Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

28 aprilie 2024, ora locală: 17:04

 

Hackerii români: Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră

adăugat 16 aprilie 2010, 09:27, la Eveniment

Hackerii români, Daily Telegraph, RNS, Romanian National Security

Hackerii români au spart site-ul ziarului Daily Telegraph, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Pe site-ul publicaţiei a fost publicat un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cere să facă distincţia între români şi ţigani.

Câteva secţiuni ale variantei online a site-ului Daily Telegraph au fost sparte de hackeri români, care au afişat, în loc de paginile obişnuite, un mesaj în limba română, care reproşează publicaţiei modul tendenţios în care sunt prezentaţi românii în presa britanică (vezi foto mai jos), informează guardian.co.uk. Paginile “Short Breaks” si Wine And Dine sunt, in prezent, dezafectate.

“Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală, şi numindu-ne «romanian gypsies» difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, se precizează în mesajul care poartă titlul R.N.S. – Romanian National Security şi este semnat “România”. Hackerii români au adăugat şi un post scriptum, de data asta în limba engleză: “Guess what, gypsies aren’t romanians, morons” (“Ia ghiciţi! Ţiganii nu sunt români, cretinilor!” – n.r.).

Varianta online a Daily Telegraph a căzut victimă unui atac informatic şi în martie 2009, când adresele de email ale cititorilor înregistraţi au fost publicate pe site. Vinovatul de atunci ar fi fost tot un român, susţine ziarul Guardian.

 


Autor: Dan Odagiu / Cotidianul.ro
Sursa: roncea.ro
BRAVO BAIETI!!!

Da chair cite se mai poate de rabdat ????!!!!!
A comentat Oţel 16 aprilie 2010, 10:28
:)) =)) hahahaha
A comentat Fier 16 aprilie 2010, 12:13
perfect de acord cu asa-numitii ""hackeri""....da cat se mai poate sa rabdam aceste umilinte?!?
A comentat eu 16 aprilie 2010, 12:25
HAHAHA EU CRED CA DISTINCTIE NU TREBUIE DE FACUT INTRE EI CA NU ARE ROST SINT UN OKI SI O FATA , NU VAD NICI O DIFERENTA INTRE TIGAN SI ROMAN ,hahahaha :::::::::)))))))))))))))))))))))))))))de rîsul lumii
A comentat Igor KGB 16 aprilie 2010, 16:12
Da Igor KGB, citeste-l pe Puskin, poetul tau national, sa vezi ce spune el de basaraboii si basaravaciule pe care le-a fu..tut prin Kisiniov. Oare cand vor distruge tunurile lui Puskin Kisiniovul cel blestemat? Sa dea Dumnezeu sa se implineasca profetia lui Puskin in ceea ce priveste tiganimea basarabeana si Kisiniovul cel blestemat, mirositor a tigan si a ca.cat!
A comentat ciuciu 16 aprilie 2010, 16:37
Si stii, basaraboule, care e deosebirea dintre tiganii din Europa si tiganii basarabani? Da, ti-o spun eu! Tiganii basarabeni cersesc oficial prin toate tarile de pe tot globul. Cersetoria basarabeana este proverbiala, e o distractie nationala, un sport national al tuturor liftelor care s-au oplosit intre Prut si Nistru! Ce mai la deal la vale, basarabanii sunt culmea prostiei umane, sunt populatia cel putin a Eurasiei care a involuat la cel mai de jos punct pe scara animala. Voi in afara de a cersi mai stiti sa faceti si altceva?
A comentat ciuciu 16 aprilie 2010, 16:43
Igor KGB, ai citit deja opera lui Puskin: \"Blestemată urbe Chişinău. Limba obosi-va să te certe…\"


Ai citit si emblematicele versuri din poemul \"Ţiganii\": \"Ţiganii-n gloată zgomotoasă / Prin Basarabia pribegesc…\" (Puşkin, v. 3, p.14). Aceste versuri, dar şi unele afirmaţii din lucrarea sa Istoria Ucrainei, concepută în 1829, cât şi din adnotarea ce însoţeşte poemul (\"În Moldova ţiganii alcătuiesc o mare parte a populaţiei\" (Puşkin, v. 6, p. 231) ş.a.), ne-au creat nouă, basarabenilor, un \"buletin de identitate\" fals, fiind consideraţi de către ruşi şi de către alte popoare din fosta URSS şi din actuala CSI drept ţigani.

