Basarabeni.Ro

Portalul Basarabenilor din România

Avocat basarabeni.ro -Lăcătuș Igor
Campania Pro Cetăţenie Română
[o]

24 aprilie 2024, ora locală: 03:23

 

Daca vrei o schimbare la "Moldova 1", scrie un mesaj presedintelui Companiei Teleradio-Moldova

adăugat 16 septembrie 2009, 08:28, la Social

Societatea civila ia atitudine vizavi de obiectivitatea televiziunii nationale “Moldova 1”. Dupa ce mai multe ONG-uri media au criticat prestanta profesionala a postului public de televiziune „Moldova 1”, acum mai multi telespectatori nemultumiti de faradelegile si partizanatul inregistrate la acest post TV au lansat o campanie de Guerrila „Vrem o televiziune cu adevarat publica”. Pe diferite canaluri de pe Internet se indeamna ca cetatenii sa ceara o schimbare la TVM timitand mesaje presedintelui Companiei TRM Valentin Todercan, la adresa trm@trm.md si presedinte@trm.md.

Se mai subliniaza ca cei care scriu sa solicite in mesajele lor impartialitate si corectitudine in buletinul de stiri, cerand o televiziune publica si stiri obiective. Deasemenea, sa fie luata in considerare opinia unui telespectator, care plateste din salariul Compania pe care o conduce Todercan.
In urma acestui apel, telespectatoriii, in special tinerii, deja au inceput sa plaseze acest mesaj pe statusurile lor, pe bloguri sau alte canale de disiminare a informatiei, astfel ca incat mai multi oameni sa adreseze mesaje presedintelui Companiei TRM. Guerrila pentru o televiziune cu adevarat publica !

