Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

5 mai 2024, ora locală: 00:59

 

Inainte de turul doi al alegerilor locale senatorul american John McCain vine la Chisinau

adăugat 10 iunie 2011, 14:44, 17:44 la Externe • Articol publicat de Alexandru Rîșneac

turul doi, alegerilor locale, senator american, John McCain, Chisinau, Chirtoaca, Dodon

Senatorul republican american John McCain aterizeaza duminica la Chisinau.Vizita sa este plina de semnificatie pentru ca, programat sau nu, ea intervine inainte de turul doi al alegerilor locale unde interesele Rusiei, reprezentate de Partidul Comunist se vor confrunta cu fortele proeuropene si proromanesti reprezentate de AIE, transmite Romanian Global News.

Înainte să viziteze Chisinaul  el se va întâlni cu premierul Vlad Filat în Polonia, în cadrul Forumului Global de la Wroclaw.La Forum, ambii oficiali vor primi premiul pentru Libertate, acordat anual de către Consiliul Atlantic.

Vlad Filat l-a invitat pe John McCain să facă o vizită în Republica Moldova la începutul anului 2010, după vizita oficială pe care a efectuat-o premierul în Statele Unite ale Americii.

John Sidney McCain III (n. 29 august 1936) este un senator american din statul Arizona, care a reprezentat Partidul Republican la alegerile preşidenţiale din Statele Unite din noiembrie 2008. John McCain a absolvit Academia Navală din SUA în anul 1958, devenind astfel un pilot de diverse tipuri de avioane.

In timp ce învăţa să piloteze avioane, acesta a început să exceleze în conflictele aeriene, astfel mărindu-şi reputaţia. A terminat şcoala de avioane în 1960, şi a devenit pilot de avioane de atac la sol de tip A-1 Skyrider.

În timpulrăzboiului din Vietnam în 1967 în urma unei misiuni ce avea drept scop bombardarea oraşului Hanoi a fost împuşcat şi grav rănit apoi prins de trupele comuniste vietnameze aliate cu Moscova. McCain a fost prizonier de război până în 1973. In toata aceasta perioada McCain a refuzat oferta de a lucra împreună cu vietnamezii împotriva americanilor în ciuda torturilor periodice la care era suspus de regimul comunist vietnamez.


Autor: RGN press
Sursa: www.rgnpress.ro
Romanii din Timoc infiltrati de sarbi
Toate Partidele Politice din Romania inclusiv partidul de guvernamant sunt anti-Romanesti. Romanii din Ucraina si Republica Moldova sunt reprezentati de elemente fatarnice si tradatoare care au cooperat in perioada Sovietica si coopereaza inca si azi cu agentii de la Moscova, Chiev si cu Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni de la Bucuresti. Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni, Guvernul Romaniei, Serviciul Securitatii de Stat al Romaniei actuale coopereaza cu Guvernele de la Moscova, Chiev, Belgrad, Sofia, Tel Aviv, Wasington in actiunile lor anti-Romanesti. Functionarii DRP folosesc instrumentele guvernamentale, Ambasadele Romaniei, Serviciile Secrete Romanesti, studenti din cadrul sistemului Bolonsc, fosti agenti militari, etc., pentru a identifica, urmari, neutraliza si elimina pe acei reprezentanti luptatori de neclintit care in pofida adversitatii au ramas in avangarda Nationalismului Romanesc in asa zisa perioada Comunista. Acum patriotii nationalisti Romani care sunt devotati fideli ai cauzei Nationalismului Romanesc din toate teritoriile Traciene sunt tradati, distrusi si anihilati de catre DRP de la Bucuresti. Bucurestiul foloseste DRP ca o afacere, un business, o sursa de promovare social politica pe plan national si international in institutiile Internationalei Financiare si ca sursa de imbogatire piersonala in schimbul serviiciilor aduse fortelor anti-Romanesti de Pretutindeni. (Ce ziceti, odraslele guvernatorilor din Romania de la universitatile de elita din SUA si UE, emgrantii economici, oamenii de afaceri, afaceristii, banditii si criminalii se potrivesc si au aceleasi probleme, interese, necazuri ca romanii de sub ocupatia Bulgara, Greceasca, Macidoniana, Turca, Sarba, Ungara, Ceha, Slovaca, Poloneza, Ucraineana, Rusa?! Categoric NU! Trebue sa fie create DEPARTAMENTE SEPARATE, buget si subventionare separata. Astfel functionarii del la Bucuresti NU vor putea atat de usor sa fure fondurile si sa le foloseasca in interese proprii, de clan, de rudenie, de partide mafiote, etc.)
Asa ca Guvernul Romaniei cu totalitatea partidelor politice inclusiv PRM au devenit pentru noi romanii o forta de temut, o mama vitriga si ostila a tuturor Romanilor din toate teritoriile tracice.
Trebue sa trecem la organizare si lupta clandestina de supravetuire impotriva expansiunei teroriste fasciste a Slavilor si Germanilor si impotriva acelei forte jido-sioniste care asmuta si dirijeaza din umbra. Slavii si Germanii ne-au asimilat, asasinat si exterminat din fostele noastre teritorii Tracice de la raul Don pana la izvoarele Dunerii, din Lituania de azi pana la Marea Adriatică şi Marea Egee. Azi am ramas doar ici si colo pe cate un petec de pamant Romanesc in care suntem sistematic fortat asimilati, exterminati, asasinati s-au constransi sa-l parasim.

Asa ca ramanem de unii singuri sa ne organizam intr-un front clandestin de rezistenta a suprevetuirei noastre nationale. Speranta in Guvernul de la Bucuresti a devenit o sinucidere. Deci sa ne consolidam local, sa ne alegem simbolurile si idealurile din istoria Traciana a stramosilor nostri. Trebue sa ne formam o idiologie filosofica nationalista romaneasca. Trebue sa organizam scolile noastre nationale Romanesti independente si Armata Locala Nationala clandestina a Romanilor in localitatile in care ne mai gasim.

FARA NATIONALISM NU EXISTA NATIE. NATIA SE FORMEAZA PE BAZA SCOLII SI ARMATEI NATIONALE. Daca vom fi fortati atunci: Trei, patru haiduci Romani local pot forma o celula clandestina a Armatei Nationale Romanesti. Sezatorile traditionale pot fi transformate in scoli nationale Romanesti.

Revolutionarii Romani din Romania a anului 1989 trebue sa continue lupta pentru a inlatura clanurile, grupurile tribale, organizatiile secrete si mafiote si sa finalizeze Revolutia inceputa in 1989 ce nu s-a incununat cu indeplinirea cerintelor si aspiratiile inaintate de bravii revolutionari. Revolutionarii trebue sa aleaga un guvern provizoriu clandestin care trebue sa dirijeze finalizarea Revolutiei din 1989 si instaurarea unui guvern cu adevarat democratic si drept, care sa slujeasca interesele intregului popor Roman.

Ce va propune Pavel Corut este un esec si un refugiu miselesc de la interesele Nationale a Romanilor pentru promovarea intereselor rasiste si imperialiste a Germanilor si Slavilor.

Ce va propune Mircea Chelaru este o ipoteza a unui general roman privita nu de pe colinile Maretei Romanii Traciene, s-au de pe malurile Dambovitei, ci o parere birefringenta privita prin prizma constitutiei Americane, straina sentimentului zamolxian si spiritului national Romanesc plamadit in natura culturii noastre intr-o perioada ce excede trei mii de ani. Insa idea lansata de M. Chelaru cu "ADUNAREA INTELEPTILOR NEAMULUI ROMANESC" este buna, dar dansul nu arata prea multa intelepciune cand se ciorovaieste, cu Mircea Docaru atunci cand a trebuit sa faca un front comun impotriva militarilor din Federatia Rusa s-au cand promoviaza individualitati ca "mari romani" persoane actiunile carora au rezultat in persecutarea, incarcerarea si asasinarea nationalistilor romani de autoritatile Sovietice.

Ce va propune Mircea Dogaru este o conceptie adevarata si constructiva si trebue sa fie inclusa ca parte a noii ideologii nationale romanesti. Insa pana la un anumit punct al istoriei apropiate si a evenimentelor curente, cand ajunge la comunitatile evreilor si sionizmului din Romania el brusc devine un ISTORIC JUCATOR. Si bietul om se ineaca ca tiganul la mal si cu o lingura de pacura strica tot butoiul cu miere.