Halal poet national mai ai tu Igor CKB! Doar basarabanii tampiti pot sa aiba un asemenea poet national!
A comentat ciuciu 16 aprilie 2010, 17:09
pu ciuciu In Europa cersesc tiganii din Romania.si e satula toata Europa de ei. dar tu prin expresiile tale,demonstrezi cat de jos fata de Oameni esti.mi-e mila de-alde tine.
A comentat 16 aprilie 2010, 20:10
16.04.2010, ora 23:10, sa-ti fie mila de lifta ta cea spurcata si fara identitate nationala. Apoi basarabane, la cersit voi basarabanii sunteti campioni mondiali. La voi cersitul este politica de stat, sport national, insasi esenta fiintei basarabane. Europa ne condamna pe noi cand se luau masuri impotriva faradelegilor tiganilor. Acum sa suporte si ei tiganimea. dar nu-ti fie cu suparare, basarabane, si ei au tiganii lor autohtoni, dupa cum si Rusia e plina de tigani. Iar Basarabia cu Soroca, Ceadar Lunga, Comrat, Congaz, Tomai etc. numai tiganie tot intr-o voiosie. Si orasele voastre put a tigan si a closet de te ia cu greata. Oare ce este Mâşin basarabeanul daca nu un tigan borat negru si cu ochii bulbucati ca la broscoi? Dar cel mai bun dirijor Botgros, oare ce este? Iar daca Puskin a spus ca basarabanii sunt tigani si basarabancele tarfe internationale, apoi asa si trebuie sa fie. Doar e poetul vostru national. La noi, poetul nostru national Mihai Eminescu a cantat si a preamarit Romania si poporul roman:

