Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

25 aprilie 2024, ora locală: 05:14

 

Voronin cere ajutorul Occidentului pentru reinstaurarea ordinii in tara. Ambasadorul R. Moldova la Bucuresti, chemat la Chisinau

adăugat 07 aprilie 2009, 20:58, la Ştiri de Top

Presedintele moldovean Vladimir Voronin a cerut ajutorul Occidentului pentru a reinstaura ordinea in Republica Moldova, informeaza agentia Interfax, citata de Reuters. Voronin s-a intalnit marti cu ambasadorii acreditati la Chisinau.

"Autoritatile moldovenesti sunt extrem de preocupate de manifestarile care au loc in capitala si apeleaza la structurile occidentale pentru a remedia situatia", a declarat Voronin in fata ambasadorilor.

Ambasadoarea Republicii Moldova la Bucuresti, Lidia Gutu, a fost chemata marti la Chisinau pentru consultari, in legatura cu evenimentele care se petrec in capitala moldoveana.

Autor: D.G. - HotNews.ro
Sursa: www.hotnews.ro
Omu' asta tine cu orice pret la scaunu' de presente in continuare!
Azi i-a expirat mandatul! Nu o sa mai poata fi presedinte acum! Nici nu vrem! Pe nimeni din Partidul Comunist!
A comentat :) 07 aprilie 2009, 20:03
sper ca doamna ambasadoare sa explice de ce rezultatele sectiei de votare de la consulat nu s-au luat in consideratie...........TREBUIE SA-I DAM JOS..........PREA AU FACUT CE-AU VRUT I TARA!!!!!!!!!!!!!1
A comentat jos comunistii 07 aprilie 2009, 20:19
oamenii nu stiu ce se petrece in centrul chisinaului, toate sursele sunt blocate, sa ne unim romani de pretutindeni sa-i rasturnam pe comunisti, desteapta-te Romane!!!
A comentat vichia 07 aprilie 2009, 21:49
ATUNCI VINE MAREA REVOLUTIE!!!!! vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O nouà datà in istoria noastrà! Toatà Republica la Chisinàu în Piata Marii Adunàri Nationale!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Transmite mesajul mai departe! Anuntà prietenii, pàrintii si pe toti care ii cunosti!!!
A comentat vitalinho 07 aprilie 2009, 22:55
Tatal nostru care esti la Moscova....Stirpeasca-se numele tau rosu,blestemata sa fie voia ta,precum in iad asa si pe pamint....Pinea noastra cea mica si neagra,dane-o noua astazi mare si alba.Si ne iarta noua votarile noastre precum si noi iartam batjocora voastra.Si nu ne duce pe noi in Siberii si ne izbaveste de secera si ciocan.Ca a ta este cotropirea,faredelegea si distrugerea de neam....Amin...
A comentat Petrica 07 aprilie 2009, 23:02
de ce sa asteptam pana vineri??? liderii nostri liberali trebuie sustinuti! toti cei care i-am votat santem mai multi si mai activi si vom invinge, sa nu ne fie teama si multumesc mult tuturor Romanilor pentru sustinere, la noi inca nu-i revolutie, dar numai revolutia e unica solutie!!! BASARABIA E PARTE A ROMANIEI!!!
A comentat vichia 07 aprilie 2009, 23:30
din italia va scriu si va spun ca snt cu voi tineri din chisinau.
Eu zic sa cerem repetarea alegerilor si votul electronic ca sa poata vota si cei din strainatate
A comentat igorionet 07 aprilie 2009, 23:50
MAI TACETI ODATA CU REVOLUTIA, DACA NU STITI CE INSEAMNA SI CE URMARI POATE SA AIBA!!!

SPER CA SA SE RENUMERE VOTURILE "LA SANGE", SAU SA AVEM PARTE DE ALEGERI REPETATE LA CARE SA AVEM PARTE DE OBSERVATORI DIN INTREAGA EUROPA!!!