Cat il priveste pe Ion Coja este o marioneta HIPOCRITA. Scrie una dar traeste cu totul altceva. Lauda virtutea dar duce o viata a unui misel ticalos de SHABA-GOY.

Intreaga Clasa a noii Intelectualitati Romanesti de la 1947, (aveam multe uscaturi si pana atunci), NU EXISTA. Este doar o NULITATE INGHIMFATA servila capitalismului obiectiv a comunismului subiectiv si dupa 1989 brusc au trecut sa serveasca comunismul subiective pe ruinile capitalismui obiectiv. Ambele sunt mai rele. Una mai periculoasa decat cealalta. Ambele structuri pe aceeasi masura slujesc NU interesele nationale a Romanilor si a Romnaiei, ci interesele CORPOROTOCRATIEI FINANCIARE A INTRNATIONALEI SIONISTE, ce poarta caracteristici capitalisto-comuniste.

Speranta continuitatii noastre ramane doar pe seama simtului si unitatii noastre nationale intr-o perioada extrem de grea. Noi ca natie si ca tara nationala am pierdut totul. Nu mai avem ce pierde si anume acest fapt si devine imboltul si siguranta biruintelor si renasterei Tracilor in cadrul spatiului stravechei Romanii. Acim a ramas doar unica si ultima sansa de supravetuire si continuitate. In caz contrar cand spiritul combatant ingenuncheaza in fata "capului plecat sabia nu tae" ne vom transforma cu totii pe acest ultim petec de paman in gunoi organic din care se vor ridica si inflori alte natiuni si alte culturi. Oare nu merita mai mult decat sa devenim doar fertilizatoarul dusmanilor de moarte a tarii si natiunii Romanesti?!

Sa ne unim sub ORDENUL LUI MIHAI VITEAZU spre reunificarea si reintregirea tarii si neamului Romanesc din intregul spatiu in care mai traesc reprezentanti ai celor peste optzeci de triburi tracice, adica romanesti.

Mihai Alexandru,
Cernauti, Godinesti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comentariu la Evenimentul Zilei.

Necazul Romanilor

Ross Johnson, cu tot cu "Europa" lui "libera", cu toti Vladimirii Bukovski, cu toti prostii si vinzatorii de neam si tara din mass media din Romania care alearga dupa Bukovski si alti "dezidenti" smecheri din conspiratia BRUCNERista care sunt doar niste vipere si marionete minciunoase. Necazul Romanilor este foarte simplu de explicat si de corectat.

Ceausescu cu fractia nationalista reprezenta aripa capitalismului de stat din asa zisul Partidul Comunist Roman, care lupta pentru interesele si independenta nationala a Romaniei si Poporului Roman.

Brukner, Pauker si restul criminalilor teroristi a acestui trib de despoti si lingai, reprezentau aripa CORPORATOCRATIEI INTERNATIONALEI FINANCIARE din acelasi asa zisul PCR. Corporatocratia a folosit marionetele lor din PCR, si ei sunt direct vinovati de nimicirea Romaniei, genocidul intelectualitatii Romane, taranimei si de toate crimile teribile pe care le-am suferit si le induram inca noi Romanii. Nu plangeti fratii mei ca Germania a pierdut in cel de al doilea razboi mondial. Pentru Romania ar fi fost mult mai tragic daca Germania Hitlerista castiga razboiul. Hitler a fost adus la putere si financiat de catre Capitalul Corporatocratiei Bancare Internationale, avea ca tel sa creeze Venetia Europeana, adica Uniunea Europeana. Stalin, un imperialist genial, s-a incapatinat si n-a vrut sa intre in grajdul Gorporatocratiei Bancare a Internationalei Sioniste. El, Stalin, promova Capitalismul Imperialist de stat al Rusiei in cadrul URSS si expansiunii sionismului international dincolo de frontierile URSS. A luptat cu necrutare impotriva, (fractiei Leniniste si Trotkiste din PCUS), penetrarii elementelor Internationalei Financiare in sistemul politic, economic si bancar al URSS. Pentru ce a si platit fiind asasinat murind singur in chinuri in propriile ficale si urina.

Ceausescu a incercat sa scoata Romania din Grajdul Corporatocratiei Bancare Internationale Bruckner-iste, si el a platit conform. In revolutia din 1989 Poporul a fost amagit si manipulat. Armata si serviciile secrete au tradat interesele tarii si a poporului Roman. O minciuna este cand unii militari sustin ca daca nu era Iugoslavia era Romania. Cu Romania s-a intamplat exact cum fusese pus la cale la Wasington si la Moscova. E alta treaba ca Ungariei si Iugoslaviei le-au curs balele la acel moment cand au simtit iz de hoit. Saul Bruckner/Silviu Brucan si restul hainilor din gasca Internationalei Financiare erau la Bucuresti deja pe hoit. Corporatocratia Internationala lupta sa controleze viata economica, politica, bancara si informatica a tarii Romanesti. (Ramania ca tara nationala nu mai exista. Natia Romana a disparut odata cu nationalismul romanesc, cu scoala si armata nationala. Din Nationalismul Romanesc a ramas doar un decor de vitrina bine dirijat de fortele anti-Romanesti Bruckner-iste).

Noua Dreapta nu este o miscare nationalista, nici un partid extremist si nici o continuare a Miscarii Legionare! Este doar aidoma PRM, o substitutie artificiala de opozitie creata si strict controlata de functionarii/agentii serviciilor speciale a corporatiilor transnationale.

Deci nu ungurii si nu rusii, (ei ca si romanii sunt victime si instrumente), prezinta pricina calamitatilor actuale a Romanilor. Corporatocratia Internationalei Financiare si marionetele ei, l-au asasinat pe Ceausescu si odata cu aceasta au inlaturat si ultimul Guvern National al Romaniei.

Astfel s-a instaurat cea mai feroce dictatura posibila care tinde sa concentreze la maximum capitalul Romaniei in asa masura, (doar in manele catorva familii), pana va rezulta in pierderea de sens a banului. Aceasta concentrare maxima a banului/capitalului automat se transforma in putere, in PUTERE PURA. Banii fac sens doar pana la o anumita limita concreta de concentrare, de acolo doar PUTEREA devine unicul SENS al banului/capitalului.

Si astfel Guvernul Ungurilor si al Rusilor si toate Guvernele din lume la fel vor fi inlaturate, puse in offside.

Criza financiara actuala este intentionat planificata de un grup de oameni, si este doar una din treptele ce duc la STRUCTURA IERARHICA de CONDUCERE GLABALA, aducand in sacrificiu industria si agricultura Romaniei in favoarea capitalului bancar.

Poate sa reziste Romania acestui sistem ierarhic de subordonare a elementelor inferioare fata de cele superioare? S-au cu alte cuvinte acestui sistem satanic, apocaliptic, s-au anticrist? - DA, DA, de o mie de ori DA!!!

Cum? - Inlaturarea din economia Romaniei a Nomenclaturei Corporatocrata. Inlaturarea oricarei forme de tribalitate, de separare pe grupuri, caste, etc. Prin crearea unui sistem ideologic national. Armata si Scoala sunt instrumentele de revenire la reformarea Natiei Romanesti. Formarea unei Armate ce trebue sa se foloseste de o ingrijire exceptionala si dragoste din partea poporului si a guvernului Roman. Formarea unui sistem scolar pe traditiile nationale a scolii Romanesti acumulate pe parcurs de mii de ani. Prin iesirea din sistemul educational BOLONSC, care are ca scop sa creeze clasogeneza societatii noi a individualitatilor mediocrice ce produce doar marionete usor de manipulat de catre acei care controleaza toate resursele.

Formarea Unei Ideologii TRACIENE de catre ADUNAREA INTELEPTILOR lui ZAMOLXIS din toate teritoriile Traciene ar fi un criteriu divin ce-ar duce CORPORATOCRATIA la un esec total al planului ei satanic de anihilare a neamului romanesc si a Romaniei.

Dealungul istoriei Sinagoga lui Satan a incercat de mai multe ori sa acapareze control absolut asupra tuturor neamurilor, insa Providenta i-a aruncat dintodeauna cate o piatra de poticnire in calea Ierarhiei Guvernului Global.