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!
Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,
Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;
Căci ramine stinca, desi moare valul,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Si la voi, poetul vostru national a cantat realitatile voastre nationale, felul vostru de a fi. Salut straine basaraban!
A comentat ciuciu 16 aprilie 2010, 20:34
Precum presa din Marea Britanie nu poate distinge țiganii de români asemeni și Pușchin și toată CSI confundă țiganii cu basarabenii, aceștia fiind o parte a româniei , reunind termenii istorici!!!
A comentat Un român 16 aprilie 2010, 22:13 | mergi sus ▲
stima!!!!! pt hackeri !
A comentat respect 17 aprilie 2010, 09:31 | mergi sus ▲
RESPECT ROMANILOR !!!
Toti aczsti "West Falia" de Kkat ! C'est considera superiori altor Popoare !
A comentat Slavic (France) 17 aprilie 2010, 10:27 | mergi sus ▲
Las ca e bine ca au mai plecat tsiganii borati din romania de buna voie prin europa,sa mai curata romania de gunoaie.
A comentat Maricica 17 aprilie 2010, 11:00 | mergi sus ▲
Bravo,bravo si iar bravo Daily Telegraph. Astea lii in pu.. ca sunteti in nato si ue , numesc lucrurile cu numele lor . Si de la asta ,ca au spart situl si liau lasat lamurire ca nui asa , n-o sa se schimbe nimic - romanul tot tigan cersetor ,nespalat ,hot, mizerie s.a. - tot asa ramine in viziunea europenilor . Si mirsavenie ca Ciuciu inteleg destul de bine . Niu prima data chind scrii in stilul asta , rezultatul il observi singur. Tot voi sunteti mizeria lumii . Tu si altii turba de ura ca nu se schimba nimic . Ma refer ca toata lumea sa va socoata de oameni . Bai este un banc la tema ,sub forma de intrebare . --- Chind tiganul e om ? Raspunsul ---- Chind il vezi dedeparte . Adica dedeparte e un om , chind sa apropiat -- pai, asta e un tigan !!!!!!!!!! Si cu voi la fel - vine un om , chind deschizi pasaportul - pai e un tigan !!!!!!! Si mai este unul . Unul se lauda ca are bani multi , altul zice , -- mai ,si tiganii au bani , numai ca n-au cinste ,valoare si respect in lume !!!!!!!!! Eu sunt convins ca tu Ciuciu cunosti bancurile astea mai bine ca mine , asta pe tine te vace sa nu dormi !!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravo Daily Telegraph!!!!!!!!!!!!!!! despre Puskin .Asta a fost !!!! Sa trecut . Dar daily telegraph este , e in przent . Fii deacord bai risule , diferenta mare !!!!!!!!
A comentat EU 17 aprilie 2010, 14:15 | mergi sus ▲
EU, tigani cersetori sunt basarabanii fara identitate, istorie si cultura. Tiganii de la noi au plecat. La voi ar trebui sa plece toata pruto-nistrimea polietnica, toate liftele mongoloide care imputesc pamantul Basarabiei. Puskin a spus adevarul. Dovada: mergi in Rusia si Ucraina si spune-le ca esti maldavan. Din baran, glupâie maldavschie si maldavschih ţâgan nu va mai scot. La Vinita, ucrainenii rad cu gura pana la urechi numai la auzul cuvantului "maldavan". Pentru rusi si ucraineni, "maldavan" inseamna deznationalizat, mujic retardat mintal si din punct de vedere identitar, cultural si lingvistic. Ne-ati furat si tarat in noroi etnonimul romanesc "moldovean". Sunteti cei mai mari impostori pe care i-a avut vreodata omenirea, pentru ca e clar ca voi nu sunteti moldoveni. De cand mongoloidul Mâşin cel negru si cu ochii bulbucati, precum si ceilalti tigani pruto-nistreni pot fi moldoveni? Niciodata nu ati fost moldoveni!
A comentat ciuciu 17 aprilie 2010, 18:36 | mergi sus ▲
Voi sunteti lifte tiganesti, turcesti si mongoloide de stransura de pe tot intinsul imperiului rus care s-a reprodus in miniatura in minusculul imperiu pruto-nistrean. Sunteti copia in miniatura a imperiului numit URSS. Moldoveni suntem noi romanii si traim in Romania. Voi, tiganii cersetori mongoloizi sunteti straini de Europa. Rusine basarabo-baranilor, glupâie maldavschie si maldavschih ţâgan (parca asa va zic rusii si ucrainenii)!
A comentat ciuciu 17 aprilie 2010, 18:37 | mergi sus ▲
mesaj penrtu ciuciu.bai tigan borit ce esti.tu ai fost macar o data in basarabia sa vezi cit tigani avem?pu... ce esti!!!!in primurind puskin e poet national al rusilor.90de procente din rominiea sun tigani si pute dela voi a cacat!!!!!ma fu...t in inima voastra de boschetari!!!!europa e plina de tigani din rominiea care cersesc sau se prostituieaza pentru bani.ciuciule cred ca si tu de tias da vo 15euro teai trage si tu intre bucile cele cacate a tale!!!hahahah!!!ati uitat cum dadeati busna la noi chind a fost podul de flori si cumparati dela noi toate celea chiear si piper negru ca pe voi va fu...tea ceausescu si mureati de foame da acuma dai glas transecsualule ce esti!!!moldovenii au o vorba \\\"kurva romineasca\\\".ai parerea ta despre moldoveni da lumea vede si stie cines tigani boriti si cines moldovenii!!virati parerile in cu...r!!!!
A comentat teo 18 aprilie 2010, 13:54 | mergi sus ▲
LA PROST NU ÎI BUCURIE MAI MARE DECÂT SĂ FIE BĂGAT ÎN SEAMĂ......... IGNORAŢIL .... NU EXISTĂ PEDEAPSĂ MAI MARE ...... PĂCAT DE TINE FACI UMBRĂ DEGEABA LA PĂMÂNT TARE MULT ÎŢI PLACE SĂ TE BAGI ÎN SEAMĂ CA CHILOŢII ÎN C.R
A comentat LĂSAŢI-L PE CIUCIU 18 aprilie 2010, 14:45 | mergi sus ▲
wai ce-i cu administratia doarme?????
vad ca aici sau ingramadit niste idioti, nici romani nici moldoveni si incep a ne ponegri.

bai fratilor faceti ceva, deoarece mesajele mele le-at sters, mai cititile pe toate inca odata.

NB! roman <=> moldovean / moldovean <=> roman
A comentat Oţel 18 aprilie 2010, 18:39 | mergi sus ▲
LASĂ CÂINII SĂ LATRE ZICE UN PROVERB ROMÂNESC
A comentat de acord cu LĂSAŢI-L PE CIUCIU 19 aprilie 2010, 04:44 | mergi sus ▲
Bravo,sǎ vadă toată lumea că Românii sînt la un nivel superior de instruire.Cred că europa de west dă de belea.
A comentat Gică 19 aprilie 2010, 19:00 | mergi sus ▲
Vrei o Moldova Independentă sau poate una Unită cu România ? Vrei ca cuvântul tău să conteze ? Vrei să conduci propriul partid sau ai tăria de a conduce o ţară ? Ai dîrzenia de a deveni un General de renume mondial ? Atunci eRepublik e pentru tine, doar aici ai şansa de a demonstra ce poţi ! Un joc de strategie politică, economică, militară si socială
-
Acceptă invitaţia şi te voi purta într-o lume nouă în care tu vei fi singurul om care îţi va guverna paşii.
-
http://www.erepublik.com/en/referrer/OchiReci
-
Ajută-ne să obţinem Independenţa Moldovei şi hai să trăim întro ţară Liberă.
A comentat Românul 21 aprilie 2010, 06:08 | mergi sus ▲
O buna parte din presa britanica este cumparata de oligarhi rusi. Cu asta cred ca am spus totul.
A comentat Nicu 23 aprilie 2010, 11:26 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Eveniment