SPER SA NU SE AJUNGA LA VARSARE DE SANGE IN MASA SI SA PUTEM SA ALUNGAM COMUNISTII PE O CALE MAI... DESTEAPTA!

PROTESTATARII SA NU RASPUNDA PROVOCATORILOR CARE VANDALIZEAZA SI DISTRUG IN CONTINUARE TOT PE UNDE TREC!!!

ACTIONATI INTELEPT!

DUMNEZEU SA NE AJUTE!
A comentat Feel'Fee'Zone 08 aprilie 2009, 00:25
salut,scriu din irlanda,imi pare foarte rau ca sun si eu acolo unde se decide sper sorta tarii,rog din tot sufletu cei ce vor pleca in centru sa nu se lase invinsi,de sa mers pin aici trebuie sa fie pin la capat,alegeri repetate inseamna ca neam lasat invinsi,tratative cu comunistiii inseamna tradare,nu lasati mantia rosie sa ne acopere iarasi,acum este momentu altu nu va fi,dac il pierdem pierdem totu,rog si romanii de peste prut,intrati cu forta peste hotar sa ne izbavim o data si pentru tot deauna de hotare,noi tineretul avem o datorie de viata si de moarte fata de sutele de miii ce siau dat viata dupa 1939 si dupa,chir si sus acolo ei sunt cu noi,Dumnezeu sa ne ajute,traiasaca Romania mare,acum ori niciodata
A comentat dumitru,cdm 08 aprilie 2009, 01:34
fratilor sa spargem vama de la frotiera acum e timpul
A comentat danieel cahul 08 aprilie 2009, 04:06 | mergi sus ▲
A comentat intrebatorul 08 aprilie 2009, 04:46 | mergi sus ▲
TRAIASCA ROMANIA MARE
A comentat vava 08 aprilie 2009, 04:48 | mergi sus ▲
Petrica, e tare rugaciunea ta.
Acum e momentul decisiv in tara noastra. Ajuta-ne Doamne sa scapam de ciuma.
A comentat Varica 08 aprilie 2009, 05:22 | mergi sus ▲
Sa iasa si batranii la lupta. Asa si ei unii au mai votat hotii comunisti. Asa si de ce sa luptam numa noi tinerii si sa nu spele obrazu si cei batrani si babele noastre care ne omoara cu zile?
A comentat Igor 08 aprilie 2009, 05:26 | mergi sus ▲
Asa si sa nu dam vreme libera la ciuma comunista.
A comentat Igor, Balti 08 aprilie 2009, 05:30 | mergi sus ▲
"O mana de fascisti beti" asa suntem catalogati de catre nemernicul Voronin.
A comentat Roman 08 aprilie 2009, 06:55 | mergi sus ▲
nu lasati pe nimeni sa va confiste revolta. luptati in continuare!
A comentat spartacus 08 aprilie 2009, 06:59 | mergi sus ▲
Trebuie sa ocupati tv-ul si radioul public,nu are rost sa va intoarceti la parlament si presedintie pentru ca sunt deja cucerite simbol vorbind
Alugantii pe cripto-comunisti din tara si aveti mare grija ce lideri se ridica dintre voi,e un zvon cum ca Nicolae Dabijdea ar incerca sa faca un FSN(Frontul Salvarii Nationale ca in Bucuresti in `89 ca ion Iliescu),voi il cunoasteti mai bine,eu nu stiu ce sa zic,numai alegetiva cu grija viitorii lideri,ar fi de preferat ca ei sa fie pro-romani si pro-unionisti,dar ar fi vital ca dupa cei alungatii pe cripto-comunisti de la putere/din tara,sa va indreptati in grupuri organizate,in autocare,autobuze,masini spre granita Romaniei si sa o deramati simbolic asa cum nemtii au deramat zidul Berlinului in `89
Dumnezeu sa binecuvanteze cauza romaneasca
A comentat micael 08 aprilie 2009, 07:04 | mergi sus ▲
o vointa populara puternica si solidaritatea deplina sunt ingredientele victoriei.
A comentat spartacus 08 aprilie 2009, 07:05 | mergi sus ▲
stiu ca azi in bucuresti se merge la ambasada pe aviatorilor si la universitate. stie cineva la ce ore,cand,in ce ordine??
A comentat andrei 08 aprilie 2009, 07:06 | mergi sus ▲
chestia cu renumararea voturilor poate fi o inselatorie. deci nu va bazati pe asta. comunistii au multe metode si mijloace pentru a-si indeplini scopurile
A comentat spartacus 08 aprilie 2009, 07:14 | mergi sus ▲
Spurcatul comunist nu se lasa..., manipuleaza, ciordeste, minte, ca un comunist adevarat!