Desteaptate Romane, ca ai in spatele tau un trecut mai vechi si mai glorios decat toate civilizatiile care ti-au furat pamantul, istoria si ti-au atribuit valorile.

Mihai Alexandru,

Cernauti, Godinesti.
A comentat Mihai Alexandru 12 iunie 2011, 02:42
Romanii din Timoc infiltrati de sarbi
Toate Partidele Politice din Romania inclusiv partidul de guvernamant sunt anti-Romanesti. Romanii din Ucraina si Republica Moldova sunt reprezentati de elemente fatarnice si tradatoare care au cooperat in perioada Sovietica si coopereaza inca si azi cu agentii de la Moscova, Chiev si cu Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni de la Bucuresti. Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni, Guvernul Romaniei, Serviciul Securitatii de Stat al Romaniei actuale coopereaza cu Guvernele de la Moscova, Chiev, Belgrad, Sofia, Tel Aviv, Wasington in actiunile lor anti-Romanesti. Functionarii DRP folosesc instrumentele guvernamentale, Ambasadele Romaniei, Serviciile Secrete Romanesti, studenti din cadrul sistemului Bolonsc, fosti agenti militari, etc., pentru a identifica, urmari, neutraliza si elimina pe acei reprezentanti luptatori de neclintit care in pofida adversitatii au ramas in avangarda Nationalismului Romanesc in asa zisa perioada Comunista. Acum patriotii nationalisti Romani care sunt devotati fideli ai cauzei Nationalismului Romanesc din toate teritoriile Traciene sunt tradati, distrusi si anihilati de catre DRP de la Bucuresti. Bucurestiul foloseste DRP ca o afacere, un business, o sursa de promovare social politica pe plan national si international in institutiile Internationalei Financiare si ca sursa de imbogatire piersonala in schimbul serviiciilor aduse fortelor anti-Romanesti de Pretutindeni. (Ce ziceti, odraslele guvernatorilor din Romania de la universitatile de elita din SUA si UE, emgrantii economici, oamenii de afaceri, afaceristii, banditii si criminalii se potrivesc si au aceleasi probleme, interese, necazuri ca romanii de sub ocupatia Bulgara, Greceasca, Macidoniana, Turca, Sarba, Ungara, Ceha, Slovaca, Poloneza, Ucraineana, Rusa?! Categoric NU! Trebue sa fie create DEPARTAMENTE SEPARATE, buget si subventionare separata. Astfel functionarii del la Bucuresti NU vor putea atat de usor sa fure fondurile si sa le foloseasca in interese proprii, de clan, de rudenie, de partide mafiote, etc.)
Asa ca Guvernul Romaniei cu totalitatea partidelor politice inclusiv PRM au devenit pentru noi romanii o forta de temut, o mama vitriga si ostila a tuturor Romanilor din toate teritoriile tracice.
Trebue sa trecem la organizare si lupta clandestina de supravetuire impotriva expansiunei teroriste fasciste a Slavilor si Germanilor si impotriva acelei forte jido-sioniste care asmuta si dirijeaza din umbra. Slavii si Germanii ne-au asimilat, asasinat si exterminat din fostele noastre teritorii Tracice de la raul Don pana la izvoarele Dunerii, din Lituania de azi pana la Marea Adriatică şi Marea Egee. Azi am ramas doar ici si colo pe cate un petec de pamant Romanesc in care suntem sistematic fortat asimilati, exterminati, asasinati s-au constransi sa-l parasim.

Asa ca ramanem de unii singuri sa ne organizam intr-un front clandestin de rezistenta a suprevetuirei noastre nationale. Speranta in Guvernul de la Bucuresti a devenit o sinucidere. Deci sa ne consolidam local, sa ne alegem simbolurile si idealurile din istoria Traciana a stramosilor nostri. Trebue sa ne formam o idiologie filosofica nationalista romaneasca. Trebue sa organizam scolile noastre nationale Romanesti independente si Armata Locala Nationala clandestina a Romanilor in localitatile in care ne mai gasim.

FARA NATIONALISM NU EXISTA NATIE. NATIA SE FORMEAZA PE BAZA SCOLII SI ARMATEI NATIONALE. Daca vom fi fortati atunci: Trei, patru haiduci Romani local pot forma o celula clandestina a Armatei Nationale Romanesti. Sezatorile traditionale pot fi transformate in scoli nationale Romanesti.

Revolutionarii Romani din Romania a anului 1989 trebue sa continue lupta pentru a inlatura clanurile, grupurile tribale, organizatiile secrete si mafiote si sa finalizeze Revolutia inceputa in 1989 ce nu s-a incununat cu indeplinirea cerintelor si aspiratiile inaintate de bravii revolutionari. Revolutionarii trebue sa aleaga un guvern provizoriu clandestin care trebue sa dirijeze finalizarea Revolutiei din 1989 si instaurarea unui guvern cu adevarat democratic si drept, care sa slujeasca interesele intregului popor Roman.

Ce va propune Pavel Corut este un esec si un refugiu miselesc de la interesele Nationale a Romanilor pentru promovarea intereselor rasiste si imperialiste a Germanilor si Slavilor.

Ce va propune Mircea Chelaru este o ipoteza a unui general roman privita nu de pe colinile Maretei Romanii Traciene, s-au de pe malurile Dambovitei, ci o parere birefringenta privita prin prizma constitutiei Americane, straina sentimentului zamolxian si spiritului national Romanesc plamadit in natura culturii noastre intr-o perioada ce excede trei mii de ani. Insa idea lansata de M. Chelaru cu "ADUNAREA INTELEPTILOR NEAMULUI ROMANESC" este buna, dar dansul nu arata prea multa intelepciune cand se ciorovaieste, cu Mircea Docaru atunci cand a trebuit sa faca un front comun impotriva militarilor din Federatia Rusa s-au cand promoviaza individualitati ca "mari romani" persoane actiunile carora au rezultat in persecutarea, incarcerarea si asasinarea nationalistilor romani de autoritatile Sovietice.

Ce va propune Mircea Dogaru este o conceptie adevarata si constructiva si trebue sa fie inclusa ca parte a noii ideologii nationale romanesti. Insa pana la un anumit punct al istoriei apropiate si a evenimentelor curente, cand ajunge la comunitatile evreilor si sionizmului din Romania el brusc devine un ISTORIC JUCATOR. Si bietul om se ineaca ca tiganul la mal si cu o lingura de pacura strica tot butoiul cu miere.

Cat il priveste pe Ion Coja este o marioneta HIPOCRITA. Scrie una dar traeste cu totul altceva. Lauda virtutea dar duce o viata a unui misel ticalos de SHABA-GOY.

Intreaga Clasa a noii Intelectualitati Romanesti de la 1947, (aveam multe uscaturi si pana atunci), NU EXISTA. Este doar o NULITATE INGHIMFATA servila capitalismului obiectiv a comunismului subiectiv si dupa 1989 brusc au trecut sa serveasca comunismul subiective pe ruinile capitalismui obiectiv. Ambele sunt mai rele. Una mai periculoasa decat cealalta. Ambele structuri pe aceeasi masura slujesc NU interesele nationale a Romanilor si a Romnaiei, ci interesele CORPOROTOCRATIEI FINANCIARE A INTRNATIONALEI SIONISTE, ce poarta caracteristici capitalisto-comuniste.

Speranta continuitatii noastre ramane doar pe seama simtului si unitatii noastre nationale intr-o perioada extrem de grea. Noi ca natie si ca tara nationala am pierdut totul. Nu mai avem ce pierde si anume acest fapt si devine imboltul si siguranta biruintelor si renasterei Tracilor in cadrul spatiului stravechei Romanii. Acim a ramas doar unica si ultima sansa de supravetuire si continuitate. In caz contrar cand spiritul combatant ingenuncheaza in fata "capului plecat sabia nu tae" ne vom transforma cu totii pe acest ultim petec de paman in gunoi organic din care se vor ridica si inflori alte natiuni si alte culturi. Oare nu merita mai mult decat sa devenim doar fertilizatoarul dusmanilor de moarte a tarii si natiunii Romanesti?!

Sa ne unim sub ORDENUL LUI MIHAI VITEAZU spre reunificarea si reintregirea tarii si neamului Romanesc din intregul spatiu in care mai traesc reprezentanti ai celor peste optzeci de triburi tracice, adica romanesti.

