Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

29 martie 2024, ora locală: 01:37

 

Zi de doliu naţional în Republica Moldova

adăugat 06 aprilie 2009, 13:06, la Eveniment

Acesta este mesajul care circulă pe Internet şi care îndeamnă tinerii să vină cu o lumânare azi, 6 aprilie in centrul Chisinaului dar si in Centrele Univesitare din Romania. În acest mod, tinerii îşi propun să consemneze 6 aprilie ca fiind o zi de doliu naţional.

Redam mai jos continutul mesajelor:

Dacă nu ai votat pentru PCRM - ia o lumânare şi ieşi în stradă!!!
Vino astazi 6 aprilie, ora 18:00 in Bucuresti, pta Universitatii (la fantana) pentru ca Tinerii declară ziua de 6 aprilie - zi de doliu naţional în Republica Moldova

Tinerii declară ziua de 6 aprilie - zi de doliu naţional în Republica Moldova. Dacă nu ai votat pentru PCRM - ia o lumânare şi ieşi în stradă!!! ora 20:00, in fatza la UAIC, Iasi!

Tinerii declară ziua de 6 aprilie - zi de doliu naţional în Republica Moldova. Dacă nu ai votat pentru PCRM - ia o lumânare şi ieşi în stradă!!! Ne vedem la ora 18.00, la Stefan cel Mare, Chisinau, dati mesajul mai departe!!!



Autor: Basarabeni.ro
Sursa: www.basarabeni.ro
Dar in Timisoara se organizeaza ceva?
A comentat Caty 06 aprilie 2009, 12:26
zi de doliu national! ce tare suna! ne vedem la Chisinau deseara, vom vedea cati tineri vor veni, ii asteptam pe toti cei ce sunt patrioti, ce-si iubesc neamul!
A comentat STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06 aprilie 2009, 12:43
Cred ca jumatate din populatia RM care au votat in favoarea PCRM sunt DEBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A comentat victor 06 aprilie 2009, 12:54
OSB Timisoara va organiza maine seara un mars de tacere in solidaritatea tinerilor basarabeni din Iasi, Bucuresti si Chisnau, ora exacta si detalii mai multe vor aparea pe basarabeni.ro in urmatoarele ore.
A comentat Sergiu 06 aprilie 2009, 12:57
Salut initiativa tinerilor basarabeni care si-au dorit schimbarea...Rusine tuturor celor care au votat din nou cu comunistii! Pacat, mare pacat!
A comentat Alec-BM 06 aprilie 2009, 12:58
Trebuie organizat ceva in Bucuresti...ambasada trebuie pichetata.Sunt sigur ca ar veni multi studenti...numai OSB-ul si UNTB-ul ar putea mobiliza un numar impunator de oameni...
Sa ne ajute Dumnezeu....
A comentat Che Guevara 06 aprilie 2009, 13:24
Sa nu credeti in faptul ca a votat jumat de RM comunistii nu are de unde-e logic!!!Asta ne-ar face sa ne resemnam ca cica suntem prosti si sa lasam miinile in jos!
A comentat Veronika 06 aprilie 2009, 13:27
Persoane care au fost observatori mi-au zis ca pe lista erau inclusi cetateni decedati din RM si persoane care nu sunt pe teritoriul tarii si care nu au votat.Dar uite ca CEC-ul a considerat valabile alegerile si va fi cam greu de demonstrat ceva.
A comentat Veronika 06 aprilie 2009, 14:06
Sunt in Bucuresti acum...Tocmai am vb cu mama care e in Chisinau.Mi-a zis ca la Moldova 1 la stiri sapt trecuta au aratat un reportaj despre un grupa de tineri care au organizat un meeting PRO COMUNIST in sect. Ciocana! Ce sa mai vb despre zi de doliu...nu imi vine sa cred de ce se intampla in tara asta...
A comentat victoria 06 aprilie 2009, 14:21
victoria-tre sa ne dam seama ca mai exista si bani cu care sunt cumparati unii,meetingul e facut de ochii lumii,ca sa lasam miinile jos si sa credem ca RM chiar isi merita soarta si nu ai cu cine face schimbare!!E vrajeala totul!!!!
A comentat Veronika 06 aprilie 2009, 14:26 | mergi sus ▲
da se organizeaza shi in timisoara......maine marti ora 19...in fatza sediului OSB la caminul 16 C...cat mai multzi sa venim...vom pleca din tata sediului, prin fatza unuversitatzii shi ne oprim in Paiatza Operei
A comentat ... 06 aprilie 2009, 14:51 | mergi sus ▲
Miercuri, 8 aprilie, va avea loc un marsh de protest in Timisoara!!! NU MAINE!
A comentat Busuioc 06 aprilie 2009, 15:08 | mergi sus ▲
eu zic sa va recapatati cetatenia romana si sa va faceti bagajele cat inca mai puteti,k s-ar putea sa fie prea tarziu
A comentat eu 06 aprilie 2009, 16:49 | mergi sus ▲
Eu cred ca barinii sau ivatat sai comande si deacea ei se gindesc ca si rusii, ozi doua cit au de trait dar sa traeasca bine de acea nu ii interesaza veata noastra, de acea noi nu trebue sa plecam capurile ci sa luptam, toti pentru unul si unil pentru toti.
A comentat Nu Conteaza 06 aprilie 2009, 16:57 | mergi sus ▲
REVOLURIE REVOLUTIE REVOLUTIE, nUMAI ASA PUTEM SCAPA DE CIUMA ROSIE; REVOLUTIE REVOLUTIE REVOLUTIE
A comentat SINGURA SANSA ESTE REVOLUTIE FRATILOR 06 aprilie 2009, 17:26 | mergi sus ▲
Sa inceapa revolutia !