Alegerile trebuie ANULATE, au furat masiv comunistii!
TRAIASCA BASARABIA LIBERA DE COMUNISM!
A comentat JOS COMUNISTII! 08 aprilie 2009, 07:21 | mergi sus ▲
PENTRU DUMNEZEU SI PENTRU VIITORUL NOSTRU AL TUTUROR SUFLETE CHINUITE NU VA LASATI PRINSI DE GHEARELE FUREI CE NU ARE CUMPAT !!! PROTESTUL IA AMPLOARE DE PROSTIE GENERALA CE E DE FAPT SCOPUL CELOR CONTRA CARORA PROTESTAM... PERSOANE BINE INSTRUITE SUNT INFILTRATE PRINTRE DEMONSTRANTI CA SA PROVOACE MULTIMEA LA AGRESIVITATE SI VANDALISM.
APEL LA PROTEST IN MOD DEMOCRATIC SI CIVILIZAT!!! APEL LA CUMPAT SI SINGE RECE FARA PERDERI DE CONTROL !!! DACA NU EVITAM CA NEBUNIA SA IA AMPLOARE GENERALA VA FI UN DEZASTRU IREPARABIL CE VA VI ABSOLUT CONTRAR CERINTELOR SI TENDINTELOR NOASTRE DE SCHIMBARE...
CEI CE SE CRED ASCULTATI DE MULTIME FOLOSITI TOATE MIJLOACELE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE PENTRU A NU LASA TINERII CE SE LASA O TURMA DE PROSTI NEBUNI PROVOCATI DE INDIVIZI INSTRUITI AI COMUNISTILOR ! PRIN ORDINE SI VOINTA DE DREPT VOM REUSI REVOLUTIA SI DOAR ASTFEL VOM AVEA SUSTINEREA TUTUROR CELOR IN PUTERE DE A FACE LUMINA PESTE INSELACIUNEA CELOR CE NE MANINCA VIITORUL!!! UNIRE SPRE REUSITA!!! UNIRE CU CREDINTA!!! DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE NEBUNIA PROSTIEI INCONTROLATE!!!
A comentat anatol 08 aprilie 2009, 07:46 | mergi sus ▲
Tinerii au protestat pasnic insa au fost citeva sute de provocatori platiti de comunisti care au fost coordonati ^prin statii radio cu fortele de ordine! Prin arborarea steagului romaniei pe cladirea parlamentului tarii noastre Voronin capata mina libera sa acuze direct romania de lovitura de stat! In citeva zile Voronin va rupe relatiile diplomatice cu romania si va declansa un val masiv de arestari! Dupa aceea va deveni prim ministru si o sa-i demita pe cei implicati in reprimarea manifestatiilor! Anul acesta Voronin are in plan introducerea alfabetului chirilic stringerea relatiilor cu rusia si desfiintarea mitropoliei basarabiei! Situatia este extrem de grava si daca in manifestatii nu se vor implica si persoanele trecute de 30 ani, miscarea populara va fi rapid anihilata! Actiunile violente au fost planificate in amanunt de serviciile secrete ruse in cooperare strinsa cu autoritatile noastre pentru a anihila opozitia, a rupe legaturile cu romania si a tine moldova departe de structurile occidentale pt a fi acaparata in urmatorul deceniu definitiv in sfera de influenta a rusiei! Tara noastra respecta democratia si drepturile omului la fel ca ZIMBABWE si daca populatia nu va iesi pe strazi asa cum a fost in romania in 1989 nu mai pûtem astepta decit umilinta de a fi roman!
A comentat belleurrul 08 aprilie 2009, 07:46 | mergi sus ▲
la ambasada la 12,universitatea la 8 seara
A comentat gabi h 08 aprilie 2009, 08:24 | mergi sus ▲
Ati auzit, Moldova cere vize pentru romani!!!!!!!
A comentat RN 08 aprilie 2009, 09:20 | mergi sus ▲
Sa mergem cu totii in vama Leuseni si sa protestam acolo. Sa demolam vama aia ca ne sta ca un nod in gat.
A comentat Mircea 08 aprilie 2009, 09:37 | mergi sus ▲
Cu totii in vama Sculeni, Leuseni, Cahul, Giurgiulesti......
A comentat Mircea 08 aprilie 2009, 09:38 | mergi sus ▲
Ba da sunteti niste naivi si zombati toti,dac o mare parte din europa depinde de rusia energetic,credeti ca unica moldova fara nimic se va discura?de unde va lua gaze,electricitate....?de la romani?care tot de la rusi le iau.Cineva cu intentii si interese personale manipuleaza masele de "oi"care debia au iesit din ou si le pare ca stiu ceva,ei stiu 0,cum poti avea o parere obiectiva cind debia cu 2-3 ani in urma te-ai trezit din somnul copilariei,faceti ce vreti,dar din cauza voastra tara o sa stea in mocirla si mai departe,deschideti ochii,si ginditiva mai intii de a face un pas!!!!!!!!mai intii mai fiti si neutri pentru putin!!!
A comentat IvanVasilici 08 aprilie 2009, 09:38 | mergi sus ▲
\"Nici o persoana particulara, nici o parte din popor, nici un grup social, nici un partid politic sau o alta formatiune obsteasca nu poate exercita puterea de stat in nume propriu. Uzurparea puterii de stat constituie cea mai grava crima impotriva poporului.\"
A comentat parte din constitutie... 08 aprilie 2009, 09:50 | mergi sus ▲
Se impune un embargou total Basarabiei, atat din partea Romaniei, cat si a UE si SUA. Speram ca acest lucru sa se realizeze cat de curand. Batranii si votantii comunistilor sa fie ajutati doar de Rusia. Daca si rusii isi vor permite acest lucru!