Mihai Alexandru,
Cernauti, Godinesti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comentariu la Evenimentul Zilei.

Necazul Romanilor

Ross Johnson, cu tot cu "Europa" lui "libera", cu toti Vladimirii Bukovski, cu toti prostii si vinzatorii de neam si tara din mass media din Romania care alearga dupa Bukovski si alti "dezidenti" smecheri din conspiratia BRUCNERista care sunt doar niste vipere si marionete minciunoase. Necazul Romanilor este foarte simplu de explicat si de corectat.

Ceausescu cu fractia nationalista reprezenta aripa capitalismului de stat din asa zisul Partidul Comunist Roman, care lupta pentru interesele si independenta nationala a Romaniei si Poporului Roman.

Brukner, Pauker si restul criminalilor teroristi a acestui trib de despoti si lingai, reprezentau aripa CORPORATOCRATIEI INTERNATIONALEI FINANCIARE din acelasi asa zisul PCR. Corporatocratia a folosit marionetele lor din PCR, si ei sunt direct vinovati de nimicirea Romaniei, genocidul intelectualitatii Romane, taranimei si de toate crimile teribile pe care le-am suferit si le induram inca noi Romanii. Nu plangeti fratii mei ca Germania a pierdut in cel de al doilea razboi mondial. Pentru Romania ar fi fost mult mai tragic daca Germania Hitlerista castiga razboiul. Hitler a fost adus la putere si financiat de catre Capitalul Corporatocratiei Bancare Internationale, avea ca tel sa creeze Venetia Europeana, adica Uniunea Europeana. Stalin, un imperialist genial, s-a incapatinat si n-a vrut sa intre in grajdul Gorporatocratiei Bancare a Internationalei Sioniste. El, Stalin, promova Capitalismul Imperialist de stat al Rusiei in cadrul URSS si expansiunii sionismului international dincolo de frontierile URSS. A luptat cu necrutare impotriva, (fractiei Leniniste si Trotkiste din PCUS), penetrarii elementelor Internationalei Financiare in sistemul politic, economic si bancar al URSS. Pentru ce a si platit fiind asasinat murind singur in chinuri in propriile ficale si urina.

Ceausescu a incercat sa scoata Romania din Grajdul Corporatocratiei Bancare Internationale Bruckner-iste, si el a platit conform. In revolutia din 1989 Poporul a fost amagit si manipulat. Armata si serviciile secrete au tradat interesele tarii si a poporului Roman. O minciuna este cand unii militari sustin ca daca nu era Iugoslavia era Romania. Cu Romania s-a intamplat exact cum fusese pus la cale la Wasington si la Moscova. E alta treaba ca Ungariei si Iugoslaviei le-au curs balele la acel moment cand au simtit iz de hoit. Saul Bruckner/Silviu Brucan si restul hainilor din gasca Internationalei Financiare erau la Bucuresti deja pe hoit. Corporatocratia Internationala lupta sa controleze viata economica, politica, bancara si informatica a tarii Romanesti. (Ramania ca tara nationala nu mai exista. Natia Romana a disparut odata cu nationalismul romanesc, cu scoala si armata nationala. Din Nationalismul Romanesc a ramas doar un decor de vitrina bine dirijat de fortele anti-Romanesti Bruckner-iste).

Noua Dreapta nu este o miscare nationalista, nici un partid extremist si nici o continuare a Miscarii Legionare! Este doar aidoma PRM, o substitutie artificiala de opozitie creata si strict controlata de functionarii/agentii serviciilor speciale a corporatiilor transnationale.

Deci nu ungurii si nu rusii, (ei ca si romanii sunt victime si instrumente), prezinta pricina calamitatilor actuale a Romanilor. Corporatocratia Internationalei Financiare si marionetele ei, l-au asasinat pe Ceausescu si odata cu aceasta au inlaturat si ultimul Guvern National al Romaniei.

Astfel s-a instaurat cea mai feroce dictatura posibila care tinde sa concentreze la maximum capitalul Romaniei in asa masura, (doar in manele catorva familii), pana va rezulta in pierderea de sens a banului. Aceasta concentrare maxima a banului/capitalului automat se transforma in putere, in PUTERE PURA. Banii fac sens doar pana la o anumita limita concreta de concentrare, de acolo doar PUTEREA devine unicul SENS al banului/capitalului.

Si astfel Guvernul Ungurilor si al Rusilor si toate Guvernele din lume la fel vor fi inlaturate, puse in offside.

Criza financiara actuala este intentionat planificata de un grup de oameni, si este doar una din treptele ce duc la STRUCTURA IERARHICA de CONDUCERE GLABALA, aducand in sacrificiu industria si agricultura Romaniei in favoarea capitalului bancar.

Poate sa reziste Romania acestui sistem ierarhic de subordonare a elementelor inferioare fata de cele superioare? S-au cu alte cuvinte acestui sistem satanic, apocaliptic, s-au anticrist? - DA, DA, de o mie de ori DA!!!

Cum? - Inlaturarea din economia Romaniei a Nomenclaturei Corporatocrata. Inlaturarea oricarei forme de tribalitate, de separare pe grupuri, caste, etc. Prin crearea unui sistem ideologic national. Armata si Scoala sunt instrumentele de revenire la reformarea Natiei Romanesti. Formarea unei Armate ce trebue sa se foloseste de o ingrijire exceptionala si dragoste din partea poporului si a guvernului Roman. Formarea unui sistem scolar pe traditiile nationale a scolii Romanesti acumulate pe parcurs de mii de ani. Prin iesirea din sistemul educational BOLONSC, care are ca scop sa creeze clasogeneza societatii noi a individualitatilor mediocrice ce produce doar marionete usor de manipulat de catre acei care controleaza toate resursele.

Formarea Unei Ideologii TRACIENE de catre ADUNAREA INTELEPTILOR lui ZAMOLXIS din toate teritoriile Traciene ar fi un criteriu divin ce-ar duce CORPORATOCRATIA la un esec total al planului ei satanic de anihilare a neamului romanesc si a Romaniei.

Dealungul istoriei Sinagoga lui Satan a incercat de mai multe ori sa acapareze control absolut asupra tuturor neamurilor, insa Providenta i-a aruncat dintodeauna cate o piatra de poticnire in calea Ierarhiei Guvernului Global.

Desteaptate Romane, ca ai in spatele tau un trecut mai vechi si mai glorios decat toate civilizatiile care ti-au furat pamantul, istoria si ti-au atribuit valorile.

Mihai Alexandru,

Cernauti, Godinesti.
A comentat Mihai Alexandru 12 iunie 2011, 02:42
Romanii din Timoc infiltrati de sarbi
Toate Partidele Politice din Romania inclusiv partidul de guvernamant sunt anti-Romanesti. Romanii din Ucraina si Republica Moldova sunt reprezentati de elemente fatarnice si tradatoare care au cooperat in perioada Sovietica si coopereaza inca si azi cu agentii de la Moscova, Chiev si cu Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni de la Bucuresti. Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni, Guvernul Romaniei, Serviciul Securitatii de Stat al Romaniei actuale coopereaza cu Guvernele de la Moscova, Chiev, Belgrad, Sofia, Tel Aviv, Wasington in actiunile lor anti-Romanesti. Functionarii DRP folosesc instrumentele guvernamentale, Ambasadele Romaniei, Serviciile Secrete Romanesti, studenti din cadrul sistemului Bolonsc, fosti agenti militari, etc., pentru a identifica, urmari, neutraliza si elimina pe acei reprezentanti luptatori de neclintit care in pofida adversitatii au ramas in avangarda Nationalismului Romanesc in asa zisa perioada Comunista. Acum patriotii nationalisti Romani care sunt devotati fideli ai cauzei Nationalismului Romanesc din toate teritoriile Traciene sunt tradati, distrusi si anihilati de catre DRP de la Bucuresti. Bucurestiul foloseste DRP ca o afacere, un business, o sursa de promovare social politica pe plan national si international in institutiile Internationalei Financiare si ca sursa de imbogatire piersonala in schimbul serviiciilor aduse fortelor anti-Romanesti de Pretutindeni. (Ce ziceti, odraslele guvernatorilor din Romania de la universitatile de elita din SUA si UE, emgrantii economici, oamenii de afaceri, afaceristii, banditii si criminalii se potrivesc si au aceleasi probleme, interese, necazuri ca romanii de sub ocupatia Bulgara, Greceasca, Macidoniana, Turca, Sarba, Ungara, Ceha, Slovaca, Poloneza, Ucraineana, Rusa?! Categoric NU! Trebue sa fie create DEPARTAMENTE SEPARATE, buget si subventionare separata. Astfel functionarii del la Bucuresti NU vor putea atat de usor sa fure fondurile si sa le foloseasca in interese proprii, de clan, de rudenie, de partide mafiote, etc.)
Asa ca Guvernul Romaniei cu totalitatea partidelor politice inclusiv PRM au devenit pentru noi romanii o forta de temut, o mama vitriga si ostila a tuturor Romanilor din toate teritoriile tracice.
Trebue sa trecem la organizare si lupta clandestina de supravetuire impotriva expansiunei teroriste fasciste a Slavilor si Germanilor si impotriva acelei forte jido-sioniste care asmuta si dirijeaza din umbra. Slavii si Germanii ne-au asimilat, asasinat si exterminat din fostele noastre teritorii Tracice de la raul Don pana la izvoarele Dunerii, din Lituania de azi pana la Marea Adriatică şi Marea Egee. Azi am ramas doar ici si colo pe cate un petec de pamant Romanesc in care suntem sistematic fortat asimilati, exterminati, asasinati s-au constransi sa-l parasim.