Autor:
Sursa: www.basarabeni.ro
Domnul presedinte va exapirat timpul plecati .
A comentat jan 16 septembrie 2009, 08:39
msg pt cohorta comunista si adeptii lor "daite svobodu, daite svobodu, daite svobodu, suuuukiiiiiiiiiiii!"
A comentat ambrozia 16 septembrie 2009, 08:47
jos birocratia si presiunea asupra presei si televiziunii...PENTRU O MASS-MEDIA FREE IN MOLDOVA...
A comentat RaptoR 16 septembrie 2009, 08:47
TVARINO DISPARI DIN TARA MEA.
A comentat ARTURLEANCA 16 septembrie 2009, 08:47
sustin ideea. Deja am scris mail. Va rog sa dati dovada de bun simt, chiar daca e greu de retinut in cazul dat.
A comentat Nicu 16 septembrie 2009, 08:53
draga directore!!! nu te mai vrem si nici nu te-am vrut! asa ca fii te rog macar o data, in viata ta de om parazit ce populeaza teritoriul asta uitat de Dumnezeu, de treaba si pleaca binevol si fara probleme! fii rezonabil, stii ca faci numai rau! ai putina demnitate in tine si pleaca de la conducere! te rugam noi frumos!!!
A comentat stella 16 septembrie 2009, 09:07
Ma intereseaza ce simt moderatorii de la M1 cind spun atitea prostii in cadru....Ei tot isi vor lua talpasita? Oare si-or schimba numai pielea?
A comentat EU 16 septembrie 2009, 09:19
Oare chiar si pentru bani sa-ti permiti sa aduci lumii intregi asa ,,noutati "???
A comentat tot 16 septembrie 2009, 09:22
TRAIASCA LIMBA ROMANA si ROMANIA MARE si LIBERA !!!
A comentat MDA CA 16 septembrie 2009, 10:10
Chiar nu va sacaie ca poporul nu va mai vrea? Sa va fie rushine. Locul vostru demult e JOOOOSSSSSSS!!!! Trebuie sa-i urmati calea....celui care a facut tragediile in tara noastra-Voronin
A comentat Poporul Moldovenesc 16 septembrie 2009, 10:19 | mergi sus ▲
Dragii romani de peste Prut,eu un cetatean din Romania,am o prima dorinta:"Acum ori niciodata,Croiesteti alta soarta,La care sa se inchine si cruzii tai dusmani".Este un scurt fragment din imnul romaniei,care cred ca se potriveste de minune cu situatia din Rep.Moldova de acum.Trebuie sa dati dovada de curaj sa puneti mana pe televiziunea publica si sa nu lasati pe acei care timp de opt ani au manipulat masele mai ales in regiunile sarace de la sate.TeleRadioMoldova trebuie sa fie a romanilor de peste Prut.
A comentat Liviu cel istet 16 septembrie 2009, 10:19 | mergi sus ▲
mu 1 cea mai proasta si mincinoasa tv din lume...aveti un pic de soviste,nerusinatilor!!!
A comentat gabibo 16 septembrie 2009, 10:37 | mergi sus ▲
Am impresia ca toti ca unul de la muuuu-1 sunt zombati,chear nu vad nimic ce se petrece in tara,in lume?Unde va este demnitatea de OM,de jurnalist cum va veti uita in ochii copiilor vostri cind veti ajunge toti ca unul la gunoi ?JOS LINGAII TOTI CA UNUL DELA MUUUU-1
A comentat iurie 16 septembrie 2009, 10:53 | mergi sus ▲
Daca il iubiti asa tare pe voronin in cat va-ti dedicat viata facand stiri numai in favoarea acestuia, cred ca e cazul sa-l sustineti acolo unde este in prezent___la biroul PCRM si nu la MUUUU1 Si mandatul dvs " Domnule mu111 a expirat!!!"
A comentat muuu1 16 septembrie 2009, 11:05 | mergi sus ▲
Stimati jurnalisti de la TVM1! A VENIT TIMPUL SA INTOARCETI CACIULA PE DOS!
sa scimbat conducerea tarii!!!!!
TREXITIVA DIN SOMN!!!!! ALTFEL PENTRU VOI EL SE VA PREFACE IN SOMN DE MOARTE!
A comentat aureliu 16 septembrie 2009, 11:15 | mergi sus ▲
Sa plece e putin.Toti cei de la TVM1 trebue sa raspunda pentru dezinformare.In secolul informatizarii dezinformarea e o crima. Trebue initiata o ancheta.
A comentat ADRIAN 16 septembrie 2009, 11:31 | mergi sus ▲
Ma scuzati,nu mai trebue de schimbat caciula,trebue schimbati tot personalul televiziunii indiferent cine este si ce post ocupa.Cum, chear nu sa gasit nici unu sa spue adevarul ce se intimpla la muuu-1,toti sunt niste fricosi ,vai si amar de capul lor...cind privesc emisiunile lor adorm ce interesante sunt
A comentat iurie 16 septembrie 2009, 11:43 | mergi sus ▲
Da,ai dreptate ADRIAN si toti ceilalti;sa fie toti moderatorii nu eliberati din functie,dar FUGARITI de la acest pot TV ,pentru lipsa de dezinformare a maselor;mai ales acei care mosolesc in limba rusaaaaa,eu is de parerea ca mesagerul in l.rusa trebuie scos pentru totdeauna,lasa-i sa ne invete limba,de ce crestem in Md. atitea generatii de rusofoni,care stiu numai sa spuna -Ya ne panumaiu po-moldavski,
de ce asa de rau se studiaza de catre rusi l. romana in scoli? trebuie impusi de la gradinita s-o studieze!!! Sa vorbeasca nu mai rau decit noi vorbim rusa!!!!
Merci de atentie!!!!
A comentat eu 16 septembrie 2009, 12:09 | mergi sus ▲
M-a ajuns cutitul la os!!!!
Da,ai dreptate ADRIAN si toti ceilalti;sa fie toti moderatorii nu eliberati din functie,dar FUGARITI de la acest pot TV ,pentru lipsa de dezinformare a maselor;mai ales acei care mosolesc in limba rusaaaaa,eu is de parerea ca mesagerul in l.rusa trebuie scos pentru totdeauna,lasa-i sa ne invete limba,de ce crestem in Md. atitea generatii de rusofoni,care stiu numai sa spuna -Ya ne panumaiu po-moldavski,
de ce asa de rau se studiaza de catre rusi l. romana in scoli? trebuie impusi de la gradinita s-o studieze!!! Sa vorbeasca nu mai rau decit noi vorbim rusa!!!!
Merci de atentie!!!!
A comentat eu 16 septembrie 2009, 12:12 | mergi sus ▲
trebuie pedepsiti tradatorii de patrie din toate posturile tv comuniste.. cel putin un an de inchisoare !!!!!!!!!! jos N4, Moldova1 si Nit !!!
A comentat danny 16 septembrie 2009, 12:53 | mergi sus ▲
P-u Liviu, în special.Actuala guvernare a spus clar că pledează pentru un stat suveran, R.Moldova, aşa că i-aţi gândul de la \"TeleRadioMoldova aparţine românilor de peste Prut\".
Cât priveşte TV de la Schinoasa, dacă mai au ceva omenesc într\"înşii, ar trebui să iasă chiar azi la \"Mesager\"-ul de la 19.00 , absolut toţi, în frunte cu d.Todercan şi cu d. Răileanu, şi să recunoască că au greşit, pentru că n-au înţeles bine ce înseamnă televiziune publica. Mai scrisesem o dată, că mi-i ruşine şi mi-i silă, mi-i scârbă de televiziunea noastră naţională, dar mai ales pentru că o incompetentă şi o slugă docilă a PCRM poartă numele meu , Raileanu.
A comentat mara 16 septembrie 2009, 13:28 | mergi sus ▲
Ar fi foarte frumos ca Moldova 1 sa fie parte din Tvr .....si sa fie o televiziune Apolitica si Corecta
A comentat Je 16 septembrie 2009, 15:37 | mergi sus ▲
Rectificare - mesajul anterior:"ia-ţi gândul în loc de i-aţi gândul".
Actuala guvernare a declarat că va lupta pentru încetăţenirea democraţiei în RM. Şi în RM se vor respecta legile.Ele vor sta în capul mesei.Aşa că nici un fel de "la gunoi cu ei - cu cei de la tv naţională". Dar pe lângă lege mai este şi demnitate, 7 ani de-acasă, bunul simt, reguli de etică, despre care nici ex.preşedintele Voronin n-a auzit şi n-a ştiut char şi în ziua când şi-a dat demisia din înalta funcţie. Ce să mai aşteptăm de la lacheii lui care l-au slujit cu credinţă atâta amar de vreme?
A comentat mara 16 septembrie 2009, 16:08 | mergi sus ▲
am dorinta de-a privi TVM la Tigina
A comentat Olga 16 septembrie 2009, 16:51 | mergi sus ▲
d. presedinte...cum ai sa te uiti tu la oameni...dupa ce o sa iasa la iveala adevarul...mai bine pleaca
A comentat sava 16 septembrie 2009, 18:10 | mergi sus ▲
RUSINE ANGAJATILOR DE LA TVM 1!!! TOTI SUNT IMPUSI SA VORBEASCA NUMAI CEEA CE LE DICTEAZA vorona. ANGAJATII DE-ACOLO SUNT NISTE TRADATORI AI NEAMULUI. O SA RASPUNDETI !!!! MAI BINE PLECATI CAT E LUCRU CU CINSTE. MI-E GRATA DE EMISIUNILE VOASTRE ,OARE VOI NU VEDETI???
A comentat eu 16 septembrie 2009, 18:36 | mergi sus ▲
Vreu sa privesc si eu moldova 1 da nu numai seriale italiene/braziliene si messager pentru babe care cred tot ce ile se spune ,,,,l,puneti sa fie televiziuune care spune realitatea
A comentat Cristiiiiii 16 septembrie 2009, 19:31 | mergi sus ▲
Eu vreau să fie presă liberă, să fie neutri, să spună adevărul despre comunişti, nu să le ţină întruna parte, că tare mai miroase a comunism în ţara asta, şi cam nu văd alt mod de a scoate putoarea asta. Cam prea multă dezinformare în R. Moldova, dar ce să-i faci? Asta e...
A comentat Prinţesă 16 septembrie 2009, 22:17 | mergi sus ▲
sa se sibeasca nahui sucile
A comentat cineva 17 septembrie 2009, 12:52 | mergi sus ▲