In alta ordine de idei, de ce Romania se lasa jignita si improscata cu noroi de una din primele trei din cele mai odioase dictaturi de pe glob? Cred ca se impune scoaterea ambasadei comuniste basarabene de la Bucuresti! Apoi ar trebui masuri de retorsiune la nivelul Romaniei si intregii lumii democratice. Sa nu se mai permita nimanui dintre basarabeni sa lucreze in UE sau alta tara democrata. In caz contrar, sprijiniti economic a treia dictatura odioasa de pe glob. Jos comunistii dintre Prut si Nistru! Rusine voua, comunistilor!
A comentat Formal 08 aprilie 2009, 09:50 | mergi sus ▲
jos riia comunista...jos coruptia...jos rabdarea-----sus vitejia----------sa fie impuscati si spinzurati toti comunistii impreuna cu curvele sale---rosca-bragis--musuc
A comentat sfan 08 aprilie 2009, 11:04 | mergi sus ▲
frati romini va ordon---trceti prutul----acum ori niciodata
A comentat gen. Antonescu 08 aprilie 2009, 11:08 | mergi sus ▲
romani suntem toti, fie ca suntem in partea stanga a prutului sa in cea dreapta. cei din partea stanga va sustin!!! traiasca Romania Mare!! Dumnezeu sa ne ajute!
A comentat hora mare 08 aprilie 2009, 11:11 | mergi sus ▲
Sa nu devenim violenti. Voronin e un isteric disperat, arata cu degetul in toate partile, acuza Romania si vorbeste de zionism, fascism... Daca protestatarii raman rationali in timp ce guvernul intra in panica, avem mari sanse sa castigam.