Asa ca ramanem de unii singuri sa ne organizam intr-un front clandestin de rezistenta a suprevetuirei noastre nationale. Speranta in Guvernul de la Bucuresti a devenit o sinucidere. Deci sa ne consolidam local, sa ne alegem simbolurile si idealurile din istoria Traciana a stramosilor nostri. Trebue sa ne formam o idiologie filosofica nationalista romaneasca. Trebue sa organizam scolile noastre nationale Romanesti independente si Armata Locala Nationala clandestina a Romanilor in localitatile in care ne mai gasim.

FARA NATIONALISM NU EXISTA NATIE. NATIA SE FORMEAZA PE BAZA SCOLII SI ARMATEI NATIONALE. Daca vom fi fortati atunci: Trei, patru haiduci Romani local pot forma o celula clandestina a Armatei Nationale Romanesti. Sezatorile traditionale pot fi transformate in scoli nationale Romanesti.

Revolutionarii Romani din Romania a anului 1989 trebue sa continue lupta pentru a inlatura clanurile, grupurile tribale, organizatiile secrete si mafiote si sa finalizeze Revolutia inceputa in 1989 ce nu s-a incununat cu indeplinirea cerintelor si aspiratiile inaintate de bravii revolutionari. Revolutionarii trebue sa aleaga un guvern provizoriu clandestin care trebue sa dirijeze finalizarea Revolutiei din 1989 si instaurarea unui guvern cu adevarat democratic si drept, care sa slujeasca interesele intregului popor Roman.

Ce va propune Pavel Corut este un esec si un refugiu miselesc de la interesele Nationale a Romanilor pentru promovarea intereselor rasiste si imperialiste a Germanilor si Slavilor.

Ce va propune Mircea Chelaru este o ipoteza a unui general roman privita nu de pe colinile Maretei Romanii Traciene, s-au de pe malurile Dambovitei, ci o parere birefringenta privita prin prizma constitutiei Americane, straina sentimentului zamolxian si spiritului national Romanesc plamadit in natura culturii noastre intr-o perioada ce excede trei mii de ani. Insa idea lansata de M. Chelaru cu "ADUNAREA INTELEPTILOR NEAMULUI ROMANESC" este buna, dar dansul nu arata prea multa intelepciune cand se ciorovaieste, cu Mircea Docaru atunci cand a trebuit sa faca un front comun impotriva militarilor din Federatia Rusa s-au cand promoviaza individualitati ca "mari romani" persoane actiunile carora au rezultat in persecutarea, incarcerarea si asasinarea nationalistilor romani de autoritatile Sovietice.

Ce va propune Mircea Dogaru este o conceptie adevarata si constructiva si trebue sa fie inclusa ca parte a noii ideologii nationale romanesti. Insa pana la un anumit punct al istoriei apropiate si a evenimentelor curente, cand ajunge la comunitatile evreilor si sionizmului din Romania el brusc devine un ISTORIC JUCATOR. Si bietul om se ineaca ca tiganul la mal si cu o lingura de pacura strica tot butoiul cu miere.

Cat il priveste pe Ion Coja este o marioneta HIPOCRITA. Scrie una dar traeste cu totul altceva. Lauda virtutea dar duce o viata a unui misel ticalos de SHABA-GOY.

Intreaga Clasa a noii Intelectualitati Romanesti de la 1947, (aveam multe uscaturi si pana atunci), NU EXISTA. Este doar o NULITATE INGHIMFATA servila capitalismului obiectiv a comunismului subiectiv si dupa 1989 brusc au trecut sa serveasca comunismul subiective pe ruinile capitalismui obiectiv. Ambele sunt mai rele. Una mai periculoasa decat cealalta. Ambele structuri pe aceeasi masura slujesc NU interesele nationale a Romanilor si a Romnaiei, ci interesele CORPOROTOCRATIEI FINANCIARE A INTRNATIONALEI SIONISTE, ce poarta caracteristici capitalisto-comuniste.

Speranta continuitatii noastre ramane doar pe seama simtului si unitatii noastre nationale intr-o perioada extrem de grea. Noi ca natie si ca tara nationala am pierdut totul. Nu mai avem ce pierde si anume acest fapt si devine imboltul si siguranta biruintelor si renasterei Tracilor in cadrul spatiului stravechei Romanii. Acim a ramas doar unica si ultima sansa de supravetuire si continuitate. In caz contrar cand spiritul combatant ingenuncheaza in fata "capului plecat sabia nu tae" ne vom transforma cu totii pe acest ultim petec de paman in gunoi organic din care se vor ridica si inflori alte natiuni si alte culturi. Oare nu merita mai mult decat sa devenim doar fertilizatoarul dusmanilor de moarte a tarii si natiunii Romanesti?!

Sa ne unim sub ORDENUL LUI MIHAI VITEAZU spre reunificarea si reintregirea tarii si neamului Romanesc din intregul spatiu in care mai traesc reprezentanti ai celor peste optzeci de triburi tracice, adica romanesti.

Mihai Alexandru,
Cernauti, Godinesti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comentariu la Evenimentul Zilei.

Necazul Romanilor

Ross Johnson, cu tot cu "Europa" lui "libera", cu toti Vladimirii Bukovski, cu toti prostii si vinzatorii de neam si tara din mass media din Romania care alearga dupa Bukovski si alti "dezidenti" smecheri din conspiratia BRUCNERista care sunt doar niste vipere si marionete minciunoase. Necazul Romanilor este foarte simplu de explicat si de corectat.

Ceausescu cu fractia nationalista reprezenta aripa capitalismului de stat din asa zisul Partidul Comunist Roman, care lupta pentru interesele si independenta nationala a Romaniei si Poporului Roman.

Brukner, Pauker si restul criminalilor teroristi a acestui trib de despoti si lingai, reprezentau aripa CORPORATOCRATIEI INTERNATIONALEI FINANCIARE din acelasi asa zisul PCR. Corporatocratia a folosit marionetele lor din PCR, si ei sunt direct vinovati de nimicirea Romaniei, genocidul intelectualitatii Romane, taranimei si de toate crimile teribile pe care le-am suferit si le induram inca noi Romanii. Nu plangeti fratii mei ca Germania a pierdut in cel de al doilea razboi mondial. Pentru Romania ar fi fost mult mai tragic daca Germania Hitlerista castiga razboiul. Hitler a fost adus la putere si financiat de catre Capitalul Corporatocratiei Bancare Internationale, avea ca tel sa creeze Venetia Europeana, adica Uniunea Europeana. Stalin, un imperialist genial, s-a incapatinat si n-a vrut sa intre in grajdul Gorporatocratiei Bancare a Internationalei Sioniste. El, Stalin, promova Capitalismul Imperialist de stat al Rusiei in cadrul URSS si expansiunii sionismului international dincolo de frontierile URSS. A luptat cu necrutare impotriva, (fractiei Leniniste si Trotkiste din PCUS), penetrarii elementelor Internationalei Financiare in sistemul politic, economic si bancar al URSS. Pentru ce a si platit fiind asasinat murind singur in chinuri in propriile ficale si urina.

