Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

19 aprilie 2024, ora locală: 18:48

 

ASB Craiova si-a ales noua conducere

adăugat 09 noiembrie 2009, 10:07, la Social

Asociatia Studentilor Basarabeni din Craiova si-a ales noua conducere.

Astfel, Gonciar Dinu, masterand la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative este noul presedinte. Consiliul Director fiind format din Turcan Vitalie si Ciudin Mihai, vicepresedinti, studenti la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Basarab Lucia - secretar general, studenta la Facultatea de Litere si Bordei Alisa, studenta la facultatea de Socio-Umane, trezorier.

Presedintele a fost ales cu o majoritate covarsitoare de 31 de voturi, urmand a avea un mandat de 1 an impreuna cu Consiliul Director.

Ca obiective prioritare fiind, promovarea Asociatiei la nivel local, national si international, imbunatatirea relatiilor de prietenie si colaborare cu celelalte Asociatii basarabene existente si implicarea membrilor Asociatiei in diversele activitati organizate de aceasta.










Autor: Basarabeni.ro
Sursa: www.basarabeni.ro
Felicitari colegilor nostrii din Craiova.Acum aveti un birou competent,asteptam noi colaborari impreuna.
A comentat Ion 09 noiembrie 2009, 14:58
Mdaaa ))) Eu as desfiinta asociatia asta daca as putea ))) si as face alta...asociatia UNITILOR basarabeni din CRaiova ! AUBC
A comentat Valentin 09 noiembrie 2009, 22:39
Îmi pare rau să o spun dar nu cred ca biroul respectiv e unul competent şi legal.
A comentat Mihai 09 noiembrie 2009, 22:44
Sant fost student in Craiova si cunosc pe aceste persoane care sant acuma in Consiliu Director sant mai buni decat fosta conducere si toata lumea stie de acest lucru. Salutari baietilor de la Craiova si le doresc mult succes !
A comentat Sergiu 10 noiembrie 2009, 09:50
Rog conducerea OSB Timisoara sa nu posteze pe acest site reprezentativ informatii gresite!!! nu este adevarat ca s-a schimbat conducerea la Asociatia studentilor Basarabeni din Craiova. Presedintele care a fost ales legal cateva luni in urma este MOTROI LUDMILA. Intrebarea mea este de ce informatiile nu se verifica? Si pozele de mai sus nici nu sunt de la alegeri !!!
A comentat Membru ASBC 10 noiembrie 2009, 14:19
Mie imi place mult acest site eu intru pe el aproape in fiecare zi dar pe bune sunt niste aberatii aceste informatii cu alegerile doar toata lumea stie ca Turcan Vitalie este PPCD-ist si este sunat de Rosca. Lume treziti-va am scapat de comunisti in Moldova si ii promovam in Romania !!!
A comentat Mihai 10 noiembrie 2009, 14:44
Salut
A comentat Italia 10 noiembrie 2009, 14:44
Sunt de acord cu Mihai cateva luni in urma au fost alegeri si Motroi Ludmila a fost aleasa de basarabenii din Craiova sa fie Presedinte PPCD-istul a stat un an si nu a facut nimic si acuma vrea iar ceva... Ludmila am inteles ca face treaba buna in Craiova si lumea e multumita.
JOS COMUNISTII !!!
A comentat Sasha 10 noiembrie 2009, 14:49
Draga sergiu nu stiu cat de bine cunosti tu asa INTITULATA conducere, in locul tau mi-ar fi rusine de acesti indivizi care se fac de rusine in intreaga lume. Presedintele legal cu acte in regula este Motroi Ludmila. Imi pare rau ca va lasati dezinformati. Sa aveti o seara cat mai placuta.
A comentat pt voi 10 noiembrie 2009, 14:52
Eu am votato pe Liudka sa fie presedinte si toti prietenii mei ca sa ramana in Craiova o persoana care cu adevarat reprezinta Basarabenii nush de ce Dinu si altii fac chestia asta eu am terminat facultatea in Craiova anu trecut si imi pare rau de ce se intampla. Cand o sa vin iar la Craiova o sa vb foarte serios cu acesti oameni.
A comentat member 10 noiembrie 2009, 14:59 | mergi sus ▲
Salut tuturor ! In primul rand pentru cei care o sustin pe Motroi L . as vrea sa spun urmatoarele : A transformat asociatia in o " AFACERE DE FAMILIE " nici un membru nu era la curent cu toate activitatile , dezinformare totala , tot controlul detinut de " Liudka ... s.i. " , dativa si voi intrebarea de ce numai ei 2 stau in camin renovat si toata asociatia in camine vechi ?? , nu e corect sa folosesti asociatia in scopuri personale , parerea mea ! Pentru cei care spun ca au fost peaici si o cunosc , de ce nu cunoasteti si alti membri ? nu vati dat intrebarea ? Asociatia e apolitica , d ce sustine si are in spate o persoana politica ?? De ce acele persoane care incearca sa se intereseze cat mai mult de asociatie , sunt amenintate de catre anumite organe din Romania ?? De ce ignora alte asociatii care intradevar neau ajutat cu anumite chestii ?? De ce pleaca ea si ... la diferite proiecte si treninguri gratuite si nu oamenii competenti , si la proiecte care necesita o finantare proprie trimite membrii asociatiei ?? ... si multe altele ...

