoana" care va paste ca pe nishte oi, din cauza ca avetsi sentimente.
Suntetsi ca nishte shoareci de laborator, pe care se fac experimente, pentru a se afla cat timp un popor se poate dus de nas, cat timp va rabda(apropo cea mai dulce pentru levitsi calitate a GOI-lor), cat de ushor se poate de scos la miting,...
Da.. shi pentru cei credicioshi.. cine pate raspunde la ceste intrebari?!?!!!??? -> http://www.1-sovetnik.com/Dispatches/bible-content.html
A comentat Gary 30 aprilie 2009, 04:20 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

BREAKING NEWS // România a votat UNIREA. Decizie istorică în Parlamentul de la București
Vocea Moldovenilor a fost auzită: România vrea Unire! Declarația de REUNIRE a fost votată cu majoritate. În ceasul Marelui Centenar, în plenul reunit al Parlamentului de la București, în cadrul ședinței solemne dedicate celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, toată clasa politică românească a dat [...] mai mult
Cel mai MARE județ din România, Timis, a semna pentru UNIRE
Cel mai mare județ din România, judetul Timis, a semnat Declarației de Unire cu R. Moldova, înițiativa care ii apartine Roxanei Iliescu, vicepreședinte al Județului Timiș.
Propunerea a fost supusa votului pe 29 martie.
“Îi rog pe toţi colegii să îl semnăm, indiferent de coloratura politică [...] mai mult
Concert în aer liber - Zdob si Zdub, Nicoleta Nuca - Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” din Timisoara
Deschiderea grandiosului proiect: Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a se va marca printr-un eveniment de anvergură și anume: Concert în aer liber, alături de interpreți de renume atât din Republica Moldova, cât și din România.Astfel, se va realiza o punte de legătură între cele două [...] mai mult
ȘOC! Cel mai MARE județ din România va semna UNIREA
 În timp ce Igor Dodon se află în plină campanie a promovării prostiei în Republica Moldova, iar replicile tovarășului la adresa primarului din localitatea Băcioi amintesc de agitarea godacului înainte de a fi sacrificat pentru masa de Crăciun, la care vedem aceeași expresie în care se [...] mai mult
Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a din Timisoara
Cel mai așteptat proiect al anului marca OSB Timișoara-Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” revine și în acest an. La cea de-a XVIII-a ediție sărbătorim împreună 100 de ani de la sublima operă istorică-Marea Unire.
Festivalul reunește, deja de 18 ani, artiști, actori, studenți și elevi talentați, din cele două țări românești: [...] mai mult
Sunt 60! Încă două localități din țara noastră au semnat declarația simbolică de Unire
Ideea semnării unei declarații simbolice de unire devine din ce în ce mai populată în localitățile din țara noastră. După ce săptămâna trecută mai multe sate au semnat acest document, luni, localitățile Țînțăreni din raionul Telenești și Copceac din Ștefan Vodă au semnat, de asemenea, declarațiile de unire simbolică.
Odată [...] mai mult
DMITRII ROGOZIN, DECLARAT PERSONA NON GRATA ÎN R.MOLDOVA
Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin a fost declarată persona non grata în R.Moldova. Decizia a fost luată astăzi la Guvern în urma unei solicitări din partea ministrului de Externe, Andrei Galbur, după ce oficialul rus și-a declarat disponibilitatea de a veni în septembrie la Chișinău, dacă autoritățile [...] mai mult
/FOTO/ DODON ÎL PLAGIAZĂ PE PUTIN? ȘEFUL STATULUI A URCAT ÎN TRONUL ARHIERESC DIN BISERICA PROTATON
O imagine cu președintele țării, aflat în vacanță pe muntele Athos, a stârnit un val de critici și glume pe seama lui. Acesta apare pe tronul arhieresc din biserica Protaton, cea mai importantă clădire din Careia, fiind totodată și cea mai veche biserică din Sfântul Munte Athos, în aceeași ipostază în care a fost surprins [...] mai mult
30 IULIE INDEMN LA PROTEST
După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.
 

 
Liderul [...] mai mult
SIS:ECHIPAMENT MILITAR, DEPISTAT LA FRONTIERA MOLDO-ROMÂNĂ
Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au desfăşurat o operaţiune în cadrul căreia au identificat şi ridicat un lot de uniforme şi accesorii militare, fără acte de provenienţă. Echipamentul militar urma să [...] mai mult

randat în 	0.1150 secunde