Ceausescu a incercat sa scoata Romania din Grajdul Corporatocratiei Bancare Internationale Bruckner-iste, si el a platit conform. In revolutia din 1989 Poporul a fost amagit si manipulat. Armata si serviciile secrete au tradat interesele tarii si a poporului Roman. O minciuna este cand unii militari sustin ca daca nu era Iugoslavia era Romania. Cu Romania s-a intamplat exact cum fusese pus la cale la Wasington si la Moscova. E alta treaba ca Ungariei si Iugoslaviei le-au curs balele la acel moment cand au simtit iz de hoit. Saul Bruckner/Silviu Brucan si restul hainilor din gasca Internationalei Financiare erau la Bucuresti deja pe hoit. Corporatocratia Internationala lupta sa controleze viata economica, politica, bancara si informatica a tarii Romanesti. (Ramania ca tara nationala nu mai exista. Natia Romana a disparut odata cu nationalismul romanesc, cu scoala si armata nationala. Din Nationalismul Romanesc a ramas doar un decor de vitrina bine dirijat de fortele anti-Romanesti Bruckner-iste).

Noua Dreapta nu este o miscare nationalista, nici un partid extremist si nici o continuare a Miscarii Legionare! Este doar aidoma PRM, o substitutie artificiala de opozitie creata si strict controlata de functionarii/agentii serviciilor speciale a corporatiilor transnationale.

Deci nu ungurii si nu rusii, (ei ca si romanii sunt victime si instrumente), prezinta pricina calamitatilor actuale a Romanilor. Corporatocratia Internationalei Financiare si marionetele ei, l-au asasinat pe Ceausescu si odata cu aceasta au inlaturat si ultimul Guvern National al Romaniei.

Astfel s-a instaurat cea mai feroce dictatura posibila care tinde sa concentreze la maximum capitalul Romaniei in asa masura, (doar in manele catorva familii), pana va rezulta in pierderea de sens a banului. Aceasta concentrare maxima a banului/capitalului automat se transforma in putere, in PUTERE PURA. Banii fac sens doar pana la o anumita limita concreta de concentrare, de acolo doar PUTEREA devine unicul SENS al banului/capitalului.

Si astfel Guvernul Ungurilor si al Rusilor si toate Guvernele din lume la fel vor fi inlaturate, puse in offside.

Criza financiara actuala este intentionat planificata de un grup de oameni, si este doar una din treptele ce duc la STRUCTURA IERARHICA de CONDUCERE GLABALA, aducand in sacrificiu industria si agricultura Romaniei in favoarea capitalului bancar.

Poate sa reziste Romania acestui sistem ierarhic de subordonare a elementelor inferioare fata de cele superioare? S-au cu alte cuvinte acestui sistem satanic, apocaliptic, s-au anticrist? - DA, DA, de o mie de ori DA!!!

Cum? - Inlaturarea din economia Romaniei a Nomenclaturei Corporatocrata. Inlaturarea oricarei forme de tribalitate, de separare pe grupuri, caste, etc. Prin crearea unui sistem ideologic national. Armata si Scoala sunt instrumentele de revenire la reformarea Natiei Romanesti. Formarea unei Armate ce trebue sa se foloseste de o ingrijire exceptionala si dragoste din partea poporului si a guvernului Roman. Formarea unui sistem scolar pe traditiile nationale a scolii Romanesti acumulate pe parcurs de mii de ani. Prin iesirea din sistemul educational BOLONSC, care are ca scop sa creeze clasogeneza societatii noi a individualitatilor mediocrice ce produce doar marionete usor de manipulat de catre acei care controleaza toate resursele.

Formarea Unei Ideologii TRACIENE de catre ADUNAREA INTELEPTILOR lui ZAMOLXIS din toate teritoriile Traciene ar fi un criteriu divin ce-ar duce CORPORATOCRATIA la un esec total al planului ei satanic de anihilare a neamului romanesc si a Romaniei.

Dealungul istoriei Sinagoga lui Satan a incercat de mai multe ori sa acapareze control absolut asupra tuturor neamurilor, insa Providenta i-a aruncat dintodeauna cate o piatra de poticnire in calea Ierarhiei Guvernului Global.

Desteaptate Romane, ca ai in spatele tau un trecut mai vechi si mai glorios decat toate civilizatiile care ti-au furat pamantul, istoria si ti-au atribuit valorile.

Mihai Alexandru,

Cernauti, Godinesti.
A comentat Mihai Alexandru 12 iunie 2011, 02:42
Romanii din Timoc infiltrati de sarbi
Toate Partidele Politice din Romania inclusiv partidul de guvernamant sunt anti-Romanesti. Romanii din Ucraina si Republica Moldova sunt reprezentati de elemente fatarnice si tradatoare care au cooperat in perioada Sovietica si coopereaza inca si azi cu agentii de la Moscova, Chiev si cu Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni de la Bucuresti. Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni, Guvernul Romaniei, Serviciul Securitatii de Stat al Romaniei actuale coopereaza cu Guvernele de la Moscova, Chiev, Belgrad, Sofia, Tel Aviv, Wasington in actiunile lor anti-Romanesti. Functionarii DRP folosesc instrumentele guvernamentale, Ambasadele Romaniei, Serviciile Secrete Romanesti, studenti din cadrul sistemului Bolonsc, fosti agenti militari, etc., pentru a identifica, urmari, neutraliza si elimina pe acei reprezentanti luptatori de neclintit care in pofida adversitatii au ramas in avangarda Nationalismului Romanesc in asa zisa perioada Comunista. Acum patriotii nationalisti Romani care sunt devotati fideli ai cauzei Nationalismului Romanesc din toate teritoriile Traciene sunt tradati, distrusi si anihilati de catre DRP de la Bucuresti. Bucurestiul foloseste DRP ca o afacere, un business, o sursa de promovare social politica pe plan national si international in institutiile Internationalei Financiare si ca sursa de imbogatire piersonala in schimbul serviiciilor aduse fortelor anti-Romanesti de Pretutindeni. (Ce ziceti, odraslele guvernatorilor din Romania de la universitatile de elita din SUA si UE, emgrantii economici, oamenii de afaceri, afaceristii, banditii si criminalii se potrivesc si au aceleasi probleme, interese, necazuri ca romanii de sub ocupatia Bulgara, Greceasca, Macidoniana, Turca, Sarba, Ungara, Ceha, Slovaca, Poloneza, Ucraineana, Rusa?! Categoric NU! Trebue sa fie create DEPARTAMENTE SEPARATE, buget si subventionare separata. Astfel functionarii del la Bucuresti NU vor putea atat de usor sa fure fondurile si sa le foloseasca in interese proprii, de clan, de rudenie, de partide mafiote, etc.)
Asa ca Guvernul Romaniei cu totalitatea partidelor politice inclusiv PRM au devenit pentru noi romanii o forta de temut, o mama vitriga si ostila a tuturor Romanilor din toate teritoriile tracice.
Trebue sa trecem la organizare si lupta clandestina de supravetuire impotriva expansiunei teroriste fasciste a Slavilor si Germanilor si impotriva acelei forte jido-sioniste care asmuta si dirijeaza din umbra. Slavii si Germanii ne-au asimilat, asasinat si exterminat din fostele noastre teritorii Tracice de la raul Don pana la izvoarele Dunerii, din Lituania de azi pana la Marea Adriatică şi Marea Egee. Azi am ramas doar ici si colo pe cate un petec de pamant Romanesc in care suntem sistematic fortat asimilati, exterminati, asasinati s-au constransi sa-l parasim.

Asa ca ramanem de unii singuri sa ne organizam intr-un front clandestin de rezistenta a suprevetuirei noastre nationale. Speranta in Guvernul de la Bucuresti a devenit o sinucidere. Deci sa ne consolidam local, sa ne alegem simbolurile si idealurile din istoria Traciana a stramosilor nostri. Trebue sa ne formam o idiologie filosofica nationalista romaneasca. Trebue sa organizam scolile noastre nationale Romanesti independente si Armata Locala Nationala clandestina a Romanilor in localitatile in care ne mai gasim.