Vizavi de noua Conducere pot sa va spun ca intradevar sunt cei care sustin Asociatia si toti Membrii si Conducerea sunt egali !
Sunt cei care organizeaza cele mai multe intruniri in masa nu ca altii decat cu acei membri care urmeaza fi recrutati in scopuri proprii !!!

Ms. mult pentru atentie " Eu " !!!
A comentat Eu 10 noiembrie 2009, 18:16 | mergi sus ▲
mai baieti si piz... pardon fete...frumos la Craiova...frumos cu asociatiile voastre,dar cred ca va asteapta vacutele pe cimp si bobocii in cotet...
A comentat feghea 10 noiembrie 2009, 19:07 | mergi sus ▲
Bravo celor care a facut schimbari in asociatie ca de cand a fost aleasa Liuda nimic nu am auzit de aceasta asociatie de bine si mai ales de prietenul ei.bine ca mai sant oameni care si-a dat seama de interesele personale a Ludmilei si Dima. Mult succes in activitatea asociatiei noii conducere. La urmatoarea sedinta vin si ma inscriu si eu in asociatie ca pana acuma am auzit ca decat o sedinta afacut Liuda si nu prea a inplicat anul I in organizatie sai recruteze si sai informeze.
A comentat Ala 10 noiembrie 2009, 19:59 | mergi sus ▲
Spor la treaba colegilor de la ASB Craiova care infarsit au o conducere legitima. Bravo baieti!!!
A comentat Alexandru 11 noiembrie 2009, 08:50 | mergi sus ▲
Va bateti degeaba cu pumnul in piept COMUNISTI si PPCD-isti imputiti, nu aveti de cat sa va simtiti ca in mahala. Persoanele intelegente si cu cei 7 ani de acasa nu fac asa ca voi, sa esiti in evidenta numai prin prostie,vai de capul vostru, maine poimaine o sa va scuipe lupea pe strada. Ludmila Motroi a fost dintodeauna apreciata pentru ceea ce a facut si vrea sa faca pentru studentii basarabeni si nu ma refer numai la nivel local dar si la nivel national. Asa ca ii uram bafta in continuare, suntem convinsi ca este persoana care lupta pentru democratie, identitate nationala si integrarea basarabenilor in aceste valori sfinte Prietenii vor fi mereu alaturi de ea. BAFTA INCA ODATA !!!!
A comentat VIORICA 11 noiembrie 2009, 11:11 | mergi sus ▲
1. In primul rand de la fondarea asociatiei CD-ul a ramas acelasi s-a schimbat numai Presedintele adica acuma este Ludmila.
2. Vitalik trebuia sa-i inmineze actele asociatiei in 5 zile a semnat cu mana lui, el insa a refuzat si pana la urma le-a dat in 5 luni adica de luna trecuta actele sunt la Ludmila.
3. Ce fel de activitate vreti de la Asociatie ?! fara actele Asociatiei si Stampila?
4. Anul trecut in caminele renovate au stat 12 studenti basarabeni, anul asta stau 8, asociatia nu are treaba cu asta.
5. In Asociatie poate sa se implice oricine este o chestie de voluntariat nu cred ca a fost cineva refuzat...
A comentat Nicu 11 noiembrie 2009, 12:28 | mergi sus ▲