Nu folositi violenta, oameni buni, ca le dati motive sa devina si ei violenti. Nu le oferiti scuze sa va aresteze pe toti, ca asa nu rezolvam nimic.

Sa protestam pacifist, sa convingem lumea ca avem dreptate.
A comentat bun 08 aprilie 2009, 14:47 | mergi sus ▲
fratilor sunt foarte departe de moldova acum si nu am nici o posibilitate sa ma intorc acasa dara daca as avea cea mai mica posibilitate cred ca mas porni pe jos. rog pe toti din suflet sa nu cedeze sa tina pina la urma ca moldova e tara noastra, e tara tinerilor care au esit in strada suntem noi ca trebuie sa decidem viitorul tarii noastre. sunt cu voi. multumesc tuturor care sustin acesta actiune.
A comentat zeus 08 aprilie 2009, 16:04 | mergi sus ▲
luptati fratilor eu sunt de partea voastra.JOS COMUNISMUL
A comentat 08 aprilie 2009, 18:08 | mergi sus ▲
SA ne amintim ce a spus Stefan cel Mare si Sfint boerilor "Moldova nu este a mea si nici a voastra ,Moldova este a urmasilor urmasilor nostri" asta trebue so intelegem ci toti ,nu este a ta domn.Voronin si nici a comunistilor cu multa durere in suflet de pe tarimul Spaniei,suntem cu Voi
A comentat Jafia 08 aprilie 2009, 20:16 | mergi sus ▲
Dati jos comunismul!! Eu eram sceptic in ceea ce priveste Basarabia si moldovenii de peste Prut. Ceva gen voi i-ati vrut, voi ii aveti... Dar mi-am schimbat parerea, acum ma uit si nu pot sa cred... sunteti de toata lauda.... din Craiova, Romania
A comentat radu 08 aprilie 2009, 23:36 | mergi sus ▲
Comunistii si serviciile rusesti sunt implicati in evenimentele produse la Chisinau. Ei au organizat si deturnat o reactie pasnica a tinerilor fata de falsificarea grosolana a alegerilor din RM. Repetam: aceste actiuni ale dictaturii comunisto-voroniste au fost organizate de comunisti cu scopul de a abate atentia opiniei publice de la fraudarea grosolana a alegerilor. Detinem dovezi incontestabile in acest sens, si inca mai strangem dovezi, care vor fi aduse la cunostinta UE, SUA si a intregii lumi democratice. Jos dictatura comunisto-voronista!
A comentat SOS 09 aprilie 2009, 04:22 | mergi sus ▲
IMNUL GOLANILOR BASARABENI FACUT DE 1QSAPRO PENTRU A SI ARATA SOLIDARITATEA FATA DE FRATII NOSTRI DIN MOLDOVA

http://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8
A comentat GABI H 10 aprilie 2009, 20:34 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Ştiri de Top