‹ înapoi la Ultimele Ştiri | sus ▲

Întrebări şi răspunsuri

Ultimele răspunsuri

  • #1 Lilyutza pentru natalita.popescu
    Odata ce esti si cetatean roman nu cred ca ai nevoie de acte din Republica Moldova, cel mai bine intrenati la starea civila din localitatea viitorului...

  • #2 Anusca pentru dorin1995
    dar daca depui direct la universitate si nu intri la buget sau eventual deloc mai poti depune si la consulat sau mu mai ai voie ?
    ...

  • #3 cielfanthom pentru dorin1995
    Salut!
    In acest caz aplici ca oricare alt absolvent de liceu, depunand dosarul la consulat(pentru a candida pentru unul din locurile pentru etnici rom...

  • #4 marinaian pentru Alina
    cei mai marsavi soferi sand pe ruta BRASOV-CHISINAU si sunt cei mai mari tepari. Evitari autobuzele lor de la orele 19:00 si 21:00. Eu de ultimu timp ...

  • #5 luminitacumpana pentru D0ina
    Ca basarabean cu diploma din rep. Moldova , nu e nevoie de echivalare dar ca romani cu diploma de la Moldova e necesar de echivalat la CNRED. Cu o ase...

  • #6 adaiulica pentru nicu_d
    salut, anul trecut nu a fost nevoie de echivalare de diploma cei de la universitate ocupanduse personal, dar trebuie sa intrebi la universitatea care ...

  • #7 lilik pentru Bogdanpop
    si tu ai scos vreodata bani de pe siteul asta?
    ...

  • #8 donici.vyiorel pentru Ciobanu_V
    Buna, lasa-mi un msg pe e-mail donici.vyiorel@gmail.com cu mai multe detalii gen, orasul in care ai vrea sa te transferi, la medicina generala/dentara...

  • #9 crinna pentru larisa2726
    aproape 10 media, ca sunt doar 5 locuri la masterat...

  • #10 adaiulica pentru Cornel
    deci poti in acest caz sa aplici pentru un liceu/colegiu in Romania, poti beneficia de locurile acordate de statul Roman ( astfel primind o bursa de 5...