Bre,fratilor,luatii gatul unul singur comunist si dupa aceea vor cadea toti unul dupa altul ca un castel de cartii.
Agitativa mai mult,faceti sticle molotov si aruncati in sediul guvernului,parlamentului si presedintiei de peste Prut ca sa atrageti atentia comunitatii internationale,ca numai asa veti fi sprijiniti,faceti cat mai mult scandal,incetati lucru,nu va mai duceti la scoala sau la serviciu,iesiti pe strada in numar cat mai mare ,provocatii cat mai mult pe comunisti pana va pica unul dintre ei sau unul dintre voi si acel moment se va transforma in simbolul revolutiei basarabene.Chemati-va prietenii,colegii,parinti si toti cunoscutii prin e-mail-uri,sms-uri,postari de mesaje pe net in pietele marilor orase ale Basarabiei sau in fata primariilor sau a locurilor cu incarcatura spirituala deosebita pentru istoria noastra trecuta.
Nu va fie teama,amintitiva de Timisoara anului 1989 sau Chisinau 1989 si urmatile exemplu pana cand comunistii se vor prabusi sub presiunea voastra !

MOARTE CRIPTO-COMUNISTILOR,MOARTE ULTIMILOR SOBOLANI TURBATI DE ROSI AI EUROPEI

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"

Dati mesajul acesta mai departe sau faceti voi un altul si continuati lupta
A comentat micael 06 aprilie 2009, 18:41 | mergi sus ▲
300,unde esti frate sau ceilanti basarabeni pentru ca am nevoie de ajutorul vostru ca se pare ca sunt singurul nebun dintre voi care ar murii pentru libertatea si pentru revenirea voastra la normalitate.
Am nevoie de cele mai populare site-uri de peste Prut chiar si in limba rusa,nu mai conteaza nimic acum,ca sa imi plasez mesajul si sa va trezesc din adormire !
Dati-mi site-uri,cele mai bune si mai popurale dintre ele.
A comentat micael 06 aprilie 2009, 18:50 | mergi sus ▲
183 de mii de decedati au votat ieri pt Comunisti, acestia au figurat pe listele populatiei apte de vot...si acesta e rezultatul unei analize facute numai in cursul zilei de astazi....
A comentat trezire... 06 aprilie 2009, 20:07 | mergi sus ▲
Haideti sa pornim o revolutie, chiar daca murim o sa scapam de comunistii care ne terorizeaza tara, santem tineri si noi trebuie sa luptam pentru schimbare, avem energia si potentialul de a incepe o revolutie, hai sa ne organizam sa scapam odata si pentru totdeauna de comunisti.
A comentat Revolutie 06 aprilie 2009, 20:11 | mergi sus ▲
Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!Revolutie!!!
A comentat Revolutie 06 aprilie 2009, 20:13 | mergi sus ▲
pfff sunteti penibili... revolutie nu se face de pe net si nici nu se face cum credeti voi ca se face. Auzi protestantii au plecat acasa si au stabilit sa se intalneasca din nou la ora 10. Hahahaa ... Si maine se intalnesc din nou la ora 10 .. iau pranzul la ora 12 (pauza 2 ore) si porma revin si la ora 10 seara pleaca acasa ca sa se intalneasca poimaine. La 20k de oamenii cati erati acolo il scoteati pe voronin in strada :). Eu cred ca nu sunteti organizati sau ca anumite partide politice care se declara democratice nu vor sa miste apele deloc. Deci comedie :). Dar sunteti funny si misto de urmarit. Astia de la hollywood fac in ultimul timp comediile din ce in ce mai proaste.
A comentat intrebatorul 06 aprilie 2009, 20:39 | mergi sus ▲
Ia auzi intrebatorule, ne inveti pe noi sa facem revolutie da?
Poate ne inveti si ce sa facem, cum sa traim cu comunistii astea? Dar poate vii tu in locul nostru sa traiesti in mizerie rosie?
A comentat 300 06 aprilie 2009, 20:51 | mergi sus ▲
to micael:
Cel mai mare ajutor pentru noi ar fi ca sa convingi romanii din Romania sa ne sustina pe noi, romanii din Basarabia. Macar moral, macar sa nu auzim cuvinte de ura de la voi.
Asta ar fi un ajutor.
Sa nu va uitati la noi cu ura, cand vinim in RO, caci cei care au votat cu comunistii NU VIN IN RO.