FARA NATIONALISM NU EXISTA NATIE. NATIA SE FORMEAZA PE BAZA SCOLII SI ARMATEI NATIONALE. Daca vom fi fortati atunci: Trei, patru haiduci Romani local pot forma o celula clandestina a Armatei Nationale Romanesti. Sezatorile traditionale pot fi transformate in scoli nationale Romanesti.

Revolutionarii Romani din Romania a anului 1989 trebue sa continue lupta pentru a inlatura clanurile, grupurile tribale, organizatiile secrete si mafiote si sa finalizeze Revolutia inceputa in 1989 ce nu s-a incununat cu indeplinirea cerintelor si aspiratiile inaintate de bravii revolutionari. Revolutionarii trebue sa aleaga un guvern provizoriu clandestin care trebue sa dirijeze finalizarea Revolutiei din 1989 si instaurarea unui guvern cu adevarat democratic si drept, care sa slujeasca interesele intregului popor Roman.

Ce va propune Pavel Corut este un esec si un refugiu miselesc de la interesele Nationale a Romanilor pentru promovarea intereselor rasiste si imperialiste a Germanilor si Slavilor.

Ce va propune Mircea Chelaru este o ipoteza a unui general roman privita nu de pe colinile Maretei Romanii Traciene, s-au de pe malurile Dambovitei, ci o parere birefringenta privita prin prizma constitutiei Americane, straina sentimentului zamolxian si spiritului national Romanesc plamadit in natura culturii noastre intr-o perioada ce excede trei mii de ani. Insa idea lansata de M. Chelaru cu "ADUNAREA INTELEPTILOR NEAMULUI ROMANESC" este buna, dar dansul nu arata prea multa intelepciune cand se ciorovaieste, cu Mircea Docaru atunci cand a trebuit sa faca un front comun impotriva militarilor din Federatia Rusa s-au cand promoviaza individualitati ca "mari romani" persoane actiunile carora au rezultat in persecutarea, incarcerarea si asasinarea nationalistilor romani de autoritatile Sovietice.

Ce va propune Mircea Dogaru este o conceptie adevarata si constructiva si trebue sa fie inclusa ca parte a noii ideologii nationale romanesti. Insa pana la un anumit punct al istoriei apropiate si a evenimentelor curente, cand ajunge la comunitatile evreilor si sionizmului din Romania el brusc devine un ISTORIC JUCATOR. Si bietul om se ineaca ca tiganul la mal si cu o lingura de pacura strica tot butoiul cu miere.

Cat il priveste pe Ion Coja este o marioneta HIPOCRITA. Scrie una dar traeste cu totul altceva. Lauda virtutea dar duce o viata a unui misel ticalos de SHABA-GOY.

Intreaga Clasa a noii Intelectualitati Romanesti de la 1947, (aveam multe uscaturi si pana atunci), NU EXISTA. Este doar o NULITATE INGHIMFATA servila capitalismului obiectiv a comunismului subiectiv si dupa 1989 brusc au trecut sa serveasca comunismul subiective pe ruinile capitalismui obiectiv. Ambele sunt mai rele. Una mai periculoasa decat cealalta. Ambele structuri pe aceeasi masura slujesc NU interesele nationale a Romanilor si a Romnaiei, ci interesele CORPOROTOCRATIEI FINANCIARE A INTRNATIONALEI SIONISTE, ce poarta caracteristici capitalisto-comuniste.

Speranta continuitatii noastre ramane doar pe seama simtului si unitatii noastre nationale intr-o perioada extrem de grea. Noi ca natie si ca tara nationala am pierdut totul. Nu mai avem ce pierde si anume acest fapt si devine imboltul si siguranta biruintelor si renasterei Tracilor in cadrul spatiului stravechei Romanii. Acim a ramas doar unica si ultima sansa de supravetuire si continuitate. In caz contrar cand spiritul combatant ingenuncheaza in fata "capului plecat sabia nu tae" ne vom transforma cu totii pe acest ultim petec de paman in gunoi organic din care se vor ridica si inflori alte natiuni si alte culturi. Oare nu merita mai mult decat sa devenim doar fertilizatoarul dusmanilor de moarte a tarii si natiunii Romanesti?!

Sa ne unim sub ORDENUL LUI MIHAI VITEAZU spre reunificarea si reintregirea tarii si neamului Romanesc din intregul spatiu in care mai traesc reprezentanti ai celor peste optzeci de triburi tracice, adica romanesti.

Mihai Alexandru,
Cernauti, Godinesti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comentariu la Evenimentul Zilei.

Necazul Romanilor

Ross Johnson, cu tot cu "Europa" lui "libera", cu toti Vladimirii Bukovski, cu toti prostii si vinzatorii de neam si tara din mass media din Romania care alearga dupa Bukovski si alti "dezidenti" smecheri din conspiratia BRUCNERista care sunt doar niste vipere si marionete minciunoase. Necazul Romanilor este foarte simplu de explicat si de corectat.

Ceausescu cu fractia nationalista reprezenta aripa capitalismului de stat din asa zisul Partidul Comunist Roman, care lupta pentru interesele si independenta nationala a Romaniei si Poporului Roman.

Brukner, Pauker si restul criminalilor teroristi a acestui trib de despoti si lingai, reprezentau aripa CORPORATOCRATIEI INTERNATIONALEI FINANCIARE din acelasi asa zisul PCR. Corporatocratia a folosit marionetele lor din PCR, si ei sunt direct vinovati de nimicirea Romaniei, genocidul intelectualitatii Romane, taranimei si de toate crimile teribile pe care le-am suferit si le induram inca noi Romanii. Nu plangeti fratii mei ca Germania a pierdut in cel de al doilea razboi mondial. Pentru Romania ar fi fost mult mai tragic daca Germania Hitlerista castiga razboiul. Hitler a fost adus la putere si financiat de catre Capitalul Corporatocratiei Bancare Internationale, avea ca tel sa creeze Venetia Europeana, adica Uniunea Europeana. Stalin, un imperialist genial, s-a incapatinat si n-a vrut sa intre in grajdul Gorporatocratiei Bancare a Internationalei Sioniste. El, Stalin, promova Capitalismul Imperialist de stat al Rusiei in cadrul URSS si expansiunii sionismului international dincolo de frontierile URSS. A luptat cu necrutare impotriva, (fractiei Leniniste si Trotkiste din PCUS), penetrarii elementelor Internationalei Financiare in sistemul politic, economic si bancar al URSS. Pentru ce a si platit fiind asasinat murind singur in chinuri in propriile ficale si urina.

Ceausescu a incercat sa scoata Romania din Grajdul Corporatocratiei Bancare Internationale Bruckner-iste, si el a platit conform. In revolutia din 1989 Poporul a fost amagit si manipulat. Armata si serviciile secrete au tradat interesele tarii si a poporului Roman. O minciuna este cand unii militari sustin ca daca nu era Iugoslavia era Romania. Cu Romania s-a intamplat exact cum fusese pus la cale la Wasington si la Moscova. E alta treaba ca Ungariei si Iugoslaviei le-au curs balele la acel moment cand au simtit iz de hoit. Saul Bruckner/Silviu Brucan si restul hainilor din gasca Internationalei Financiare erau la Bucuresti deja pe hoit. Corporatocratia Internationala lupta sa controleze viata economica, politica, bancara si informatica a tarii Romanesti. (Ramania ca tara nationala nu mai exista. Natia Romana a disparut odata cu nationalismul romanesc, cu scoala si armata nationala. Din Nationalismul Romanesc a ramas doar un decor de vitrina bine dirijat de fortele anti-Romanesti Bruckner-iste).

Noua Dreapta nu este o miscare nationalista, nici un partid extremist si nici o continuare a Miscarii Legionare! Este doar aidoma PRM, o substitutie artificiala de opozitie creata si strict controlata de functionarii/agentii serviciilor speciale a corporatiilor transnationale.

Deci nu ungurii si nu rusii, (ei ca si romanii sunt victime si instrumente), prezinta pricina calamitatilor actuale a Romanilor. Corporatocratia Internationalei Financiare si marionetele ei, l-au asasinat pe Ceausescu si odata cu aceasta au inlaturat si ultimul Guvern National al Romaniei.