Lume sa nu credeti ca prin Asociatie se fac bani sau ceva de genu asta, este o bataie de cap foarte mare si iti trebuie o echipa buna sa o dezavolti eu va sfatui sa nu va mai certati intre voi sa va adunati odata la o masa rotunda si sa discutati de problemele asociatiei. Numai asa veti merge inainte. BAFTA
PS- Numai uniti vom creea un viitor mai bun
A comentat Tudor 11 noiembrie 2009, 12:35 | mergi sus ▲
Noua conducere ASBC-ului organizeaza maine un flash-mob in fata Oficiului Roman pentru Imigrari Craiova ora 14.00 simultan Bucuresti, Timisoara, Galati si Iasi.
A comentat Ala 11 noiembrie 2009, 17:35 | mergi sus ▲
A comentat Alexandru 13 noiembrie 2009, 08:56 | mergi sus ▲
Din cate stiu eu organul suprem de conducere intr-o asociatie este Adunarea Generala, daca AG (adica membrii si basarabenii din Craiova) nu mai este multumit de Ludmila si de echipa ei nu cred ca acea Ludmila trebuie sa se tina cu dintii de presedentie intr-o asociatie. Ar fi onorabil din partea ei sa cedeze actele actualei conduceri legitimi alese intr-un mod democaratic dupa cum se vede si din poze. Inca o datra bafata colegilor din Craiova, Ludmila trebuie sa dea la o parte orgolie si sa se conformeze deciziei covarsitoare a majoritatii ;)
A comentat Alexandru 13 noiembrie 2009, 09:02 | mergi sus ▲
Salut
A comentat Italia 14 noiembrie 2009, 20:37 | mergi sus ▲
AG e compus din membri ai asociatiei nu din studenti de anu 1 influientati care inca nu au intrat in esenta asociatiei si care de fapt e scopul ei...
A comentat Membru 15 noiembrie 2009, 20:07 | mergi sus ▲
Cum pot sa voteze oamenii care nu sunt inscrisi in Asociatie? Domnilor cititi legile...
A comentat Iulian 16 noiembrie 2009, 23:28 | mergi sus ▲
A comentat . 25 noiembrie 2009, 07:31 | mergi sus ▲
A comentat ASB Craiova 11 decembrie 2009, 06:58 | mergi sus ▲
A comentat ASB-Craiova 19 decembrie 2009, 22:27 | mergi sus ▲
A comentat qweqwe 11 iunie 2010, 13:52 | mergi sus ▲
A comentat qweqwe 11 iunie 2010, 13:52 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Social

O basarabeancă stabilită la Timișoara a creat prima brânză vegană pe piața românească! Ea și soțul ei vor să deschidă și o fabrică
Ștefan & Marisha - un cuplu de români pasionați și creativi, și-au propus să aducă în premieră pe piața românească gustul adevărat de brânză, într-o formă vegană, care să aducă un plus de viață consumatorilor săi. Neobișnuit de sănătoasă, „brânza” are ca bază nuci de caju și migdale activate, culturi [...] mai mult
ȘOFERII VITEZOMANI, IDENTIFICAȚI DE ACUM ÎNAINTE DE CAMERELE FIXE DIN ȚARĂ

Atenţie, şoferi! Poliţia va veghea dacă respectaţi viteză maximă admisă prin camere fixe montate în întreagă ţară.