Asta da ajutor.
A comentat 300 06 aprilie 2009, 20:55 | mergi sus ▲
O intrebare pt Romani NeBasarabeni. Cineva din voi a iesit impreuna cu noi pentru a ne sustine doliu?
In iasi eu iesit cam vreo 300-400 basarabeni, luand in considerare ca mitingul nu a fost autorizat, e un numar destul de mare.
A comentat 300 06 aprilie 2009, 20:58 | mergi sus ▲
300 frate din nefericire pentru mine stiu ce vorbesc sa zicem ca sunt golan. Cunoscatorii stiu ce e aia. Nu imi place sa instig la revolutie pentru ca de obicei mor multi oameni din cauza cretinilor de comunisti. Dar in nici un caz daca o sa faceti revolutie nu o faceti cu program de lucru :). Daca o faceti cu program de lucru, dupa 3 zile o sa va plictisiti o sa mergeti in casa si o sa va ganditi ma dar eu maine ce mananc. Capisci?
A comentat intrabatorul 06 aprilie 2009, 21:07 | mergi sus ▲
Tine minte cuvintele astea: noi de aici nu plecam, nu plecam acasa pana nu vom castiga libertatea noastra!
A comentat intrebatorul 06 aprilie 2009, 21:08 | mergi sus ▲
Stiu ce e golan, in 89 aveam 4 ani, dar oricum am invatat bine istoria ce tine de neamul nostru.
Problema este ca s-au fraudat alegerile insa maxim cu 15%. Dar restul? RESTUL AU VOTAT COMUNISTII. Putem sa iesim in strada pentru acele 15% dar nu si pentru restul!!!
Un protest reusit se face cu majoritate si nicidecum cu minoritatea. Mi-i scarba sa rostesc asta, dar in prezent noi suntem minoritatea!!!
De aceua nu vom avea rezultat in nici daca vom iesi nonstop la proteste.