Astfel s-a instaurat cea mai feroce dictatura posibila care tinde sa concentreze la maximum capitalul Romaniei in asa masura, (doar in manele catorva familii), pana va rezulta in pierderea de sens a banului. Aceasta concentrare maxima a banului/capitalului automat se transforma in putere, in PUTERE PURA. Banii fac sens doar pana la o anumita limita concreta de concentrare, de acolo doar PUTEREA devine unicul SENS al banului/capitalului.

Si astfel Guvernul Ungurilor si al Rusilor si toate Guvernele din lume la fel vor fi inlaturate, puse in offside.

Criza financiara actuala este intentionat planificata de un grup de oameni, si este doar una din treptele ce duc la STRUCTURA IERARHICA de CONDUCERE GLABALA, aducand in sacrificiu industria si agricultura Romaniei in favoarea capitalului bancar.

Poate sa reziste Romania acestui sistem ierarhic de subordonare a elementelor inferioare fata de cele superioare? S-au cu alte cuvinte acestui sistem satanic, apocaliptic, s-au anticrist? - DA, DA, de o mie de ori DA!!!

Cum? - Inlaturarea din economia Romaniei a Nomenclaturei Corporatocrata. Inlaturarea oricarei forme de tribalitate, de separare pe grupuri, caste, etc. Prin crearea unui sistem ideologic national. Armata si Scoala sunt instrumentele de revenire la reformarea Natiei Romanesti. Formarea unei Armate ce trebue sa se foloseste de o ingrijire exceptionala si dragoste din partea poporului si a guvernului Roman. Formarea unui sistem scolar pe traditiile nationale a scolii Romanesti acumulate pe parcurs de mii de ani. Prin iesirea din sistemul educational BOLONSC, care are ca scop sa creeze clasogeneza societatii noi a individualitatilor mediocrice ce produce doar marionete usor de manipulat de catre acei care controleaza toate resursele.

Formarea Unei Ideologii TRACIENE de catre ADUNAREA INTELEPTILOR lui ZAMOLXIS din toate teritoriile Traciene ar fi un criteriu divin ce-ar duce CORPORATOCRATIA la un esec total al planului ei satanic de anihilare a neamului romanesc si a Romaniei.

Dealungul istoriei Sinagoga lui Satan a incercat de mai multe ori sa acapareze control absolut asupra tuturor neamurilor, insa Providenta i-a aruncat dintodeauna cate o piatra de poticnire in calea Ierarhiei Guvernului Global.

Desteaptate Romane, ca ai in spatele tau un trecut mai vechi si mai glorios decat toate civilizatiile care ti-au furat pamantul, istoria si ti-au atribuit valorile.

Mihai Alexandru,

Cernauti, Godinesti.
A comentat Mihai Alexandru 12 iunie 2011, 02:42
John McCain, Reprezentantul CORPOROTOCRATIEI FINANCIARE A INTRNATIONALEI SIONISTE, un membru si o unealta extrem de periculoasa pentru tara si neamul Romanesc, vine la Chisinau. John McCain si este Corporotocratia Financiara a Internationalei Sioniste si este cu nimic mai bun si tot atat de rau ca si actiunile agresive al Imperialistilor Fascisti din Federatia Rusa. Pentru noi Romanii ambele sunt devastatoare.
A comentat Mihai Alexandru 12 iunie 2011, 03:01


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Externe

Proteste în mai multe orașe din România. Mii de persoane au ieșit în stradă pentru susținerea șefei DNA
Aproximativ 1.500 de oameni s-au strâns astăzi în fața Guvernului din București pentru a-și exprima susținerea față de șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi. Sute de protestatari au ieșit în stradă în alte orașe ale țării, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploieşti, Baia Mare, Craiova şi Galaţi, informează digi24.ro .
Imediat [...] mai mult
DONALD TRUMP A PROMULGAT NOILE SANCŢIUNI ECONOMICE AMERICANE ÎMPOTRIVA RUSIEI
Preşedintele american Donald Trump a promulgat miercuri noile sancţiuni economice împotriva Rusiei, care au fost adoptate de Congresul SUA pentru a pedepsi Moscova, pe care o acuză de ingerinţă în alegerile prezidenţiale din SUA de anul trecut, a anunţat Casa Albă, transmit AFP, Reuters şi DPA.Noile sancţiuni economice au fost aprobate [...] mai mult
UN JURNALIST DE LA NTV A LUAT UN PUMN ÎN TRANSMISIUNE DIRECTĂ DE ZIUA VDV-ULUI
Un jurnalist de la postul rusesc NTV a luat un pumn în față de la un bărbat vizibil în stare de ebrietate în timp ce se afla în transmisiune directă, scrie TVRAIN.ru. Incidentul ar fi avut loc astăzi, 2 august, în parcul Gorki din Moscova unde are loc un eveniment dedicat zilei VDV ( trupele aeropurtate ale Federației [...] mai mult
ROGOZIN A ȘTERS POSTAREA DE PE TWITTER ÎN CARE AMENINȚĂ ROMÂNIA
Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, a șters toate postările ce țineau de conflictul cu autoritățile române din contul său pe Twitter.
 
Asta după ce, acum câteva zile i-a fost interzis să survoleze spațiul aerian al României, avionul cu care venea fiind nevoit să facă cale întoarsă, fără să ajungă în [...] mai mult
ROGOZIN AMENINȚĂ ROMÂNIA: „AȘTEPTAȚI RĂSPUNS, NEMERNICILOR!
Vicepremeirul rus Dmitri Rogozin a comentat decizia autorităților române de a nu permite avionului în care se afla oficialul rus să tranziteze spațiul aerian român, scrie deschide.md
 
Rogozin scrie pe pagina sa de Twitter: „Autoritățile României a supus pericolului pasagerii avionului [...] mai mult
SAAKAȘVILI A RĂMAS FĂRĂ CETĂȚENIA UCRAINEI
Fostului guvernator al regiunii Odessa, Mihail Saakașvili, i-a fost retrasă cetățenia ucraineană. După cum menționează Serviciul de Stat pentru Migrație, acest lucru a fost cauzat de informațiile false pe care acesta le-a oferit atunci când a primit pașaportul, menționează Meduza, citată de tv8.md 
 
Motivul [...] mai mult
Discursul lui Trump după ce a dispus bombardamentul din Siria: Precedentele încercări de a-l influența pe Assad durau ani de zile
În noaptea spre 7 aprilie, Statele Unite au autorizat un atac cu rachete de croazieră contra unei baze aeriene din Siria, ca răspuns la atacul chimic pentru care Washingtonul învinuiește forțele președintelui sirian Bashar Al-Assad. Publicăm discursul ținut de Donald Trump imediat după lansarea rachetelor. 
Trump s-a referit [...] mai mult
Romania, intr-o situatie complicata dupa alegerile din R. Moldova si Bulgaria.



Dupa alegerile din Republica Moldova si din Bulgaria, Romania s-a trezit intr-o situatie geopolitica mai mult decat complicata, spun analistii de politica externa.





Romania este inconjurata de tari care au acum la conducere presedinti sau premieri cu accentuate orientari filo-ruse. Situatia se poate complica si mai mult, daca Donald Trump schimba [...] mai mult
Alegeri SUA | Clinton a obținut cu 200.000 de voturi mai mult decât Trump
Candidata democrată Hillary Clinton îl devansează pe președintele ales, republicanul Donald Trump, în ce privește numărul de voturi obținute prin sufragiu direct la nivel național, o situație care, dacă va fi confirmată de cifrele definitive, ar putea relansa apelurile la reformarea sistemului electoral din SUA, scrie Agerpres.

Conform [...] mai mult
(VIDEO) Președintele Poroșenko îl PIERDE pe cel mai INFLUIENT aliat al său: „Nimeni în viața mea nu m-a MINȚIT în halul acesta”
Fostul președinte al Georgiei și guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, care este cunoscut ca un aprig luptător contra corupției, a demisionat astăzi din funcție. Acesta a spus că s-a saturat și a obosit să mai fie mințit de autoritățile centrale, care doar promit că se vor face reforme.
Potrivit ex-președintelui Georgiei, Ucraina are nevoie [...] mai mult

randat în 	0.2601 secunde