ordinul republicii, georgia, inmanare
Președintele Georgiei, decorat de Mihai Ghimpu cu "Ordinul Republicii". "Primesc ordinul în numele poporului georgian și vă asigur că vă suntem alături", declară Mihail Saakașvili
In urmă cu puțin timp la reședința de stat din str. N. Iorga a avut loc decorarea cu cea mai înaltă distincție a R. Moldova - "Ordinul Republicii" Președintele georgian, Mihai Saakașvili . Ordinul a fost oferit de președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu. 
"În semn de profundă gratititune din partea R. Moldova, pentru [...] mai mult
alegeri, Corjova, sectii de votare, CEC
CEC nu va deschide secţii de votare în satul Corjova din motive de securitate
Modificari apar nu doar ce tine de listele electorale dar si de sectiile de votare. Precizam ca, in satul Corjova, din raionul Dubăsari, nu vor fi deschise secţii de votare pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a luat această decizie din motive de securitate.
Amintim ca la scrutinele anterioare, în această [...] mai mult
taxa consulara, permis de sedere, taxa permis, viza de resedinta, Tomac,
Taxa consulară de 120 de euro va fi eliminată
Taxa consulară de 120 de euro pentru studenții basarabeni care se încadrează în categoria „fără bursă fără taxă” va fi eliminată pentru anul universitar 2010-2011, promite secretarul de stat Eugen Tomac, din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Anul acesta [...] mai mult
Guvernul Romaniei a premiat olimpicii la limba si literatura romana din RM
19 olimpici de limbă şi literatură romană din Republica Moldova au fost astăzi premiaţi de Guvernul Romaniei. Ceremonia a avut loc la Ambasada Romaniei de la Chişinău. Elevii au primit 10 volume de clasici romani, diplome, bani şi o excursie la mare în timpul vacanţei de vară.

Cei 19 olimpici din diverse zone ale republicii s-au remrcat atît prin [...] mai mult
Creştinii sărbătoresc pe 25 decembrie Naşterea Domnului
În urmă cu peste 2.000 de ani, pe 25 decembrie se năştea Iisus Hristos.

Acum peste două mii de ani, în oraşul Bethleem s-a săvârşit marea taină a dreptei credinţe: "Dumnezeu S-a arătat în trup" (I Tim. III, 16). Eveniment unic în istoria omenirii, petrecut pe vremea regelui Irod cel Mare, stăpân peste Galileea [...] mai mult
Zeci de asociatii romanesti din strainatate cer ministru delegat pentru romanii de pretutindeni
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Primului ministru desemnat, zeci de asociatii romanesti din afara frontierelor cer infiintarea functiei de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni."Luand in considerare criza prin care trece Romania nu cerem minister care sa se ocupe de problemele extrem de complexe pe care le avem. [...] mai mult
Cate cereri de redobandire a cetateniei romane au fost inregistrate in perioada 2003-2009 la Directia Cetatenie
Raspuns al Directiei Cetatenie prin care informeaza Institutul pentru Drepturi Civile Europene asupra numarului de cereri de redobandire a cetateniei romane depuse de cetatenii moldoveni si ucraineni la Consulatele Romaniei din Moldova si Ucraina intre anii 2003-2009, cereri care au fost transmise la Minsiterul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti.

Referitor [...] mai mult
RUSINE NATIONALA: EROII ROMANIEI LA GUNOI. Senatul a respins proiectul de lege depus de Urban si Badea pentru acordarea statutului de eroi-martiri basarabenilor Lesco, Popa, Ivantoc, dupa 15 ani de temnita la Tiraspol
La data de 21 mai 2009, am depus la Senat impreuna cu senatorul de Diaspora Viorel Badea, un proiect de lege ce viza Propunerea legislativă privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, despre care [...] mai mult
Caseta cu Geoană: Bani pentru "un loc eligibil", nu sex oral. VEZI VIDEO
Pe bloguri a apărut astăzi o înregistrare cu Mircea Geoană, despre care se crede că ar fi cea care a stârnit atâtea controverse. Nu este însă vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoană din PSD care plăteşte pentru un loc eligibil pe listele partidului.

Posibila înregistrare despre care vorbea Traian Băsescu în campania electorală îl arată [...] mai mult
Vlad Filat s-a intalnit cu Angela Merkel, Basescu si cu premierii din Polonia, Olanda si Belgia. Vezi AICI ce au discutat
Premierul Vlad Filat s-a intalnit astazi cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu omologii sai din Polonia, Olanda si Belgia. Intrevederile au avut loc in orasul german Bonn, unde Vlad Filat participa la lucrarile Congresului Partidului Popular European.

Potrivit Serviciului de presa al Guvernului, Vlad [...] mai mult

randat în 	0.2458 secunde