Daca tot te pricepi la revolutii, invata-ne te rog sa facem o revolutie in noi insine. Te rog, ca eu incerc si nu reusesc sa trezesc spiritul national, de demnitate in oamenii nostri.
Si mai invatza-ne te rog sa nu ne uram unul pe altul, noi dar suntem frati. Nu suntem nici mai prosti nici mai destepti, suntem doar mai saraci si mai ametiti, mai drogati de ciuma asta bolshevica.
A comentat 300 06 aprilie 2009, 21:25 | mergi sus ▲
Tatal nostru care esti la Moscova....Stirpeasca-se numele tau rosu,blestemata sa fie voia ta,precum in iad asa si pe pamint....Pinea noastra cea mica si neagra,dane-o noua astazi mare si alba.Si ne iarta noua votarile noastre precum si noi iartam batjocora voastra.Si nu ne duce pe noi in Siberii si ne izbaveste de secera si ciocan.Ca a ta este cotropirea,faredelegea si distrugerea de neam....Amin...
A comentat PANA CAND V-OM RABDA ??? 06 aprilie 2009, 21:29 | mergi sus ▲
300 exact asta iti ziceam si eu. Si ca sa ma intelegi mai bine ce cred si ce simt iti spun doar 2 cuvinte : Hai ACASA! Lasa-i pe comunisti si pe rusi acolo ca basarabia e pierduta de mult. Oricum nu o sa ajunga niciodata a rusiei. Pentru ca rusia nu poate sa rupa ucraina doar sa ia basarabia. O sa ramana o zona gri unde vor scuipa atat europenii cat si asiaticii. O fasie de pamant pe care se bat toti dar nu trebuie nimanui. Tu hai acasa si lasa-i acolo. Asta e sfatul meu pentru toti romanii de acolo. Veniti acasa pentru ca nu locul sfinteste omul ci omul sfinteste locul iar romania este al 7-lea stat european ca dimensiune deci pamant avem slava domnului!
A comentat intrebatorul 06 aprilie 2009, 21:55 | mergi sus ▲
Fara cuvinte:

http://www.youtube.com/watch?v=_TTK0hWdMSw&feature=related

Plangeti fratilor! Basarabia s-a urcat pe cruce!
A comentat intrebatorul 06 aprilie 2009, 22:27 | mergi sus ▲
Intrebatorule, frate, Sunt darnic de firea mea, dau cat am si ma impart cu toti prietenii fara a cere inapoi.
Pot cadona si 100 de euro cuiva si sa nu-mi para rau, dar daca imi ia cineva ceva, ce e al meu, fara voia mea, imi vine sa-l rup cu dintzii si sa-l innec in sangele lui!
Nu iau nimic strain, dar ce e al meu NU DAU LA NIMENI, fara voia mea! Si daca incearca sa-mi ia cu fortza, lupt! Mai bine lupt si pierd, decat cedez si devin o carpa de sters bu.da!!!
BASARABIA PAMANT ROMANESC!!! E al nostru!
Nici Rusul, nici Americanul, nici macar Ben Laden nu mi-l va lua!!!
Atat timp cat voi putea trece Prutul, ma voi lupta pentru el. Atat timp cat va exista macar un cuvant, macar o litera latina in basarabia, am sa sper la Romania Mare!! Atat timp cat exista macar un batran care striga \\\\\\\\\\\\\\\"jos comunistii\\\\\\\\\\\\\\\", nu ma voi dezice de el!
Fiindca ce e al nostru e al nostru!!! Nu-mi trebuie nici un centimetru de pamant strain doar ce ne apartine cu dreptate!!!
A comentat 300 06 aprilie 2009, 22:44 | mergi sus ▲
Atunci pentru tine si pentru cei ce simt ca tine:

http://www.youtube.com/watch?v=p_HOsHK85bY&NR=1
A comentat intrebatorul 06 aprilie 2009, 22:46 | mergi sus ▲
Bre,Intrebatorule,asta cantau noii golani din Basarabia in Piate Stefan cel Mare : "Romania nu uita,Basarabia este a ta "
Sper ca inteleg cuvintele astea simple si ce vor ele de fapt sa transmita,daca nu iti zic eu :Romani speranta noastra este la voi,ajutati-ne sa revenim acolo unde este locul .
Intrebatorule,hai frate ca esti un om inteligent si sunt sigur ca intelegi aluzia mea si anume:basarabenii nu vor reusi sa se regaseasca si sa invinga cosmarurile trecutul fara un sprijin real din partea noastra,a celor care ne aflam in siguranta si putem evalua lucrurile mult mai bine decat ei care se afla in mijlocul luptelor acerbe de reinviere a romanismului peste Prut.
Asa cum revolutia romana din `89 a inceput la Timisoara in vestul tarii,asa si revolutia basarabenilor va trebuii sa-si regaseasca suflu si scanteia in Bucuresti.

Fii atent la ce imi cere 300,acest demn urmas al lui Stefan cel Mare :"Cel mai mare ajutor pentru noi ar fi ca sa convingi romanii din Romania sa ne sustina pe noi, romanii din Basarabia. Macar moral, macar sa nu auzim cuvinte de ura de la voi.
Asta ar fi un ajutor.
Sa nu va uitati la noi cu ura, cand vinim in RO, caci cei care au votat cu comunistii NU VIN IN RO."