BREAKING NEWS // România a votat UNIREA. Decizie istorică în Parlamentul de la București
Vocea Moldovenilor a fost auzită: România vrea Unire! Declarația de REUNIRE a fost votată cu majoritate. În ceasul Marelui Centenar, în plenul reunit al Parlamentului de la București, în cadrul ședinței solemne dedicate celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, toată clasa politică românească a dat [...] mai mult
Cel mai MARE județ din România, Timis, a semna pentru UNIRE
Cel mai mare județ din România, judetul Timis, a semnat Declarației de Unire cu R. Moldova, înițiativa care ii apartine Roxanei Iliescu, vicepreședinte al Județului Timiș.
Propunerea a fost supusa votului pe 29 martie.
“Îi rog pe toţi colegii să îl semnăm, indiferent de coloratura politică [...] mai mult
Concert în aer liber - Zdob si Zdub, Nicoleta Nuca - Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” din Timisoara
Deschiderea grandiosului proiect: Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a se va marca printr-un eveniment de anvergură și anume: Concert în aer liber, alături de interpreți de renume atât din Republica Moldova, cât și din România.Astfel, se va realiza o punte de legătură între cele două [...] mai mult
ȘOC! Cel mai MARE județ din România va semna UNIREA
 În timp ce Igor Dodon se află în plină campanie a promovării prostiei în Republica Moldova, iar replicile tovarășului la adresa primarului din localitatea Băcioi amintesc de agitarea godacului înainte de a fi sacrificat pentru masa de Crăciun, la care vedem aceeași expresie în care se [...] mai mult
Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei”, ediția a XVIII-a din Timisoara
Cel mai așteptat proiect al anului marca OSB Timișoara-Festivalul Cultural ,,Zilele Basarabiei” revine și în acest an. La cea de-a XVIII-a ediție sărbătorim împreună 100 de ani de la sublima operă istorică-Marea Unire.
Festivalul reunește, deja de 18 ani, artiști, actori, studenți și elevi talentați, din cele două țări românești: [...] mai mult
Sunt 60! Încă două localități din țara noastră au semnat declarația simbolică de Unire
Ideea semnării unei declarații simbolice de unire devine din ce în ce mai populată în localitățile din țara noastră. După ce săptămâna trecută mai multe sate au semnat acest document, luni, localitățile Țînțăreni din raionul Telenești și Copceac din Ștefan Vodă au semnat, de asemenea, declarațiile de unire simbolică.
Odată [...] mai mult
DMITRII ROGOZIN, DECLARAT PERSONA NON GRATA ÎN R.MOLDOVA
Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin a fost declarată persona non grata în R.Moldova. Decizia a fost luată astăzi la Guvern în urma unei solicitări din partea ministrului de Externe, Andrei Galbur, după ce oficialul rus și-a declarat disponibilitatea de a veni în septembrie la Chișinău, dacă autoritățile [...] mai mult
/FOTO/ DODON ÎL PLAGIAZĂ PE PUTIN? ȘEFUL STATULUI A URCAT ÎN TRONUL ARHIERESC DIN BISERICA PROTATON
O imagine cu președintele țării, aflat în vacanță pe muntele Athos, a stârnit un val de critici și glume pe seama lui. Acesta apare pe tronul arhieresc din biserica Protaton, cea mai importantă clădire din Careia, fiind totodată și cea mai veche biserică din Sfântul Munte Athos, în aceeași ipostază în care a fost surprins [...] mai mult
30 IULIE INDEMN LA PROTEST
După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.
 

 
Liderul [...] mai mult
SIS:ECHIPAMENT MILITAR, DEPISTAT LA FRONTIERA MOLDO-ROMÂNĂ
Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au desfăşurat o operaţiune în cadrul căreia au identificat şi ridicat un lot de uniforme şi accesorii militare, fără acte de provenienţă. Echipamentul militar urma să [...] mai mult

randat în 	0.6746 secunde