Parteneri

Basarabeni.Ro

PROIECT realizat in cadrul OSB Timisoara

osb.basarabeni.ro

PROIECT administrat si intretinut de Basarabeni Media Grup

Social

O basarabeancă stabilită la Timișoara a creat prima brânză vegană pe piața românească! Ea și soțul ei vor să deschidă și o fabrică
Ștefan & Marisha - un cuplu de români pasionați și creativi, și-au propus să aducă în premieră pe piața românească gustul adevărat de brânză, într-o formă vegană, care să aducă un plus de viață consumatorilor săi. Neobișnuit de sănătoasă, „brânza” are ca bază nuci de caju și migdale activate, culturi [...] mai mult
ȘOFERII VITEZOMANI, IDENTIFICAȚI DE ACUM ÎNAINTE DE CAMERELE FIXE DIN ȚARĂ

Atenţie, şoferi! Poliţia va veghea dacă respectaţi viteză maximă admisă prin camere fixe montate în întreagă ţară.


A fost semnat un protocol cu reprezentanţii Companiei pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere şi astfel agenţii îi vor identifica pe vitezomani cu ajutorul camerelor de supraveghere, special amplasate pentru asta. [...] mai mult
CSJ A AMÂNAT ŞEDINŢA LA CARE URMA SĂ FIE EXAMINATĂ CONTESTAŢIA DOMNICĂI MANOLE
Şedinţa Curţii Supreme de Justiţie în cazul judecătoarei Domnica Manole a fost amânată pentru data de 10 august, orele 10:00.CSJ urma să examineze astăzi contestaţia depusă de Domnica Manole privind demiterea sa din sistem în baza a două avize ale SIS. La 10:00, ora la care a fost anunţată şedinţa, mai mulţi oameni s-au [...] mai mult
TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA, ARS ÎNTR-UN CAMION DIN CHICAGO

Un nou apel de ajutor lansat de conaționali de peste hotare prin intermediul platformelor de colectare de fonduri. De această dată este vorba de un incendiu produs în Chicago, în urma căruia a decedat Dumitru Diordița, în vârstă de 23 de ani.
Flăcările au cuprins camionul în care [...] mai mult
UN AN DE LA REFORMĂ, FĂRĂ INTEGRITATE
La un an de la demararea reformei integrităţii, instituţia responsabilă de verificarea veniturilor şi proprietăţilor funcţionarilor rămâne nefuncţională şi nu are, cel puţin, un preşedinte. Deşi peste 150 de petiţii ce semnalează neconcordanţe între averea reală şi cea declarată de către funcţionari aşteaptă [...] mai mult
JUDECĂTOAREA DOMNICA MANOLE, DEMISĂ DIN FUNCȚIE
Judecătoarea Curții de Apel Chișinău, Domnica Manole, a fost eliberată din funcție. Decretul președintelui privind eliberarea magistratei a fost publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit IPN, la începutul lunii iulie, în baza avizelor Serviciului de Informații și Securitate, Consiliul Superior al [...] mai mult
GHEORGHE CAVCALIUC SE VEDE ȘEF LA CNA
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova, colonelul Gheorghe Cavcaliuc se vede director la Centrul Național Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru basarabeni.ro de surse avizate din cadrul CNA. Este cunoscut faptul că, în luna noiembrie, anul curent expiră mandatul actualului [...] mai mult
(VIDEO) Teo se luptă cu cancer de rinichi, are nevoie de ajutorul nostru!
Pe 16 mai 2017, Teodor Dogari / Moroșan - a fost diagnosticat cu tumoare la rinichi (Tumora Wilms).
Teo are doar 8 luni - tumora însă are deja 6.3 cm, niciodată nu a dat semne de boală, fiind mereu fericit, jucăuș și plin de viață.
Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai [...] mai mult
Știi, Cristina...Cum e să fii pompier într-un IAD de jucării aprinse de ZIUA SINGURĂTĂȚII ?
Știi, Cristina mă gândeam azi să nu-ți mai scriu nimic, dar s-a întâmplat așa o tragedie care m-a afectat profund și nu am putut să nu-mi împărtășesc gândurile și tot ceea ce am simțit, când am aflat despre această tragedie.Până acum Cristina ți-am spus povești de viață, despre oameni simpli, oameni de lângă [...] mai mult
(VIDEO) O viață, trei țări, zece copii
Doroftei Popescu (83 de ani) din satul Cenac, Cimișlia, a locuit toată viața pe pământul natal, dar a apucat să fie cetățean a trei țări: Regatul României, URSS, Republica Moldova. Are zece copii, toți plecați peste hotare.
A rămas cu dorul, amintirile și pământul pe care îl lucrează mai mult singur. [...] mai mult

randat în 	0.1689 secunde