Deci frate ca sa pricepi mai bine problema,omul asta,300,nu-mi cere sa-mi parasesc plaiurile natala,sa trec Prutul si sa protestez impreuna cu ei impotriva nu numai a cripto-comunistilor(in realitate sunt niste papa lapte)dar impotriva Moscovei care ii sustine din umbra si doar sa nu ii injuram,sa nu ne batem joc de ei asa cum ne pricepem noi cel mai bine sa o facem chiar si intre noi astia mai norocosi,ramasi stransi uniti in aceiasi tara,ci cu toata ca am obosit,moral vorbind,nu ma lasa inima sa-i las in plata Domnului sa se descurce cum pot.
Bre,intrebatorule,stii ceva,eu abia asteptam ziua de 5 aprilie ca sa ma retrag de pe site-urile basarabene,fiind convins ca,cripto-comunistii nu vor mai avea nicio sansa sa "castige" alegerile,asa de obosit si de sleit de puteri sunt,dar ma gandesc ca va veni ziua inevitabila in care voi murii si va trebuii sa raspuns inainte celui de sus,care ma va intreba:
-I-ai vizitat si i-ai ingrijit pe cei ferecati in lanturi in temnite si in inchisori?
-Da Doamne ,am avut grija de ei un timp,dupa care(incercand eu sa ma scuz)mi-am zis ca tu esti cel Autotputernic si Te-ai ingriji mult mai bine de ei decat mine,un simplu muritor !
Intrebatorule,ce crezi, ma va ierta D-zeu, ca eu nu cred acest lucru ?

"Basarabia, lacrima neamului romanesc"

"Romania nu uita,Basarabia este a ta."
A comentat micael 06 aprilie 2009, 23:09 | mergi sus ▲
Mii de tineri declara SI ziua de 7 APRILIE - ZI DE DOLIU NATIONALA IN RM.
Acum de la ora 10:00, in Chisinau intr-o mare amploare
se continua protestul inceput de ieri.
JOS COMUNISTIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
A comentat rominca din Moldova 07 aprilie 2009, 07:17 | mergi sus ▲
Pentru Michael:
Centrul initiativei revolutiei a fost site-ul
rusesc www.odnoklassniki.ru
numarul 1 in RM ,plin de basarabeni
si grupe Jos comunistii
dar comunistii azi a inchis unul in care erau peste 12000 persoane.
Ca sa iti faci login ai nevoie de 14LMD
A comentat rominca din Moldova 07 aprilie 2009, 07:29 | mergi sus ▲
si probabil ca mai ai nevoie sa intelegi si heroglifele alea :)
A comentat intrebatorul 07 aprilie 2009, 07:44 | mergi sus ▲
IMPORTANT!!!

Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe numele organizatorilor protestului de ieri!

Daca protestatarii o sa faca pasul inapoi tinerii astia o sa infunde puscaria din cauza comunistilor! Nu va retrageti din actiune! Micael gandeste si tu cumva ce am putea face noi din romania sa ii protejam pe cei de acolo. Eventual o scrisoare ministerului de externe. ALOOO ONG-urile romanesti luati initiativa! Nu lasati sa ii aresteze!
A comentat intrebatorul 07 aprilie 2009, 08:05 | mergi sus ▲
Revolutia in Moldova nu este necesara pentru ca in curind criza economica o sa-i faca pe comunisti sa-si doreasca sa fi pierdut alegerile! Oricum romania se implica tot mai mult in tara noastra iar comunistii nu pot face aproape nimic! Daca expulzeaza un roman vin zece! Alegerile actuale au consolidat mult opozitia proromaneasca! Daca acum 4 ani nu erau partide proromanesti veritabile, anul asta unionistii au luat aproape 30% din voturi iar triumful comunistilor indirect consolideaza miscarea unionista pt ca toti cei care vor schimbare in tara noastra au devenit constienti ca schimbarea va fi deturnata de rusia in scurt timp si nu va avea nici un rezultat daca nu este insotita de crearea judetelor Soroca, Orhei, Cahul si Lapusna si respectiv integrarea in Romania(U E si NATO)
A comentat belleurrul 07 aprilie 2009, 08:46 | mergi sus ▲
Fratilor,SE PARE(nu sunt sigur deloc)ca opozitia a fost cumparata de cripto-comunisti,astfel ca revolutia lumanarilor de peste Prut sa aiba succes,trebuie sa va organizati intr-o mare massa de oameni,in mii si mii de oameni spre granita absurda dintre frati si sa o spargeti asa cum nemtii au doborat zidul Berlinului in `89.
A comentat micael 07 aprilie 2009, 23:41 | mergi sus ▲
Spargeti granita dintre frati,trecand incoace ca nemtii zidul Berlinului
A comentat micael 07 aprilie 2009, 23:44 | mergi sus ▲
Unde apar mesajele nostre.Admin,verifica situl
A comentat micael 07 aprilie 2009, 23:46 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