A fost semnat un protocol cu reprezentanţii Companiei pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere şi astfel agenţii îi vor identifica pe vitezomani cu ajutorul camerelor de supraveghere, special amplasate pentru asta. [...] mai mult
CSJ A AMÂNAT ŞEDINŢA LA CARE URMA SĂ FIE EXAMINATĂ CONTESTAŢIA DOMNICĂI MANOLE
Şedinţa Curţii Supreme de Justiţie în cazul judecătoarei Domnica Manole a fost amânată pentru data de 10 august, orele 10:00.CSJ urma să examineze astăzi contestaţia depusă de Domnica Manole privind demiterea sa din sistem în baza a două avize ale SIS. La 10:00, ora la care a fost anunţată şedinţa, mai mulţi oameni s-au [...] mai mult
TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA, ARS ÎNTR-UN CAMION DIN CHICAGO

Un nou apel de ajutor lansat de conaționali de peste hotare prin intermediul platformelor de colectare de fonduri. De această dată este vorba de un incendiu produs în Chicago, în urma căruia a decedat Dumitru Diordița, în vârstă de 23 de ani.
Flăcările au cuprins camionul în care [...] mai mult
UN AN DE LA REFORMĂ, FĂRĂ INTEGRITATE
La un an de la demararea reformei integrităţii, instituţia responsabilă de verificarea veniturilor şi proprietăţilor funcţionarilor rămâne nefuncţională şi nu are, cel puţin, un preşedinte. Deşi peste 150 de petiţii ce semnalează neconcordanţe între averea reală şi cea declarată de către funcţionari aşteaptă [...] mai mult
JUDECĂTOAREA DOMNICA MANOLE, DEMISĂ DIN FUNCȚIE
Judecătoarea Curții de Apel Chișinău, Domnica Manole, a fost eliberată din funcție. Decretul președintelui privind eliberarea magistratei a fost publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit IPN, la începutul lunii iulie, în baza avizelor Serviciului de Informații și Securitate, Consiliul Superior al [...] mai mult
GHEORGHE CAVCALIUC SE VEDE ȘEF LA CNA
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova, colonelul Gheorghe Cavcaliuc se vede director la Centrul Național Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru basarabeni.ro de surse avizate din cadrul CNA. Este cunoscut faptul că, în luna noiembrie, anul curent expiră mandatul actualului [...] mai mult
(VIDEO) Teo se luptă cu cancer de rinichi, are nevoie de ajutorul nostru!
Pe 16 mai 2017, Teodor Dogari / Moroșan - a fost diagnosticat cu tumoare la rinichi (Tumora Wilms).
Teo are doar 8 luni - tumora însă are deja 6.3 cm, niciodată nu a dat semne de boală, fiind mereu fericit, jucăuș și plin de viață.
Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai [...] mai mult
Știi, Cristina...Cum e să fii pompier într-un IAD de jucării aprinse de ZIUA SINGURĂTĂȚII ?
Știi, Cristina mă gândeam azi să nu-ți mai scriu nimic, dar s-a întâmplat așa o tragedie care m-a afectat profund și nu am putut să nu-mi împărtășesc gândurile și tot ceea ce am simțit, când am aflat despre această tragedie.Până acum Cristina ți-am spus povești de viață, despre oameni simpli, oameni de lângă [...] mai mult
(VIDEO) O viață, trei țări, zece copii
Doroftei Popescu (83 de ani) din satul Cenac, Cimișlia, a locuit toată viața pe pământul natal, dar a apucat să fie cetățean a trei țări: Regatul României, URSS, Republica Moldova. Are zece copii, toți plecați peste hotare.
A rămas cu dorul, amintirile și pământul pe care îl lucrează mai mult singur. [...] mai mult

randat în 	0.1612 secunde