BREAKING NEWS // România a votat UNIREA. Decizie istorică în Parlamentul de la București
Vocea Moldovenilor a fost auzită: România vrea Unire! Declarația de REUNIRE a fost votată cu majoritate. În ceasul Marelui Centenar, în plenul reunit al Parlamentului de la București, în cadrul ședinței solemne dedicate celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, toată clasa politică românească a dat [...] mai mult
Cel mai MARE județ din România, Timis, a semna pentru UNIRE
Cel mai mare județ din România, judetul Timis, a semnat Declarației de Unire cu R. Moldova, înițiativa care ii apartine Roxanei Iliescu, vicepreședinte al Județului Timiș.
Propunerea a fost supusa votului pe 29 martie.
“Îi rog pe toţi colegii să îl semnăm, indiferent de coloratura politică [...] mai mult
Concert în aer liber - Zdob si Zdub, Nicoleta Nuca - Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” din Timisoara
Deschiderea grandiosului proiect: Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a se va marca printr-un eveniment de anvergură și anume: Concert în aer liber, alături de interpreți de renume atât din Republica Moldova, cât și din România.Astfel, se va realiza o punte de legătură între cele două [...] mai mult
ȘOC! Cel mai MARE județ din România va semna UNIREA
 În timp ce Igor Dodon se află în plină campanie a promovării prostiei în Republica Moldova, iar replicile tovarășului la adresa primarului din localitatea Băcioi amintesc de agitarea godacului înainte de a fi sacrificat pentru masa de Crăciun, la care vedem aceeași expresie în care se [...] mai mult
Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a din Timisoara
Cel mai așteptat proiect al anului marca OSB Timișoara-Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” revine și în acest an. La cea de-a XVIII-a ediție sărbătorim împreună 100 de ani de la sublima operă istorică-Marea Unire.
Festivalul reunește, deja de 18 ani, artiști, actori, studenți și elevi talentați, din cele două țări românești: [...] mai mult
Sunt 60! Încă două localități din țara noastră au semnat declarația simbolică de Unire
Ideea semnării unei declarații simbolice de unire devine din ce în ce mai populată în localitățile din țara noastră. După ce săptămâna trecută mai multe sate au semnat acest document, luni, localitățile Țînțăreni din raionul Telenești și Copceac din Ștefan Vodă au semnat, de asemenea, declarațiile de unire simbolică.
Odată [...] mai mult
DMITRII ROGOZIN, DECLARAT PERSONA NON GRATA ÎN R.MOLDOVA
Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin a fost declarată persona non grata în R.Moldova. Decizia a fost luată astăzi la Guvern în urma unei solicitări din partea ministrului de Externe, Andrei Galbur, după ce oficialul rus și-a declarat disponibilitatea de a veni în septembrie la Chișinău, dacă autoritățile [...] mai mult
/FOTO/ DODON ÎL PLAGIAZĂ PE PUTIN? ȘEFUL STATULUI A URCAT ÎN TRONUL ARHIERESC DIN BISERICA PROTATON
O imagine cu președintele țării, aflat în vacanță pe muntele Athos, a stârnit un val de critici și glume pe seama lui. Acesta apare pe tronul arhieresc din biserica Protaton, cea mai importantă clădire din Careia, fiind totodată și cea mai veche biserică din Sfântul Munte Athos, în aceeași ipostază în care a fost surprins [...] mai mult
30 IULIE INDEMN LA PROTEST
După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.
 

 
Liderul [...] mai mult
SIS:ECHIPAMENT MILITAR, DEPISTAT LA FRONTIERA MOLDO-ROMÂNĂ
Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au desfăşurat o operaţiune în cadrul căreia au identificat şi ridicat un lot de uniforme şi accesorii militare, fără acte de provenienţă. Echipamentul militar urma să [...] mai mult

randat în 	0.1440 secunde